Ali Darbaz 18 Aralık 2020 Yazar Paylaş 18 Aralık 2020 Çağlar Bayur yazdı: gagılda görülen rakamlar yalan olabilir. parcamix sitesi özelinde de o site hala çalışıyor mu? Abi yedek parçaçı ile görüştüm. 550 tl rakam verdi. Pacamix ile alışveriş ilkez yapcam. Ay sonunu bekliyom. Parça sepetimde şu an. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Aralık 2020 Paylaş 18 Aralık 2020 Ali Darbaz yazdı: Pacamix ile alışveriş ilkez yapcam. Ay sonunu bekliyom. Parça sepetimde şu an. iyi haberlerini bekliyoruz https://www.parcamix.com/ bu mu site linki? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Aralık 2020 Yazar Paylaş 18 Aralık 2020 Çağlar Bayur yazdı: iyi haberlerini bekliyoruz https://www.parcamix.com/ bu mu site linki? ABi senin verdiğin linkin uzantısı eksik. Şikayet vardan bakayım sıkıntı varsa 100 lira için kazıklanmayayım. https://www.parcamix.com/dw111h-valeo-debriyaj-seti Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Aralık 2020 Paylaş 18 Aralık 2020 Ali Darbaz yazdı: ABi senin verdiğin linkin uzantısı eksik. Şikayet vardan bakayım sıkıntı varsa 100 lira için kazıklanmayayım. https://www.parcamix.com/dw111h-valeo-debriyaj-seti buna tıklayınca bende sayfa yok diyor? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Aralık 2020 Yazar Paylaş 18 Aralık 2020 Çağlar Bayur yazdı: buna tıklayınca bende sayfa yok diyor? Nasıl yani resimdeki gibi ekran gelmiyormu sana . İnternetinde blokajmı var. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Aralık 2020 Paylaş 18 Aralık 2020 standart internet, vpn dns vs. stok. parcamix bende hiç açılmıyor? linke başka tıklayan varsa sonucu yazabilir? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Aralık 2020 Paylaş 18 Aralık 2020 vpn ile denedim açılıyor, sanırım server ları yurt dışında. bizde erşimi yasaklı demek Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 18 Aralık 2020 Paylaş 18 Aralık 2020 İş yerinde denedim açıldı, telefondan turkcell ile açılmadı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Aralık 2020 Yazar Paylaş 18 Aralık 2020 Çağlar Bayur yazdı: vpn ile denedim açılıyor, sanırım server ları yurt dışında. bizde erşimi yasaklı demek Mahmut Yıldız yazdı: İş yerinde denedim açıldı, telefondan turkcell ile açılmadı. Evdede çeptede açılıyor. İşyerindede açılıyor. Ben bilemedim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Aralık 2020 Paylaş 18 Aralık 2020 Ali Darbaz yazdı: Evdede çeptede açılıyor. İşyerindede açılıyor. Ben bilemedim. demekki yasaklı da olsa tüm sitelere erişime açmışsın, ben yapmıyorum öyle şeyler riskli Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Aralık 2020 Paylaş 18 Aralık 2020 sonra kimlik bilgilerim nasıl çalındı derler? vpn asla kullanmam Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 18 Aralık 2020 Paylaş 18 Aralık 2020 Güvenli VPN açayım size, verileriniz bana gelir en azından. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Aralık 2020 Yazar Paylaş 18 Aralık 2020 yahu ne vpnni. Kendi notebokumda admin hakkim dahi yok. Üstelik şirket sisteminde webblocker var. Koskoca Koç Holdinggin altyapısı. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 18 Aralık 2020 Paylaş 18 Aralık 2020 Turkcell ve ttnet üzerinden site açılmıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Aralık 2020 Paylaş 19 Aralık 2020 Ali Darbaz yazdı: Çok sıkıldım bugün haberlerde taksimi gösterdiler, umarım o kalablaık içinden ölen çok olur tez zamanda... başkasına bulaştırmadan 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Aralık 2020 Yazar Paylaş 19 Aralık 2020 Çağlar Bayur yazdı: bugün haberlerde taksimi gösterdiler, umarım o kalablaık içinden ölen çok olur tez zamanda... başkasına bulaştırmadan Sokağa çıkma yasağı yokmu. Taksime nasıl gitmişler Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Aralık 2020 Paylaş 19 Aralık 2020 Ali Darbaz yazdı: Sokağa çıkma yasağı yokmu. Taksime nasıl gitmişler Sen evde miydin yav bugün eczaneye gittim zorunlu. Açık zaten. Baktım erkek kadın herkesin elinde pazar çantası. Dokunulmazlık veriyormuş 😁😁 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Aralık 2020 Yazar Paylaş 19 Aralık 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sen evde miydin yav bugün eczaneye gittim zorunlu. Açık zaten. Baktım erkek kadın herkesin elinde pazar çantası. Dokunulmazlık veriyormuş 😁😁 Mahalle bakkalının hemen yanına Bim açtılar. 35 liralıl abur cubur aldım. Bakkal tanımasında kafamı iyice dürdüm. Bakkal müşteri çekmek için promosyon ufak pakette haribo dağıtıyor. Ama genede bimden alıyom. Bu gün 2 defa çıktım dışarı. Benim görevlendirme yazım var. İstesem gezer tozarım. Ama ne gerek var. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Aralık 2020 Paylaş 19 Aralık 2020 Ali Darbaz yazdı: Sokağa çıkma yasağı yokmu. Taksime nasıl gitmişler teoride var, pratikte gez dolaş tüm yollar senin Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Aralık 2020 Paylaş 19 Aralık 2020 Bi gariplik var gerçekten. Dükkanlar normalin üstünde satış yapıyor. Bugün baktım da kasap dolu. Balıkçının önünde kuyruk var. Kuruyemişçi yetişemiyor eleman almış dükkana. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Aralık 2020 Yazar Paylaş 19 Aralık 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bi gariplik var gerçekten. Dükkanlar normalin üstünde satış yapıyor. Bugün baktım da kasap dolu. Balıkçının önünde kuyruk var. Kuruyemişçi yetişemiyor eleman almış dükkana. Hee bende gördüm kasap doluydu. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Aralık 2020 Paylaş 19 Aralık 2020 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bi gariplik var gerçekten psikolojik açlık, orantısız diyet yapanlarda da, vucüt kıtlık moduna girerek ne yersen yağa çevirir, resmi obezite rakamı %50 üstü olarak açıklandı Türkiye de 19 Aralık 2020 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Aralık 2020 Paylaş 19 Aralık 2020 psikolojik açlık, orantısız diyet yapanlarda da, vucüt kıtlık moduna girerek ne yersen yağa çevirir, resmi ozezite rakamı %50 üstü olarak açıklandı Türkiye deÜretmeyi bilmediğimiz gibi tüketmeyi de bilmiyoruz 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts