Ali Darbaz 31 Ekim 2022 Yazar Paylaş 31 Ekim 2022 Ümit Türk yazdı: Bizim satış elemanlarının mesai saati dışında araç kullanması yasak. Kullandığı an bildirim gidiyor. Sana bu esnekliği tanımaları güzel. km de 0,5 bence de makul. Aracın masrafları cebinden çıkmıyor daha ne olsun. Bırak da ödesin Cruze satın. Mis gibi şirket aracı var artık. Ben cruze satmam, babamın arabası. Bize şimdi 3 ncü bir araba daha lazım. Kardeşimide evlendireceğiz. Yorum bağlantısı
Ali Gök 31 Ekim 2022 Paylaş 31 Ekim 2022 Çağlar Bayur yazdı: türkçesi şu mu: kullandıkça senin cüzdana para giriyor? şirket aracı diye yara yara redline redline gitmezsen eğer para ateşliyor diye anladım 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 31 Ekim 2022 Paylaş 31 Ekim 2022 Ali Darbaz yazdı: babamın arabası Cruze bana hibe edildi demedin mi? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 31 Ekim 2022 Yazar Paylaş 31 Ekim 2022 Ümit Türk yazdı: Cruze bana hibe edildi demedin mi? hibeyi iade etmeyimmi Yorum bağlantısı
Ümit Türk 31 Ekim 2022 Paylaş 31 Ekim 2022 Ali Darbaz yazdı: hibeyi iade etmeyimmi Yok canım onu demek istemedim. Böyle bir şey dediğini hatırlar gibiyim. Şaşırdım tekrar babamın deyince. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Ali Darbaz yazdı: Yorumsuz Hayırlı olsun Dizel mi benzinli mi? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Ali Gök yazdı: yorumsuz olan nedir tam olarak Beğenmedi demek. Bi kac binsin yine beğenir 1 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Ali Gök yazdı: yorumsuz olan nedir tam olarak Beleşe gelmesi Yorum bağlantısı
Ümit Türk 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Murat Sahın yazdı: 1.6 Etork benzinli tam otomatik mi o? Ben dizel diyorum. Dizel çok fazla bizim şirkette. Radarıma aldığım araba satılmış. Sana yazacaktım hatta fikrini sormak için. Ali Darbaz yazdı: Dizel 1.6 easytronik3 Lastiklerde sorun var. Işığı yanıyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Kasım 2022 Yazar Paylaş 7 Kasım 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Beğenmedi demek. Bi kac binsin yine beğenir güzel Ümit Türk yazdı: Ben dizel diyorum. Dizel çok fazla bizim şirkette. Radarıma aldığım araba satılmış. Sana yazacaktım hatta fikrini sormak için. Lastiklerde sorun var. Işığı yanıyor. 40 psi 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Ali Darbaz yazdı: 40 psi Sorun var işte Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Egea şanzımanı ya çift kavrama ya da tork konvertörlü diye biliyorum ama? yok yav, konvertör yok. Direkt çift kavrama var Yorum bağlantısı
Ümit Türk 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: 40 psi çok. yüklü de bile önler 38 arkalar 36 olmalı. 7 Kasım 2022 tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türk 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Egea kullanım klavuzundan alıntılanmıştır. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Egea şanzımanı ya çift kavrama ya da tork konvertörlü diye biliyorum ama? yok yav, konvertör yok. Direkt çift kavrama var Easytronic demiş de dct şanzıman diye biliyorum cift kavrama. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Kasım 2022 Yazar Paylaş 7 Kasım 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Easytronic demiş de dct şanzıman diye biliyorum cift kavrama. akşam inceleyim. Ne varsa yazarız Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 otokoçta kalibresi tam lastik ölçüm cihazı yoktur vesile ile bu biraz geç oldu ben yazın bir adet bekliyordum Yorum bağlantısı
Ümit Türk 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Ali Darbaz yazdı: 40 psi soğuk lastik basıncı yüksüz ön 33 arka 30 . Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Kasım 2022 Yazar Paylaş 7 Kasım 2022 Ümit Türk yazdı: soğuk lastik basıncı yüksüz ön 33 arka 30 . Üstüne kışlık takmışsınız… arabaya 40 psi hava vurmuşsunuz. Benim gunahım nedir. Bu arada tulumba bozuktu , vaktimde yoktu. Ben hipermil yaptım.. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Kasım 2022 Yazar Paylaş 7 Kasım 2022 Ali Gök yazdı: yorumsuz olan nedir tam olarak Mustafa Tüfekçi yazdı: Beğenmedi demek. Bi kac binsin yine beğenir şirket aracımdan memnun değildim. Değişimin talebinde bulundum, isterlerimi minimumda tuttum ama sağ olsunlar , bana eldeki en yüksek paket egeayı verdiler. bende yorumsuz dedim işte. Forumcular geçmişi biliyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts