serhan koçak 12 Haziran 2015 Paylaş 12 Haziran 2015 yok serhan hocam sana demedim. sen yaşadıklarını söylüyorsun, estağfurullah. ben diğer arkadaşlar için söyledim, hemen bu tür arasıra oluşabilecek olumsuz geri bildirimlerden sonra şanzımanı gözünüzde hemen düşürmeyin diye... yoksa en iyi çeken bilir, bende pws kullanıcısıyım hemde benzinli ama bu tür durumlar yazılım güncelleme ile gideriliyor, şuandaki sıkıntı yeni yazılım yok, biraz beklemek gerekebilir. bence çaktırmadan farklı şubelerde pws test edin. bir bakın bakalım onlar nasılmış. yok serhan hocam sana demedim. sen yaşadıklarını söylüyorsun, estağfurullah. ben diğer arkadaşlar için söyledim, hemen bu tür arasıra oluşabilecek olumsuz geri bildirimlerden sonra şanzımanı gözünüzde hemen düşürmeyin diye... yoksa en iyi çeken bilir, bende pws kullanıcısıyım hemde benzinli ama bu tür durumlar yazılım güncelleme ile gideriliyor, şuandaki sıkıntı yeni yazılım yok, biraz beklemek gerekebilir. bence çaktırmadan farklı şubelerde pws test edin. bir bakın bakalım onlar nasılmış. haklısınız test talebim oldu ama kayseri de yaşıyorum ve burada ki iki bayiye de henüz test araçları gelmemiş dediğiniz gibi hem müzik sistemi arızası için hem de pws için yazılım beklemek en doğrusu Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Haziran 2015 Paylaş 12 Haziran 2015 merhaba arkadaşlar aracı 25.05.2015 tarihinden bu yana kullanıyorum almayı düşünen arkadaşlara ilk izlenimlerimi paylaşmak istedim aracın vites sistemini hiç beğenmedim düşük devirde gaza çok fazla basmadığınız sürece araç vites küçültmüyor yani 1100-1200 devirde hızlanmaya çalışıyor kendini toplayamıyor hem yavaş kalıyor hem aşırı yakıt tüketiyor gaza çok fazla bastığınızda vites düşürüyor ama bu seferde aşırı hızlanıyor bir anda 3500 devire geliyor vites yükseltmiyor gaz ayarını ne kadar uğraştımsa yapamadım vitesi manuel düşürdüğünüzde ise 10 saniye civarında düşürdüğünüz viteste kalıyor ne kadar üst vites istese de yükseltmiyor muhakkak beklemeniz veya manuel yükseltmeniz gerekiyor D konumundayken her manuel vites değişiminden sonra 10 saniye mecbur beklemeniz gerekiyor S konumunda tamamen manuel kullanabiliyorsunuz süre durumu yok hangi vitese düşürdüyseniz veya yükselttiyseniz o viseste kalıyor sorun D konumunda manuel bir + veya - den sonra 10 saniye bekletmesi vites geçişleride çok hissediliyor daha önce cvt şanzıman focusum vardı böyle sorunlar yoktu vites geçişleri harikaydı bir de müzik sisteminde aldığım günden beri bir sorun var aracı çalıştırdığınızda radyoda olmasına rağmen ekranda disk okunuyor yazısı çıkıyor ve ne kadar beklerseniz bekleyin gitmiyor taki cd tuşuna basıyorsunuz cd ye geçiyor ve yazı gidiyor sonra tekrar radyoya geçmeniz gerekiyor ford merkez ve yetkili servisler bu sorunu ne çözebildiler ne de anlayabildiler Avrupa ya bildirdik belki yazılım çıkar diyorlar ama kimse bir şey bilmiyor ve bu yazılımsal sorunun genel olma ihtimali çok yüksek start stop çok iyi uygulanmış sadece bazen kararsız kalıyor motor duracakmış gibi oluyor ama stop etmiyor araç titriyor onun dışında kullanımı gayet güzel yakıt tüketimi umduğumdan yüksek çok sakin kullanımda bile ortalamayı 5.8L nin aldına düşüremedim normal kullanımda 6.5L oysaki kataloğu 4.7L motor gücü ve tork zamanlaması çok iyi 300nm torku 1750 devirde elde etmesini kullanırken iyi hissediyorsunuz aracın sıçraması için 3000 li devirlere gerek kalmıyor yani ilk izlenimlerim bunlar benim 2 ayrı benzinli otomatik focusum vardı (f2-2,5),powershift değildi tabi ki.onlarda da vites düşürüp ani hızlanmak için (kick down) gaza sonuna kadar basmak gerekirdi.sizin "çok fazla"dan kastınız nedir acaba.hatta gaza sonuna kadar basardınız araba 1 vites düşürürdü,pedalın dibinde bir de eşik noktası vardı,pedala daha da bastığınızda bir engelden kurtulup gerçekten dip gaz olurdu ve 1 vites daha düşürüdü.yani diyelim ki 1100 devirdesiniz,gaza bastınınız pedal sona dayandı,biraz daha güçlü basınca gerçek sona dayanıyordu ve 2 vites birden düşürüyordu,tabi ki devir anında fırlayıp uzayı görüyordu.Siz vites düşürmek için padala nasıl basıyorsunuz acaba.normali zaten dibe kadar basmak.(power shift öncesi otomatiklerde) Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 12 Haziran 2015 Paylaş 12 Haziran 2015 (düzenlendi) sorun vites küçültmemesi değil toparlayamaması zaten o kadar düşük devirde toparlaması zaman alıyor ister istemez gaza fazla basıyorsunuz bu sefer de vitesi düşürüyor aşırı istenmeyen bir hızlanma ve 3500 devir bandına çıkıyor bu seferde hemen gazdan ayağınızı çekmek zorunda kalıyorsunuz Ayağınıza biraz daha sabırlı olmasını söyleyin toparlamasını beklesin Ben aynı şanzıman ile donatılmış olan 240 hp gücündeki banzinli 2013 rover evoq kullandığımda 10 üzerinden 7,5 vermiştim.Bendeki Cvt ise çok rahat 9,5 alır.10 üzerinden 10 verdiğim tek şanzıman bmw deki 8 ileri zf olmuştur. Her otomatik vites farklılıklar göstermektedir biraz daha sabır ile alışmanız gerekiyor sadece. Dua edinki 4 senedir piyasada olan geatraq'ın yağlı sorunsuz bir şanzımanına sahipsiniz 12 Haziran 2015 tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
serhan koçak 12 Haziran 2015 Paylaş 12 Haziran 2015 benim 2 ayrı benzinli otomatik focusum vardı (f2-2,5),powershift değildi tabi ki.onlarda da vites düşürüp ani hızlanmak için (kick down) gaza sonuna kadar basmak gerekirdi.sizin "çok fazla"dan kastınız nedir acaba.hatta gaza sonuna kadar basardınız araba 1 vites düşürürdü,pedalın dibinde bir de eşik noktası vardı,pedala daha da bastığınızda bir engelden kurtulup gerçekten dip gaz olurdu ve 1 vites daha düşürüdü.yani diyelim ki 1100 devirdesiniz,gaza bastınınız pedal sona dayandı,biraz daha güçlü basınca gerçek sona dayanıyordu ve 2 vites birden düşürüyordu,tabi ki devir anında fırlayıp uzayı görüyordu.Siz vites düşürmek için padala nasıl basıyorsunuz acaba.normali zaten dibe kadar basmak.(power shift öncesi otomatiklerde) cvt şanzıman focusumda gaza yarım bastığınız anda hemen tepki veremeyeceği durumlarda hemen vites düşürüp kararsızlık yaşatmazdı pws te ise gaza yarım bastığınızda o viteste hızlanmaya çalışıyor ve toparlayamıyor tam bastığınız zaman vites düşürüyor bu seferde devir anında 4000 leri zorluyor istemediğim kadar araç hızlanıyor Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Haziran 2015 Paylaş 12 Haziran 2015 cvt şanzıman focusumda gaza yarım bastığınız anda hemen tepki veremeyeceği durumlarda hemen vites düşürüp kararsızlık yaşatmazdı pws te ise gaza yarım bastığınızda o viteste hızlanmaya çalışıyor ve toparlayamıyor tam bastığınız zaman vites düşürüyor bu seferde devir anında 4000 leri zorluyor istemediğim kadar araç hızlanıyor cvt de kullanmadım pws de,bendekiler klasik otomatikti ve dediğim gibi gazı dipleyince vites düşürürdü,bence sizin araç da böyledir.bahsettiğiniz durumlarda gazı köleyin,vites düşürüp devir arttığı an gazdan ayağınızı çekin,1 vites yükseltmesi lazım (tabi devir de düşer). benim aracımda vites büyütmek için ayağımı gazdan çekmek gerekiyordu . siz bastıkça devir artıyor,gazı azalttığınız an vites yükseltiyordu. bence pws de bu tip bir şanzumandır. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Haziran 2015 Paylaş 12 Haziran 2015 Cvt'yi bence bir tarafa koyun. Cvt'nin aslinda sonsuz vitese kadar cikabilecek bir sanziman karakterinde oldugunu dusunurseniz ayni konforu vermeyecektir powershift. Cvt vies gecisini hissettirmeyen, sasmayan bir sanziman. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 12 Haziran 2015 Paylaş 12 Haziran 2015 Bu şanzıman vites devrini tamamlamadan bir üst vitese geçmiyor...dsg ile asla kıyaslamayın... Yorum bağlantısı
Osman Ünal 12 Haziran 2015 Paylaş 12 Haziran 2015 D modunda da +- kullanabiliyorsunuz anlatmaya çalıştığım D modunda vitesi yükselttiniz üçten dörde aldınız hızlandınız araç beşi istiyor ama beşe 10 saniye beklemeden kendisi atmıyor siz beşe attınız bu seferde 10 saniye yine beklemeden altıya veya gerekiyorsa tekrar dörde atmıyor yani otomatiğe tekrar geçmesi için 10 saniye beklemeniz gerekiyor Bu durum dsg dede aynı şekilde oluyor hatta belkide 10 saniyeden de daha uzun sürüyor. Yalnız dsg de şöyle birşey var D modunda sürüş yaparken kulakçıklara dokundunuz vitesi düşürdünüz veya yükselttiniz, manuel moda geçiyor ve o şekilde bekliyor, eğer vitesin düşmesi gerekiyorsa kendiliğinden düşürüyor yok yükseltilmesi gerekiyorsa kendiliğinden yükselmiyor (kesiciye girene kadar beklemedim) bu sırada siz tekrar kulakçıktan vitesi yükseltiyorsunuz ama hemen basıp bırakmıyorsunuz 1-2 saniye basılı tutunca hem bir üst vitese geçiyor hemde D moduna geçiyor. Powershift te böyle bir özellik var mı kontrol edin. sorun vites küçültmemesi değil toparlayamaması zaten o kadar düşük devirde toparlaması zaman alıyor ister istemez gaza fazla basıyorsunuz bu sefer de vitesi düşürüyor aşırı istenmeyen bir hızlanma ve 3500 devir bandına çıkıyor bu seferde hemen gazdan ayağınızı çekmek zorunda kalıyorsunuz şansımanı gömmek gibi bir niyetim asla yok focusu da sevmesem zaten almazdım sadece hissettiğim rahatsızlıkları paylaşmak istedim ilk defa otomatik araçta kullanmıyorum 2007 dizel cvt otomatik aracımı 2 yıl kullandım cvt konfor açısından çok daha iyiydi aracı yüksek devirli kullanmayı sevenlerde bence bu şanzımanı sevecektir ama benim gibi normal veya sakin kullanıcılar sorun yaşayacaktır diye düşünüyorum düşük devir problemini yetkili servisteki test eden usta da kabul etti tek söylediği sanırım bu şanzıman böyle çalışıyor oldu Dizel çift kavramaların kronik sorunu heralde, Jetta da aynı şekilde, 1000-1300 devir aralığında sürüş gerçekleşiyor biraz hızlanayım diye gaza dokunuyorsun neredeyse sıfır tepki, pedala biraz daha dokununca bazen 1 vites bazen de 2 vites birden küçültüp bu seferde kontrolsüz bir şekilde hızlanıyor. Dizel S60 da hemen hemen aynı şeyi yapıyor Jetta ile kıyaslarsam biraz daha iyi. Benim finduk motorlu 1.2 benzinli bu tip şeyleri yaşatmıyor gaza basış şekline göre tepki veriyor. Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir 12 Haziran 2015 Paylaş 12 Haziran 2015 Bende de DSG var, benzinli olmasına rağmen 1700 devir civarında vites büyütüyor, devir olayı sanki normal. Bence size tuhaf gelen şeyler tamamen daha evvel kullandığınız CVT ile DSG arasında uçurum kadar fark olmasından kaynaklı, eminim ilerleyen günlerde daha çok seveceksiniz. Bir de not, bu şanzımandan CVT özellikleri beklerseniz de hayal kırıklığı yaşarsınız, neticede onda "vites" bile yok. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Haziran 2015 Paylaş 13 Haziran 2015 Çoğu test programcıları manuel'e alınsa dahi otomatik vites değişiminden şikayetçidir aslında, manuel'e veya S'e alınca zaten yüksek devir çevireceksinizdir (genel olarak) araç da tutuyor viteste bence de güzel olay bu, diğer meseleleri bilmiyorum ama. Yorum bağlantısı
serhan koçak 13 Haziran 2015 Paylaş 13 Haziran 2015 Bu bir sorun değil. Tam tersine daha iyi. Benim CC (DSG) D de giderken kulakcıklardan müdahalede bulunursam bir daha vites işine karışmıyordu. Mecburen S ve D yapıyordum ki otomatiğe tekrar geri dönsün. Focus yine 10 sn sabredip sazı tekrar ele alıyormuş. Bence süper. arıza değil belki ama sıkıntılı bir durum bence kulakçıklar bence D de sadece bir manuel vitese izin vermeli tamamen manuel kullanmak isteyen de S e çekmeli 10 saniye gibi bir süre çok saçma olmuş Yorum bağlantısı
serhan koçak 13 Haziran 2015 Paylaş 13 Haziran 2015 Çoğu test programcıları manuel'e alınsa dahi otomatik vites değişiminden şikayetçidir aslında, manuel'e veya S'e alınca zaten yüksek devir çevireceksinizdir (genel olarak) araç da tutuyor viteste bence de güzel olay bu, diğer meseleleri bilmiyorum ama. genelde kullanımda haklı olabilirsiniz benim kulakçık kullanmamdaki en büyük amaç düşük devirde araç toparlanamadığında vites düşürmek bir alt vitesteyken hızlanıyor bu seferde 10 saniye boyunca araç bağırıyor vites yükseltmediği için gazdan ayağınızı çekmeniz gerekiyor 10 saniye bekleyip otomatiğe dönünce tekrar gaza basıyorsunuz bu süreklilik arz eden bir durum olduğu için ben 10 saniye olayını sevmedim aslında bir tuş olsaydı ve o tuşa bastığınızda tekrar otomatiğe dönseydi güzel olurdu powershiftt kullanıcılarının %90 ı bu aractan memnun değil.sarsıntı ve vites geçişlerini çok hissettiriyor araç. keşke almadan evvel test sürüsü yapıp kullanıcı yorumlarına baksaydınız. ford jatco haricinde bu otomatik vites işini becemedi bana göre. aslında bu şanzıman ford kuga ve Volvolarda uzun süre test edildi ve pek olumsuz yorum okumadığım için test araçları da olmadığı için biraz güvenip aldım Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 13 Haziran 2015 Paylaş 13 Haziran 2015 AWF 21 aisin şanzıman bence jatcodan daha iyi bir sanziman... 1 Yorum bağlantısı
serhan koçak 13 Haziran 2015 Paylaş 13 Haziran 2015 Kendinizle çelişmişsiniz. D de bir defa manuele izin vermeli diyorsunuz. Araç ta izin verip 10 sn sonra otomatiğe dönüyor. Yani sizin istediğinizi yapıyor ve buna rağmen saçma olmuş diyorsunuz. Manuel vites değiştirince otomatiğe geri dönmesin istiyorsanız S'ye alacaksınız, ki siz de zaten bunu demişsiniz. okuduğunuzu tam anlamadığınızı düşünüyorum ben D konumunda araç düşük devirde ben manuel vites düşürdüm ve hızlandım 10 saniye araç bağırıyor ve vites atmıyor bir defa izin vermeli derken ben vites düşürdükten ve hızlandıktan sonra 10 saniye beklemeyip kendi vites yükseltsin demek istedim 10 saniyenin D konumunda anlamı olmadığını söyledim burada çelişki nerde sizce? manuel kullanmak isteyen zaten S e alır ve tamamen manuel kullanır D de kulakçık kullanıyorsa biri zaten araç kararsız kalmış tepki vermemiştir ve kullanıcı manuel tepki vermiştir sonra zaten komutanın araçta olması lazım ben sadece 10 saniyeye takıldım ve bunu anlatmak istedim siz ne anladınız inanın çözemedim? Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 13 Haziran 2015 Paylaş 13 Haziran 2015 (düzenlendi) Piyasaya yeni giren bir aracın çok kullanıcısı yok ki otomatik hakkında yorum yapılsın .daha 1 ay oldu otomatik dizel focus çıkalı. Araç hakkında yorum yaparken düşünerek yapalım. Bende test ettim focus otomatigi bence dsg den daha iyi geçişleri. 2011 mondeonun vites geçişleri bazen belli ediyordu geçişleri ancak keyifli bir otomatik ti. Şimdiki mondeo ise inanılmaz güzel. Sizin hizlanmanizi hissettiği zaman resmen saha kaldırıyor. Ama tabiki bir audi multronik şanzıman değil. Sizde ki sorun yazılımsal olabilir. Bence 1 ay kadar bekleyin Ozamana kadar test aracı gelir birde onu kullanırsınız. Fark varsa servise gosterirsiniz. Iyi günlerde binmek dileği ile. 13 Haziran 2015 tarihinde Arda Bülent Güzel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 powershiftt kullanıcılarının %90 ı bu aractan memnun değil.sarsıntı ve vites geçişlerini çok hissettiriyor araç. keşke almadan evvel test sürüsü yapıp kullanıcı yorumlarına baksaydınız. ford jatco haricinde bu otomatik vites işini becemedi bana göre. böyle bir oranı nasıl verebiliyorsunuz anlamıyorum ben fabrikadan bile bu veriye ulaşamadım.. forumlarda yazılan şikayetler var elbet kaç farklı kullanıcı 5-10-100? Kaç tane ps araba satılmış 10000-20000? Şikayetler olduğu doğrudur ama verdiğiniz oran çok abartılı yapılan güncellemeninde etkisi sanırım ps şimdiye kadar kullandığım en iyi şanzımanlardan birisi Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Aracın 1100-1200 devirlerde D konumunda hızlanmaya çalışması çok normal amaç yakıt ekonomisi ve konfor S konumuna aldığınızda zaten araba motor freni yaparak vites küçültüyor eğer S konumunda gaza yumuşak basmaya devam ederseniz yine vites düşürmeden hızlanmaya çalışıyor gaza biraz daha sert basarsanız sport kullanım yapmış oluyorsunuz Kullanım alışkanlıkları bence sizin şikayetiniz..zamanla alışırsınız bence 1 Yorum bağlantısı
Kurtaran Kurt 21 Haziran 2015 Paylaş 21 Haziran 2015 Evet dün tekrar servise gittim ve kontrolleri sonucunda debriyajin olduğu bloğun değişeceğini. Fakat ellerinde olmadığını yaklaşık üç ay sonra geleceğini ve garanti den degiseklerini söylediler. Bu süre icerisinde arabami kullanmaya devam edebilecegimi söylediler. Bilgi amaçlı Yorum bağlantısı
Kemal Güllü 24 Haziran 2015 Paylaş 24 Haziran 2015 Bu aracı 2 hafta önce ben de test ettim. Daha önceki aracı 109 hp lik focustu. Bu araç da otomatik olmasına karşın performans olarak üstündü ve seri şekilde yüksek hızlara çıkabiliyor. Bunun yanında vites geçişlerinde de bir kararsızlık yaşadığımı hatırlamıyorum. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 24 Haziran 2015 Paylaş 24 Haziran 2015 Bir an arabanız bu videodakiyle aynı değil mi diye düşündüm! Aynen. Şu videoda anlatılanlara göre sizin arabanız bozuk. Ya da alışamadınız. Yaklaşık 3 hafta önce izledim ama iyi hatırlıyorum. Adam "sürekli devir yükseltme eğiliminden ziyade aracı hızlanmaya sürekli hazır tutma eğiliminde" gibi bir şey demişti. Tüketimi de sizin bahsettiğiniz değerlerden çok daha düşüktü sanki... Yorum bağlantısı
Ahmet Özge 24 Haziran 2015 Paylaş 24 Haziran 2015 herşey bir yana bu kötü arabadan olsa da binsek ;-)))) Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 25 Haziran 2015 Paylaş 25 Haziran 2015 orandan ziyade alan kişiler bu araçları ellerinden çıkarmak için 3e 5e bakmadan yolcu etme derdinde.sadece mahllemde 4 kişi var bu durumla karşılaşan.formdada örnekleri var tabiki memnuniyet kişiden kişiye değişebilir bu ayrı konu ama kısaca benim düşüncem bu yönde. Çevrenizde memnun olmayanlar elbet olabilir forumlarda konularda var ama yüzde vererek sorunlu demek arama motorlarında bu arabaları araştıran insanları yanıltıyor bende arabamı almadan okuduklarımdan çok etkilenip vazgeçiyordum iyi ki vazgeçmemişim.. PowerShift kronik sorunlu değildir münferit olaylar olmuştur Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 25 Haziran 2015 Paylaş 25 Haziran 2015 Aynı mahallede oran bu kadar ise inanın tr genelini ben düşünemiyorum. dediğim gibi memnuniyet kişiden kişiye değişir.siz memnunsaniz sorun yok demektir. rabbim insallahta sorun ile karsilastirmaz uzun süreler agiz tadiyla binersiniz. Bayiler sizin mahalleye araba satarken dikkatli olsun o zaman Kuzenimin aldığı sıfır km GLA 250.km de motor pistonunu kırdı bu bütün GLA ları sorunlu yapmayacağı gibi sizin mahalledeki 4-5 araba da istatistikleri değiştirmez diye düşünüyorum En azından çevremdeki arabaların %90 ı sorunlu demeniz daha doğru olur bende çevremdeki Mercedes lerin %100ü sorunlu diyebilirim Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 25 Haziran 2015 Paylaş 25 Haziran 2015 İstatik belli hocam.Ben ne desem boş . Uzatmanın manası olmadığı gibi benim markayı kotuleyip yada metetmem birşey değiştirmez.bakın kendi agzinizla söylüyorsunuz sizde yorumlara baksaydiniz su an bu araca biniyor olmazsınız,alacak olan her halükarda alıyor yani.. Tabiki sizin kötülemeniz yada övmeniz bişeyi değiştirmez bu konuda hemfikiriz ancak forumlar kullanıcı deneyimlerini bizzat paylaştığı sorunlara çözüm aradığı platformlar olmalı diye düşünüyorum.Yoksa mahalle arkadaşlarımızın komşularımızın eniştemizin dayımızın yaşadığı tam olarak da emin olamadığımız örnekler üzerinden gidersek forum ortamının bence bir anlamı kalmıyor Neyse dediğiniz gibi uzatmaya gerek yok saygılarımla Yorum bağlantısı
İbrahim Barış Çağlar 29 Haziran 2015 Paylaş 29 Haziran 2015 Bu durum dsg dede aynı şekilde oluyor hatta belkide 10 saniyeden de daha uzun sürüyor. Yalnız dsg de şöyle birşey var D modunda sürüş yaparken kulakçıklara dokundunuz vitesi düşürdünüz veya yükselttiniz, manuel moda geçiyor ve o şekilde bekliyor, eğer vitesin düşmesi gerekiyorsa kendiliğinden düşürüyor yok yükseltilmesi gerekiyorsa kendiliğinden yükselmiyor (kesiciye girene kadar beklemedim) bu sırada siz tekrar kulakçıktan vitesi yükseltiyorsunuz ama hemen basıp bırakmıyorsunuz 1-2 saniye basılı tutunca hem bir üst vitese geçiyor hemde D moduna geçiyor. Powershift te böyle bir özellik var mı kontrol edin. Osman bey çok teşekkür ederim, tam aradığım bilgi buydu. Powershift için de durum aynıymış 1-2sn vites yükseltme düğmesine basılı tutunca otomatik moda geri dönüyor, yoksa D modunda iken 15-16sn civarında beklemeniz gerekli (S modunda hiçbir şekilde otomatiğe geri dönmüyor) bu da bazen sıkıntı yaratıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts