Bünyamin Dedeoğlu 18 Mayıs 2019 Paylaş 18 Mayıs 2019 Merhaba araba durduğu zaman hararet yükseliyor , az ilerleyince hemen yarıya düşüyor, stop etmeden rölanti halinde beklerken hararet tavan yapıyor , sonra az 20 km hızla 50 metre gidince hemen ortaya geliyor , acaba neden olabilir , yedek su haznesi deki suya baktım su 1 ay önce koyduğum gibi duruyor , ayrıca fokurdama kaynama da yok , araç 96 Euro Accord Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Mayıs 2019 Paylaş 18 Mayıs 2019 Devirdaim problemi gibi. Acil baktırmanız lazım yoksa motoru elinize alırsınız. 1 1 Yorum bağlantısı
Bünyamin Dedeoğlu 18 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2019 Sani hocam 10 gün önce değiştirdim devir daimi acaba yanlış mi takdilar Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 18 Mayıs 2019 Paylaş 18 Mayıs 2019 Sani hocam 10 gün önce değiştirdim devir daimi acaba yanlış mi takdilarDevirdaim yanlış zor takılır bence hava yapmış olabilir sistem 1 Yorum bağlantısı
Bünyamin Dedeoğlu 18 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2019 Hava almak için 13 anahtar bir vida var acaba onumu açmam lazım araç çalışır haldeyken , birde devir daim çalıştığını nasıl anlarım , radyatör kapağını açıp arabayı calistirsam araç sogukken , sonra beklesem yukarıdan deliğe baksam su akışı varsa devir daim çalışıyor anlamı çıkar mı Yorum bağlantısı
Bünyamin Dedeoğlu 18 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2019 Abi devir daim ne zaman çalışmaya başlar ? Kontağı çevirir çevirmez mı , yoksa belirli bir sıcaklığa gelimcemi devirdaim devreye girer ? Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 19 Mayıs 2019 Paylaş 19 Mayıs 2019 2 saat önce, Bünyamin Dedeoğlu yazdı: Abi devir daim ne zaman çalışmaya başlar ? Kontağı çevirir çevirmez mı , yoksa belirli bir sıcaklığa gelimcemi devirdaim devreye girer ? Devirdaim triger kayışına bağlıdır ve motor dönmeye başladığı andan itibaren devirdaim yapar. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Mayıs 2019 Paylaş 19 Mayıs 2019 Devirdaim sürekli devrede ama muhtemelen yeterli devirdaim yapamıyor ki araç dururken hararet yapıyor, yolda rüzgarı yiyince soğuyor. 1 Yorum bağlantısı
Bünyamin Dedeoğlu 19 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2019 (düzenlendi) Teşekkürler Devir daim devrede ise eğer motordan geri gelen su hortumu olan üst hortum sıcak , motora giden alt hortum üst hortumdan soğuk ise devirdaim işini yapıyor diyebilirmiyiz 19 Mayıs 2019 tarihinde Bünyamin Dedeoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts