İçeriğe Yönlendir

2010 Chevrolet Cruze LS Ailenin Yeni Üyesi

Ali Darbaz

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

havuz candır, güneş yağı yerine krem kullanmalı

Zeytinyağına ZnO döküp kullanıyorum

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Zeytinyağına ZnO döküp kullanıyorum

havuş suyu da ilave etmeli

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

2 kere havuza gittim ikisinde de hasta oldum. Denk mi geldi nedir anlamadım. İyi klor kokuyordu halbuki. Yorumları iyi olan iki farklı otel.

Çocuklar ve hatun da hasta olmuştu.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

havuş suyu da ilave etmeli

hindistan cevizi yağı ve şiya batır. TiO2 bulursam onu da koymayı düşünüyorum :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Çağlar Bayur yazdı:

havuz candır, güneş yağı yerine krem kullanmalı

Kola daha faydalı 🤫

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Ümit Türk yazdı:

Kola daha faydalı 🤫

Bulaşık deterjanı ve Arap sabunu da katılırsa güzel parlatır 😀

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
İlkay Başaran yazdı:

2 kere havuza gittim ikisinde de hasta oldum. Denk mi geldi nedir anlamadım. İyi klor kokuyordu halbuki. Yorumları iyi olan iki farklı otel.

Çocuklar ve hatun da hasta olmuştu.

En kirli denizden  daha kirlidir derler. Havuz riskli.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Havuza girdiğim tek an var. Bitirdiğimiz projede havuzu doldurduktan sonra ilk giren ekip oluyoruz genelde. ondan sonra ayağımı bile sokmam. Körfez daha temizdir net 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Eşim annesinde domates konservesi yapmak için Tuzlaya götürdüm. Kayın pederin evi domates ambarı gibiydi. Baktım kışın yiyeceğimiz domatesi şimdiden konserve ederek tasarruv elde etmişiz. Kızım evdeki domates kokusundan rahatsız oldu. Bize de kızımla beraber baktık Tuzla'dayız " Gel TCG anadolu gemisini görmeye gidelim dedim. 

Çıktık yola Pavli sosyal teslilerine gitmek için evden çıktık. Navigasyon bize öyle bir yere getirdiki kendimizi askeri üsse girereken bulduk. Uzman çavuş, burası sadece asker alilelerine girişine serbesttir dediler. Bizde üzüldük, bari Tuzla Viamarine gidek ordan teknelere bakarız dedik. 

Arabayı çektim Marinaya, orda up uzun kuyruk vardı. Bu neyin kuyruğu derken Aqua Park olduğunu gördüm... Kızım zaten okula başlıyor gel bir kaçamak yapalım dedim. Lcwaikiki den 1 havlu çoçuk mayso ve banda şort aldım. 400 tl 

Aqua parkada 680 tl patlattım. 5 saat yüzüp eğlenip coştuk. Miss gibi oldu kızım memnun ben memnun, hanım kızgın.. 

Sonuç 

300 tl benzin

680 aqua park 

400 lc aikiki 

145 tl Yemek .

Ohh o hurmalar o hurmalaar... .

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

1 kg salça nın hazırı 20 TL yahu

Ali Darbaz yazdı:

Navigasyon bize öyle bir yere getirdiki kendimizi askeri üsse girereken bulduk.

iyi ki 52. bölgeye girmedin önce vurup sonra sorgularlardı

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Köksal Yılmaz yazdı:

Hipermilciye bak çay demle :D

yahu ne var gayet normal, hyper işi zengin hobisi hep derim , dünyada hypercıların beşiği neresi? us mi tr mi?

• Beğen 2
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

oo ben size olayı anlatmadım. bi ara hybrid'e bayrampaşa hal'den 30 kasa domatesi nasıl yükledim onu anlatayım :) 

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

oo ben size olayı anlatmadım. bi ara hybrid'e bayrampaşa hal'den 30 kasa domatesi nasıl yükledim onu anlatayım :) 

Konservelerimiz diye yeni konu olsa da eklesek :)

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

hangi pazara tezgah açıyon

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

hangi pazara tezgah açıyon

kayın pazarı. Domatesleri verip valide kazanıyorum 😁

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Borçlanma exelimi doldurunca haftasonu 2 günde 1600 tl para harçanmış. :( 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mert Gülkokan yazdı:

dedemin bir lafı varmış Askerin ölüsü de para dirisi de para diye

Senin harcamalarını görünce Koç grubunda çalışanlar içinde geçerli sanırım :)

Tek evlat olunca kıramıyorsun, ne isterse yapıyorsun. Biz böyle büyüyemedik. Bari kız böyle büyüsün istiyoruz. Zaten "babam ne istersem yapıyor" diyor her yerde. Hayır demeyi öğrenemedik. Kart ekstreleri 0 bulunca alamayınca hayır deycez anlaşılan.  

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Hayatı boyunca hayır denecek bir insana hayır denmeyi de öğretmek lazım. 

• Beğen 3
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mahmut Yıldız yazdı:

Hayatı boyunca hayır denecek bir insana hayır denmeyi de öğretmek lazım. 

Ben bazen istedikleri bir şeyi (top, oyuncak vb) maaşım daha yatmadı diye 15 gün bekletiyorum. Para olmasına rağmen bekletiyorum. İstedikleri herşeyi zaten almıyoruz o da ayrı. Bu işin sonu yok. Hayat öyle değil.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Mert Gülkokan yazdı:

Senin harcamalarını görünce Koç grubunda çalışanlar içinde geçerli sanırım :)

Koç grup çalışanıyım benim için geçerli değil. :D 

Ben herşeye he deseydim çoktan intihar etmiştim. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
İlkay Başaran yazdı:

15 gün bekletiyorum.

bizim velet 10 ay kovaladı unutmadı unutturmadı :crazy: hayata küstürür yine de peşini bırakmaz

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
İlkay Başaran yazdı:

Ben bazen istedikleri bir şeyi (top, oyuncak vb) maaşım daha yatmadı diye 15 gün bekletiyorum. Para olmasına rağmen bekletiyorum. İstedikleri herşeyi zaten almıyoruz o da ayrı. Bu işin sonu yok. Hayat öyle değil.

Kızım 4,5 yaşında. Paramız yok deyip almıyorum bazı şeyleri. Bazen markette iki şey birden almak istiyor. Paramız birine yeter diyoruz, ikincisini almıyoruz. 

Arada kendi alış veriş yapsın diye para verip ufak şeyler almaya gönderiyoruz, tabi uzaktan takip edip ne yaptığını gözlemliyoruz. Birinde fazladan sakız almak istedi. Kasadaki kız para yetmez deyince "tamam, sakızı bırakalım" deyip bıraktı. 

Bir gün eşim yine markette istediği şekeri paramız yok deyip almamış. Teyzenin birinin çok acımış, al kızım ben alayım demiş. Yok dedim diyor ama teyze yapışmış bırakmıyor. Ben aldım gizlice, kıza sonra verdim diyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Mahmut Yıldız yazdı:

Bir gün eşim yine markette istediği şekeri paramız yok deyip almamış. Teyzenin birinin çok acımış, al kızım ben alayım demiş. Yok dedim diyor ama teyze yapışmış bırakmıyor. Ben aldım gizlice, kıza sonra verdim diyor. 

Aynısına ben de şahit oldum, markette bir kadın paramız yok alamayız dedi kızına çikolata ya da dondurma öyle bir şeydi, bir teyze de kuzum ben alayım canın çektiyse dedi. Kadın kibarca teşekkür etti. Sonra Range Rover'larına binip gittiler. :D 

• Teşekkür 1
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Ümit Türk

Yanlışlıkla sosyal deneye denk gelmeyin. :D 

Sonra Mustafa Karadeniz şakalarına maruz kalanlar oluyor :D 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...