Mehmet Muhip Yılmaz 25 Haziran 2019 Paylaş 25 Haziran 2019 Arkadaşlar selamlar ; Benim baldız için 1.4 T j kasa manuel Astra bakıyoruz. Cosmo donanım. Fiyat olarak uygun geldi. Subap eritme problemleri ile bir hayli meşhur bir marka Opel özellikle turbo motorlar konusunda. 70.000- 100.000 km aralığında bir araç arıyoruz ve lpg vs takılmayacak. Bize uzun dönemde sorun çıkarır mı ? Bildiğiniz kronik problemi var mıdır ? Kullanan arkadaşlardan tecrübelerini rica ediyorum. Saygılarımla Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Haziran 2019 Paylaş 25 Haziran 2019 Turbo catlatir bildigim tek kronigi bu. LPG uyumu iyidir normal 1.6 lara gore. 1.4 140 hp iyidir, arac agir oldugundan ilk basta Golf 1.4 TSI 122 hp ye kiyaslarsam hafif hantaldir ama yolunu alinca uzar. Otomatigi tork konvertorlu kolay ariza vermez ama biraz hp yer. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 25 Haziran 2019 Yazar Paylaş 25 Haziran 2019 1.3 cdti 'mı baksak ki şimdi tedirgin oldum. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 25 Haziran 2019 Paylaş 25 Haziran 2019 Cosmo donanimda yok yok. Opelde en sevdigim motor tipidir.1.4 turbo metin hocanin soyledigi kronikler var.Ama cok keyifli oldugunu dusunenlerden biriyim.. Yakit fazladir. Ama verdigi keyfe deger bir deger denilebilir.Ben tavsiye ederim. Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: 1.3 cdti 'mı baksak ki şimdi tedirgin oldum. Fiyat araliginiz nedir? 1.3 lerde ecoflex modeli var. Hatta bu modelden ailede de mevcut.cosmo paket ozellik olarak cogu 2019 modellerde bile olmayan detaylara sahiptir.Km olarak belki aradiniz aralikta bulmaniz zor olur ama bu modele de bakmanizda fayda var... Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 25 Haziran 2019 Yazar Paylaş 25 Haziran 2019 Alpay Sumer yazdı: Cosmo donanimda yok yok. Opelde en sevdigim motor tipidir.1.4 turbo metin hocanin soyledigi kronikler var.Ama cok keyifli oldugunu dusunenlerden biriyim.. Yakit fazladir. Ama verdigi keyfe deger bir deger denilebilir.Ben tavsiye ederim. Fiyat araliginiz nedir? 1.3 lerde ecoflex modeli var. Hatta bu modelden ailede de mevcut.cosmo paket ozellik olarak cogu 2019 modellerde bile olmayan detaylara sahiptir.Km olarak belki aradiniz aralikta bulmaniz zor olur ama bu modele de bakmanizda fayda var... Fiyat aralığı 60.000 70.000 tl arası, ama km'ler 100 bin üstü hep korkutuyor. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 25 Haziran 2019 Paylaş 25 Haziran 2019 Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Fiyat aralığı 60.000 70.000 tl arası, ama km'ler 100 bin üstü hep korkutuyor. Valla alirmisiniz bilemem ama benim araci verirdim ama ben arac bulamadim 😁 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 25 Haziran 2019 Yazar Paylaş 25 Haziran 2019 Alpay Sumer yazdı: Valla alirmisiniz bilemem ama benim araci verirdim ama ben arac bulamadim 😁 Astra J düşünyoruz 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Haziran 2019 Paylaş 25 Haziran 2019 1.3 cdti 'mı baksak ki şimdi tedirgin oldum. Valla turbo catlamasi hakkindaki yorumum millet kullanmayi bilmiyor isitmadan yola cikip sogumadan stop edersen turbo catlar. Face gruplarinda oyle hergun turbo catlamasi olayi denk gelmiyor ama 1.4T ile alakali en cok turbo catlamasi ile karsilasiyorum. O da karsilastigim tek kronik. Imkanim olsa ben 1.4T alirim sahsen lpg yi de takar mis gibi binerim. 1.6 ya da lpg taktirdim 55 bin km oldu sukur sorun yok. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 25 Haziran 2019 Paylaş 25 Haziran 2019 Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Astra J düşünyoruz Bilemem demistim.😁 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 25 Haziran 2019 Yazar Paylaş 25 Haziran 2019 Metin Akbal yazdı: Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: 1.3 cdti 'mı baksak ki şimdi tedirgin oldum. Valla turbo catlamasi hakkindaki yorumum millet kullanmayi bilmiyor isitmadan yola cikip sogumadan stop edersen turbo catlar. Face gruplarinda oyle hergun turbo catlamasi olayi denk gelmiyor ama 1.4T ile alakali en cok turbo catlamasi ile karsilasiyorum. O da karsilastigim tek kronik. Imkanim olsa ben 1.4T alirim sahsen lpg yi de takar mis gibi binerim. 1.6 ya da lpg taktirdim 55 bin km oldu sukur sorun yok. Sİz 1.6 Turbo mu kullanıyorsunuz ? Birde bu 1.3 cdti motorlarda km önemi var mı ? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Haziran 2019 Paylaş 25 Haziran 2019 Sİz 1.6 Turbo mu kullanıyorsunuz ? Birde bu 1.3 cdti motorlarda km önemi var mı ? 1.6 duz motor kullaniyorum. 1.6 turbo da alinir lpg dusunulmuyorsa. 180 hp [emoji7] 1.3 zaten Fiat motoru omur konusunda sorun olacagini sanmiyorum.@Alpay senin eniste satmiyor muydu 1.3 Cosmo? 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 26 Haziran 2019 Paylaş 26 Haziran 2019 Vazgecti.Kimse arayip sormadi ve aralarindaki ask devam ediyor,😊 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Haziran 2019 Paylaş 26 Haziran 2019 Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Arkadaşlar selamlar ; Benim baldız için 1.4 T j kasa manuel Astra bakıyoruz. Cosmo donanım. Fiyat olarak uygun geldi. Subap eritme problemleri ile bir hayli meşhur bir marka Opel özellikle turbo motorlar konusunda. 70.000- 100.000 km aralığında bir araç arıyoruz ve lpg vs takılmayacak. Bize uzun dönemde sorun çıkarır mı ? Bildiğiniz kronik problemi var mıdır ? Kullanan arkadaşlardan tecrübelerini rica ediyorum. Saygılarımla bunlarda da 160hp tsi lerdeki gibi predetonasyon nedeniyle oluşan piston kenarı kırma meşhurmuş. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Haziran 2019 Paylaş 26 Haziran 2019 bunlarda da 160hp tsi lerdeki gibi predetonasyon nedeniyle oluşan piston kenarı kırma meşhurmuş.Bende gruplarda hic karsilasmadim desem, ilk kez senden duyuyorum ustad. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Haziran 2019 Paylaş 26 Haziran 2019 bunların 6 ileri şanzımanı olanı varsa oldukca ekonomikler. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Haziran 2019 Paylaş 26 Haziran 2019 Metin Akbal yazdı: Dogan Arsiray yazdı: bunlarda da 160hp tsi lerdeki gibi predetonasyon nedeniyle oluşan piston kenarı kırma meşhurmuş. Bende gruplarda hic karsilasmadim desem, ilk kez senden duyuyorum ustad. yabancı forumlarda görmüştüm tsi yi almadan önce. herhalde kullanılan yakıt ile de alakalı. 1 Yorum bağlantısı
Recep Güney 26 Haziran 2019 Paylaş 26 Haziran 2019 2015 sport var bende. Tavsiyem 2015 ve sonrası b14net motor kodlu olanlardan alın. Fiyat performans aracıdır. B14NET lerde kronik problemlerin çoğu yok. Lpg de süpap eritme problemi yeni nesil tüm benzinli araçlarda var opel e has birşey değil. Benzinde binecekseniz çok km yapacaksa benzin yorar biraz. Piston kırma 1.4t 150 beygir k kaslarda var j kaslarda yok 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 26 Haziran 2019 Yazar Paylaş 26 Haziran 2019 Sanırım risk almayıp Corolla'ya yöneleceğiz gibi Değerli yorumlarınız için teşekkürler. Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 27 Haziran 2019 Paylaş 27 Haziran 2019 lpgde piston eritme turbo egzos housingde çatlak kronik 1.4 t astralarda Yorum bağlantısı
Recommended Posts