İçeriğe Yönlendir

2010 Chevrolet Cruze LS Ailenin Yeni Üyesi

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ümit Türk
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

o rakamları görünce daha az yaktırmak

için motivasyon olur normalde. Mazda’da 10-11 yazardı, koyverirdim. Hibritte 3-4’leri görünce hevesim artmıştı. 

Tabi canım kesinlikle. Bende ki mod aaa az yakıyormuş biraz daha basayım mantığıydı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mustafa Tüfekçi

Şirket bana serçe versin ona bile razıyım , en iyi araba şirket arabasıdır. Sana Linea denk gelmiş daha ne

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Şirket bana serçe versin ona bile razıyım , en iyi araba şirket arabasıdır. Sana Linea denk gelmiş daha ne

haftasonu da gezebiliyorsun düşünsene dünyanın en güzel arabası , ben prensip olarak karşıyım 17:30 da anektarları toplardım

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Çağlar Bayur yazdı:

haftasonu da gezebiliyorsun düşünsene dünyanın en güzel arabası , ben prensip olarak karşıyım 17:30 da anektarları toplardım

Öyle bedava değil. Yaptığım hususi kullanım için kmde 0.5 kuruş kesinti demek. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

belki şirketin vizyonu o. Çalışanımın kafası rahat olsun daha güzel yaşasın

hususi kullanım için kesinti ne? En fazla orasını ben karşılamam desin bari

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Yaptığım hususi kullanım için kmde 0.5 kuruş kesinti demek. 

hafta sonu kullanınca muhasebye para mı ödüyorsun? yoksa muhabesebden gelen yol parasından  kesinti mi oluyor, ikisi farklı da

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Çalışanımın kafası rahat olsun daha güzel yaşasın

firma miami de ise cabrio srt hemi motorlu da verebilir, atalar ne demiş: yorganın ne kadarsa, ayağını ona göre uzat

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

ikisi farklı da

böyleyse çok iyi. 3 yanlış bi doğruyu götüren yakıt sistemi 😁

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Sadece yapılan hususi her km için 0.5 lira maaş kesintisi yaşanıyor. 

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Gelip km ye mi bakıyor :) 50 krs fazla kes hesap kolay olsun derim. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Gelip km ye mi bakıyor :) 50 krs fazla kes hesap kolay olsun derim. 

gps vardır büyük ihtimal. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Sadece yapılan hususi her km için 0.5 lira maaş kesintisi yaşanıyor. 

bedavadan ucuza çok iyiymiş , km başına sigorta bile 1 tL ye dayandı, yakıtı bakımı lastiği hariç

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Arkadaşlar arabanın kmsi an ve an hesaplanıyor. Her işe gidişimde , destek verdiğimde, programa araçın genel kmsi yazılıyor. Hususi için işim bitince genel km giriyorum. Otomatik hesaplanıyor. Ayrıca düşük tüketim yapar ve g-sendörde ani hareketler oluşturmazsam maaşa ek primde veriyorlar. Şu an 4.7 litre ortalama ile hedeflenenden %10 daha iyi rakam elde ediyorum. Bu da 400 600 ek prim olarak yansıyor

Çağlar Bayur yazdı:

bedavadan ucuza çok iyiymiş , km başına sigorta bile 1 tL ye dayandı, yakıtı bakımı lastiği hariç

yol ücreti, kasko , yakıt , mtv ve trafik sigortası derdi yok. Ayrıca bakımı ve yıkanmasıda şirketten. 
0.5 lira ile ücretlenme yeterince makul.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

maaşa ek primde veriyorlar. Şu an 4.7 litre ortalama ile hedeflenenden %10 daha iyi rakam elde ediyorum. Bu da 400 600 ek prim olarak yansıyor

valla bu cümle çok şık, idea-akademide seminerde falan iyi iş yapar da, 8 defa okudum da anlamadım,

sanayide büyüdük türkçesi şu mu: kullandıkça senin cüzdana para giriyor?

Ali Darbaz yazdı:

yol ücreti, kasko , yakıt , mtv ve trafik sigortası derdi yok. Ayrıca bakımı ve yıkanmasıda şirketten. 
0.5 lira ile ücretlenme yeterince makul.

benim matematik biraz zayıf, km de 0.5tl makul derken?

sanayice buna bedavadan ycyza deriz mesela

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Çağlar Bayur yazdı:

valla bu cümle çok şık, idea-akademide seminerde falan iyi iş yapar da, 8 defa okudum da anlamadım,

Bu sorunun arkasından girişler nerden sorusunu bekliyorum 😅

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

benim matematik biraz zayıf, km de 0.5tl makul derken?

sanayice buna bedavadan ycyza deriz mesela

Abi tüketim isterlerini karşılarsan prim olarak maksimum 600 tl olarak. Tüketim kötüleştikce bu rakamda düşüyor. 4.7 litre 600 tl prim ise 5,7 litre yakalyana 350 tl prim .

ayda 3000 km yapıldığına göre tasarrufu hedaplayın işte. Kazan kazan ilişkisi.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Abi tüketim isterlerini karşılarsan prim olarak maksimum 600 tl olarak. Tüketim kötüleştikce bu rakamda düşüyor. 4.7 litre 600 tl prim ise 5,7 litre yakalyana 350 tl prim .

ayda 3000 km yapıldığına göre tasarrufu hedaplayın işte. Kazan kazan ilişkisi.

zamanda yolculuk yapalım 17 saat önceye dönecek olursak, yani gelecek olan primden kesinti yapılıyor, sanayide  kardan zarar denir.  

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Çağlar Bayur yazdı:

zamanda yolculuk yapalım 17 saat önceye dönecek olursak, yani gelecek olan primden kesinti yapılıyor, sanayide  kardan zarar denir.  

Focus 1 dün otobüs beklerken adam durdu aldı bizi. 5.vites 3000 devir 120 ile gidiyor. 1.6.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Evet depo fulledik ve 4,4 litre ortalamayı yakaladık. İlginç araba..

7A2F039B-C90C-4A4A-8518-D4AC96BCE92C.png

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Ali Darbaz yazdı:

Bu linea ile düz yolda 80 ile gidince 4,5 altına düşemedim nedense

BDE48810-8053-4891-8356-82D9EB17F451.jpeg

Sonra bi baktın ortalama 4.5 yani.

Demek ki burdan anlaşılan rampada da 4.5 litreyi geçmiyor

Yani genel olarak hep 4.5 litre yakıyor 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Sonra bi baktın ortalama 4.5 yani.

Demek ki burdan anlaşılan rampada da 4.5 litreyi geçmiyor

Yani genel olarak hep 4.5 litre yakıyor 

Hiper yapacam diye hatalı kullanmıştır. Malum aynısını kullandım bir müddet. Gerek şanzıman oranları gerek kasanın ağırlığı gerek motorın küçük olması sebebi ile, araç düşük devir sevmiyor. En azından maksimum torku sağlayabildiği 2000 d/d civarında yapılan sürüşte düz yolda daha düşük devirde yapılan sürüşe göre daha az yakıyor. CC ile gidersen düz yolda, senin kullanımına göre en az yarım litre oynuyor. Sürücü araca alışınca baya farkediyor. İlk aldığımda 6 litre yakıyordu, neredeyse satıp mk3 tdci alacaktım, sonra araca alışınca 5 litrenin altında pompa verisi elde edebiliyordum. Reel yol koşullarında o veriyi (4,4) elde etmek zor. Sürüş koşullarına ve güzergaha bakmak gerek.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Linea 1,3 Multijet 1750 devirde 200 newton tork üretiyor. Ama ben hep 80 km hızla sürerim. 

Vites oranlarına göre yapılan hızın motordaki deviri , devir saatinin bana söylediği ile aynı. 

AL9nZEX4DvqxHeUb4QJeEaNrSN5_ZKt5f1ZaTyva

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
İlkay Başaran yazdı:

dün otobüs beklerken adam durdu aldı bizi.

şort?

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Çağlar Bayur yazdı:

şort?

Video atacağım. 

Focusunki ama :)

Şort değil :crazy:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ümit Türk

Bizim satış elemanlarının mesai saati dışında araç kullanması yasak. Kullandığı an bildirim gidiyor. Sana bu esnekliği tanımaları güzel. km de 0,5 bence de makul. Aracın masrafları cebinden çıkmıyor daha ne olsun. Bırak da ödesin :D 

Cruze satın. Mis gibi şirket aracı var artık. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...