Ali Darbaz 28 Mart Yazar Paylaş 28 Mart Adamla bi fiyata anlaştık. Geri benim onayım kaldı. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Mart Paylaş 28 Mart Arka taraf ve tavan boyanmış diyor. Araç ekli olabilir, aman dikkat! Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Mart Yazar Paylaş 28 Mart Sani Gerşon yazdı: Arka taraf ve tavan boyanmış diyor. Araç ekli olabilir, aman dikkat! Expertizsiz almıyacağım Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 28 Mart Paylaş 28 Mart Ali Darbaz yazdı: Expertizsiz almıyacağım sebep neymiş Ali tavan boyanmasının Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Mart Yazar Paylaş 28 Mart Ali Gülmez yazdı: sebep neymiş Ali tavan boyanmasının Ağaç Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 28 Mart Paylaş 28 Mart Kaput orjinal demiş ama bir ayarsızlık var. Ön tampondan hasar aldığı için de olabilir buna dikkat. Ayrıca arka bagaj tampon birleşim yeri orta kısımda orantısız. Tavan, arka çamurluklar işlemli olup üstüne bunlar da eklenince bence çok mantıklı durmuyor. İlk kontrol olarak bagaj havuzuna bir bakmak lazım. Ekspertizde aksi durum çıkarsa 1 lira ödemem deyin bakalım ne diyecek. Eğer modeli belli elbette ufak tefek şeyler çıkardan girip ben karışmam işine gelirse gibi konuşursa hiç yanaşmayın. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Mart Yazar Paylaş 28 Mart Arabanın şasesinden baktım. Mh9 kodlu kore çiin yapımı 6T30 şanzıman olduğunu gösteriyor Brand CHEVROLET Catalog GM_C201809 Name Cruze (4DR NB) Production Date 01.12.2011 Engine Serial Engine (LDE) ENGINE GAS, 4 CYL, 1.6L, MFI, DOHC, PT-JV, VARIABLE CAMSHAFT PHASING, Gearbox (MH9) TRANSMISSION AUTO 6 SPD, HMD, X24F Country TK Engine Type F16D4 Model Code P,1PQ69 Model Year 2012 Trim Code 4AA Body Style 69 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Mart Paylaş 28 Mart 2006’dan büyük 400-500 bin arasında otomatik 85 tane yaris benzinli (lpg’siz) ilan var. Cruze ile uğraşma boşuna. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 28 Mart Paylaş 28 Mart Birde aynı arabayı almak mantıklı gelmiyor bana, mevcut aracın bir büyüğü veya bir küçüğünü alırım, çeşit olması bakımından. 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Mart Yazar Paylaş 28 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2006’dan büyük 400-500 bin arasında otomatik 85 tane yaris benzinli (lpg’siz) ilan var. Cruze ile uğraşma boşuna. Yaw yaris minicik araba değilmi. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 28 Mart Paylaş 28 Mart Ali Darbaz yazdı: Yaw yaris minicik araba değilmi. Hatta hibriti var sorunsuz ise tavsiye ederim tam şehir içi arabası. Çok pratik bir araç. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mart Paylaş 28 Mart 5008 mesela otoparkı şenlendirirdi ben olsam ona bakardım hem tasarım harikası otomotiv dünyasında rafta yerini alacak Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mart Paylaş 28 Mart suv merso da alınabilir 7 kişilik aerodinami rekortmeni 5008 de 150 ps subaru da, bütçe gayet iyi. hepsi otomatik olarak tabii Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Mart Yazar Paylaş 28 Mart Arabada gördüklerim 4 lastikte fabrikada takılmış. Hiç değişmemiş Frene basınca cıyaklama var. Sağ marşpiyel ezik. Spoyler kopmuş bantları kalmış. Ön tamponda çok hasar var. Motor sesiz çalışıyor. Triger değişmiş Akü yeni ve otomatik şanzımanı çok güzel çalışıyordu. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 28 Mart Paylaş 28 Mart Ali Darbaz yazdı: Yaw yaris minicik araba değilmi. Yav Ali sen İ10’a binmedin mi? Yaris daha büyüktür. Gerçi modeline göre değişir de… 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Mart Paylaş 28 Mart Çağlar Bayur yazdı: suv merso da alınabilir 7 kişilik aerodinami rekortmeni 5008 de 150 ps subaru da, bütçe gayet iyi. hepsi otomatik olarak tabii Picasso var o paraya. Memleket vs işini veya kalabalık gezilerde tek araba kullanımı sağlar otomatik dizel ferah MPV 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 28 Mart Paylaş 28 Mart Ali Darbaz yazdı: Arabada gördüklerim 4 lastikte fabrikada takılmış. Hiç değişmemiş Frene basınca cıyaklama var. Sağ marşpiyel ezik. Spoyler kopmuş bantları kalmış. Ön tamponda çok hasar var. Motor sesiz çalışıyor. Triger değişmiş Akü yeni ve otomatik şanzımanı çok güzel çalışıyordu. Hepsini geçtim 10+ yıllık 100bin+ lastik nasıl kullanılır. Tamam sürüş etken ama benim bugün 2020 model 30-35k yapmış hankook ventus prime 3 lastikler focusla arkasını saldı. Aman aman hızlı değildim viraj içinde her sürücünün dikkatsizlikle girebileceği bir parça hızlı girdim sadece. Çocuk çıksa tam frene bassa hiç tutmaz kayar gider. Cinayet 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mart Paylaş 28 Mart Mustafa Tüfekçi yazdı: Picasso var o paraya. biraz arabaya benzesin ama yani, oturma odasına olur öyle iç mekan , kamp için ideal ama Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Mart Paylaş 28 Mart (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: biraz arabaya benzesin ama yani, oturma odasına olur öyle iç mekan , kamp için ideal ama Ds palas gibin salon salomanje 28 Mart tarihinde Mustafa Tüfekçi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mart Paylaş 28 Mart Mustafa Tüfekçi yazdı: Da palas gibin salon salomanje samimi tabii bağdaş kur ortaya mangal yak seyahaet et Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Mart Yazar Paylaş 29 Mart Görkem Karakaş yazdı: Hepsini geçtim 10+ yıllık 100bin+ lastik nasıl kullanılır. Tamam sürüş etken ama benim bugün 2020 model 30-35k yapmış hankook ventus prime 3 lastikler focusla arkasını saldı. Aman aman hızlı değildim viraj içinde her sürücünün dikkatsizlikle girebileceği bir parça hızlı girdim sadece. Çocuk çıksa tam frene bassa hiç tutmaz kayar gider. Cinayet aynı lastiğin 12 yaşındaki hali var bu arabada Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Mart Paylaş 29 Mart Ali Darbaz yazdı: Yaw yaris minicik araba değilmi. hanıma alınacak. Öğrenecek. Altınızda zaten egea var. Küçük japon otomatik satmak isteyince daha kolay satılır. Cruze’u öldüm fiyatına satıyorlar çünkü sıkıntılı. hatta 2008 getz de bakabilirsin. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 29 Mart Paylaş 29 Mart Uğraşmayın DARBoğAZ etmeyin adamı. O kendi bildiğini okur 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts