Erkan Baldemir 18 Şubat 2014 Paylaş 18 Şubat 2014 her zaman yapmıyor zaten garip olan ve beni servisin önünde sıkıntıya düşüren de bu ... normal geçişlere göre daha tok ve sert metal sesi gibi ... Yorum bağlantısı
Erkan Baldemir 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 bu konuyla ilgili sıkıntı yaşayan yada yardımcı olabilecek kimse yokmu Yorum bağlantısı
Erkan Baldemir 21 Şubat 2014 Paylaş 21 Şubat 2014 Focus 3 PS kullanıyorum arabamı Ocak ta teslim aldım .. Arabamı P konumuna alırken rampa yada düz bi konum farketmeden freni ve mandalı tam kullanmama rağmen diğer vites geçişlerine göre daha sert ve sert bir ses duyarak alabiliyorum .... Doktora gidince düzelen çocuklar gibi 2 kere servise götürmeme rağmen orda sorun çıkarmadı ve garantili araba siz kullanın gerekirse arabaya kadar değiştiririz diyerek beni gönderdiler ... Bu durum çok sıkıcı ve içinizde yaşayanlar varmı ... Çözüm bulanlar varmı ... Herkese selamlar.. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Şubat 2014 Paylaş 21 Şubat 2014 El freni çekin Şanzımana yüklenmeye gerek yok Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 21 Şubat 2014 Paylaş 21 Şubat 2014 Arkadaşların dediği gibi yapmazsanız , aracınız bütün yükü şanzıman'a biner . Durduktan sonra n'ye alın el firenini çekin sonra p'ye alın . 1 Yorum bağlantısı
Erkan Baldemir 21 Şubat 2014 Paylaş 21 Şubat 2014 (düzenlendi) tavsiyenizi deneyeceğim teşekkür ederim ... bu açıklamalardan sesin normal olduğunu düşünebilirmiyiz 21 Şubat 2014 tarihinde Erkan Baldemir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 22 Şubat 2014 Paylaş 22 Şubat 2014 Eğer yukarıda söylenenler gibi yaptığınız halde ses geliyorsa sıkıntı var demektir. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 Şubat 2014 Paylaş 22 Şubat 2014 yukarıda anlatılanlar vitesi P konumundan çıkartmada kolaylık sağlamak içindir (ve doğru kullanım tarifidir). siz hem başlıkta hem mesajınızda P ye alırken demişsiniz P den çıkartırken değil.eğer anlatım hatası olmadıysa,yukarıda anlatılanların sizin dediklerinizle ilgisi yok.eğer vitesi P den çıkartırken sorun yapıyorsa yukarıdaki yolu izleyin-aracı boşa alıp el frenini çekin,ayak frenini bırakın,aracı P ye alın. ancak P ye almada sorun varsa -zorluk ve ses gibi,o zaman normal olmayan birşey vardır.hele ses hiç olmamalı diyorum. Yorum bağlantısı
Erkan Baldemir 24 Şubat 2014 Paylaş 24 Şubat 2014 herhangi bir anlatım hatası yok Önder Bey yukarıda ve konuyu açarken yazdığım gibi P ye alırken sıkıntı yaşıyorum arkadaşların söz ettiği gibi P ye almadan önce N ye alıp el frenini çekip Ayak frenini bırakıp tekrar basıyorum ve P ye alıyorum sürekli olmamakla beraber 2 kere falan yine yaptı sizlere saçma gelebilir bi sıkıntı varsa ya yapar yada yapmaz diye düşünebilirsiniz ama durum böyle ne yapacağımı bilmiyorum Servise götürdüğümde sıkıntı yapsa arabayı bırakıp geleceğim ama yapmayınca ustalara da bişey diyemedim şimdilik biniyoruz bakalım ... teşekkürler Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Şubat 2014 Paylaş 24 Şubat 2014 herhangi bir anlatım hatası yok Önder Bey yukarıda ve konuyu açarken yazdığım gibi P ye alırken sıkıntı yaşıyorum arkadaşların söz ettiği gibi P ye almadan önce N ye alıp el frenini çekip Ayak frenini bırakıp tekrar basıyorum ve P ye alıyorum sürekli olmamakla beraber 2 kere falan yine yaptı sizlere saçma gelebilir bi sıkıntı varsa ya yapar yada yapmaz diye düşünebilirsiniz ama durum böyle ne yapacağımı bilmiyorum Servise götürdüğümde sıkıntı yapsa arabayı bırakıp geleceğim ama yapmayınca ustalara da bişey diyemedim şimdilik biniyoruz bakalım ... teşekkürler burası otomobil forumu,hiçbir şey saçma gelmez ben zaten ilk mesajda sizin ne demek istediğinizi anladım ancak cevaplar hep diğer yönde geldiği için konu net anlaşılsın ve cevaplar o yönde gelsin diye sordum. bu dediğiniz olay arada sırada oluyorsa,büyük ihtimalle olma aralıkları zamanla artacaktır.inşallah yapacağını garanti süresi içiğnde yapar da siz de mağdur olmazsınız.iyi günler Yorum bağlantısı
Erkan Baldemir 24 Şubat 2014 Paylaş 24 Şubat 2014 iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ... arabayı alırken garanti süresini 4 yıla çıkararak aldım bilemiyorum arabaya bi türlü ısınamadım ... Yorum bağlantısı
Erkan Baldemir 13 Mart 2014 Paylaş 13 Mart 2014 Bilgisi tecrübesi yada görmüşlüğü olan varsa şunu öğrenmek istiyorum ... Otomatik vites kutusunun içi yani vites kolunun altı nasıl bir yapıya sahip hani dişlilerin falan olduğu bir narin bir yapısımı var ..servise 3 4 kere gitmeme rağmen P ye alma konusundaki Sert geçiş olayını bişey yok diyerek geçiştiriyorlar ben arkadaşımın aynı model ve aynı paket aracını yarım günlüğüne değişerek arabaları karşılaştırdım ve onda hiçbir sorun yaşamadım ... Servis vites kolunun altındaki bölümü açalım orayı kontrol edip yağlayalım diyor .. yardımcı olursanız sevinirim Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mart 2014 Paylaş 13 Mart 2014 Otomatik Vites Kutusu Alıntıdır. Güzel bir anlatım var.. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mart 2014 Paylaş 13 Mart 2014 link hatalı kerem .Vitesin altında dişlilere giden halatlar mevcut bildiğim kadarı ile yalnış bilmiyor isem. Ben tıklayınca açılıyor ama?? http://dc386.4shared.com/doc/lRKzY0bd/preview.html Yorum bağlantısı
Murat Gök 13 Mart 2014 Paylaş 13 Mart 2014 Aciliyor yav sikinti yok,guzel anlatmislar gercekten.. Yorum bağlantısı
Erkan Baldemir 13 Mart 2014 Paylaş 13 Mart 2014 (düzenlendi) dosya açılıyor teşekkür ederim arkadaşlar ustalar vites kutusunun altını yağlayalım sorun düzelir dediler sizin yorumlarınızıda alabilirmiyim 13 Mart 2014 tarihinde Erkan Baldemir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erkan Baldemir 13 Mart 2014 Paylaş 13 Mart 2014 bu işlerde bilinçli olan görmüş yaşamış yada okumuş arkadaşlar bilgi verir yorum atarsa sevinirim .. Yorum bağlantısı
Erkan Baldemir 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 teknik anlamda bilgi verecek kimse yokmu arkadaşlar Yorum bağlantısı
Mehmet Vefa 11 Eylül 2014 Paylaş 11 Eylül 2014 Arkadaşlar aracım 2013 otomatik titanium.Malum ülke şartlarında benzinle binmek cesaret işi.Ben de geçen ayın sonlarında 2000 tl ye prins marka lpg attırdım. Bu sabaha kadar hehangi bür problem yoktu.Sabah ilk çalıştırdığımda motor arıza labmasının sönmediğini gördüm.Geçer diyerek tüm gün bekledim ama sönmedi.Üstelik öğle vakti aracı çalıştırdığımda aşırı bir tekleme sorunu ile karşılaştım ve aracı stop ettirmek zorunda kaldım.Tekrar çalışıtrdığımda sorun yoktu ama motor arıza labması hala yanıyordu.Şu an hala da yanıyor. Şimdi verdiğim 2000 liraya yanayım,motoru garantiden çıkardık ona mı yanayım.Sinekte küçük ama mide bulandırıyor.Işık yanmaya devam ederse hem servise hem lpg ustasına tekrar gitmeyi düşünüyorum.Gitmeden önce sorun nedir? neden kaynaklanır? nasıl çözülür? değerli fikirlerinizi almak isterim. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Eylül 2014 Paylaş 11 Eylül 2014 Zaman geçirmeden Lpg montajı yapılan yere aracınızı götürünüz. 2000 TL para vermişsiniz incelesinler. Bence sorunu onlar tespit etmeli... Geçmiş olsun... Yorum bağlantısı
Musa Özondel 11 Eylül 2014 Paylaş 11 Eylül 2014 Murat beye katılıyorum lpg montajı yapan yerin çözmesi lazım sorunu ve çözerde Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Eylül 2014 Paylaş 11 Eylül 2014 prins takılan yere gidin.ford servislik işiniz şimdilik yok,lpg den çıkacak sonuca göre servis gerekebilir. lpg takan yerde büyük ihtimallle ayar yapacaklar,belki arıza veren bir parça varsa garantiden değiştirecekler,arıza lambasını söndürüp halledecekler.sıkmayın canınızı. Yorum bağlantısı
Alirıza Yaman 11 Eylül 2014 Paylaş 11 Eylül 2014 Önce kalibrasyon yaptırın sonrada ateşlemeye baktırın 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ofli 11 Eylül 2014 Paylaş 11 Eylül 2014 Kalibrasyonla durum düzelecektir tabii ateşleme sisteminde bir problem yoksa. Oda lpg ile alakalı değil. Yorum bağlantısı
Recommended Posts