İçeriğe Yönlendir

2010 Chevrolet Cruze LS Ailenin Yeni Üyesi

Ali Darbaz

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu
Levent Güzelkalp yazdı:

Siyaset yapmak istemiyorum ama bir seylerin degismesi lazim

Siyasetle uğraşan yani aktif siyasetin içindeki insanların iq seviyesi veya dürüstlük seviyesi tahmin edilenden daha düşük. O yüzden ortadoğu’da zeki insanlar prestijli meslek sahibi olurken vasatlar ülkeyi yönetir. Kimseden umudum yok. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Siyasetle uğraşan yani aktif siyasetin içindeki insanların iq seviyesi veya dürüstlük seviyesi tahmin edilenden daha düşük. O yüzden ortadoğu’da zeki insanlar prestijli meslek sahibi olurken vasatlar ülkeyi yönetir. Kimseden umudum yok. 

İşte o yüzden demokrasi, kanun nizam, güçler ayrılığı ne varsa olmalı. Yoksa yarın birgün boncuklu deli ibrahim gelir sorun yaşarız. Yaptım oldu olayı riskli. Müdahale sistemleri olmalı. Tcs, esp gibi.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Levent Güzelkalp yazdı:

Siyaset yapmak istemiyorum ama bir seylerin degismesi lazim

söz meclisten dışarı bu cümledeki denklem hatası  bile aslında bizim durumu güzel özetliyor,

benim dikkat çekeceğim nokta şu : Merkel Merso EQS e ye binip çok güzel birşey bu dediği için mi merso ihraç ediliyor Alman para kazanıp yarım maaşı ile bizde 1 ay tatil yapabiliyor_  veya Kral Alexander lale ler ile selfie çekti diye mi Hollanda lale ihracatından para kazanıp kalkınıyor....

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
İlkay Başaran yazdı:

İşte o yüzden demokrasi, kanun nizam, güçler ayrılığı ne varsa olmalı. Yoksa yarın birgün boncuklu deli ibrahim gelir sorun yaşarız. Yaptım oldu olayı riskli. Müdahale sistemleri olmalı. Tcs, esp gibi.

Aynen. Devletin müdahale beyni olmalı. Gazla da çalışmamalı. Çünkü bazen durması gereken yeri bilmeli. Çok ilginç. Bazı şeyleri anımsatıyor ama çıkaramadım 😎

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

her sabah belli bir süratte sabit ilerleyip yakıt tüketimini ölçüceğim. 

Bu sabah 70 km hızla gittim. 5 dk tüketim ortalaması 4,4 litre gösterdi. 

Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp

Cok basarili bir yakit lakin siz boyle surerken tepkin aliyormusunuz arkadan gelen araclardan sonucta istanbul
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Levent Güzelkalp yazdı:
Ali Darbaz yazdı:

Cok basarili bir yakit lakin siz boyle surerken tepkin aliyormusunuz arkadan gelen araclardan sonucta istanbul

Memlekette şehir içinde 70 ile sürerken tepki mi alınıyormuş? Daha fazlası yasak değil mi zaten

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Levent Güzelkalp yazdı:
Ali Darbaz yazdı:

Şile karayolunda hız limiti 80 km/h. Genelde bu yolun ahalisi saate 50 ile 80 arasında gider. Sıkıntı çekmiyorum. 

Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp

Memlekette şehir içinde 70 ile sürerken tepki mi alınıyormuş? Daha fazlası yasak değil mi zaten
Haklisin abicim ama istanbul ana arterler trafik sikisik degilse herkes yapistiriyor gibi geliyor bana ayda yilda bir gittigimde gozlemledigim bir durum ozellikle servis araçları sirket araçları falan tapa gaz gidiyor yada bana oyle geliyor il disindan geldigim icin olabilir
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Levent Güzelkalp yazdı:
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Haklisin abicim ama istanbul ana arterler trafik sikisik degilse herkes yapistiriyor gibi geliyor bana ayda yilda bir gittigimde gozlemledigim bir durum ozellikle servis araçları sirket araçları falan tapa gaz gidiyor yada bana oyle geliyor il disindan geldigim icin olabilir

çoğu öyle. Kendi tercihleridir. Altlarındaki araba kendi arabaları olmayınca, yakıt kendi ceplerinden çıkmayınca artistlik yapıyorlar. Ben tınlamıyorum. Sol şeritte de değilim. İsterse dünya kadar tepki göstersin umrumda olmaz. Bende bu hızlarda sürüyorum. 70-80km üstüne çıkmam istanbul içinde. 

bi etiket hediye ettiler. Arabanın arkasına yapıştırınca foto atarım :) 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

yokuş aşağı ortalama sıfırla psikoloijye faydalı, pompada işe yaramasa da

• Beğen 1
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

çoğu öyle. Kendi tercihleridir. Altlarındaki araba kendi arabaları olmayınca, yakıt kendi ceplerinden çıkmayınca artistlik yapıyorlar. Ben tınlamıyorum. Sol şeritte de değilim. İsterse dünya kadar tepki göstersin umrumda olmaz. Bende bu hızlarda sürüyorum. 70-80km üstüne çıkmam istanbul içinde. 

bi etiket hediye ettiler. Arabanın arkasına yapıştırınca foto atarım :) 

Ne etiketiymiş bu. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Ne etiketiymiş bu. 

Süpriz. Hafta sonu takarım :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Süpriz. Hafta sonu takarım [emoji4] 
Beni de etiketle merak ettim [emoji3]
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Metin Akbal yazdı:

Beni de etiketle merak ettim emoji3.png

Ölmez de sağ kalırsam etiketlerim 😀😀

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Önümüzdeki günlerde Solo bir Sivas sürüşü olacak.  Günübirlik 2000 km yol yapılacak. Evin eşyasını köye taşıyacaz. 

Dönüşte tek başıma geleceğim için hipermilin dibini göreceğim.  

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
(düzenlendi)

Cruze ne kadar ev eşyası taşır ki? Yaktığı benzine değecek mi?

tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
Ali Darbaz yazdı:

Önümüzdeki günlerde Solo bir Sivas sürüşü olacak.  Günübirlik 2000 km yol yapılacak. Evin eşyasını köye taşıyacaz. 

Dönüşte tek başıma geleceğim için hipermilin dibini göreceğim.  

Dönüş yakıt ortalamanızı merakla bekliyorum ben 1,4 araba ile benzin tüketimini şehir dışında 5,5 lt kadar düşürebilmiştim.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Köksal Yılmaz yazdı:

Cruze ne kadar ev eşyası taşır ki? Yaktığı benzine değecek mi?

ambar kargocular bence daha ucuza taşır

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Doğu otobüslerindeki gibi bir kişi bilet alsın, dünyaları yüklesin. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Bir günde 2000 km mi? Hem de 90 km hızla, yol bitmez, yolda uyursun.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Babamıda bırakıp döneceğim. yaklaşık 3 gün içerisinde 1 gece kalmalı bir operasyon yapılacak. Yükten kastık evin elektronik aletleri. Tv loptop vs.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

ambar kargocular bence daha ucuza taşır

yeni yapılan villaya tv pc felan gidiyor, fakir fakir ambar diosun

Ali Darbaz yazdı:

Babamıda bırakıp döneceğim. yaklaşık 3 gün içerisinde 1 gece kalmalı bir operasyon yapılacak. Yükten kastık evin elektronik aletleri. Tv loptop vs.. 

:nazar: açılışta kurdela faslı olacak mı

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Aytac Sakal yazdı:

Dönüş yakıt ortalamanızı merakla bekliyorum ben 1,4 araba ile benzin tüketimini şehir dışında 5,5 lt kadar düşürebilmiştim.

Antalya tatiline gitmiştim. Cruze ile hipermil yaptım. Gece giderken 5,5 litre yaktı. öğlen sıcağında dönüşte ise 6,5 litre yaktı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Demekki ben gece gitsem 5 litre yakacakmisim. Gerçi 5.1 yakmistim [emoji4]

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...