Tansu Kalafatoğlu 16 Kasım 2021 Paylaş 16 Kasım 2021 Metin Akbal yazdı: Hile var diye seni diskalifiye ederdim Esas sen gaz tankını doldurup yolda açarsın. Sonra pompada benzin az yaktı 😁 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Kasım 2021 Paylaş 16 Kasım 2021 Esas sen gaz tankını doldurup yolda açarsın. Sonra pompada benzin az yaktı [emoji16]Ama hani sıcak motor kırmızı cizgimizdi?Geçen seneki uzun yol ölçümlerde gaz aldığımda sıfırlayıp öyle çıktım yalan yanlış veri yok orada [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Kasım 2021 Paylaş 16 Kasım 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Esas sen gaz tankını doldurup yolda açarsın. Sonra pompada benzin az yaktı 😁 Temel doping kullanmış koşuda. Belli olmasın diye yavaş koşmuş 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Kasım 2021 Paylaş 16 Kasım 2021 İlkay Başaran yazdı: Temel doping kullanmış koşuda. Belli olmasın diye yavaş koşmuş Hahaha 😁😁 Metin Akbal yazdı: Ama hani sıcak motor kırmızı cizgimizdi? Geçen seneki uzun yol ölçümlerde gaz aldığımda sıfırlayıp öyle çıktım yalan yanlış veri yok orada Normalde yok. Şartlar çok kötü ortam çok bozuk ortam 😁 1 Yorum bağlantısı
Ali Tuğberk Avar 18 Mayıs 2022 Paylaş 18 Mayıs 2022 Benzine yine zam geliyormuş, dizel 2 lira fark açınca sevinen benzincilere gelsin. Hahahh Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 18 Mayıs 2022 Paylaş 18 Mayıs 2022 Rusya'dan 70 küsür dolara petrol aldığımız doğru mu? Yorum bağlantısı
Ali Tuğberk Avar 18 Mayıs 2022 Paylaş 18 Mayıs 2022 Türkiye'de vergilerle oluşur. Detaya gerek yok boğulmayın Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Mayıs 2022 Paylaş 18 Mayıs 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Rusya'dan 70 küsür dolara petrol aldığımız doğru mu? Aha, vallaha ben demiştim Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 18 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Rusya'dan 70 küsür dolara petrol aldığımız doğru mu? Oda bişey mi kepek bile alıyoruz oradan. Ek olarak, Savaş başlayınca, avrupa dediki rusya ya kardeşim sen doğru durmuyon petrolü artık senden almayacağım (gaz alacağım ama) dedi. Rus da dedi çok da fifi yani, döndü hindu ve çinliye babacım brent 100 usd bendeki de ural petrolü aynı kalite sana 70 usd alırmısın dedi. Hindistan ve Çin hükümeti pek mutlu oldu sar babacım oradan bilmem kaç milyon adet varil dedi. ABD gık diyemedi bu olaya. Tabi bizde ucuz mal bulmuşuz, bize de verirmisiniz dedik olur niye olmasın şekerim dediler aldık, alıyoruz. 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Mayıs 2022 Paylaş 18 Mayıs 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Oda bişey mi kepek bile alıyoruz oradan. Ek olarak, Savaş başlayınca, avrupa dediki rusya ya kardeşim sen doğru durmuyon petrolü artık senden almayacağım (gaz alacağım ama) dedi. Rus da dedi çok da fifi yani, döndü hindu ve çinliye babacım brent 100 usd bendeki de ural petrolü aynı kalite sana 70 usd alırmısın dedi. Hindistan ve Çin hükümeti pek mutlu oldu sar babacım oradan bilmem kaç milyon adet varil dedi. ABD gık diyemedi bu olaya. Tabi bizde ucuz mal bulmuşuz, bize de verirmisiniz dedik olur niye olmasın şekerim dediler aldık, alıyoruz. Satarken niye brent’e göre satıyoruz ama 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mayıs 2022 Paylaş 18 Mayıs 2022 70 ten de ucuza petrol alıyor olabiliriz ki , maliyeti önemsiz bir ürün Liste fiyatı baz alınır, filo araba gibi vesile ile bedelsiz D segment bile gelir filolara 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 19 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Satarken niye brent’e göre satıyoruz ama Ah canım ya... karıştırma oraları, Müzük yasağı gibi düşün veya ötv den kdv hesaplanması gibi düşün, 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Ekim 2023 Paylaş 15 Ekim 2023 Bizim burada büyük bi shell istasyon var. Epdk’nın yayınladığı, hatta shell pompa fiyatları sitesindeki rakamdan 50 kuruş pahalıya benzin satıyor. Civarda 5 tane ana marka var. Hepsi normal epdk fiyatından veriyor. Ama bu istasyon nasıl pahalıya satıyor, yasak değil mi? Eskisen böyle değildi. 2-3 aydır böyle Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 16 Ekim 2023 Paylaş 16 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bizim burada büyük bi shell istasyon var. Epdk’nın yayınladığı, hatta shell pompa fiyatları sitesindeki rakamdan 50 kuruş pahalıya benzin satıyor. Civarda 5 tane ana marka var. Hepsi normal epdk fiyatından veriyor. Ama bu istasyon nasıl pahalıya satıyor, yasak değil mi? Eskisen böyle değildi. 2-3 aydır böyle Shell bütün istasyonlarda öyle, diğer markalarda görmedim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ekim 2023 Paylaş 16 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bizim burada büyük bi shell istasyon var. Epdk’nın yayınladığı, hatta shell pompa fiyatları sitesindeki rakamdan 50 kuruş pahalıya benzin satıyor. Civarda 5 tane ana marka var. Hepsi normal epdk fiyatından veriyor. Ama bu istasyon nasıl pahalıya satıyor, yasak değil mi? Eskisen böyle değildi. 2-3 aydır böyle unutulmuş olsa da, serbest piyasa diye bir şey var Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Ekim 2023 Paylaş 16 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: unutulmuş olsa da, serbest piyasa diye bir şey var Epdk’nın fiyatı tavan fiyat olması lazım diye biliyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ekim 2023 Paylaş 16 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Epdk’nın fiyatı tavan fiyat olması lazım diye biliyorum putin gezegeninde olur o bizde şöyleymiş: Bayi fiyatları serbest piyasada oluşmaktadır. Ancak, dağıtıcılar, bayilik sözleşmeleri kapsamında, bayileri için tavan fiyat belirleyebilmekte veya fiyat tavsiye edebilmektedir.İlgili dağıtıcı lisansı sahiplerince, İstanbul İli, Avrupa Yakasında bulunan bayileri adına beyan edilmiş fiyatların ortalamasıdır. Vergiler dahildir. https://bildirim.epdk.gov.tr/bildirim-portal/faces/pages/tarife/petrol/yonetim/bultenSorgula.xhtml petrol istasyonlarının geliri henüz kamulaştırılmadı , ev gelirleri kamulaştı Yorum bağlantısı
Recommended Posts