Tansu Kalafatoğlu 10 Kasım 2020 Paylaş 10 Kasım 2020 Ali Darbaz yazdı: Çağlar abi, sabah dediğini yaptım. Kontak açıp , Marşı basmadım. 2 kademe fanı açtım, ısınan bişey yok. Sonra motoru açtım, içeriye sıcak hava gelmesi bir bucuk dakika sürdü. Eski arabaya göre çok çok kısa bir süre ama ptc için çok uzun süre . Valla bilemedim. Mazda’da şu oluyordu. Arabayı çalıştırır çalıştırmaz kalorifer açınca soğuk üflemiyordu. Yani dışarıdaki hava kesinlikle değildi. Ama sıcak da değildi. Ilık denecek düzeydeydi. Pct var mı? Bence yoktu. Corolla’yı denerim hafta sonu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Kasım 2020 Paylaş 10 Kasım 2020 Ali Darbaz yazdı: Çağlar abi, sabah dediğini yaptım. Kontak açıp , Marşı basmadım. 2 kademe fanı açtım, ısınan bişey yok. Sonra motoru açtım, içeriye sıcak hava gelmesi bir bucuk dakika sürdü. Eski arabaya göre çok çok kısa bir süre ama ptc için çok uzun süre . Valla bilemedim. ptc yok veya iptal, işte şimdi torpido altına girme vakti. mıncıklama zamanıdır Tansu Kalafatoğlu yazdı: Mazda’da şu oluyordu. Arabayı çalıştırır çalıştırmaz kalorifer açınca soğuk üflemiyordu. Yani dışarıdaki hava kesinlikle değildi. Ama sıcak da değildi. Ilık denecek düzeydeydi. Pct var mı? Bence yoktu. Corolla’yı denerim hafta sonu 2011 tdci mazda3 te vardı fabrikasyon, ford ile aynı zaten 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Kasım 2020 Yazar Paylaş 10 Kasım 2020 Çağlar Bayur yazdı: ptc yok veya iptal, işte şimdi torpido altına girme vakti. mıncıklama zamanıdır 2011 tdci mazda3 te vardı fabrikasyon, ford ile aynı zaten Sabah sökem dedimde, elime gelmedi kapak. Çok sıkı Pinleri felan kırılmasın istedim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Kasım 2020 Paylaş 10 Kasım 2020 ne kapağı? ptc falan var ise gözükmesi lazım ucu? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Kasım 2020 Yazar Paylaş 10 Kasım 2020 Çağlar Bayur yazdı: ne kapağı? ptc falan var ise gözükmesi lazım ucu? Abi 3 tane kapak sökülmesi lazım Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 10 Kasım 2020 Paylaş 10 Kasım 2020 Ali Darbaz yazdı: Sonra motoru açtım, içeriye sıcak hava gelmesi bir bucuk dakika sürdü. Hava sıcaklığı önemli . Clio 3 de 7 derecenin altında devreye girerdi clio 4 de 16 derece ve altında devreye giriyor. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Kasım 2020 Paylaş 10 Kasım 2020 Ersen Tapan yazdı: 16 derece ve altında Vay, o kadar yükselttiler mi? Duster 10 derece ve altıydı. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 10 Kasım 2020 Paylaş 10 Kasım 2020 Sani Gerşon yazdı: Vay, o kadar yükselttiler mi? Duster 10 derece ve altıydı. Çok daha konforlu olmuş, 7 çok azdı. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Kasım 2020 Yazar Paylaş 11 Kasım 2020 Çağlar Bayur yazdı: donggg diye tek ses ise yaydır bir kez yapar bir daha yapmaz Çağlar abi, arabayı cumartesi frenciye götüreceğim. Dongg sesi yapan yaydır dediğin, süspansiyon yayımı. Ayrıca debriyajdan düşük devirde luk luk ses duyuyorum. Bunun debriyajdanmı yoksa motor kulaklarındanmı geliyor bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 11 Kasım 2020 Paylaş 11 Kasım 2020 Ali Darbaz yazdı: Çağlar abi, arabayı cumartesi frenciye götüreceğim. Dongg sesi yapan yaydır dediğin, süspansiyon yayımı. Ayrıca debriyajdan düşük devirde luk luk ses duyuyorum. Bunun debriyajdanmı yoksa motor kulaklarındanmı geliyor bilmiyorum. Fren balatasını tutan yay olabilir mi? 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 11 Kasım 2020 Paylaş 11 Kasım 2020 çok kolay bir yolu var senin torpidoyu sökmenin Bitane levyeyi torpido ile kapı arasına sokup kastır üsttende keserle vur anında sökülür 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Kasım 2020 Yazar Paylaş 11 Kasım 2020 Mert Yeldan yazdı: Fren balatasını tutan yay olabilir mi? Arabayıda tutuyor ama. yola çıktım araba zorlanarak hızlanıyor. Yay atınca rahatlıyor. Araba burda o yay varmı ben göremedim. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 11 Kasım 2020 Paylaş 11 Kasım 2020 Balatanın arkasında olur diske iter balatayı. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 11 Kasım 2020 Paylaş 11 Kasım 2020 Ali Darbaz yazdı: Çağlar abi, arabayı cumartesi frenciye götüreceğim. Dongg sesi yapan yaydır dediğin, süspansiyon yayımı. Ayrıca debriyajdan düşük devirde luk luk ses duyuyorum. Bunun debriyajdanmı yoksa motor kulaklarındanmı geliyor bilmiyorum. Dong sesi burulma gibi ise helezon oynuyor yerinde. Helezon geti. Önde amortisörun kendinde oturduğu yer. Üstte 5 nolu takoz ezikse helezon döner 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Kasım 2020 Yazar Paylaş 11 Kasım 2020 Arabaya n11 den sözde indirimle debriyaj baskı ve balatası, debriyaj merkezi alayım dedim. Normalden çok pahalı fiyat vermişler. Aha indirim buldum. Normali 350 tl idi , indirimli 190 tl https://urun.n11.com/oem-yedek-parca/chevrolet-cruze-2010-amortisor-takozu-bilyali-13505131-gm-P320207404 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Kasım 2020 Yazar Paylaş 11 Kasım 2020 Az önce Yıldız teknik üniversitesinde görevli Otomobil mühendisliği eğitimi veren Profösör ile tanıştım. Kendisi ile bir bardak çay içeçek kadar sohbet ettik. Çok güzel bir sohbetti. Bana yeni ufuklar açtı. Beni dersine davet etti. Bu şansı en kısa zamanda değerlendirmeye alacağım 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Kasım 2020 Paylaş 11 Kasım 2020 Ali Darbaz yazdı: Yıldız teknik üniversitesinde görevli Otomobil mühendisliği eğitimi veren Profösör adı ne idi vesile ile pırlanta gibi hocamız vardı otomotiv bölümünde, Bodrum da trafik kazasında vefat etti. bindiği takisye yandan sarhoş oto hırsızı çarpmıştı, Allah rahmet eylesin. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Kasım 2020 Paylaş 11 Kasım 2020 Mustafa Tüfekçi yazdı: Dong sesi burulma gibi ise helezon oynuyor yerinde. Helezon geti. Önde amortisörun kendinde oturduğu yer. Üstte 5 nolu takoz ezikse helezon döner nokta atışı... 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Kasım 2020 Yazar Paylaş 12 Kasım 2020 Günaydınlar, Malum arabanın suyu eksiliyordu. Asitli antifizi döktük, Biraz fazla koyup el kitabındaki hava alma işlemini yapmıştım. Fazla olanı kapaktan attı. Bu gün itibariyle artık sızıntı görmedim. Bu fotoraf referans olsun. Haftaya pazartesine kadar kaput açmayacağım. Pazartesi sabah bakacaz. eksilme olmuşmu görecez. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Kasım 2020 Yazar Paylaş 13 Kasım 2020 Merhaba dostlar, Yeni lastiklerin yarattığı yakıt sarfiyatına son bir güncelleme yapayım. Tüketim şu an 7,9 çıkıyor. İlk 1000 km menzili, yol bilgisayarı verisi bu şekilde gösteriyor. Ayrıca Menzil göstergesi 752 km hesaplamış. 60 litre benzine bölünce sonuç 7,9 litre. 7,3 litreden 7,9 litreye yükselmişiz. Tabi bunda kış ayının illaki etkisi vardır. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Kasım 2020 Paylaş 13 Kasım 2020 Ali Darbaz yazdı: Merhaba dostlar, Yeni lastiklerin yarattığı yakıt sarfiyatına son bir güncelleme yapayım. Tüketim şu an 7,9 çıkıyor. İlk 1000 km menzili, yol bilgisayarı verisi bu şekilde gösteriyor. Ayrıca Menzil göstergesi 752 km hesaplamış. 60 litre benzine bölünce sonuç 7,9 litre. 7,3 litreden 7,9 litreye yükselmişiz. Tabi bunda kış ayının illaki etkisi vardır. senin yüzünden obs bağladım arabama ilk defa, turbo basıncı yüksek felan dedi. sevindim 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Kasım 2020 Yazar Paylaş 13 Kasım 2020 Çağlar Bayur yazdı: senin yüzünden obs bağladım arabama ilk defa, turbo basıncı yüksek felan dedi. sevindim Çatlatmasın manifoldu. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Kasım 2020 Paylaş 13 Kasım 2020 Ali Darbaz yazdı: Çatlatmasın manifoldu. tdci, daha %75 üstüne kadar pay var, bendeki çıtır beygir 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Kasım 2020 Yazar Paylaş 14 Kasım 2020 Arabayı frenciye götürdük, adam yaptı bişiler. Muatene öncesi baktırayım dedim. Galiba biraz haybiye masraf yapmış oldum. Bana Yorum bağlantısı
Recommended Posts