Nihat Palolu 28 Mayıs 2019 Paylaş 28 Mayıs 2019 Araba park halinde ama yağmur yağıyor. Silecek kolu da otomatikte. Arabaya bindim çalıştırdım yürüdüm ama silecekler otomatik çalışmıyor. Normalde çalışması gerekmez mi? Çalışması için ya kolu hareket ettirmek veya çalışma aralığını değiştirmek zorunda kalıyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Mayıs 2019 Paylaş 28 Mayıs 2019 Belli bir müddet sonra normal çalışmaya başlıyor mu ? 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 28 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2019 En fazla 100 metre dayanabiliyorum Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Mayıs 2019 Paylaş 28 Mayıs 2019 Sensör içindeki jel hirtlamistir. 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 28 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2019 Yolda giderken bir damla su gelse daha ben ne olduğunu anlamadan silmiş oluyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 28 Mayıs 2019 Paylaş 28 Mayıs 2019 (düzenlendi) 45 dakika önce, Nihat Palolu yazdı: Araba park halinde ama yağmur yağıyor. Silecek kolu da otomatikte. Arabaya bindim çalıştırdım yürüdüm ama silecekler otomatik çalışmıyor. Normalde çalışması gerekmez mi? Çalışması için ya kolu hareket ettirmek veya çalışma aralığını değiştirmek zorunda kalıyorum. Kontağı kapatıp açtığınızda yağmur sensörü iptal oluyor. Aktif etmek için yağmur sensörünü kapatıp tekrar açmak gerekiyor. Mantığını bilmiyorum ama benim araçta da öyle. 28 Mayıs 2019 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
ibrahim Olkun 28 Mayıs 2019 Paylaş 28 Mayıs 2019 Bizim araçlarda silecek kolunu bir tık kaldırdığınız zaman silecekler otamatik durumda kalıyor stop etsenizde tekrar çalıştırsanızda yağmuru gördüğü an devrede 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 28 Mayıs 2019 Paylaş 28 Mayıs 2019 Cama uygulanan su iticiden sonra yağmur sensörünün devreye girmediğiyle ilgili bir şey hatırlıyorum 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 29 Mayıs 2019 Paylaş 29 Mayıs 2019 3 saat önce, Nihat Palolu yazdı: Araba park halinde ama yağmur yağıyor. Silecek kolu da otomatikte. Arabaya bindim çalıştırdım yürüdüm ama silecekler otomatik çalışmıyor. Normalde çalışması gerekmez mi? Çalışması için ya kolu hareket ettirmek veya çalışma aralığını değiştirmek zorunda kalıyorum. Benim 2016 jettada da ayni dediginiz gibi oluyor. .. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 29 Mayıs 2019 Paylaş 29 Mayıs 2019 Demekki vag grubunda sürekli otomatikte bırakılmayacak, yağmur başladıktan sonra kol 1 tık yukarı kaldırılacak ve işini yapmasına izin verilecek. 1 Yorum bağlantısı
Eren Yavuz 29 Mayıs 2019 Paylaş 29 Mayıs 2019 benim tiguanda da bu şekil çalışıyor.İlk hareketi vermezseniz dünya umrunda olmuyor 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 29 Mayıs 2019 Paylaş 29 Mayıs 2019 Karlı buzlu havalar için bulunmaz nimet. Sabah bindiniz araca silecek kolu otamatikte marşa bastığınız an çatır çutur çalışacak zarar oluşacak. Sıcaklık sensörüyle uyumlu çalışsa daha güzel olurdu tabii ama. 3 Yorum bağlantısı
Tufan Caliskan 29 Mayıs 2019 Paylaş 29 Mayıs 2019 Reno'da da müdahale gerekmiyor, marştan sonra hemen siliyor. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 29 Mayıs 2019 Paylaş 29 Mayıs 2019 9 saat önce, Nihat Palolu yazdı: Araba park halinde ama yağmur yağıyor. Silecek kolu da otomatikte. Arabaya bindim çalıştırdım yürüdüm ama silecekler otomatik çalışmıyor. Normalde çalışması gerekmez mi? Çalışması için ya kolu hareket ettirmek veya çalışma aralığını değiştirmek zorunda kalıyorum. Normalde de böyle olmalı mantık olarak. Diğer türlü olsa, arkadaşların da dediği gibi örneğin soğuktan donmuş silecekler marşa basar basmaz çatır çutur camı silmeye çalışır. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 29 Mayıs 2019 Paylaş 29 Mayıs 2019 Soğukta sileceklerin zarar görmemesi için mantıklı ancak diyelim yolda giderken cama aniden su geldi, silecek çalıştırmak için uğraşmak gerekecek, hem de önünü göremezken. Böyle bir durumda silecekle uğraşmak yerine kışın don olduğunda aracı çalıştırırken silecekle uğraşmayı tercih ederim. Renault'da bir kere ayarladın mı su görünce siliyor. Aracı alalı 3 ay olacak hiç ellemedim, ne silecek ne de fara. (Gerçi fara elledim, akşam çalıştırdım, gösterge ekranı çok parlak, yıkamacı değiştirmiş.) 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 29 Mayıs 2019 Paylaş 29 Mayıs 2019 Bunca yıldır yağmur sensörünün istediğim gibi çalıştığını görmedim, ya aldığım arabalar bozuk ya da sorun bende. 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 29 Mayıs 2019 Paylaş 29 Mayıs 2019 (düzenlendi) bir tık yukarı otomatik moduna tekrar almak gerekiyor stop halinde bende öyle 29 Mayıs 2019 tarihinde Okay Kaygusuz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 Mayıs 2019 Paylaş 29 Mayıs 2019 9 saat önce, Selim Bilgin yazdı: Bunca yıldır yağmur sensörünün istediğim gibi çalıştığını görmedim, ya aldığım arabalar bozuk ya da sorun bende. Otomatik çalışan dan çok durmayan silecege uyuz oluyorum. Birde fasıla ayarı yoksa hiç. O konuda en sevdiğim araç fordlardi Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 29 Mayıs 2019 Paylaş 29 Mayıs 2019 opelde ilk sizden aktif etmenizi bekliyor.Arac Stop edilip calistirildiginda tekrarlamak gerekiyor. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Mayıs 2019 Paylaş 29 Mayıs 2019 Qaahqai hep devrede. Ancak ilk çalıştığında geç tepki veriyor. Bir kaç dakika sonra istediğim gibi çalışmaya başlıyor. 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 30 Mayıs 2019 Paylaş 30 Mayıs 2019 Harekete geçtikten sonra, kapılar otomatik kilitlenince çalışmaya başlıyor Passatta. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 5 Temmuz 2019 Paylaş 5 Temmuz 2019 Benim araçta da otomatikte olması yetmiyor, stop edip tekrar çalıştırınca ilk hareketi vermek lazım yoksa devreye girmiyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts