Tansu Kalafatoğlu 10 Ekim 2020 Paylaş 10 Ekim 2020 Ali Darbaz yazdı: Teşekur ederim benim için kıymetli veriler. katalizör değeri gerçek mi yoksa beynin hesaplama ile çıkardığı bi değer mi? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Ekim 2020 Yazar Paylaş 10 Ekim 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: katalizör değeri gerçek mi yoksa beynin hesaplama ile çıkardığı bi değer mi? Oksijen sensörü ölçüyor . Yani veri gerçektir, hesaplanma olmaz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ekim 2020 Paylaş 10 Ekim 2020 Ali Darbaz yazdı: Çıplak ayak işi olmadı. Sarmadı. 5 km süremedim, rahatsız etti. Oysaki tek gecelik bir hevesmiş. riski kısa sürede fark etmek başarı, aman diyeyim. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Ekim 2020 Paylaş 10 Ekim 2020 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Oksijen sensörü ölçüyor . emin misin? 10 Ekim 2020 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Ekim 2020 Paylaş 10 Ekim 2020 Teşekur ederim benim için kıymetli veriler. Tam olarak ne işe yarar? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Ekim 2020 Yazar Paylaş 12 Ekim 2020 Dün Kışlık lastik bakmaya petlasa gittim. Amaç kış geliyor , yollar kötü olacak. bende malum hergün işe arabamla gidiyorum. Canımız kıymetli değilmi. Alayım bir tane Falken As210 yaz kış binerim dedim. Gittim lastikciye , as210 lastiğini önüme kodular, inceledim, tartım, üzerindeki Avrupa enerji bildirilerini okudum. felan filan. Kredine 9 taksit 1900 tl fiyat verdiler. Bende düşüneceğim, dedim ayrıldım. Arabanın kumbarasında henuz okadar para birikmedi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Ekim 2020 Yazar Paylaş 12 Ekim 2020 Çağlar Bayur yazdı: kışın evdekalmayız diyorsun yani? Abi şirketimin bana ihtiyacı var. Aranan adamım. Yapcek bişey yok Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ekim 2020 Paylaş 12 Ekim 2020 Ali Darbaz yazdı: Abi şirketimin bana ihtiyacı var. Aranan adamım. Yapcek bişey yok banka ceo su gereksiz diyebiliriz yani? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Ekim 2020 Paylaş 12 Ekim 2020 Çağlar Bayur yazdı: banka ceo su gereksiz diyebiliriz yani? 3 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Ekim 2020 Paylaş 12 Ekim 2020 Çağlar Bayur yazdı: kışın evdekalmayız diyorsun yani? İşe gitmek için lastik bakılıyor ama iş maslak’a geline aaauuvvv Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 12 Ekim 2020 Paylaş 12 Ekim 2020 Ali Darbaz yazdı: Bir CUma günü daha depoyu doldurduk. 18 ağustosda başladığım hipermil tasarruf hesabına, şu ana kadar 55 dolar biriktirmişim. Malum arabanı bakımı için para biriktiriyorum. Bunun içinde hipermil ile yaptığım tasarrufu bankaya atıyorum. Şu an bir amorsitör takozu parası birikti . Sırada ikinci amorsitör külesi var. Abi trafiği sapkalarda ve bağlantı yollarında yakalanıyorum. Normalde her iki sürüş esnasındada tek fark emilen havanın sıcakığı. Orda 10 derecelik fark, termostat sıcaklığında 10 derece fark olarak yansıyor . Sanırım. Bu da kumbaraya daha fazla para aktarmak için yaptığım çaba. Ali 4.26 da geçtiğin şey edsmi?Daha önce hiç görmedim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Ekim 2020 Yazar Paylaş 12 Ekim 2020 Çağlar Bayur yazdı: banka ceo su gereksiz diyebiliriz yani? Sani Gerşon yazdı: Tansu Kalafatoğlu yazdı: İşe gitmek için lastik bakılıyor ama iş maslak’a geline aaauuvvv Alemsiniz valla 50 kişinin başında 1 takım liderimiz, bir tanede müdürümüz var . Herkes ama herkes canla başla çalışıyor. Yoğunluk nasıl bir bilseniz. Fatih Sarıkaya yazdı: Ali 4.26 da geçtiğin şey edsmi?Daha önce hiç görmedim. Otomatik hgs ogs külesi. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Ekim 2020 Paylaş 12 Ekim 2020 Ali Darbaz yazdı: 50 kişinin başında 1 takım liderimiz, bir tanede müdürümüz var . Herkes ama herkes canla başla çalışıyor. Yoğunluk nasıl bir bilseniz. Koskoca koç sistem 50 kişi miymiş? Utandım. Dell alırken artık 5 değil, 15 kere düşüneceğim Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Ekim 2020 Yazar Paylaş 12 Ekim 2020 (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Koskoca koç sistem 50 kişi miymiş? Utandım. Dell alırken artık 5 değil, 15 kere düşüneceğim Yok yahu en son Rahmi bey 1780 kişi olduğumuzu söylemişti. Bizim olduğumuz bölüm 50 kişi. 12 Ekim 2020 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Ekim 2020 Paylaş 12 Ekim 2020 Ali Darbaz yazdı: Bizim olduğumuz bölüm Ne diye geçiyor tam olarak? Rahmi bey'in çorabının tek ipliğine dahi kurban. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Ekim 2020 Yazar Paylaş 12 Ekim 2020 Sani Gerşon yazdı: Ne diye geçiyor tam olarak? Rahmi bey'in çorabının tek ipliğine dahi kurban. Çok fazla detaya girmesem . Sözleşmemin dışına çıkmıyayım 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Ekim 2020 Paylaş 12 Ekim 2020 Sani Gerşon yazdı: Koskoca koç sistem 50 kişi miymiş? Utandım. Dell alırken artık 5 değil, 15 kere düşüneceğim Benim dell bozulduğunda aradım. Yunan aksanlı bi vatandaş konuştu. Sonraki gün şantiyeye gelip konteynerde tamiri yaptı gittiler. Pc’yi alırken böyle bir şeyden haberim yoktu. Vay be demiştim. Ama kalktı heralde o işler Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Ekim 2020 Paylaş 12 Ekim 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Benim dell bozulduğunda aradım. Yunan aksanlı bi vatandaş konuştu. Sonraki gün şantiyeye gelip konteynerde tamiri yaptı gittiler. Pc’yi alırken böyle bir şeyden haberim yoktu. Vay be demiştim. Ama kalktı heralde o işler Yerinde destek hala mevcut. Ali bey'in firma yapıyor işte. Yunan aksanlı konuşan call center. Yurtdışından destek veriyorlar. Sıkıntı olan, o call center işi bilmiyorsa vay halinize Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Ekim 2020 Paylaş 12 Ekim 2020 Sani Gerşon yazdı: Yerinde destek hala mevcut. Ali bey'in firma yapıyor işte. Yunan aksanlı konuşan call center. Yurtdışından destek veriyorlar. Sıkıntı olan, o call center işi bilmiyorsa vay halinize İki kere işim düştü, ikisinde de direkt çözüm oldu. Ama youtube video yükleyip linki atmamı istemişlerdi. Ali bey gelmedi hiç ama o ofiste sanırım. Eğer dışarıdaysa bu gidişle maslak’a gelmesi için dell’e servis kaydı açtıracağız başka çare gözükmüyor Ali Darbaz yazdı: Yok yahu en son Rahmi bey 1780 kişi olduğumuzu söylemişti. Bizim olduğumuz bölüm 50 kişi. Penta değil mi yıldız grubunda onlar. Ne ara koç’a geçti Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 12 Ekim 2020 Paylaş 12 Ekim 2020 İddiayı görüyor ve arttırıyorum. Maslaktan çıkılıp Zincirlikuyuya Cuma akşamı saat 6 'da hareketle 30 dk altında gelinebilirse, 1 tepsi baklava üstüne kebaplar benden. Hepi topu 7-8 km yol yahu.Yancı lazım mı 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Ekim 2020 Paylaş 12 Ekim 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Penta değil mi yıldız grubunda onlar. Ne ara koç’a geçti Koç Sistem, adı üstünde, koç'ların Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Ekim 2020 Yazar Paylaş 12 Ekim 2020 Müdürümde oto clup üyesi. Fazla şey etmesek. 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Ekim 2020 Paylaş 12 Ekim 2020 Ali Darbaz yazdı: Müdürümde oto clup üyesi. Fazla şey etmesek. Biz şikayetçiyiz sizden, fan ızgarası kırıyorsunuz, suçu da kargoya atıyorsunuz 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ekim 2020 Paylaş 12 Ekim 2020 Ali Darbaz yazdı: Müdürümde oto clup üyesi. Fazla şey etmesek. gizli üyeler de var şeetsinler her yerdeler Yorum bağlantısı
Recommended Posts