Ebrar Tüfek 23 Ocak 2022 Paylaş 23 Ocak 2022 Bu soğuk havalarda bi skoda felicia - favorit iyi giderdi. Zorlu hava koşullarında eski model elektroniksiz kütük gibi arabaları kullanma isteğim artıyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Ocak 2022 Yazar Paylaş 24 Ocak 2022 Bu sabah evden işe araba ile geldim. as210 gayet iyi iş yaptı. Sokakda çok fazla kar vardı. Ana yola çıkana kadar hiç sorun yaşamadan ilerledim. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 24 Ocak 2022 Paylaş 24 Ocak 2022 O silecekleri öyle kaldırıyorsun ya, yayları zamanla basamıyor cama 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 24 Ocak 2022 Paylaş 24 Ocak 2022 Ebrar Tüfek yazdı: Bu soğuk havalarda bi skoda felicia - favorit iyi giderdi. Zorlu hava koşullarında eski model elektroniksiz kütük gibi arabaları kullanma isteğim artıyor. Tofaşk candır😊 ısırması da güzel, elektronik desen teyp haricinde bir şey yok 😊 Yorum bağlantısı
Gökhan DOĞAN 24 Ocak 2022 Paylaş 24 Ocak 2022 (düzenlendi) Mustafa Karaca yazdı: Tofaşk candır😊 ısırması da güzel, elektronik desen teyp haricinde bir şey yok 😊 arka cam rezistans.. çalışanına denk gelmedim ama 24 Ocak 2022 tarihinde Gökhan DOĞAN tarafından düzenlendi yazım yanlışı 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Ocak 2022 Paylaş 24 Ocak 2022 Gökhan DOĞAN yazdı: rezidans Rezidans değildir o, rezidans olsa kiraya verirdik. Olsa olsa rezistanstır Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 24 Ocak 2022 Paylaş 24 Ocak 2022 Mustafa Karaca yazdı: Tofaşk candır😊 ısırması da güzel, elektronik desen teyp haricinde bir şey yok 😊 Eski bi t4 olacak 2.4 düz dizel veya karbüratörlü skoda, bayılıyorum şu arabalara fiyatı da çok ucuz 60 a falan t4 var, 30 35 favorit, 40 50 arası felicia. Tofaşk hepsinden pahalı ama bedavaya binmem o ayrı krom tamponlu turkuaz t stop olacak ki ona hayır diyemem ama 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 24 Ocak 2022 Paylaş 24 Ocak 2022 Felicia elektronik ateşleme 😛 arkadaşta var çalışmıyor diye bi sürü para verdi SLX var birinde disburutor orijinal aldı :P bin lira mı ne 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ocak 2022 Paylaş 24 Ocak 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: SLX var birinde yeşil mi Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 24 Ocak 2022 Paylaş 24 Ocak 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Felicia elektronik ateşleme 😛 arkadaşta var çalışmıyor diye bi sürü para verdi SLX var birinde disburutor orijinal aldı 😛 bin lira mı ne Glx lx yazar sonunda İ olanlar elektronik ateşleme, GLXi gibi , düz olanlar distribütörlü, akrabada var yapboz gibi, toros distribütörü, tofaş radyatörü falan takılı karbüratörlü 8 litre gaz yaktı uzun yolda Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 24 Ocak 2022 Paylaş 24 Ocak 2022 i genelde enjeksiyonlu anlamına geliyordu. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Ocak 2022 Paylaş 24 Ocak 2022 Ebrar Tüfek yazdı: Glx lx yazar sonunda İ olanlar elektronik ateşleme, GLXi gibi , düz olanlar distribütörlü, akrabada var yapboz gibi, toros distribütörü, tofaş radyatörü falan takılı karbüratörlü 8 litre gaz yaktı uzun yolda Bende 1.3 karbüratörlü favorit vardı. Triger zinciri motordan fazla ses çıkartırdı. Çok seviyordum acayip keyifli arabadır. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 24 Ocak 2022 Paylaş 24 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: yeşil mi Bordo Gamma kartal Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ocak 2022 Paylaş 24 Ocak 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Bordo Gamma kartal obbaaaaaaa hem de kartal , satlık mı Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 24 Ocak 2022 Paylaş 24 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: obbaaaaaaa hem de kartal , satlık mı Yeni aldık sayılır 😛 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ocak 2022 Paylaş 24 Ocak 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Yeni aldık sayılır 😛 jantlar? Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 24 Ocak 2022 Paylaş 24 Ocak 2022 Evren Erakçora yazdı: i genelde enjeksiyonlu anlamına geliyordu. Sonunda İ olanlar elektronik ateşleme, enjeksiyonlu, sıralı sistem lpg takılabiliyor. Düz glx yada lx olanlar karbüratörlü, distribütörlü, düz B 0 G tuşlu lpg kumandalı. İlkay Başaran yazdı: Bende 1.3 karbüratörlü favorit vardı. Triger zinciri motordan fazla ses çıkartırdı. Çok seviyordum acayip keyifli arabadır. Çok zevkli değişik bi araba, dedemde bordo forman 135L vardı, çocukluğum onun içinde geçti, bu arabanın tek sıkıntısı komple orjinal ise lpg de hararet yapıyor, o da bi radyatör ve fan değişimi ile hallediliyor. Clio 2 nin 100 bin olduğu piyasada bu araba 30 35 e satılıyor. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 25 Ocak 2022 Paylaş 25 Ocak 2022 Ali Darbaz yazdı: Arabanın elektrik tüketimini kısmak için kademe 1 de silecek çalıştırdım. Beni sollayan arabadan gelen arabanın su spreyi önümü kapayınca ne yapacağımı bilemedim. Fasılalı silecek devreye girene kadar bari ben kendim sileyim dedim. Yani kolu çektim Elektrik.. tüketim.. silecek .. 🥴 Yol kayboldu sen tüketim diyosun.. Aytende de derdim hala diyorum. Senin arac elektrikli degil benzinli 😄 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Ocak 2022 Yazar Paylaş 25 Ocak 2022 Vali sokağa çıkmayın demiş yeni gördüm. Ben mesaiye araba ile geldim. Çok da güzel geldim miss 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 25 Ocak 2022 Paylaş 25 Ocak 2022 Ön cam haricinde arabanın her yeri temizlenmeli, arkayı görmemeyi geçtim arkadan gelen arabaya kar kütlesi düşebilir Yorum bağlantısı
Ümit Türk 25 Ocak 2022 Paylaş 25 Ocak 2022 Ali Darbaz yazdı: Vali sokağa çıkmayın demiş yeni gördüm. Ben mesaiye araba ile geldim. Çok da güzel geldim miss Elin değmişken tavan ve arka camı temizleseydiniz en fazla 3 dk alırdı Ali baba. Ben çek pas ile heryerini rahat bir şekilde temizliyorum. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Ocak 2022 Paylaş 25 Ocak 2022 Ani frende öne düşen karlar vs diyerek bu iş uzar, o yüzden tertemiz yola çıkmak iyidir. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 25 Ocak 2022 Paylaş 25 Ocak 2022 O tavandaki kar ekstra ağırlık yapıyor, yakıt tüketimi 100km de 0.1 litre artacak şimdi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts