İçeriğe Yönlendir

2010 Chevrolet Cruze LS Ailenin Yeni Üyesi

Ali Darbaz

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu

Google’da işletmeye yorum yapanların en az 30 yorumu olmasına dikkat ederim. 1-2 yorum yapmış kişi reklam amaçlı yazmış kişidir

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Adam masraf çıkarmadan conta değişimi ile çözmüş. 1500 tl

maslakta da böyle çalışanların dükkanı hep sonradan büyüdü, bizim teknisyenlerin dükkanı ise küçüldü, ben bu ustay takdir ettim

Ali Darbaz yazdı:

Valla biz bugünkü işinden çok memnun kaldık. Demekki bilmediği araba denk gelmiş. Her arabanın altına aynı usta yatarsa elbette bir sıkıntı çıkar. 

yoruma katkı yapmışsındır umarım bol yıldız ile

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Selçuk Bakış yazdı:

Hemen yanında ki Oscar çok iyidir, isim tanıdık gelmişti demek ondanmış.

Seninle buluştuğumuzda Alternatörümüzü tamir eden ustanın bir arkasındaki sokak değilmi zaten :D Bu adamıda mühtemelen Alternatörcü önermiş olabilir. 

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Çağlar Bayur yazdı:

6 ay önce biri tek yıldız vermiş

gagılda yok kimse gitmez

Boş durmaz hiç, Mercedes BMW bakar genelde, nazla niyazla Fiesta ve Tempra baktırmışlığım vardır, tek seferde çözmüştü problemlerimi.

Ali Darbaz yazdı:

Seninle buluştuğumuzda Alternatörümüzü tamir eden ustanın bir arkasındaki sokak değilmi zaten :D Bu adamıda mühtemelen Alternatörcü önermiş olabilir. 

Aynen orası, zaten Oscar otoyu da bize o önermişti zamanında, servisin 10 da biri fiyatına tamir etmişti haricinde de çok işlem yaptırmıştım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Google’da işletmeye yorum yapanların en az 30 yorumu olmasına dikkat ederim. 1-2 yorum yapmış kişi reklam amaçlı yazmış kişidir

Yahu ben sivasda 5W30 Dexos 2 motor yağını zor buldum. Sen 30 yıldız diyon. Babam hafikden Sivas merkeze her indiğinde 5w30 motor yağı aradı. hep uyumsuz motor yağları var. Ayrıca esnafda hep elindeki motor yağını itelemeye çalışıyor. Araba C3 sertifiye Dexos 2 ile çalışıyor, esnaf ise babama A5 stop start yağ vermeye çalışıyor. Sivasda ya Opel'e gidecen yada dükkan dükkan gezecen. 

Selçuk Bakış yazdı:

Boş durmaz hiç, Mercedes BMW bakar genelde, nazla niyazla Fiesta ve Tempra baktırmışlığım vardır, tek seferde çözmüştü problemlerimi.

Aynen orası, zaten Oscar otoyu da bize o önermişti zamanında, servisin 10 da biri fiyatına tamir etmişti haricinde de çok işlem yaptırmıştım.

Bizim Cruze, halen onun Hyundai Accent alternatör diot tablasından devşirdiği parça ile çalışıyor. Kaç yıl oldu arabada elektriksel sorun olmadı:D

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Ali Darbaz
Koray Demir yazdı:

Hipermil yapmamaktan farlar sararmış.

Babam Sivas da 8 ortalama ile gezmiş. 

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Ali Darbaz

Cruze 5 nci vites geçme sorunu ile ilgili araştırma yapmaya başladım. Ruslarda şu video denk geldi 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

5. vitese geçmesi neden sorun oluyor?

geçmiyor çünkü. İlk 4 vites kusursuz ama 5 nci vitese geçmiyor. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

geçmiş olsun nesi bozuk muş

Para olunca ustaya götürcez. Şimdilik yatıyor. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

motor çalışmazken 5 e geçiyor mu?

Geçmiyor. Farketmiyor. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

vites mekanizması o zaman, 3 e geçerken takılma kasma var mı topuzda

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

vites mekanizması o zaman, 3 e geçerken takılma kasma var mı topuzda

Beşinci vites hariç tüm vitesler gayet iyi geçiyor. Beşinci vitese geçmiyor

Yorum bağlantısı
Tevfik Işık

Çözüm tamirhane. Fakat gideceginize ihtimal vermiyorum. 4. Vitesle kendinizi psikolojik olarak 5 te gidiyormuş gibi rahatlatirsiniz ve sorun bitmiş olur.

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

lifte alıp kontrol ile başlamalı, mekanizmayı

mekanizma hareketini  yavaş çekim kayda aldım. 5 nci vitesde mil yukarı kalkıp viteshalatı ileri gitmesi gerekiyor. Yukarı tamamen kalkamadığı için halat ileri gitmiyor. 
ayrı araba antifriz eksiliyor. Bu sabah deposu boştu. 
arabaya ciddi bir bakım lazım. Epey bir bütce harcanacak. 

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Darbaz yazdı:

mekanizma hareketini  yavaş çekim kayda aldım. 5 nci vitesde mil yukarı kalkıp viteshalatı ileri gitmesi gerekiyor. Yukarı tamamen kalkamadığı için halat ileri gitmiyor. 
ayrı araba antifriz eksiliyor. Bu sabah deposu boştu. 
arabaya ciddi bir bakım lazım. Epey bir bütce harcanacak. 

Artık satmalısın. Binmekten daha çok paran gidiyor. 

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...