Çağlar Bayur 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 geçmiş olsun, genelde şöyle oluyor, önceden yandan kaldırım/taş vb bir yer yanağı zedeliyor, yolda giderken de o nokta yarılıyor. iyi ki düz yolda gelmiş başına 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Ersen Tapan yazdı: Geçmiş olsun. Bana kalırsa lastiği aynısı ile değişmelisin. Kasko zararını tazmin edebilir belki. Kasko kullanılmaz buna. Buna kaskoyu kullanırsan poliçeyi yenilerken iki lastik parası verirsin.. Zaten çok pahalandı poliçeler.. İndirimlerinize sahip çıkın. 2 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Fazla hava bastın bastın cortladi Geçmiş olsun 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Ocak 2022 Yazar Paylaş 18 Ocak 2022 Lastiklere 6 aydan fazladır 34 psi hava basıyorum. Uzun bir süredirde kontrol etmiyorum. mühtemelen 32 31 psi hava vardı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 34 ile bir şey olmaz.. Yeri geliyor onlarca çukura düşüyoruz. Darbe aldı demekki.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: 34 ile bir şey olmaz.. Yeri geliyor onlarca çukura düşüyoruz. Darbe aldı demekki.. her virajda bir atraksiyon, her su dolumunda orman yollrında collin mac rewy gibi gazlarsa, olacağı bu , ucuz atlatmış, ya yine bir kamyonu sıkıştırıken virajda olsa idi.. amanınnn Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 (düzenlendi) Geçmiş olsun. Falken bile 950 lira mı oldu yahu. 4 Mevsim mi? Şimdi baktım benim 425 TL'ye aldığım lastik olan Falken Ziex Ze310 Ecorun lastik 890 TL olmuş 🤦♂️ Eve gidince depodaki lastiklere bir bakayım sağ salim yerlerinde duruyorlar mı? 18 Ocak 2022 tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Sözde bu yaz Falkenleri balans ayarı memnuniyetsizliğinden dolayı satıp daha kaliteli bir yazlık lastik alacaktım Bu fiyatlarla hayal oldu 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Ocak 2022 Yazar Paylaş 18 Ocak 2022 Eve vardım, lastiğin limitlerini bulmak için yardırdım, lastik üzerine yük transferi yaptım. Ama Esp bile devreye girmedi. Gayet güzel tutuyor. Bundan sonra çıkmacıdan ikinci el lastik alacam. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Çok geçmiş olsun. Lastik alacaksan letgo’dan bak istersen. Çıkma yesyeni lastikler olabiliyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Ocak 2022 Yazar Paylaş 18 Ocak 2022 Evren Erakçora yazdı: Ne kadar tuttu lastik? 250 tl 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Çok geçmiş olsun. Lastik alacaksan letgo’dan bak istersen. Çıkma yesyeni lastikler olabiliyor. Astrada üstünde gelenle beraber 7 senede 6 takım lastik kullanıldı 2 takımı sıfır alındı kalan 4 takım dan 2 takımı 1 ay bile kullanılmamış alındı 2 takımı da 1 sezonluk [emoji3]Son alınan Conti TS 860 715 lira kargo dahil idi. Bakinmak gerekiyor illaki denk geliyor. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 (düzenlendi) Evren Erakçora yazdı: Sağ sol farklı nasıl olacak bilemedim şimdi. İkinci el aldığım puntoyu bilecikte ustaya baktırırken araç sağa çekiyor dedi. Ön düzene baktır demişti. Düzceye gelirken de hep sağa çekmişti. Ön aksta ki lastiğin deseni farklıydı arkaya alınca azalmıştı. 18 Ocak 2022 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Metin Akbal yazdı: Astrada üstünde gelenle beraber 7 senede 6 takım lastik kullanıldı 2 takımı sıfır alındı kalan 4 takım dan 2 takımı 1 ay bile kullanılmamış alındı 2 takımı da 1 sezonluk Son alınan Conti TS 860 715 lira kargo dahil idi. Bakinmak gerekiyor illaki denk geliyor. Sen arabaya alıyorsun. Ben eve neler alıyorum bi anlatsam. ama toplum buna hazır değil isveç’ten damadın ailesi geldi düğün yapacağız. Adamların üstünde 1980’den kalma elbiseler var. Sonradan damatla konuşurken merakımdan sordum. Alınan şeyler kötü olmadan atılmaz. İhtiyaç yoksa da ikinci el satılır. Moda falan çok takip edilmez zaten dedi. bir de her apartmanda bi pano vardır. Herkes kendindeki alet hırdavatı yazar. Komşuya lazımsa ona kiralar. Herkes her işten biraz anlar dedi. adam isveçli kimyager ama benim getz vardı. Balatasını değişti 2dk’da. Arabalara meraklı da değildi. Ama ihtiyaçtan öğrenmiş yani. 2 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Alınan şeyler kötü olmadan atılmaz. İhtiyaç yoksa da ikinci el satılır. Moda falan çok takip edilmez zaten dedi. bir de her apartmanda bi pano vardır. Herkes kendindeki alet hırdavatı yazar. Komşuya lazımsa ona kiralar. Herkes her işten biraz anlar dedi. adam isveçli kimyager ama benim getz vardı. Balatasını değişti 2dk’da. Arabalara meraklı da değildi. Ama ihtiyaçtan öğrenmiş yani. Burası hariç Türk Milleti ile örtüşüyor. Komşunun alet edavat ödünç alınır. Kasım 2021 den itibaren hiç bir şey atılamaz zaten 🤣 2 Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Bir daha da istemeden geri verilmez..Bu ayrintiyi da unutmayalım lütfen 3 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sen arabaya alıyorsun. Ben eve neler alıyorum bi anlatsam. ama toplum buna hazır değil isveç’ten damadın ailesi geldi düğün yapacağız. Adamların üstünde 1980’den kalma elbiseler var. Sonradan damatla konuşurken merakımdan sordum. Alınan şeyler kötü olmadan atılmaz. İhtiyaç yoksa da ikinci el satılır. Moda falan çok takip edilmez zaten dedi. bir de her apartmanda bi pano vardır. Herkes kendindeki alet hırdavatı yazar. Komşuya lazımsa ona kiralar. Herkes her işten biraz anlar dedi. adam isveçli kimyager ama benim getz vardı. Balatasını değişti 2dk’da. Arabalara meraklı da değildi. Ama ihtiyaçtan öğrenmiş yani. İsveçlilerin 10 seneden önce herhangi bir konuda değişim yapmadığını okumuştum. Doğruymuş demek. 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Bizde perde değişti diye mobilya değiştirenler artık yok olur inşallah. Bu arada geçen duydum, çok hoşuma gitti. Covid sonrası için "new normal" diyorlardı ya artık "never normal" demeye başlamışlar. Görünen de bu yönde. 1 1 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Metin Uzunoğlu yazdı: Burası hariç Türk Milleti ile örtüşüyor. Komşunun alet edavat ödünç alınır. Kasım 2021 den itibaren hiç bir şey atılamaz zaten 🤣 Matkabı 20 liraya kiralasam arkamdan demediğini bırakmazlar ama 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Matkabı 20 liraya kiralasam arkamdan demediğini bırakmazlar ama Komşun çok haklı 20 tl ye ihtiyacınmı var ayıptır yahu. Hem de 150 tl lik matkabın tek kullanımı 20 tl nedir tövbe tövbe... 19 Ocak 2022 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Metin Uzunoğlu yazdı: Komşun çok haklı 20 tl ye ihtiyacınmı var ayıptır yahu. Hem de 150 tl lik matkabın tek kullanımı 20 tl nedir tövbe tövbe... O zaman önce mülakat yaparız. Komşuma sorarım. İsveç’te mi yaşamak isterdin Türkiye’de mi? İsveç derse kiralardım 1 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Barış AÇIL yazdı: Bir daha da istemeden geri verilmez.. Bu ayrintiyi da unutmayalım lütfen İsteyince de ben vermiştim der. Kitap ve alet edevat vermiyorum kimseye. Çok kitabım, dvdm alet edevatım gitti. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 İlkay Başaran yazdı: İsteyince de ben vermiştim der. Kitap ve alet edevat vermiyorum kimseye. Çok kitabım, dvdm alet edevatım gitti. En güzelini yapıyorsunuz. İnsanın kendi malının dilencisi olması kadar kötü bir şey yok. İnsan evine hiç mi çekiç tornavida alamaz. Bir insanın evinde çekiç tornavida olsa bir çok işi halleder zaten. Diğer eşyaları kullanmak da el yatkınlığı ister, el yatkınlığı olan adam da gider alır 😃 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts