Selçuk Keleş 27 Aralık 2017 Paylaş 27 Aralık 2017 7 saat önce, Dinçer berber yazdı: Aracımda orjinal xenon far var ampul olarak hangi markayı önerebilirsiniz Osram/philips standart xenon ampulleri işinizi fazlasıyla görür. Bunların dışındaki ucuz ürünleri önermem. Bu konuyu inceleyin. Yorum bağlantısı
Emre Kural 26 Şubat 2018 Paylaş 26 Şubat 2018 Gen2 xtreme vision philips hid ampul. Bir önceki Gen1 %50 den ne kadar iyi acaba? https://www.powerbulbs.com/product/philips-xenon-x-treme-vision-gen2-d3s-single Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 26 Şubat 2018 Paylaş 26 Şubat 2018 Performans ampullerinde % kaç olursa olsun lümen gücü artamaz çünkü yasal sınır 3200 lümendir. Geometrik olarak bazı alanlarda performansı artırabiliyorlar. Bu da farın yapısına bağlıdır bir farda fark az olur diğerinde fazla olur, yani denemeden ölçülmeden bilinemez. 1 Yorum bağlantısı
Murat Daş 5 Mart 2018 Paylaş 5 Mart 2018 Merhaba grup üyeleri geçen yıl aracıma bixenon yaptırdım fakat fazla verim alamadım.sağ ampulüm arasıra yanıp sönmesinden sonra bugün kırıldı.sizce çıkma ampul alınır mı?? Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 5 Mart 2018 Paylaş 5 Mart 2018 Murat bey merhaba hoş geldiniz Ben hep çıkma ampul kullanıyorum herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım . Alacağınız ampulün temiz çiziksiz darbesiz olmasına ve mutlaka güvenilir satıcılardan almaya dikkat edin ... Yorum bağlantısı
Doğan Akgönül 5 Mayıs 2018 Paylaş 5 Mayıs 2018 (düzenlendi) Merhaba iyi forumlar dilerim.Aracımda bi-xenon diye tabir edilen mercekten var.H7 ampul uyumlu.Bi xenon mercek olduğundan(yada bi halojen mi demeliyim bilmiyorum) xenon kit takmak istiyorum.H7 xenon kit düşünüyordum ancak bir kaç kişi d2s kitte aparatsız uyumlu olur dedi.Ne yapacağımı bilemedim.Ampul kısmının fotoğrafını altta, sizce ne yapmalıyım?H7 kit mi yoksa d2s mi kullanmak mantıklı? Dip not olarak led h7 ampul ve osram nb laser h7 kullandım ikisinden de memnun kalmadım.Özellikle normal h7 ampul hiç aydınlatmadı.Bu yüzden xenona geçmek istiyorum. 5 Mayıs 2018 tarihinde Doğan Ak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2018 Paylaş 5 Mayıs 2018 Doğan selamlar. Far Bi-halojen. Şayet reflektör temiz ise herhangi halojen ampül ziyadesiyle aydınlatır. Eğer halojen ile verim yok ise öncelikle far ayarı kontrolü şart. Mercekli farlar hatayı kabul etmiyor. Aydınlatma toleransı freeform farlar gibi değil. Ayar sonrası herşey yolunda ise halojen ile devam. Yok verim yine düşük ise, H7 4300k xenon ampül kullan. Yada yeni nesil 360 derece ışık verebilen Led ampül. Led linki aşağıda. Ben h1 olanını kullanıyorum. DI VE KENDI F26 360 DERECE PARLAYAN EN ODAKLAMA 52 W SAMSUNG ÇIP ILE 5200LM AUTO CAR LED AMPUL LAMBASı, H1 H3 H7 H11 9005 9006 H4 http://s.aliexpress.com/iMBNbimq?fromSns=Copy to Clipboard Yorum bağlantısı
Doğan Akgönül 6 Mayıs 2018 Paylaş 6 Mayıs 2018 7 saat önce, Misafir yazdı: Doğan selamlar. Far Bi-halojen. Şayet reflektör temiz ise herhangi halojen ampül ziyadesiyle aydınlatır. Eğer halojen ile verim yok ise öncelikle far ayarı kontrolü şart. Mercekli farlar hatayı kabul etmiyor. Aydınlatma toleransı freeform farlar gibi değil. Ayar sonrası herşey yolunda ise halojen ile devam. Yok verim yine düşük ise, H7 4300k xenon ampül kullan. Yada yeni nesil 360 derece ışık verebilen Led ampül. Led linki aşağıda. Ben h1 olanını kullanıyorum. DI VE KENDI F26 360 DERECE PARLAYAN EN ODAKLAMA 52 W SAMSUNG ÇIP ILE 5200LM AUTO CAR LED AMPUL LAMBASı, H1 H3 H7 H11 9005 9006 H4 http://s.aliexpress.com/iMBNbimq?fromSns=Copy to Clipboard Osram NB Laser H7 ampul aldım, şöyle söyleyeyim niken h7 led ampulun aydınlatması çok daha iyiydi.O yüzden tekrar ledleri taktım.Halojen ampul takılı iken çok alakasız yerleri yolun kenarlarını aydınlatıyor desem yerinde olur(Far ayarını yapanlar nedense ayar düzgün diyor).Açıkçası mercekte sorun var mı yok mu öğrenmek istiyorum.Bunu öğrenebileceğim bir yol var mı?Eğer mercek sağlamsa xenon kit, değilse mercek değişimi üstüne xenon kit'e geçmek daha mantıklı gibi duruyor.Çünkü şuan aydınlatma hiç iyi değil, gece uzun yola çıkamam o derece. Yorum bağlantısı
Doğan Akgönül 6 Mayıs 2018 Paylaş 6 Mayıs 2018 Birde ek olarak ampul tam dıştaki çıkıntıda kalıyor içeriye tam oturmuyor.Üstteki foto ile kıyaslandığında anlaşılabilir.Doğrusu mu yoksa ampulun çerçevesini tıraşlamak mı lazım bilemedim.Farı takan usta bu xenon yuvası h7 ondan oturmuyor demişti. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2018 Paylaş 6 Mayıs 2018 Doğan bir dakika. Yakından baktım evet, senin far d2s yuvalı. H7 ampülü unut. D2s xenon alıp kullanacaksın Yorum bağlantısı
Doğan Akgönül 6 Mayıs 2018 Paylaş 6 Mayıs 2018 Bir saat önce, Misafir yazdı: Doğan bir dakika. Yakından baktım evet, senin far d2s yuvalı. H7 ampülü unut. D2s xenon alıp kullanacaksın Bende öyle düşünmüştüm.D2s ampul bulup denemeye karar verdim.Haftaya arkadaşım gelecek onun xenonları takacağız uyarsa kaliteli bir d2s almaya çalışacağız.İlginize çok teşekkürler. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2018 Paylaş 6 Mayıs 2018 Sonuçları bekliyoruz. Birde ilave, D2s geldiği zaman elindeki h7 ampülün kenarlarını ona göre traşla. Yarın muayene zamanı h7 ampülü takarsın. Hem yuvaya tam oturup doğru düzgün ışık alırsın hemde muayene vakti sorunsuz geçersin Yorum bağlantısı
Serkan Demirci1679652620 26 Mayıs 2018 Paylaş 26 Mayıs 2018 On 12.08.2014 at 10:00, Serkan Demirci yazdı: Hocam dün söktük aracı ilk xenon lambaları yer değiştirdik lamba yandı sonra balastları yer değiştirdik (farları değiştik) balastlarda çalıştı sonra sigorta kutusuna baktık sigortalarda sağlam sonra araştırırken farkettikki xenon farları besleyen kablonun sigorta kutusuna takılı olan soketinden ark yapıp erime yapmış servise götürdük soket kablolarını çevirip taktılar şu an bi sıkıntı yok ilerde sıkıntı olursa biliyoruzki soketten yine sonuç olarak 8 saat flan ugrastık sorunu bulmak için ama deydi diyebilirim en azından balastların sağlam olduğunu ögrendik Baya zaman geçti üzerinden ama hazır girmişken bi ekleme yapayım kabloyu değiştirmek te sorunu çözmedi 1 hafta sonra yine yanıp sönmeye başladı sorun xenondaymış en sonunda yeni xenon lamba aldık taktık arabayı satana kadar sorunsuz kullandık sorun şuymuş xenon lamba morarmamıştı 4300k ışık veriyodu ama bi xenoncudan ögrendiğime göre zamanla ampulun içindeki xenon gazı azalıyormuş bundan da kaynaklanıyormuş lambayı değiştirdikten sonra sorun kalmamıştı içinden çıkan lamba orjinal osram 4300k d2s xenon du (8 senelik) yine aynı modeli alıp taktık sorun çözüldü aynı sorunu yaşayan arkadaşlar bu şekildeçözeblirler balasttan yada tesisattan önce lambadan şüpelenin 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yel 7 Haziran 2018 Paylaş 7 Haziran 2018 Merhabalar. Clio 3 aracima bmw f10 kasanin merceklerini uygulattim. Şuanda merceklerde çin malı d2s 4300k ampul var ama rengi yeşile çalıyor. O sarımsı beyazı nasıl elde edebilirim? Balast olarak photonun balastları var. https://m.n11.com/orijinal-philips-xenon-d2s-ampul-4600-k-85122vis1-2-adet-P183458044 bu ürünü alsam acaba nasıldır? Orjinal yazıyor ama piyasa sahte urunlerle dolu Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 8 Haziran 2018 Paylaş 8 Haziran 2018 9 saat önce, Mehmet Yel yazdı: Merhabalar. Clio 3 aracima bmw f10 kasanin merceklerini uygulattim. Şuanda merceklerde çin malı d2s 4300k ampul var ama rengi yeşile çalıyor. O sarımsı beyazı nasıl elde edebilirim? Balast olarak photonun balastları var. https://m.n11.com/orijinal-philips-xenon-d2s-ampul-4600-k-85122vis1-2-adet-P183458044 bu ürünü alsam acaba nasıldır? Orjinal yazıyor ama piyasa sahte urunlerle dolu Osram xenarc 4300 öneririm. Ön farda kırmızı renkte ışık kullanmak trafikte yasaktır ve çok tehlikelidir, beyazla değiştirmenizi öneririm. Yorum bağlantısı
Mehmet Yel 8 Haziran 2018 Paylaş 8 Haziran 2018 Uyariniz için teşekkurler.Kirmizilarin fişlerini cekerim çunku açıp ledlerini degiştiremem farlari dişarda yaptirmiştim Internette philips 4600k yeni nesil denilen bu ürünü buldum. Çifti 275 lira yüzde yüz orjinal deniliyor. N11 de indirim kuponum da mevcut indirimle birlikte bana 250 lira civarina gelecek. Sizce almalimiyim? Yorum bağlantısı
Hakan Terzioğlu 15 Ekim 2018 Paylaş 15 Ekim 2018 Selamlar Herkese; D2S xenon ampül takmayı düşünüyorum mercekli bi-xenon gti farlarıma. ampül için marka - model olarak ne önerirsiniz? aşağıdaki ürün uygun mudur sizce? https://urun.n11.com/ampul/philips-yeni-nesil-xenon-d2s-4600-k-85122vis1-P115931089 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 19 Ekim 2018 Paylaş 19 Ekim 2018 On 15.10.2018 at 10:59, Hakan Terzioğlu yazdı: Selamlar Herkese; D2S xenon ampül takmayı düşünüyorum mercekli bi-xenon gti farlarıma. ampül için marka - model olarak ne önerirsiniz? aşağıdaki ürün uygun mudur sizce? https://urun.n11.com/ampul/philips-yeni-nesil-xenon-d2s-4600-k-85122vis1-P115931089 Yorum bağlantısı
Tuna Özsaraçoğlu 9 Kasım 2018 Paylaş 9 Kasım 2018 Herkese iyi forumlar. Formunuza yeni üye oldum adım Tuna. Benim içinden çıkamadığım bir sorum olucak. 2015 model golf 7 aracım var ve malesef sağ xenon pembeleşmeye başladı. Ben de bu yüzden öne bir takım xenon ampülü almaya karar verdim aklım iki tane ampül var. Modeller Philips XVision gen2 ve Osram Night Breaker Laser. Anladığım kadarı ile Philips farkı daha beyaz olması ve Osramın daha sarı fakat bi tık daha sarı olması. Ki malesef Osramın kelvin değerini bulamadım bir tek %20 daha beyaz diyor ama hangi değere oranla. Bu iki ampül arasında karar vermeme yardımcı olursanız çok sevinirim. https://www.powerbulbs.com/product/osram-xenarc-night-breaker-laser-d3s-twin https://www.powerbulbs.com/product/philips-xenon-x-treme-vision-gen2-d3s-single Yorum bağlantısı
Oktay Toker 9 Kasım 2018 Paylaş 9 Kasım 2018 (düzenlendi) Marka önemli değil temiz çıkma bulmanızı tavsiye ederim. 9 Kasım 2018 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tuna Özsaraçoğlu 9 Kasım 2018 Paylaş 9 Kasım 2018 Ampülleri 0 olarak almak istiyorum. Ama almışken iyisini almak istiyorum. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 18 Kasım 2018 Paylaş 18 Kasım 2018 On 09.11.2018 at 13:33, Tuna Özsaraçoğlu yazdı: Herkese iyi forumlar. Formunuza yeni üye oldum adım Tuna. Benim içinden çıkamadığım bir sorum olucak. 2015 model golf 7 aracım var ve malesef sağ xenon pembeleşmeye başladı. Ben de bu yüzden öne bir takım xenon ampülü almaya karar verdim aklım iki tane ampül var. Modeller Philips XVision gen2 ve Osram Night Breaker Laser. Anladığım kadarı ile Philips farkı daha beyaz olması ve Osramın daha sarı fakat bi tık daha sarı olması. Ki malesef Osramın kelvin değerini bulamadım bir tek %20 daha beyaz diyor ama hangi değere oranla. Bu iki ampül arasında karar vermeme yardımcı olursanız çok sevinirim. https://www.powerbulbs.com/product/osram-xenarc-night-breaker-laser-d3s-twin https://www.powerbulbs.com/product/philips-xenon-x-treme-vision-gen2-d3s-single Ürün dökümanlarında kaç K olduğu yazmıyor, kaldırmışlar. ECE normları 5000K'ya kadar izin veriyor. Eskiden D2S tipi ampulleri bariz sarımtırak olurdu D1/D3 'lerde artık daha beyaz çıkartıyor olabilirler. Burda bulmak mümkün yurtdışından almıycaksınız umarım ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts