Ebrar Tüfek 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 Lpg'li opel alın, arabaya doğru yürürken hissediyor ve ısınmaya başlıyor 30 saniye içinde ılık hava gelmeye başlıyor. Motor sıcak ise 2. Kademede araç içinde durulmuyor sıcaktan. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Ocak 2022 Yazar Paylaş 18 Ocak 2022 Lastik patladı ... Neyseki iş yerime ulaştım Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Ocak 2022 Yazar Paylaş 18 Ocak 2022 Ümit Türk yazdı: İş bitmeden mi? Peşin para ile değil taksit taksit yaptık. Adam 10 bin borç kaldı , Develasyon nedeniyle parasını kurtarmak istiyor erkenden talep ediyor. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Ali Darbaz yazdı: Lastik patladı ... Neyseki iş yerime ulaştım Geçmiş olsun . Yarılma yoksa şişirirsin lastikçiye kadar. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Ocak 2022 Yazar Paylaş 18 Ocak 2022 (düzenlendi) Hayırlı olsun piyasa değeri 950 tl olan Falken As210 lastiğim yarılmış. Ben bu acıyı yaşarken 250 liraya 2015 model kışlık lastikler paylaşacağım. Aradaban diğer 4 lastiğinin sırt deseni uyduğu için blizzar kışılık aldım. Anlamadığım nokta otobanda 90 km hızla giderken lastiğin patlaması. Nasıl bir anda yarıldı nasıl oldu hiç anlayamadım 18 Ocak 2022 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Geçmiş olsun Ali güvenle durabilmen de şükür sebebi Mehmet Ozyurek yazdı: Arabayı çalıştırır otomatik modda HI pozisyonuna alırım. Ben cam falan silene kadar zaten 1-2 derece ısınmış olur. 3-5 dakika sonra da normal ayarına 23 e getirrim. zatın benzinlileri. Dizel alın. Tersi olmasın, her dizelde ptc var mı? Ebrar Tüfek yazdı: Lpg'li opel alın, arabaya doğru yürürken hissediyor ve ısınmaya başlıyor 30 saniye içinde ılık hava gelmeye başlıyor. Motor sıcak ise 2. Kademede araç içinde durulmuyor sıcaktan. Seyir halinde yaz/kış hep 1.kademedeyim, 2. yakıyor/donduruyor, maşallah diyelim. 1 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Hayırlı olsun piyasa değeri 950 tl olan Falken As210 lastiğim yarılmış. Ben bu acıyı yaşarken 250 liraya 2015 model kışlık lastikler paylaşacağım. Aradaban diğer 4 lastiğinin sırt deseni uyduğu için blizzar kışılık aldım. [emoji20] Anlamadığım nokta otobanda 90 km hızla giderken lastiğin patlaması. Nasıl bir anda yarıldı nasıl oldu hiç anlayamadım [emoji20] Geçmiş olsun can sıkıcı bir durum. Verilmiş sadakan varmış. Seyir halinde hemde arka tekerlek çok kötü sonuçlar olabilirdi. Tekrar geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Tersi olmasın, her dizelde ptc var mı? C5 alın o zaman Çoğu yeni dizelde var.. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Ali Darbaz yazdı: Anlamadığım nokta otobanda 90 km hızla giderken lastiğin patlaması. Nasıl bir anda yarıldı nasıl oldu hiç anlayamadım Kaç km'de idi lastikler? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Ali lastik mi yardın... Geçmiş olsun Görelim yarılan lastiği ? 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Geçmiş olsun. Sorunsuz durduğuna göre yarık değil mi, işe geldim demişsin. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Geçmiş olsun. Havası inene kadar anlaşılmıyor arka lastikteki patlak. Muhtemelen sende durana kadar jantın üstünde gittin ondan yarıldı. Benim eski arabada başıma geldi üstelik jantta yamulmuştu. 4 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Bence inik lastikle yol aldığı için yarılmıştır. 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 3ü falken biri bridgestone mu oldu şimdi? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Ocak 2022 Yazar Paylaş 18 Ocak 2022 Sani Gerşon yazdı: Kaç km'de idi lastikler? 22846 km yol yapmışım +150 olabilir. Mehmet Ozyurek yazdı: Ali lastik mi yardın... Geçmiş olsun Görelim yarılan lastiği ? Metin Akbal yazdı: Geçmiş olsun. Havası inene kadar anlaşılmıyor arka lastikteki patlak. Muhtemelen sende durana kadar jantın üstünde gittin ondan yarıldı. Benim eski arabada başıma geldi üstelik jantta yamulmuştu. Aynı şeyi düşündüm, ama bir anda ses gelmeye başladı. değişirken yaptığım incelemde herhangi bir deliğe yada çiviye rastlamadım. Artık yarık kullanamadığım için çöpe attım. Ersen Tapan yazdı: Bence inik lastikle yol aldığı için yarılmıştır. Mümkündür, yolda süratli gidiyordum. bir anda çekiş düştü be ses başladı. Ben il önce lastik patladığını düşünmedim. Arabanın frenlerine bişey oldu sandım. Evren Erakçora yazdı: 3ü falken biri bridgestone mu oldu şimdi? Malesef ikinciel çıkma 1500 tl değere sahip bir bridgestrone lastik takılı. Arabada yedek lastik var ama kullanmak istemedim. Mert Yeldan yazdı: Geçmiş olsun Ali, allah korumuş. Araba diyon nden sağa sağa gidiyor diyorum. meğersem lastik yarılmış. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Sağ sol farklı nasıl olacak bilemedim şimdi. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Ocak 2022 Yazar Paylaş 18 Ocak 2022 Evren Erakçora yazdı: Sağ sol farklı nasıl olacak bilemedim şimdi. zaman gösterecek Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Ali Darbaz yazdı: Aynı şeyi düşündüm, ama bir anda ses gelmeye başladı. Ali Darbaz yazdı: Mümkündür, yolda süratli gidiyordum. bir anda çekiş düştü be ses başladı. Aynen bende araba tekliyor sandım durana kadar tır solluyordum basıyorum gitmiyor patır patır ses yapıyor sürat 120 civarı idi neyseki sıkıntı olmadan durabildim ilk kaputu açtım durunca teklemenin olmadığını anlayınca arabanın etrafını dolandım lastik pert idi. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Ali Darbaz yazdı: Arabada yedek lastik var ama kullanmak istemedim. Neden? Aynı desen değil mi falkenlerle? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Ocak 2022 Yazar Paylaş 18 Ocak 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Neden? Aynı desen değil mi falkenlerle? 2009 model Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Geçmiş olsun. Bana kalırsa lastiği aynısı ile değişmelisin. Kasko zararını tazmin edebilir belki. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Ali Darbaz yazdı: 22846 km yol yapmışım +150 olabilir. Mehmet Ozyurek yazdı: Çok erkenmiş. Belki de kaldırıma sürte sürte artan basınçla en yakın zayıf noktadan bıraktı kendini. Geçmiş olsun diyelim. Olan paraya olsun, size bi şey olmadı ya. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Patlak yürüme olayı değil bu... Kesik de değil.. Hatalıymış lastik ve yarılmış.. Belki de daha önce darbe aldı. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts