Ali Darbaz 4 Şubat 2022 Yazar Paylaş 4 Şubat 2022 Kış vakti lastikler soğuk iken hava vurup 34 psi yapmıştım. Şu an baktım, hepsi 36 psi yükselmiş. Bende hepsini 32,5 psi hava bıraktım. Çok şükür aileye yeni katılan çıkma lastik artık hava kaçırmıyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Şubat 2022 Yazar Paylaş 4 Şubat 2022 Enteresan bir şekilde trafiğe rağmen 6,9 litre yaktı. Sabah 5,8 litre yaktım. Çok şaşkınım. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Şubat 2022 Paylaş 4 Şubat 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Uzun yoldan 6,8lt ile dönersin. Yol farkları kaç km? 0,1 ile yaklaşmışım Ali Darbaz yazdı: Enteresan bir şekilde trafiğe rağmen 6,9 litre yaktı. Sabah 5,8 litre yaktım. Çok şaşkınım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Şubat 2022 Paylaş 4 Şubat 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 0,1 ile yaklaşmışım yok ölçümü aynı güzergahta yapmıştır? yapmamışmıdır? yapmaz öyle Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Şubat 2022 Paylaş 4 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: yok ölçümü aynı güzergahta yapmıştır? yapmamışmıdır? yapmaz öyle Sabah yazdığı mesajda tek eksik uzun yoldan dönüştü Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Şubat 2022 Yazar Paylaş 4 Şubat 2022 yahu sabah ile akşam aynı rota. İkisinde uzun güzergah. Kısa yolda 5 vitesi görmem çok zor. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 5 Şubat 2022 Paylaş 5 Şubat 2022 Ali Darbaz yazdı: yahu sabah ile akşam aynı rota. İkisinde uzun güzergah. Kısa yolda 5 vitesi görmem çok zor. Ne kadar kısa ki 5. vitese atamıyosun? Arac yeterli devre ulastiğı sürece en üst vitese ulasmak lazım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Şubat 2022 Yazar Paylaş 5 Şubat 2022 Alpay Sumer yazdı: Ne kadar kısa ki 5. vitese atamıyosun? Arac yeterli devre ulastiğı sürece en üst vitese ulasmak lazım. Sadece yolun 6 km kısımda 5 nci vites atabiliyorum. yol kısa ama rampası dik. Ayrıca rampada 2 tane ışık var. Sıfırdan kalkış yapıp hızlanmam gerekiyor. sürati 80 km olana kadar çok devir ceviriyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Şubat 2022 Paylaş 5 Şubat 2022 Ali Darbaz yazdı: yahu sabah ile akşam aynı rota. İkisinde uzun güzergah. Kısa yolda 5 vitesi görmem çok zor. birinde rampa yukarı diğeri aşağı ise fizik kanunu devreye girmitir Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Şubat 2022 Yazar Paylaş 6 Şubat 2022 Hava güneşli. Terleyene kadar koştuk. Araba sayesinde tüm koşu parkurları bize 30 dakkikadan uzak değil. https://www.instagram.com/p/CZogzbcMWdW/?utm_medium=copy_link 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Şubat 2022 Paylaş 6 Şubat 2022 metro markette acaip indirim varmış 30 dak çift araba ittirdim terimi atarken %25 kar ettim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Şubat 2022 Yazar Paylaş 6 Şubat 2022 Oov koşu yolunun kenarında bir Cruze gördüm sanki. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Şubat 2022 Yazar Paylaş 8 Şubat 2022 Vay be arkadaş, iki depo fulleme arasında sadece 8 defa şirkete gitmişiz. Geri kalan yolu babam kardeşim ben gezeye harcamışız. 725 liralık benzin doldurunca aklım başıma geldi. 480 tl yakıt masrafımı şirket karşılıyor. geri kalan 245 lira ise benim cebimden çıkmış ... Tatill seyehatleri hariç ilk defa arabaya yakıtı kendi cebimden doldurmuş oldum. İçime oturdu yahu Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Ali Darbaz yazdı: Tatill seyehatleri hariç ilk defa arabaya yakıtı kendi cebimden doldurmuş oldum. İçime oturdu yahu Ya biz ne yapalım yakıt masrafı tamamen kendisine ait olanlar olarak Bizim içimizden hiç kalkmıyor. Sürekli kart akaryakıt kampanyası kovalıyorum artık 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Şubat 2022 Yazar Paylaş 8 Şubat 2022 Aile boyu spora gitmek : 54 lira. Şileden su almak : 51 tl Şilede koşuya gitmek : 93 tl Kayınpeder Tuzla: 63 tl. Polonezköy yürüyüş parkuru 50 tl Yuvacık barajı pikniğe gitmek 206 tl .. Vay arkadaş, kafamda şimşekler çaktı. Sosyal hayat bitiyor anladığım kadarı ile. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Ali Darbaz yazdı: Aile boyu spora gitmek : 54 lira. Şileden su almak : 51 tl Şilede koşuya gitmek : 93 tl Kayınpeder Tuzla: 63 tl. Polonezköy yürüyüş parkuru 50 tl Yuvacık barajı pikniğe gitmek 206 tl .. Vay arkadaş, kafamda şimşekler çaktı. Sosyal hayat bitiyor anladığım kadarı ile. Koşmak yürümek için para vermek? Evi ormandan aldım dedin, ucuz olsun diye. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Şubat 2022 Yazar Paylaş 8 Şubat 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Koşmak yürümek için para vermek? Evi ormandan aldım dedin, ucuz olsun diye. Sürekli aynı yerde koş koş sıkıyor. Yeri geliyor şile sahile gideriz, yeri gelir neşet suyu koşu parkuruna gideriz. Yeri gelir Oylata gideriz trekking yapmak için. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 böyle zemine koşkoşun faturası MR da misli ile çıkmasın? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: böyle zemine koşkoşun faturası MR da misli ile çıkmasın? Koşmak sağlığa zararlıdır. At mıyız biz. Yürüyüş iyidir. Mekan güzel ama nemli. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Koşmak 80 lerin çılgın amerikan tüketiminde çıkardılar bir koşu bantı hikayesi, sonra herkesin fıtığı frıladı 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Şubat 2022 Yazar Paylaş 8 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: böyle zemine koşkoşun faturası MR da misli ile çıkmasın? Tansu Kalafatoğlu yazdı: Koşmak sağlığa zararlıdır. At mıyız biz. Yürüyüş iyidir. Mekan güzel ama nemli. Çağlar Bayur yazdı: 80 lerin çılgın amerikan tüketiminde çıkardılar bir koşu bantı hikayesi, sonra herkesin fıtığı frıladı yahu zaten koşmaya mecalim yok. genelde yürüyoruz. Ortalama süratim 10 dakika 25 saniye. yani 5,7 km/h. Normal bir yürüyüşden hallice Nabız maksimum160 görüyor. 134 nabız ortalama ile yürüyüş yapıyorum. Malesef tork erken bitiyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 7*24 sandalyede oturan bünyeyi 1 saatliğine vahşi ormana bırakırsak kalp aşırı yüklenir, yeni evin verandasında çay demle iç daha sağlıklı 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: 7*24 sandalyede oturan bünyeyi 1 saatliğine vahşi ormana bırakırsak kalp aşırı yüklenir, yeni evin verandasında çay demle iç daha sağlıklı Kalp yavaşlayacak gevşeyecek. İşe sağlık Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Koşmak sağlığa zararlıdır. At mıyız biz. Yürüyüş iyidir. Mekan güzel ama nemli. Koşmak değilde en güzeli yürüyüş ama postacı yürüyüşü 😊 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts