Servet Aydın 11 Haziran 2019 Paylaş 11 Haziran 2019 Freni bozuk aracı durdurmayı öğrendi Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 11 Haziran 2019 Paylaş 11 Haziran 2019 20 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı: Doğrusu el freniyle öğretmektir. Kavrama ile her yokuşta durmaz ayrıca balataya vb yanlış harekettir Aracın kavrama noktasını anlaması için böyle başladık. Kavrama noktasını öğrendikten sonra aracı hareket ettirmeyi öğrettim. Aracı yokuşta kaldırmak için de el frenini gösterdim ve öyle öğrendi. Bunu yukarıda da yazdım. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 11 Haziran 2019 Paylaş 11 Haziran 2019 Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Freni bozuk aracı durdurmayı öğrendi Yeri gelmişken freni boşalmış bir aracı güvenli bir şekilde durdurmanın yolu nedir? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Haziran 2019 Paylaş 11 Haziran 2019 Bir çok yolu var ve sen bayım, cevabını bildiğin sorular sorma bana 😁 1 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 11 Haziran 2019 Paylaş 11 Haziran 2019 (düzenlendi) Tanıdığım Boşanma Avukatı var. Foruma Gurup İndirimide yapar. 11 Haziran 2019 tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi 2 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Haziran 2019 Paylaş 11 Haziran 2019 Yeri gelmişken freni boşalmış bir aracı güvenli bir şekilde durdurmanın yolu nedir?Freni boşalmış bir aracın güvenli durması çok zor. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Haziran 2019 Paylaş 11 Haziran 2019 21 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Freni boşalmış bir aracın güvenli durması çok zor. Eski 75lik transit için kolay. Kompresyon öyle yüksek ki motorun viteste rampa aşağı gitmiyor Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 11 Haziran 2019 Paylaş 11 Haziran 2019 Yukaridaki tavsiyelerle sakin bir sekilde ögretebilecekseniz ne ala. Yok cileden cikabilirim diyorsaniz, esinizin nazinin gececegi bir akraba, tanidik devreye sokulabilir. Bu sizin kardesiniz falan olabilir. Yani esinize bagiramamali (olur oyle hatalar diyerek hatayi gostermeli vs) ama esiniz de onun dediklerine uymali Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 12 Haziran 2019 Paylaş 12 Haziran 2019 Genelde yorumlar ögretmeme yönüne dogru geliyor. Birde bisey farkettim En fazla iltimasi ve sabri bizim gostermemiz gerekirken bunu bizim basaramamiz cok garip bir durum. Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 12 Haziran 2019 Paylaş 12 Haziran 2019 El freni olmayan araba sıkıntı [emoji4] Sevmiyorum ben elektronikleri. Qashqaide bile (tam otomatik) dik yerlerde el freni ile kalkıyorum ben.. Autohold var abi tutuyor ama bende alışamadım gaarç diye çekmek lazım [emoji3] Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 12 Haziran 2019 Paylaş 12 Haziran 2019 El freni mevzu, scenic 2 de de otomatikti. Gayet rahat bence. Yokuşta çek, kalkış anında zaten kendi bırakıyor. Yarı otomatik hillholder gibi kullanıyordum. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 12 Haziran 2019 Paylaş 12 Haziran 2019 6 saat önce, Muhittin Kaplan yazdı: El freni mevzu, scenic 2 de de otomatikti. Gayet rahat bence. Yokuşta çek, kalkış anında zaten kendi bırakıyor. Yarı otomatik hillholder gibi kullanıyordum. Aynen cok kullanisli oluyor👍 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 12 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2019 Gelişmeler hakkında bilgi verelim. Günler ardarda değil bu arada. 1. Gün 100 metrelik trafiğe kapalı bir yolda ileri geri, dur kalk, dön, kaldırıma yanaş, geri çık vs. kültür fizik hareketleri yaptık. Sonra 2 tur tek başına sürme işlemi. 2. Gün Ben yanında otururken 1 km'lik sürüş. Yol boştu arabalar tek tük geçiyor. 3. Gün Yine ben otururken çocuğun okuluna kadar gidiş ama geri gelemeyiş. Trafik sebebiyle biraz korktu. 4. Gün Yürüyerek pazara gideceğim dedi. Ben de al arabayı git dedim. Aa olurmu falan dedi heycanlandı. İyi o zaman sıcakta yürü dedim. O da aldı arabayı gitti. Park yerinden 4 hamlede zor çıktı. Arkası boş olmasına rağmen. Pazara kadar gitmiş arabayı kenara bırakmış. Ama pazarda ya önüme biri gelir de çıkamazsam diye panik yapmış ve pazarı güzelce gezememiş. Dolayısı ile para harcayamamış. Hemen geri dönmüş arabayı almış getirdi. Bu da bir ilerleme sayılır Çalışmalara devam edeceğiz. 2 8 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 12 Temmuz 2019 Paylaş 12 Temmuz 2019 Harun Kocaçalışkan yazdı: Gelişmeler hakkında bilgi verelim. Günler ardarda değil bu arada. 1. Gün 100 metrelik trafiğe kapalı bir yolda ileri geri, dur kalk, dön, kaldırıma yanaş, geri çık vs. kültür fizik hareketleri yaptık. Sonra 2 tur tek başına sürme işlemi. 2. Gün Ben yanında otururken 1 km'lik sürüş. Yol boştu arabalar tek tük geçiyor. 3. Gün Yine ben otururken çocuğun okuluna kadar gidiş ama geri gelemeyiş. Trafik sebebiyle biraz korktu. 4. Gün Yürüyerek pazara gideceğim dedi. Ben de al arabayı git dedim. Aa olurmu falan dedi heycanlandı. İyi o zaman sıcakta yürü dedim. O da aldı arabayı gitti. Park yerinden 4 hamlede zor çıktı. Arkası boş olmasına rağmen. Pazara kadar gitmiş arabayı kenara bırakmış. Ama pazarda ya önüme biri gelir de çıkamazsam diye panik yapmış ve pazarı güzelce gezememiş. Dolayısı ile para harcayamamış. Hemen geri dönmüş arabayı almış getirdi. Bu da bir ilerleme sayılır Çalışmalara devam edeceğiz. Hayırlı olsun bitmiş o iş Tek başına bir kere cesaret edip gittiler mi gerisi geliyor. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 12 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2019 (düzenlendi) Azad Mirzade yazdı: Hayırlı olsun bitmiş o iş Tek başına bir kere cesaret edip gittiler mi gerisi geliyor. Gaz verdim. Napayım. Ben yanında oturunca mümkünatı yok öğrenemeyecek çünkü ben konuştukça kafası karışıyor 12 Temmuz 2019 tarihinde Harun Kocaçalışkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 12 Temmuz 2019 Paylaş 12 Temmuz 2019 Harika super gidiyor bence. bir yere gidiyosaniz donusunde nasil getirdiysen oylede geri gotur dersen etkisi olur😊 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 12 Temmuz 2019 Paylaş 12 Temmuz 2019 Harun Kocaçalışkan yazdı: Gelişmeler hakkında bilgi verelim. Günler ardarda değil bu arada. 1. Gün 100 metrelik trafiğe kapalı bir yolda ileri geri, dur kalk, dön, kaldırıma yanaş, geri çık vs. kültür fizik hareketleri yaptık. Sonra 2 tur tek başına sürme işlemi. 2. Gün Ben yanında otururken 1 km'lik sürüş. Yol boştu arabalar tek tük geçiyor. 3. Gün Yine ben otururken çocuğun okuluna kadar gidiş ama geri gelemeyiş. Trafik sebebiyle biraz korktu. 4. Gün Yürüyerek pazara gideceğim dedi. Ben de al arabayı git dedim. Aa olurmu falan dedi heycanlandı. İyi o zaman sıcakta yürü dedim. O da aldı arabayı gitti. Park yerinden 4 hamlede zor çıktı. Arkası boş olmasına rağmen. Pazara kadar gitmiş arabayı kenara bırakmış. Ama pazarda ya önüme biri gelir de çıkamazsam diye panik yapmış ve pazarı güzelce gezememiş. Dolayısı ile para harcayamamış. Hemen geri dönmüş arabayı almış getirdi. Bu da bir ilerleme sayılır Çalışmalara devam edeceğiz. Pazara tek başına mı gönderdiniz, aaa çok ayıp Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 12 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2019 Mahmut Yıldız yazdı: Pazara tek başına mı gönderdiniz, aaa çok ayıp Ben gelirsem kavga çıkıyo da genelde. Kiraz alacaz diye gidilen pazardan, çanta, süs, takı bakılarak geri geliniyor. 2 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 12 Temmuz 2019 Paylaş 12 Temmuz 2019 Ben de pazar günü ehliyeti ve arabayı kaptırdım. Pazartesi gittik beraber aldık, hanım kullandı. Hızımız 50-60 km anca. Bir panik, bir panik. Dün de annemlerden kızımızı almamız gerek; yol boşalsın gideriz dedi hanım. Ben yanında oturdum. Ben karıştıkça o daha da panik. Dönüşte arka koltuğa oturdum ve kemerimi de bağladım. Hanım bana yol soruyor şurdan mı burdan mı diye ama o yolu rahat 500 defa gitmiştir ama yanımda. Hiç ağzımı bile açmadım. Kapadım gözümün birini, uyuyor numarası yaptım. Allah'tan ki trafik yoktu o saatte. Hanıma şehir içinde arabayı verir miyim? VERMEM. Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 12 Temmuz 2019 Paylaş 12 Temmuz 2019 @Harun Kocaçalışkan hocam benim gibi yapmış. Ben çok yoğun trafikte ve ciddi dar sokakta el freni çekip inip gitmiştim. Sürmeye mecbur bırakmıştım. O gün bu gündür hiç gözüm arkada kalmaz. O trafikten çıktıysa evvel Allah hiçbir yerde sıkıntı yaşamaz. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 12 Temmuz 2019 Paylaş 12 Temmuz 2019 4 günde olacak iş değil, sabırla çalıştırmak lazım. Yoğun trafiğe sokmak tehlikeli. Yorum bağlantısı
Ali Gök 12 Temmuz 2019 Paylaş 12 Temmuz 2019 benim hanım sürerken ben yanında isem garanti kavga var o gün 7 kere uyardığım şeyi hala yapınca delleniyorum . 2 1 Yorum bağlantısı
Serdar Eser 15 Temmuz 2019 Paylaş 15 Temmuz 2019 Kesinlikle öğretme ihtiyacın olduğunda emanet araba istemiş gibi duygulara kapılırsın Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 16 Temmuz 2019 Paylaş 16 Temmuz 2019 Aynı konu benimde başımda var. Burayı okuyunca geleceğimi gördüm 😓 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Temmuz 2019 Paylaş 16 Temmuz 2019 Servet Aydın yazdı: Freni bozuk aracı durdurmayı öğrendi land damı Yorum bağlantısı
Recommended Posts