Ali Darbaz 18 Kasım 2020 Yazar Paylaş 18 Kasım 2020 Koray Demir yazdı: Lira değil avro bu arada 😉 Delphi marka rot başını 52 liradan buldum. alsam mı almasam mı diye düşünüyorum . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Kasım 2020 Paylaş 18 Kasım 2020 Ali Darbaz yazdı: Delphi marka rot başını 52 liradan buldum. alsam mı almasam mı diye düşünüyorum . orjinali kaç tl? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Kasım 2020 Yazar Paylaş 18 Kasım 2020 Çağlar Bayur yazdı: orjinali kaç tl? Abi orjinali delpi . Yani gm markalı duymadım. Bu arabanın bir çok orjinal parçası Delphi diye geçiyor. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 Kasım 2020 Paylaş 18 Kasım 2020 Araçlarımızın kıymetini bilelim lütfen yeni kasalardan bir cacık olmaz. [emoji4] Yeni Astra;yol tutuş zayıf [/url] Referans araç; Bismillahirrahmanirrahim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Kasım 2020 Yazar Paylaş 18 Kasım 2020 Çok romantik bir sürüş olmuştu, kayda aldım. https://www.instagram.com/p/CHvjtewJ1O4/?igshid=7luv59p2tuu1 #hypermiling #chevroletcruze #fueleconomy https://www.instagram.com/p/CHvjtewJ1O4/?igshid=whvj0ur4ogxb Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Kasım 2020 Yazar Paylaş 19 Kasım 2020 Ah cruze ah. Sana yaptığım iki masraf boşa imiş. En az 600 tl zarar ettim. Motor kulbitor contası yağ sızdırıyordu. Değiştirdik 9000 km olunca gene bağladı. Hiç değişmemek daha iyi idi. Arka fren diskleri ötüyor diyerek balata değiştim. Diskleri taşlattım. 9000 km oldu gene ötmeye başladı. Hiç dokunmasaydım keşke. Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 Ali Darbaz yazdı: Külbitör cuntası cruze da kronik arıza, değişse de bir müddet sonra sızdırıyor. Fren diskleri aldığınız markadan dolayı ötüyor olabilir mi? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Kasım 2020 Yazar Paylaş 19 Kasım 2020 Mustafa Karaca yazdı: Külbitör cuntası cruze da kronik arıza, değişse de bir müddet sonra sızdırıyor. Fren diskleri aldığınız markadan dolayı ötüyor olabilir mi? Diski fabrikadan kalma disk, ama balataları bosch taktım. 4 ay 9000 km sonunda ötme başladı. geri geri giderken çıyk ediyor . Eskisi kadar değil ama , okadar para verdik niye ötsün diyor insan. Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 Ali Darbaz yazdı: Madem bu da ötecekti niye değişiyor insan diye de eklemek lazım 😊 ustanıza sordunuz mu bunlar niye ötüyor diye başka mesela gm nin kendi balatası yok muydu 🤔 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Kasım 2020 Yazar Paylaş 19 Kasım 2020 Mustafa Karaca yazdı: Madem bu da ötecekti niye değişiyor insan diye de eklemek lazım 😊 ustanıza sordunuz mu bunlar niye ötüyor diye başka mesela gm nin kendi balatası yok muydu 🤔 Adam o gün sesi keserim demişti, evet doğrudur 9000 km dir ses kesilmişti. Şimdi arasam bana 9000 km yapmışsın yavaş yavaş ses başlamıştır der içinden çıkar. Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 Ali Darbaz yazdı: Adam o gün sesi keserim demişti, evet doğrudur 9000 km dir ses kesilmişti. Şimdi arasam bana 9000 km yapmışsın yavaş yavaş ses başlamıştır der içinden çıkar. Genel de geri geri gidip fren yapınca öter, neyse idare edilir nasılsa balata sağlamdır, masrafa gerek yok 😊 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 Ah cruze ah. Sana yaptığım iki masraf boşa imiş. En az 600 tl zarar ettim. Motor kulbitor contası yağ sızdırıyordu. Değiştirdik 9000 km olunca gene bağladı. Hiç değişmemek daha iyi idi. Arka fren diskleri ötüyor diyerek balata değiştim. Diskleri taşlattım. 9000 km oldu gene ötmeye başladı. Hiç dokunmasaydım keşke. Sen beni takip etmemişsin hiç. Her ikisi içinde burada yorum yapmıştım.Bosch TRW Kale balata ses yapıyor. GM çok pahalı. Hi-Q balata ne ses ne toz yaptı. Yumuşak bir frenlemesi var. Hatta bunun için konu bile açtım.Kapak contasınıda değiştirmeden ısı dayanıklı conta ile destekleseydin sorun olmayacaktı. 75 bin km de conta ile destekledi ustam 94 bin km olduk şükür terleme yok henüz. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Kasım 2020 Yazar Paylaş 19 Kasım 2020 Metin Akbal yazdı: Sen beni takip etmemişsin hiç. Her ikisi içinde burada yorum yapmıştım. Bosch TRW Kale balata ses yapıyor. GM çok pahalı. Hi-Q balata ne ses ne toz yaptı. Yumuşak bir frenlemesi var. Hatta bunun için konu bile açtım. Kapak contasınıda değiştirmeden ısı dayanıklı conta ile destekleseydin sorun olmayacaktı. 75 bin km de conta ile destekledi ustam 94 bin km olduk şükür terleme yok henüz. Okudum ama iş işten geçtikten sonra okudum. neyse. Zararı yok , Motor alev almaz bu yuzden sadece arada bir silmek gerekecek. Şuda varki yağ seviyesini fazla etkilemiyor. Çok çok minimal bir azalma olmuş olabilir. Yorum bağlantısı
Ali Gök 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 en sessiz balata fredo oldu pasatın üstünde kiler yeni sanırım kale marka ama ötüyor ve çok fazla balata tozu atıyor hiç sevmedim. eskisin değişirim nedense genelde en ucuz balata fredo nedense en sessiz ve toz atmayanıda o gibi gelmeye başladı Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 Okudum ama iş işten geçtikten sonra okudum. neyse. Zararı yok , Motor alev almaz bu yuzden sadece arada bir silmek gerekecek. Şuda varki yağ seviyesini fazla etkilemiyor. Çok çok minimal bir azalma olmuş olabilir. Benzer araçları kullanmadığımız için benim yorumlarımı iş işten geçmeden önce okumalısın Kendim için istemediğim bir şeyi başkası içinde istemem. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Kasım 2020 Yazar Paylaş 19 Kasım 2020 (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: Benzer araçları kullanmadığımız için benim yorumlarımı iş işten geçmeden önce okumalısın Kendim için istemediğim bir şeyi başkası içinde istemem. Metin ben arabanın yağ sızdırdığını, resmini çekmiş atmıştım. Bana o zaman dönüş yapmadın. İlk sayfalara baksan görürsün orda bu konudan bahsettiğimi. 19 Kasım 2020 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 Metin ben arabanın yağ sızdırdığını, resmini çekmiş atmıştım. Bana o zaman dönüş yapmadın. İlk sayfalara baksan görürsün orda bu konudan bahsettiğimi. Etiket denen birşey var Çağlar abiyi etiketliyorsun beni de etiketleyebilirsin Her zaman bakamayabilirim ki eminim bu konuyla alakalı bir çok yerde yazdım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Kasım 2020 Yazar Paylaş 19 Kasım 2020 Metin Akbal yazdı: Etiket denen birşey var Çağlar abiyi etiketliyorsun beni de etiketleyebilirsin Her zaman bakamayabilirim ki eminim bu konuyla alakalı bir çok yerde yazdım. Contamı değiştirildikten sonra yazdın. O yuzden iş işten geçti dedim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Kasım 2020 Yazar Paylaş 19 Kasım 2020 Mert Gulkokan yazdı: Balata olarak mga öneririm hem ucuz hemde ötmeme garantisi var Ben balataya daha para harcamam. Bundan sonra ancak alt düzen için para harcarım. Onuda artık seneye bakımda yapacağım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Kasım 2020 Yazar Paylaş 19 Kasım 2020 Mert Gulkokan yazdı: Alt düzen istiyor benimkide zaten pejo olup alt takımı sağlam kalabilen araç nadirmiş Allahtan parçası ucuz, komple altdüzen 750 ile 990 tl arasında değişiyor. 1000 tl geçmiyor oluşu sevindirici . Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 Ali Darbaz yazdı: @Servet Aydın Servet abi, Farların lüx değerleri nasıl. İyimi kötümü ben anlmıyorum. Referansı nedir, sen bilirsin. Tamamen hikaye. Oradaki lux değerlerine aldanmayın. Bende sis farı var, bakmamışlar bile 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 Sani Gerşon yazdı: Tamamen hikaye. Oradaki lux değerlerine aldanmayın. Bende sis farı var, bakmamışlar bile Ama artık kredi kartı ile ödeme yapılabilecekmiş. Bence büyük bi adım 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Kasım 2020 Yazar Paylaş 19 Kasım 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ama artık kredi kartı ile ödeme yapılabilecekmiş. Bence büyük bi adım Nerdeee, adamların pos cihazı bile yoktu Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 Ali Darbaz yazdı: Nerdeee, adamların pos cihazı bile yoktu https://www.ntv.com.tr/otomobil/arac-muayene-ucretlerinin-kredi-kartiyla-odenmesi-mumkun-hale-gelecek,Lf2uRJCLIUSJA2gz90ThIQ Yorum bağlantısı
Recommended Posts