Ümit Türk 20 Ekim 2022 Paylaş 20 Ekim 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: o rakamları görünce daha az yaktırmak için motivasyon olur normalde. Mazda’da 10-11 yazardı, koyverirdim. Hibritte 3-4’leri görünce hevesim artmıştı. Tabi canım kesinlikle. Bende ki mod aaa az yakıyormuş biraz daha basayım mantığıydı. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 Ekim 2022 Paylaş 29 Ekim 2022 Şirket bana serçe versin ona bile razıyım , en iyi araba şirket arabasıdır. Sana Linea denk gelmiş daha ne 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ekim 2022 Paylaş 29 Ekim 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Şirket bana serçe versin ona bile razıyım , en iyi araba şirket arabasıdır. Sana Linea denk gelmiş daha ne haftasonu da gezebiliyorsun düşünsene dünyanın en güzel arabası , ben prensip olarak karşıyım 17:30 da anektarları toplardım Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Ekim 2022 Yazar Paylaş 29 Ekim 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Şirket bana serçe versin ona bile razıyım , en iyi araba şirket arabasıdır. Sana Linea denk gelmiş daha ne Çağlar Bayur yazdı: haftasonu da gezebiliyorsun düşünsene dünyanın en güzel arabası , ben prensip olarak karşıyım 17:30 da anektarları toplardım Öyle bedava değil. Yaptığım hususi kullanım için kmde 0.5 kuruş kesinti demek. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Ekim 2022 Paylaş 29 Ekim 2022 Çağlar Bayur yazdı: haftasonu da gezebiliyorsun düşünsene dünyanın en güzel arabası , ben prensip olarak karşıyım 17:30 da anektarları toplardım belki şirketin vizyonu o. Çalışanımın kafası rahat olsun daha güzel yaşasın hususi kullanım için kesinti ne? En fazla orasını ben karşılamam desin bari Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ekim 2022 Paylaş 29 Ekim 2022 Ali Darbaz yazdı: Yaptığım hususi kullanım için kmde 0.5 kuruş kesinti demek. hafta sonu kullanınca muhasebye para mı ödüyorsun? yoksa muhabesebden gelen yol parasından kesinti mi oluyor, ikisi farklı da Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çalışanımın kafası rahat olsun daha güzel yaşasın firma miami de ise cabrio srt hemi motorlu da verebilir, atalar ne demiş: yorganın ne kadarsa, ayağını ona göre uzat 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Ekim 2022 Paylaş 29 Ekim 2022 Çağlar Bayur yazdı: ikisi farklı da böyleyse çok iyi. 3 yanlış bi doğruyu götüren yakıt sistemi 😁 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Ekim 2022 Yazar Paylaş 29 Ekim 2022 Sadece yapılan hususi her km için 0.5 lira maaş kesintisi yaşanıyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 Ekim 2022 Paylaş 29 Ekim 2022 Gelip km ye mi bakıyor 50 krs fazla kes hesap kolay olsun derim. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Ekim 2022 Paylaş 29 Ekim 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Gelip km ye mi bakıyor 50 krs fazla kes hesap kolay olsun derim. gps vardır büyük ihtimal. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ekim 2022 Paylaş 29 Ekim 2022 Ali Darbaz yazdı: Sadece yapılan hususi her km için 0.5 lira maaş kesintisi yaşanıyor. bedavadan ucuza çok iyiymiş , km başına sigorta bile 1 tL ye dayandı, yakıtı bakımı lastiği hariç Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Ekim 2022 Yazar Paylaş 29 Ekim 2022 Arkadaşlar arabanın kmsi an ve an hesaplanıyor. Her işe gidişimde , destek verdiğimde, programa araçın genel kmsi yazılıyor. Hususi için işim bitince genel km giriyorum. Otomatik hesaplanıyor. Ayrıca düşük tüketim yapar ve g-sendörde ani hareketler oluşturmazsam maaşa ek primde veriyorlar. Şu an 4.7 litre ortalama ile hedeflenenden %10 daha iyi rakam elde ediyorum. Bu da 400 600 ek prim olarak yansıyor Çağlar Bayur yazdı: bedavadan ucuza çok iyiymiş , km başına sigorta bile 1 tL ye dayandı, yakıtı bakımı lastiği hariç yol ücreti, kasko , yakıt , mtv ve trafik sigortası derdi yok. Ayrıca bakımı ve yıkanmasıda şirketten. 0.5 lira ile ücretlenme yeterince makul. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ekim 2022 Paylaş 29 Ekim 2022 Ali Darbaz yazdı: maaşa ek primde veriyorlar. Şu an 4.7 litre ortalama ile hedeflenenden %10 daha iyi rakam elde ediyorum. Bu da 400 600 ek prim olarak yansıyor valla bu cümle çok şık, idea-akademide seminerde falan iyi iş yapar da, 8 defa okudum da anlamadım, sanayide büyüdük türkçesi şu mu: kullandıkça senin cüzdana para giriyor? Ali Darbaz yazdı: yol ücreti, kasko , yakıt , mtv ve trafik sigortası derdi yok. Ayrıca bakımı ve yıkanmasıda şirketten. 0.5 lira ile ücretlenme yeterince makul. benim matematik biraz zayıf, km de 0.5tl makul derken? sanayice buna bedavadan ycyza deriz mesela 4 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Ekim 2022 Paylaş 30 Ekim 2022 Çağlar Bayur yazdı: valla bu cümle çok şık, idea-akademide seminerde falan iyi iş yapar da, 8 defa okudum da anlamadım, sanayide büyüdük türkçesi şu mu: kullandıkça senin cüzdana para giriyor? Bu sorunun arkasından girişler nerden sorusunu bekliyorum 😅 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Ekim 2022 Yazar Paylaş 30 Ekim 2022 Çağlar Bayur yazdı: valla bu cümle çok şık, idea-akademide seminerde falan iyi iş yapar da, 8 defa okudum da anlamadım, sanayide büyüdük türkçesi şu mu: kullandıkça senin cüzdana para giriyor? benim matematik biraz zayıf, km de 0.5tl makul derken? sanayice buna bedavadan ycyza deriz mesela Abi tüketim isterlerini karşılarsan prim olarak maksimum 600 tl olarak. Tüketim kötüleştikce bu rakamda düşüyor. 4.7 litre 600 tl prim ise 5,7 litre yakalyana 350 tl prim . ayda 3000 km yapıldığına göre tasarrufu hedaplayın işte. Kazan kazan ilişkisi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ekim 2022 Paylaş 30 Ekim 2022 Ali Darbaz yazdı: Abi tüketim isterlerini karşılarsan prim olarak maksimum 600 tl olarak. Tüketim kötüleştikce bu rakamda düşüyor. 4.7 litre 600 tl prim ise 5,7 litre yakalyana 350 tl prim . ayda 3000 km yapıldığına göre tasarrufu hedaplayın işte. Kazan kazan ilişkisi. zamanda yolculuk yapalım 17 saat önceye dönecek olursak, yani gelecek olan primden kesinti yapılıyor, sanayide kardan zarar denir. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Ekim 2022 Paylaş 30 Ekim 2022 Çağlar Bayur yazdı: zamanda yolculuk yapalım 17 saat önceye dönecek olursak, yani gelecek olan primden kesinti yapılıyor, sanayide kardan zarar denir. Focus 1 dün otobüs beklerken adam durdu aldı bizi. 5.vites 3000 devir 120 ile gidiyor. 1.6. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Ekim 2022 Yazar Paylaş 30 Ekim 2022 Evet depo fulledik ve 4,4 litre ortalamayı yakaladık. İlginç araba.. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Ekim 2022 Paylaş 30 Ekim 2022 Ali Darbaz yazdı: Bu linea ile düz yolda 80 ile gidince 4,5 altına düşemedim nedense Sonra bi baktın ortalama 4.5 yani. Demek ki burdan anlaşılan rampada da 4.5 litreyi geçmiyor Yani genel olarak hep 4.5 litre yakıyor 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 30 Ekim 2022 Paylaş 30 Ekim 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Sonra bi baktın ortalama 4.5 yani. Demek ki burdan anlaşılan rampada da 4.5 litreyi geçmiyor Yani genel olarak hep 4.5 litre yakıyor Hiper yapacam diye hatalı kullanmıştır. Malum aynısını kullandım bir müddet. Gerek şanzıman oranları gerek kasanın ağırlığı gerek motorın küçük olması sebebi ile, araç düşük devir sevmiyor. En azından maksimum torku sağlayabildiği 2000 d/d civarında yapılan sürüşte düz yolda daha düşük devirde yapılan sürüşe göre daha az yakıyor. CC ile gidersen düz yolda, senin kullanımına göre en az yarım litre oynuyor. Sürücü araca alışınca baya farkediyor. İlk aldığımda 6 litre yakıyordu, neredeyse satıp mk3 tdci alacaktım, sonra araca alışınca 5 litrenin altında pompa verisi elde edebiliyordum. Reel yol koşullarında o veriyi (4,4) elde etmek zor. Sürüş koşullarına ve güzergaha bakmak gerek. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Ekim 2022 Yazar Paylaş 30 Ekim 2022 Linea 1,3 Multijet 1750 devirde 200 newton tork üretiyor. Ama ben hep 80 km hızla sürerim. Vites oranlarına göre yapılan hızın motordaki deviri , devir saatinin bana söylediği ile aynı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ekim 2022 Paylaş 30 Ekim 2022 İlkay Başaran yazdı: dün otobüs beklerken adam durdu aldı bizi. şort? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Ekim 2022 Paylaş 30 Ekim 2022 Çağlar Bayur yazdı: şort? Video atacağım. Focusunki ama Şort değil 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 31 Ekim 2022 Paylaş 31 Ekim 2022 Bizim satış elemanlarının mesai saati dışında araç kullanması yasak. Kullandığı an bildirim gidiyor. Sana bu esnekliği tanımaları güzel. km de 0,5 bence de makul. Aracın masrafları cebinden çıkmıyor daha ne olsun. Bırak da ödesin Cruze satın. Mis gibi şirket aracı var artık. Yorum bağlantısı
Recommended Posts