İçeriğe Yönlendir

2010 Chevrolet Cruze LS Ailenin Yeni Üyesi

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ebrar Tüfek

Bu soğuk havalarda bi skoda felicia - favorit iyi giderdi. Zorlu hava koşullarında eski model elektroniksiz kütük gibi arabaları kullanma isteğim artıyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Bu sabah evden işe araba ile geldim. as210 gayet iyi iş yaptı. Sokakda çok fazla kar vardı. Ana yola çıkana kadar hiç sorun yaşamadan ilerledim. 

AM-JKLU7p2cwSgk7by4kGTbsGWLHxiQnLYvkr2xZ

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

O silecekleri öyle kaldırıyorsun ya, yayları zamanla basamıyor cama ;) 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan
Ebrar Tüfek yazdı:

Bu soğuk havalarda bi skoda felicia - favorit iyi giderdi. Zorlu hava koşullarında eski model elektroniksiz kütük gibi arabaları kullanma isteğim artıyor. 

Tofaşk candır😊 ısırması da güzel, elektronik desen teyp haricinde bir şey yok 😊

Yorum bağlantısı
Gökhan DOĞAN
(düzenlendi)
Mustafa Karaca yazdı:

arka cam rezistans.. çalışanına denk gelmedim ama

tarihinde Gökhan DOĞAN tarafından düzenlendi
yazım yanlışı
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Gökhan DOĞAN yazdı:

rezidans

Rezidans değildir o, rezidans olsa kiraya verirdik. Olsa olsa rezistanstır :flowers: 

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Mustafa Karaca yazdı:

Eski bi t4 olacak 2.4 düz dizel veya karbüratörlü skoda, bayılıyorum şu arabalara :) fiyatı da çok ucuz 60 a falan t4 var, 30 35 favorit, 40 50 arası felicia. Tofaşk hepsinden pahalı ama bedavaya binmem o ayrı :) krom tamponlu turkuaz t stop olacak ki ona hayır diyemem ama :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Felicia elektronik ateşleme 😛 arkadaşta var çalışmıyor diye bi sürü para verdi

SLX var birinde disburutor orijinal aldı :P bin lira mı ne

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mustafa Tüfekçi yazdı:

SLX var birinde

yeşil mi

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Felicia elektronik ateşleme 😛 arkadaşta var çalışmıyor diye bi sürü para verdi

SLX var birinde disburutor orijinal aldı 😛 bin lira mı ne

Glx lx yazar sonunda İ olanlar elektronik ateşleme, GLXi gibi , düz olanlar distribütörlü, akrabada var yapboz gibi, toros distribütörü, tofaş radyatörü falan takılı :) karbüratörlü 8 litre gaz yaktı uzun yolda

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

i genelde enjeksiyonlu anlamına geliyordu. 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ebrar Tüfek yazdı:

Glx lx yazar sonunda İ olanlar elektronik ateşleme, GLXi gibi , düz olanlar distribütörlü, akrabada var yapboz gibi, toros distribütörü, tofaş radyatörü falan takılı :) karbüratörlü 8 litre gaz yaktı uzun yolda

Bende 1.3 karbüratörlü favorit vardı. Triger zinciri motordan fazla ses çıkartırdı. Çok seviyordum acayip keyifli arabadır.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Çağlar Bayur yazdı:

yeşil mi

Bordo Gamma kartal

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Bordo Gamma kartal

obbaaaaaaa hem de kartal , satlık mı

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Çağlar Bayur yazdı:

obbaaaaaaa hem de kartal , satlık mı

Yeni aldık sayılır 😛

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Yeni aldık sayılır 😛

jantlar?

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Evren Erakçora yazdı:

i genelde enjeksiyonlu anlamına geliyordu. 

Sonunda İ olanlar elektronik ateşleme, enjeksiyonlu, sıralı sistem lpg takılabiliyor. Düz glx yada lx olanlar karbüratörlü, distribütörlü, düz B 0 G tuşlu lpg kumandalı. 

İlkay Başaran yazdı:

Bende 1.3 karbüratörlü favorit vardı. Triger zinciri motordan fazla ses çıkartırdı. Çok seviyordum acayip keyifli arabadır.

Çok zevkli değişik bi araba, dedemde bordo forman 135L vardı, çocukluğum onun içinde geçti, bu arabanın tek sıkıntısı komple orjinal ise lpg de hararet yapıyor, o da bi radyatör ve fan değişimi ile hallediliyor. Clio 2 nin 100 bin olduğu piyasada bu araba 30 35 e satılıyor. 

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Ali Darbaz yazdı:

Arabanın elektrik tüketimini kısmak için kademe 1 de silecek çalıştırdım. Beni sollayan arabadan gelen arabanın su spreyi önümü kapayınca ne yapacağımı bilemedim. Fasılalı silecek devreye girene kadar bari ben kendim sileyim dedim. Yani kolu çektim :D

Elektrik.. tüketim.. silecek .. 🥴

Yol kayboldu sen tüketim diyosun.. Aytende de derdim hala diyorum. Senin arac elektrikli degil benzinli 😄 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Vali sokağa çıkmayın demiş yeni gördüm. Ben mesaiye araba ile geldim. Çok da güzel geldim miss 

AM-JKLWCcJMMyv-TPRDQ9uSO2CuPvAH9aCq8Cl0K

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş

Ön cam haricinde arabanın her yeri temizlenmeli, arkayı görmemeyi geçtim arkadan gelen arabaya kar kütlesi düşebilir

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Darbaz yazdı:

Vali sokağa çıkmayın demiş yeni gördüm. Ben mesaiye araba ile geldim. Çok da güzel geldim miss 

AM-JKLWCcJMMyv-TPRDQ9uSO2CuPvAH9aCq8Cl0K

Elin değmişken tavan ve arka camı temizleseydiniz en fazla 3 dk alırdı Ali baba. Ben çek pas ile heryerini rahat bir şekilde temizliyorum. 

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Ani frende öne düşen karlar vs diyerek bu iş uzar, o yüzden tertemiz yola çıkmak iyidir.

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

O tavandaki kar ekstra ağırlık yapıyor, yakıt tüketimi 100km de 0.1 litre artacak şimdi. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...