Tamer Topaç 6 Ocak 2022 Paylaş 6 Ocak 2022 Ali Darbaz yazdı: yahu öyle değil, AFR 13:1 olarak çalıştırıp zengin yanma yapıyor. Hava yakıt karışımı ile oynuyor. Fazla yakıt püskürtmüyor mu o esnada? Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 6 Ocak 2022 Paylaş 6 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Görüntü flu değil. Sadece verimden dolayı biraz sisli gibi. Adam iki kere sis bombası attı önümde. sis atma güzel evladım dedim ama.. Kara tren bu. Selim Bilgin yazdı: Cruze'dan az yaksın yeter şimdilik, sonra @Tansu Kalafatoğluna sataşırım. Hedef büyük, kolay gelsin. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Ocak 2022 Yazar Paylaş 6 Ocak 2022 Tamer Topaç yazdı: Fazla yakıt püskürtmüyor mu o esnada? Çok hızlı ısınıyor. işte arabanın bir modu, aktif ediyor, Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Ocak 2022 Paylaş 6 Ocak 2022 Ali Darbaz yazdı: Çok hızlı ısınıyor. işte arabanın bir modu, aktif ediyor, Rölanti ne durumda o esnada? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Ocak 2022 Yazar Paylaş 6 Ocak 2022 Tamer Topaç yazdı: Rölanti ne durumda o esnada? 800 devir , yani artmıyor. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Ocak 2022 Paylaş 6 Ocak 2022 Selim Bilgin yazdı: Cruze'dan az yaksın yeter şimdilik, sonra @Tansu Kalafatoğluna sataşırım. Gel ben sana dürüm ısmarlayayım Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Ocak 2022 Paylaş 6 Ocak 2022 Ali Darbaz yazdı: 800 devir , yani artmıyor. Şimdi oldu. Güzelmiş. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ocak 2022 Paylaş 6 Ocak 2022 Tamer Topaç yazdı: 3. viteste insen. motor soğuk ise cutoff yapmaz zaten,hız devir oranı farklı çalışır o an , rölantide yokuş aşağı inmek te motoru ısıtmaz ama bunlar teknik şeyler, hissiyatı yok, el el göz göze bir muhallebi yemenin zevkini vermiyor bizim sektör 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Ocak 2022 Paylaş 6 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: motor soğuk ise cutoff yapmaz zaten,hız devir oranı farklı çalışır o an , rölantide yokuş aşağı inmek te motoru ısıtmaz ama bunlar teknik şeyler, hissiyatı yok, el el göz göze bir muhallebi yemenin zevkini vermiyor bizim sektör Uzun zamandır sanayi çayı içmiyorum, ne kadar özlemişim. Benim derdim daha büyük. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ocak 2022 Paylaş 6 Ocak 2022 Tamer Topaç yazdı: sanayi çayı içmiyorum, daha da zor içersin kettle lar kasada artık , elektrik değerli 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Ocak 2022 Paylaş 6 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: daha da zor içersin kettle lar kasada artık , elektrik değerli Kış bitmeden yağlı bez yakılan soba üstü çay bulamaz mıyız? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ocak 2022 Paylaş 6 Ocak 2022 Köksal Yılmaz yazdı: yağlı bez yakılan soba yasak Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 6 Ocak 2022 Paylaş 6 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: yasak Yakalanana kadar serbes, biz kesinlikle yapmayız mesela 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Ocak 2022 Yazar Paylaş 7 Ocak 2022 Elimizdeki parayı evlere harcayınca, hiç para kalmadı. Karantina öncesinde aldığım yakıtın gıdım gıdım eksilmesini seyrediyorum. Depoyu doldurduğumda benzin 10 tl idi. Şu an 13 tl. Sıkıntı şu ki, trafiğin azalmasıda aradaki 3 liralık yakıt maliyetini "hipermil" ile telafi edemediğimi gözlemledim. Şirketten aldığım yakıt parasınıda başka işlere harcadım. Ayın 7 si olmasına rağmen büyün batırmış durumdayım. Yolumun üstünde azımsanamayacak diklikte bir rampa var. Bütün ekonomiyi baltalıyor. 15,5 litre anlık tüketimle 2 dakika kadar tırmanmak zorunda kalıyorum. Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 Ali Darbaz yazdı: Elimizdeki parayı evlere harcayınca, hiç para kalmadı. Karantina öncesinde aldığım yakıtın gıdım gıdım eksilmesini seyrediyorum. Depoyu doldurduğumda benzin 10 tl idi. Şu an 13 tl. Sıkıntı şu ki, trafiğin azalmasıda aradaki 3 liralık yakıt maliyetini "hipermil" ile telafi edemediğimi gözlemledim. Şirketten aldığım yakıt parasınıda başka işlere harcadım. Ayın 7 si olmasına rağmen büyün batırmış durumdayım. Yolumun üstünde azımsanamayacak diklikte bir rampa var. Bütün ekonomiyi baltalıyor. 15,5 litre anlık tüketimle 2 dakika kadar tırmanmak zorunda kalıyorum. geriden iyice hızlanıp rampaya vursan fayda etmezmi 1 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Ocak 2022 Yazar Paylaş 7 Ocak 2022 Ali Gök yazdı: geriden iyice hızlanıp rampaya vursan fayda etmezmi Eğim çok saçma. Eski i10 dahi 6,4 litre yakıyordu. Şu an cruze 7,6 yakıyor . Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Ocak 2022 Yazar Paylaş 9 Ocak 2022 Mutlu bir pazar sabah için , eşimide alıp Sile'den içme suyu almaya gittik. Giderken benzin istasyonlarında gördüğüm 13,7 liralık benzin litre fiyatı inanın beni hiç rahatsız etmedi 😭 Hanımla şile sahilde 8000 adım yürüdükten sonra , Şile Üvezli köyünden sularımızı aldım. Sabah 1000 km ortalaması 7,6 olan yakıt tüketimi, Şile yolculuğu sonrası 7,4 litre düşmüştü. Daha güzeli ise arabanın menzili 275 km gösteriyor iken eve vardığımızda 227 km gösteriyordu. Kulbitör kapağı sızıntı testi yapıyordum. Bir kaç akşam uzunca çıktığım rampaları inerken vites boşa atma yöntemiyle bitiriyordum. Kaput açıp baktığımda kulbitör kapağında terlemeler ciddi oranda artıyor. Aynı rampaları vitesi boşa atmadan, uygun vitesde 2000 devir civarında süzülerek indiğimde ise Üst külbütör kapağından terleme neredeyse hiç olmuyor. Arabanın sağlığı için vites boşa atmanın zararlı olduğunu teorikden pratiğe cevirmişolduk. 1 Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 9 Ocak 2022 Paylaş 9 Ocak 2022 Mutlu bir pazar sabah için , eşimide alıp Sile'den içme suyu almaya gittik. Giderken benzin istasyonlarında gördüğüm 13,7 liralık benzin litre fiyatı inanın beni hiç rahatsız etmedi [emoji24] Hanımla şile sahilde 8000 adım yürüdükten sonra , Şile Üvezli köyünden sularımızı aldım. Sabah 1000 km ortalaması 7,6 olan yakıt tüketimi, Şile yolculuğu sonrası 7,4 litre düşmüştü. Daha güzeli ise arabanın menzili 275 km gösteriyor iken eve vardığımızda 227 km gösteriyordu. Kulbitör kapağı sızıntı testi yapıyordum. Bir kaç akşam uzunca çıktığım rampaları inerken vites boşa atma yöntemiyle bitiriyordum. Kaput açıp baktığımda kulbitör kapağında terlemeler ciddi oranda artıyor. Aynı rampaları vitesi boşa atmadan, uygun vitesde 2000 devir civarında süzülerek indiğimde ise Üst külbütör kapağından terleme neredeyse hiç olmuyor. Arabanın sağlığı için vites boşa atmanın zararlı olduğunu teorikden pratiğe cevirmişolduk. Abicim imkan bulunca bence turbo benzinli bir araca gec sen bu yakit olayi ile ugrasiyorsun inan senin bu dikkat ettigin hesap ettigin degerlete turbo benzinliler dikkat etmeden ulasiyor senin gibi dikkatli biri 5 lt altinda gezinir bence bilgini sabrini takdir ediyorum helal olsun Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Ocak 2022 Yazar Paylaş 9 Ocak 2022 Levent Güzelkalp yazdı: Ali Darbaz yazdı: Mutlu bir pazar sabah için , eşimide alıp Sile'den içme suyu almaya gittik. Giderken benzin istasyonlarında gördüğüm 13,7 liralık benzin litre fiyatı inanın beni hiç rahatsız etmedi Hanımla şile sahilde 8000 adım yürüdükten sonra , Şile Üvezli köyünden sularımızı aldım. Sabah 1000 km ortalaması 7,6 olan yakıt tüketimi, Şile yolculuğu sonrası 7,4 litre düşmüştü. Daha güzeli ise arabanın menzili 275 km gösteriyor iken eve vardığımızda 227 km gösteriyordu. Kulbitör kapağı sızıntı testi yapıyordum. Bir kaç akşam uzunca çıktığım rampaları inerken vites boşa atma yöntemiyle bitiriyordum. Kaput açıp baktığımda kulbitör kapağında terlemeler ciddi oranda artıyor. Aynı rampaları vitesi boşa atmadan, uygun vitesde 2000 devir civarında süzülerek indiğimde ise Üst külbütör kapağından terleme neredeyse hiç olmuyor. Arabanın sağlığı için vites boşa atmanın zararlı olduğunu teorikden pratiğe cevirmişolduk. Abicim imkan bulunca bence turbo benzinli bir araca gec sen bu yakit olayi ile ugrasiyorsun inan senin bu dikkat ettigin hesap ettigin degerlete turbo benzinliler dikkat etmeden ulasiyor senin gibi dikkatli biri 5 lt altinda gezinir bence bilgini sabrini takdir ediyorum helal olsun Müdürümün 1,5 tsi tigunı 12 litre yakıyor. Aynı trafiğe giriyoruz. d100 altgeçit çalışması var. Her sabah ve her akmaş aynı çile. 22 dakika olan yolculuk 44 dkya çıktı. 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 9 Ocak 2022 Paylaş 9 Ocak 2022 Ali Darbaz yazdı: Müdürümün 1,5 tsi tigunı 12 litre yakıyor. Aynı araçla Göktürk hoca İstanbul’da 6 litre civarı yakıyordu yanlış hatırlamıyorsam. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 9 Ocak 2022 Paylaş 9 Ocak 2022 1.5 tsi ile sürekli 12 litre yakmak için düşmanının arabası filan olması lazım. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Ocak 2022 Paylaş 9 Ocak 2022 Koray Demir yazdı: Aynı araçla Göktürk hoca İstanbul’da 6 litre civarı yakıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Onun istanbul’u ile bizimki aynı değil turbo benzinli bir aracın az yakması için dur kalk az olmalı. Bizde 1.0 rapid 9 litre altını görmüyor. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Ocak 2022 Paylaş 9 Ocak 2022 Selim Bilgin yazdı: 1.5 tsi ile sürekli 12 litre yakmak için düşmanının arabası filan olması lazım. İnsanlar trafiksz yerde dolaşınca az yakıyor. Senin güzergahında 10-12 litre altına inmez mesela yazın istanbul’da iki farklı tiguan’dan alınmış ekran görüntüsü 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts