Tarkan Atakan Ünver 18 Haziran 2017 Paylaş 18 Haziran 2017 Arkadaslar bunlar nasildir tavsiye edermisiniz? Starki ilk kes duydum, philips ise çakma olabilirmi cakma degilse 4300K zamanla beyazlar deniliyor ya ne kadar zamanla beyazlar ? Yorum bağlantısı
Sırrı Polat 18 Haziran 2017 Paylaş 18 Haziran 2017 fiyatları fikir veriyor zaten , 6000 k stark , ilk defa duydum , üstelik fiyatı da philipsten pahalı , oem olmadığı 6000 k olmasından belli , 6000 k oem ampül yok diye biliyorum , philips e gelince starktan ucuz bir philipsin üstelik fiyatı 64 tl , çakma olduğu fiyatından belli , orjinal sıfır philipslerin adet fiyatı 200-250 tl civarında olması lazım. sonuç olarak kişisel kanaatim ikisi de orjinal değil ve tavsiye etmem 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 18 Haziran 2017 Paylaş 18 Haziran 2017 Elektronik ürünlerde en çok taklit edilen markadır Philips , Sırrı kardeşimin de dediği gibi fiyatı bizi şüphelendiriyor , olması gereken minimum rakam çifti için 300 ve üzeridir . 4300K OEM xenon ampullerde kesin bir rodaj süresi yok , xenon gazı ömrünü tamamlamaya yaklaştığında renk sarıdan beyaza dönmeye başlar . Ömrü tamamlandığında ise koyu pembe renge dönüşür ... 3 Yorum bağlantısı
Tarkan Atakan Ünver 18 Haziran 2017 Paylaş 18 Haziran 2017 Peki arkadasimin biri netten ucuz diye fazladan ampul almis modacar marka d2s 8000k verdi banada aydinlatma zayif geldi, iyi bir philipsle farki olur degilmi bu ucuz ampullerin Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 18 Haziran 2017 Paylaş 18 Haziran 2017 OEM ürünler max 5500K dir , bunun üstü aydınlatmaz . Çıkma OEM ampuller bile markasız ürünlerden daha iyidir ... 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akın 18 Haziran 2017 Paylaş 18 Haziran 2017 52 dakika önce, Mahmut Akbulut yazdı: Ömrü tamamlandığında ise koyu pembe renge dönüşür ... Ya da titremeye başlar Yorum bağlantısı
Oktay Toker 18 Haziran 2017 Paylaş 18 Haziran 2017 Yan sanayi ampuller her şekilde titreme yapıyor.Bitmesine gerek yok ki. Yorum bağlantısı
Aydın Akın 19 Haziran 2017 Paylaş 19 Haziran 2017 Neyse neyse 5 yıldır kullanıyorum, çakma olma ihtimali de olsa hakkını verdi diyelim biz ampuller için Yorum bağlantısı
Oktay Toker 10 Ağustos 2017 Paylaş 10 Ağustos 2017 (düzenlendi) Hoş geldiniz. 2 üründe yan sanayi modeli.Karar sizin.Forum ilanlar bölümünde ilanları inceleyiniz.İlla sıfır olsun diyorsanız yine karar sizin. Belirttiğiniz durum için ampulü diger sağlam balastta deneyiniz.Balast yada amğul için tam tespit olur. Adınlatma zayıflığı durumunda mercek en öncelikli bakılması gereken parça diyebiliriz. 10 Ağustos 2017 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oktay Toker 11 Ağustos 2017 Paylaş 11 Ağustos 2017 Muadil ürünler diyelim. Photon oem bir marka değil. Philips ise oem satılan çifti 80 ile 100 avro veya 150 ile 200 dolar civarında fiyatlara sahip.Yazdığınız fiyatı çift fiyatı olarak algıladım.Sizin yazdığınız fiyat çift fiyatı ise Muadil sınıftır. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 11 Ağustos 2017 Paylaş 11 Ağustos 2017 (düzenlendi) Osram, GE(general Elektric)Zor bulunsada Bosch,Hella, Japon olanlarda var lakin piyasada pek bulunmuyorlar.Piyasası çok olmadığı için taklitleride yok denilecek sayıdadır diye düşünüyorum. 11 Ağustos 2017 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oktay Toker 13 Ağustos 2017 Paylaş 13 Ağustos 2017 Sağlam olan sanki yeni değişmiş.Soldaki durumu net belli oluyor.Lakin bu bozulan ampulün olduğu far toz alıyor gibi geldi bana.Değişim sonrası kapaklarını iyi takın.Far açılıp temizlenme şansı varsa bunuda yapın derim.Su vesaire gibi sıvı temizliği asla yaptırmayınız. 1 Yorum bağlantısı
Erim Topdemir 17 Eylül 2017 Paylaş 17 Eylül 2017 Herkese merhabalar, 2 gün önce aldığım Alfa Romeo mito nun merceklerinin içinden abuk subuk marka bir led ampül çıktı, bunları çıkartıp xenon kit almak istiyorum tavsiye edeceğiniz bir kit var mı? Yorum bağlantısı
Oktay Toker 17 Eylül 2017 Paylaş 17 Eylül 2017 (düzenlendi) Hoş geldiniz. Halojen ampulü söküp led takmışlar ve sizde orijinal ampul h7 ise tekrar takın güzel bir far ayarı yapıp kullanınız.H sınıfına önerilecek bir xenon sistem maalesef oem olarak yok. Aydınlatma performansı için yapılabilecek sistem bi-xenon sistem.Farlar Al ürerimi mako veya magnet marelli olabilir farketmez Mercekler Bosch olarak bir resimde gördüm lakin tam belli değil.Bosch ise bire bir ve çok az bir boyut farkı ile Bosch bi-xenon mercek ile değişimi yapılabilir.Bunada oem xenon kit takılabilir. 17 Eylül 2017 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 18 Eylül 2017 Paylaş 18 Eylül 2017 19 saat önce, Erim Topdemir yazdı: Herkese merhabalar, 2 gün önce aldığım Alfa Romeo mito nun merceklerinin içinden abuk subuk marka bir led ampül çıktı, bunları çıkartıp xenon kit almak istiyorum tavsiye edeceğiniz bir kit var mı? http://www.geceucusu.com/announcement/1-merceksiz-farlara-xenon-takılması-ve-h1h4h7-tipi-xenon-kitlerle-ilgili-mesajlar/ Yorum bağlantısı
Erim Topdemir 20 Eylül 2017 Paylaş 20 Eylül 2017 (düzenlendi) On 18.09.2017 at 11:11, Selçuk Keleş yazdı: http://www.geceucusu.com/announcement/1-merceksiz-farlara-xenon-takılması-ve-h1h4h7-tipi-xenon-kitlerle-ilgili-mesajlar/ hocam farlar zaten mercekli, halojen merceğinin içine xenon kit takmak dı amacım On 18.09.2017 at 00:30, Oktay Toker yazdı: Hoş geldiniz. Halojen ampulü söküp led takmışlar ve sizde orijinal ampul h7 ise tekrar takın güzel bir far ayarı yapıp kullanınız.H sınıfına önerilecek bir xenon sistem maalesef oem olarak yok. Aydınlatma performansı için yapılabilecek sistem bi-xenon sistem.Farlar Al ürerimi mako veya magnet marelli olabilir farketmez Mercekler Bosch olarak bir resimde gördüm lakin tam belli değil.Bosch ise bire bir ve çok az bir boyut farkı ile Bosch bi-xenon mercek ile değişimi yapılabilir.Bunada oem xenon kit takılabilir. hocam kusura bakmayın tam anlayamadım, farlar zaten halojen mercekli bu merceklerin içinde led var, halojen merceğe xenon takmak istemiştim. 20 Eylül 2017 tarihinde Erim Topdemir tarafından düzenlendi imla hatası Yorum bağlantısı
Oktay Toker 20 Eylül 2017 Paylaş 20 Eylül 2017 (düzenlendi) Sizinde yazdığınız gibi halojen mercek mevcut.Halojen mercek olması xenon kit takılacağı anlamını taşımıyor.Halojen ampul yerine takılan herhangi bir H sınıfı ürün odak sapması yapacağından aydınlatma performansı vermez. H sınıf orijinal bir xenon sistem yok. Bidiğiniz üzre araçta şu an kullandığınız Led ürün orijinal bir yapı değil. Performans istiyorsanız mercek bi-xenon mercek ile değiştirilip oem xenon kit kullanılarak sonuç alabilirsiniz. Diğer türlü istediğiniz kadar ürün kullanın sizi üzecektir. 20 Eylül 2017 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erim Topdemir 20 Eylül 2017 Paylaş 20 Eylül 2017 2 dakika önce, Oktay Toker yazdı: Sizinde yazdığınız gibi halojen mercek mevcut.Halojen mercek olması xenon kit takılacağı anlamını taşımıyor.Halojen ampul yerine takılan herhangi bir H sınıfı ürün odak sapması yapacağından aydınlatma performansı vermez. H sınıf orijinal bir xenon sistem yok. Bidiğiniz üzre araçta şu an kullandığınız Led ürün orijinal bir yapı değil. Performans istiyorsanız mercek bi-xenon mercek ile değiştirilip oem xenon kit kullanılarak sonuç alabilirsiniz. Diğer türlü istediğiniz kadar ürün kullanın sizi üzecektir. tamamdır hocam teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Emre Kural 12 Ekim 2017 Paylaş 12 Ekim 2017 Bi-xenon far eklettiğim Astra aracımı sattım. Afs bi-xenon farlı Octavia 2016 AL--aldım. Artık Orjinal Bi-xenon lu aracım var şükür :9 Sanırım D1S ampuller mevcut. Osram olması gerek. kodunu bilmiyorum henüz. Afs farlar ile ilgili bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 12 Ekim 2017 Paylaş 12 Ekim 2017 (düzenlendi) D1s değilde Far Hella ise D3s olma ihtimali daha yüksek.Yada daha üst seri d xenon olabilir.Ampul değişim kapagını açınca veya far koduna bakınca belli olacaktır. Skoda tr sistesinden ana sayfadan alıntı.Anlatımda teknik olarak bence hatalı cümleler olsada çok aydınlatıcı olmayan şekilde açıklama yapılmış. AFS Özellikli Bi-Xenon Farlar ve LED Gündüz Aydınlatma AFS Özellikli Bi-Xenon Farlar Octavia'da sunulan ileri teknolojinin en büyük göstergelerinden biridir. Anlık sürüş koşullarına otomatik olarak uyum sağlayan programlarıyla şartların gerektirdiği en mükemmel aydınlatma modunu seçen sistem, aynı zamanda çift Xenon lambasıyla beraber pürüzsüz ve mükemmel görüş sağlar. Şehir içi, Şehir dışı ve Otoban olmak üzere farklı sürüş koşullarına göre huzmelerin uzunluğunu otomatik ayarlarken, direksiyonun döndüğü yöne göre belli açıda farları döndürerek dönüşlerde kör noktada kalan bölgeleri maksimum seviyede aydınlatır. 12 Ekim 2017 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 13 Ekim 2017 Paylaş 13 Ekim 2017 Ben osram d2s aldım amazon.de sitesinden. 50 euro fiyatı var çiftinin. Kargo da ücretsiz. OSRAM XENARC COOL BLUE INTENSE D2S Yorum bağlantısı
Emre Kural 18 Ekim 2017 Paylaş 18 Ekim 2017 Ampuller Philips xenarc d3s imis. Osram Night Breaker d3s ile yükseltmeyi düşündüm uygun olur mu sizce? Yorum bağlantısı
Oktay Toker 18 Ekim 2017 Paylaş 18 Ekim 2017 Beyaz olmasını istiyorsan renk tonu nedeiyle fazla ışık veriyor olarak görünecektir. Yorum bağlantısı
Emre Kural 18 Ekim 2017 Paylaş 18 Ekim 2017 geometrik dağılımı bozar mı farların bu ampul değişimleri. Philips yerine Osram NB meselâ Yorum bağlantısı
Oktay Toker 18 Ekim 2017 Paylaş 18 Ekim 2017 Distribitörden oem kodlu bulursan sıkıntı olmaz.Elde edeceğin sadece renk ton farkı olur. Ben marka olarak oem olduğu sürece çok üstte tutmam.Sonuçta ikisindede aynı gaz kullanılıyor ekstra yaptıkları kendilerine göre elektronik kısım ve bununda mnatığı belli.Yacakları başka şey yok. Yorum bağlantısı
Recommended Posts