Servet Aydın 4 Haziran 2019 Yazar Paylaş 4 Haziran 2019 48 dakika önce, Dogan Arsiray yazdı: komşuya bıraksan? Komşu derken Karadenizin üst ve batı kısımları dimi, doğru anladım? 5 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Haziran 2019 Paylaş 4 Haziran 2019 5 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Komşu derken Karadenizin üst ve batı kısımları dimi, doğru anladım? peki evi komşuya bıraksan? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Haziran 2019 Paylaş 4 Haziran 2019 Mustafa Arıkan bunun nem sensörlüsünü yaptı, Topraktaki nem, belirlediğin derinliğinde belirlediğin değerin altına düşerse, belirlediğin değere ulaşana kadar su basıyor. cep telefonundan da bir çok şeyi takip edebiliyor. Gerekirse müdahale edebiliyor. Arduino ile çok basit [emoji6] Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Haziran 2019 Paylaş 4 Haziran 2019 5 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Eve komşu alsam E zaten ev alma komşu al demişler. Komşu alıyorsun evi bedava veriyorlar yanında. İlginç bir piyasa olurdu. komşuyu satıyorsun birisine ev de gidiyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Haziran 2019 Paylaş 4 Haziran 2019 1 saat önce, Servet Aydın yazdı: Hizmetçi geliyor yıkıyor gidiyor bebişim Banyo lavabosu altından delik açarak dışarı hat çekeceğim zaten. Eksik olan ekleme cihazı idi 👍 Yok yaa ben niye ölüyorum He gelen hizmetçi çiçekleri de suların ozaman ne gerek var bu kadar uğraşmaya Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Haziran 2019 Yazar Paylaş 4 Haziran 2019 21 dakika önce, Dogan Arsiray yazdı: E zaten ev alma komşu al demişler. Komşu alıyorsun evi bedava veriyorlar yanında. İlginç bir piyasa olurdu. komşuyu satıyorsun birisine ev de gidiyor. Hımm iyi fikir 1 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: He gelen hizmetçi çiçekleri de suların ozaman ne gerek var bu kadar uğraşmaya Sorun hiçmetçi bulamamak Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Haziran 2019 Paylaş 4 Haziran 2019 9 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Hımm iyi fikir Sorun hiçmetçi bulamamak Karadenizin üst tarafındaki komşulardan ithal bul birtane sürekli yatılı olmaz mı Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Haziran 2019 Paylaş 4 Haziran 2019 3 saat önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Karadenizin üst tarafındaki komşulardan ithal bul birtane sürekli yatılı olmaz mı Dedim ama ölürüm dedi. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 4 Haziran 2019 Paylaş 4 Haziran 2019 Hanım her yıl balkonu soüan dometes biber salatalık vs doldurur, 15-20 gün gider ve ben onları kuruturum Vesile ile yardımcı personel olayında bende varım bulursan 2 tane de bana yolla (60kg altı direk yollayabilirsin, fazla olursa kargo çok tutar ) 4 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 5 Haziran 2019 Paylaş 5 Haziran 2019 Servet abi serum yönteminde yapabilirsin. Hem daha az maliyetli hemde elektriğe ihtiyaç olmaz. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Haziran 2019 Paylaş 5 Haziran 2019 Servet abi serum yönteminde yapabilirsin. Hem daha az maliyetli hemde elektriğe ihtiyaç olmaz. Biraz teknolojik olmazsa olmaz bizde. 3 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 6 Haziran 2019 Paylaş 6 Haziran 2019 Böyle bir sistemi senin gibi bir adama yakıştıramadım abi. Her saksıya sensör, herbirine ayrı kanal ve sulama beklerdim. Cık cık cık... Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 6 Haziran 2019 Paylaş 6 Haziran 2019 Sen ehtiyarlamışsın belli oldu. Tamam kib bye 😛 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 6 Haziran 2019 Paylaş 6 Haziran 2019 Zamanın yok biliyorum da ilerisi için US $0.43 | Oto için Damla Sulama Sistemi Otomatik Sulama Spike Bitkiler Çiçek Kapalı Ev Suluklar Şişe Damla Sulamahttps://s.click.aliexpress.com/e/oHw7u4nST Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Haziran 2019 Yazar Paylaş 6 Haziran 2019 Bundan vardı işe yaramıyor. Koca saksı lazım bunlara, hemde toprağa sokarken kökleri kesiyor. Ve su kabı anca bir akşamı çıkarıyor. Bendeki çiçekler günde yarım litre civarı su harcıyor Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 6 Haziran 2019 Paylaş 6 Haziran 2019 On 03.06.2019 at 09:31, Erhan Doruk yazdı: Elinize sağlık, Alternatif olarak zamanla çalışan şöyle bir sistem de kurulabilirdi. Hortum olarak damla sulama hortumu 100m 40 tl , sulama memesi 100 ad 10 tl , bağlantı parçaları 10 tl , birde sulama zamanlayıcı 70 TL. Maliyet 130 TL https://s.click.aliexpress.com/e/bPSHJSNS Bundan bende var. Saati ayri almistim. Hortumlari ayri. Saatin duzgun ve uzun sure calisacagina ihtimal vermemistim ama 3 senedir calisiyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts