Metin Uzunoğlu 29 Mart Paylaş 29 Mart Metin Akbal yazdı: Uğraşmayın DARboğAZ etmeyin adamı. O kendi bildiğini okur Sonrasında araba ile ilgili sıkıntılar 30-40 sayfa olarak karşımıza çıkar, bizde yazdıklarını, iki cruze arasındaki farkları okuruz. 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 29 Mart Paylaş 29 Mart Ali aracı eşine almıyor kendine alıyor onu fark edersek daha iyi olur Sonuçta mevcut cruize babasının üstüne Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 29 Mart Paylaş 29 Mart Ali için farketmez. Sonuçta aile içinde bir büyük araç varken, bir tane de küçük ama sorunsuz olsa iyi olur. Ya da daha büyüğü. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Mart Paylaş 29 Mart Allah sınayacağı kuluna cruze aldırır, daha da sınayacağı kuluna otm cruze aldırırmış. Kombo yapacağı kuluna da hem otm hem düz cruze aldırırmış 1 1 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 29 Mart Paylaş 29 Mart Ali Darbaz yazdı: Arabada gördüklerim 4 lastikte fabrikada takılmış. Hiç değişmemiş Frene basınca cıyaklama var. Sağ marşpiyel ezik. Spoyler kopmuş bantları kalmış. Ön tamponda çok hasar var. Motor sesiz çalışıyor. Triger değişmiş Akü yeni ve otomatik şanzımanı çok güzel çalışıyordu. Aynı lastiği 10 yıl kullananlar arabaya nasıl bakmıştır orası da ortaya çıkmış oldu. Lastik arabanın en önemli parçasıdır. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 29 Mart Paylaş 29 Mart Metin Uzunoğlu yazdı: Aynı lastiği 10 yıl kullananlar arabaya nasıl bakmıştır orası da ortaya çıkmış oldu. Lastik arabanın en önemli parçasıdır. Yeni lastiği vardır belki. Arabayı eski lastikle verip yeni lastiği ayrıca satacaktır. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 29 Mart Paylaş 29 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: getz de bakabilirsin. 1.4 DOCH motor mis gibi Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 29 Mart Paylaş 29 Mart Bu adam çok istikrarlı bir şekilde başına bela almaya çalışıyor. 5 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 29 Mart Paylaş 29 Mart Metin Uzunoğlu yazdı: Sonrasında araba ile ilgili sıkıntılar 30-40 sayfa olarak karşımıza çıkar, bizde yazdıklarını, iki cruze arasındaki farkları okuruz. Cruze Zwei… 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 29 Mart Paylaş 29 Mart Mahmut Yıldız yazdı: Yeni lastiği vardır belki. Arabayı eski lastikle verip yeni lastiği ayrıca satacaktır. Adam kesin kayserilidir o zaman, 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 29 Mart Paylaş 29 Mart Adam cruzelelere fısıldayan adam yenisinin konusunu heycanla bekliyorum ben Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Mart Yazar Paylaş 30 Mart Ümit Türk yazdı: Sorento al. Misss Küçükyalıdayım... Manual 1.4 lpg fiorino için 750 bin. Manual 1.4 egea cross urban için 1050 bin istediler. Lpgli fiorino 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Mart Yazar Paylaş 30 Mart (düzenlendi) Bimden karavanmı alayım Cruze arkasına bağlar gezeriz https://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/cekme-karavan/aktuel.aspx 30 Mart tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Mart Yazar Paylaş 30 Mart Şu arabaya bakın bakalım. Randevu alayım inceliyimmi. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-tam-otomatik-plussahibinden-plus1.6vti-plusbenzinli-plus139.000km-1163505051/detay Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Mart Yazar Paylaş 30 Mart (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: segmenti neden düşüyoruz? Ben segmenete değil paraya şanzımana ve motora bakıyorum. Param az. 30 Mart tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mart Paylaş 30 Mart aynı paraya üst segment alırdım varsa tercihim o olurdu Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 31 Mart Paylaş 31 Mart Corsa C al abi, şanzımanda sorun çıkarsa masrafı daha az, yakıt yok, park sorunu yok, paraya sıkışınca ekmek gibi satarsın. Bende iki tane var şuan biniyorum yoksa güzel bi fiyat verirdim sana. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts