Evren Erakçora 16 Ekim 2021 Paylaş 16 Ekim 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 44’ten fazladır bence. Mini stepneye 60basıyoruz. Pv nRt den dolayı ince tekerde basınç yüksek oluyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Ekim 2021 Yazar Paylaş 16 Ekim 2021 İlkay BAŞARAN yazdı: Ali beye bir fikir vereceğim de dener diye korkuyorum. Su doldur bak birde öyle dene. İş makinalarına yaparız. Ceylan gibi gidiyor 18 tonluk loader Su dolursa ağır olur. Rampa çıkarken zorrlar. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Ekim 2021 Yazar Paylaş 17 Ekim 2021 Maybach resmini çekemedim, sahiplerinin tipleri pek düzgün değil. Ama A8L sahibi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Ekim 2021 Paylaş 17 Ekim 2021 Ali Darbaz yazdı: Arabam lastikleini aylardır 31 psi ile kullanıyordum. Son benzin zammından sonra , 40 psi hava bastım. Önce 31 psi ile bir test sürüşü yaptım. Aynı yolu 40 psi ile yaptım. Sonuç mükemmel. Ani durmak gerekirse ne yapacaksın, yada ani dönmek gerekirse ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ekim 2021 Paylaş 17 Ekim 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Ani durmak gerekirse ne yapacaksın, yada ani dönmek gerekirse ? en yakındaki dorse değerlendirilebilir 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Ekim 2021 Paylaş 17 Ekim 2021 Çağlar Bayur yazdı: en yakındaki dorse değerlendirilebilir Benim dorselerden uzak dursun lütfen.. Bu yıl doluyum. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ekim 2021 Paylaş 17 Ekim 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Benim dorselerden uzak dursun lütfen.. Bu yıl doluyum. videosunda izledik, sağdan yola çıkış yapan kamyonlara güzel makas atıyor, fren yapmıyor hiç bişi olmaz ama maceracı sürüryor 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 Ekim 2021 Paylaş 17 Ekim 2021 Çağlar Bayur yazdı: videosunda izledik, sağdan yola çıkış yapan kamyonlara güzel makas atıyor, fren yapmıyor hiç bişi olmaz ama maceracı sürüryor Arabası amerikan chevy tabi dalacak rahat rahat yahu 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Ekim 2021 Yazar Paylaş 19 Ekim 2021 Dün akşam yolda giderken , bozuk kesimlerde daha önce duymadığım bir ses ile karşılaştım. Sürücü tarafı ön süspansiyon külesinden metalik bir ses geliyordu. Lastik hava basıncını 35 psi olarak tekrar düzenledim . Ses tamamen kesildi. 35 psi ile yola devam. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 19 Ekim 2021 Paylaş 19 Ekim 2021 Ali Darbaz yazdı: Dün akşam yolda giderken , bozuk kesimlerde daha önce duymadığım bir ses ile karşılaştım. Sürücü tarafı ön süspansiyon külesinden metalik bir ses geliyordu. Lastik hava basıncını 35 psi olarak tekrar düzenledim . Ses tamamen kesildi. 35 psi ile yola devam. Lastiğin esnemesi de yoldaki darbeleri sönümleyici etki yapar, lastiği 40 psi falan yaparak bunu azaltıyorsun ve darbe ön takıma daha fazla geliyor dedik ama dimi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ekim 2021 Paylaş 19 Ekim 2021 ben olsam sese sebep olan arızalı parçayı değiştirtiridm, +5 psi ile ses yapıyorsa bozuktur Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Ekim 2021 Paylaş 19 Ekim 2021 Benim lastikler 32psi. Dün 2016 model x5 ile gezdik cadde sokak. Corolla ile eşit süspansiyon konforu var. Çukur asfalt yaması olayında tabi. X5’in süspansiyonları illaki özeldir Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Ekim 2021 Yazar Paylaş 22 Ekim 2021 (düzenlendi) Ne yapacam ben bu kapıyı bilmiyorum. Bir senede bu hale geldi. Para yok, boyatamam. Kapı için en ucuz ne yapılabilir. 22 Ekim 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 Ekim 2021 Paylaş 22 Ekim 2021 Arabayı fıstık gibi boyatsan heryerini boyatsan 30 bin tl aşağı satamazsın. Heryeri böyle olsun ederinin 15 bin üzerine satarsın. Ne kafasız bir piyasamız var anlamadım gitti. Kimse kimseye güvenmiyor diye heralde. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Ekim 2021 Paylaş 22 Ekim 2021 boyatılabilir bir önceki nasıl boyatmışsa aynı şekilde Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 Ekim 2021 Paylaş 22 Ekim 2021 Çağlar Bayur yazdı: boyatılabilir bir önceki nasıl boyatmışsa aynı şekilde Abi o boyatamamış ki 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Ekim 2021 Paylaş 22 Ekim 2021 aklına takma yav alırken bakmadın satarkende baktırmadan sat nolacak Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Ekim 2021 Yazar Paylaş 22 Ekim 2021 (düzenlendi) Kozmetik ve ağır bakım unsurları yavaş yavaş bana bana geliyor. Hanım işe girmez ise arabaya harcama yapmayı topyekün kesecem. Köy evimizin maliyeti 100 bin tl yi geçti. Satsan satılmaz, elden çıkaramayacağımız bir yatırım. . 2 ev borcu ve arabaya + olarak hanımın işden çıkmazsı sıkıntı olcak bize. Cruze 2 sene sesini çıkarmadan çalışması lazım. 22 Ekim 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Ekim 2021 Paylaş 22 Ekim 2021 o zaman yarım kalan boyama işi tamamlanabilir diyelim Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 Ekim 2021 Paylaş 22 Ekim 2021 Ali bey köye yerleşseniz yok mu orada geçinme şansınız. Benim imkanım olsa ailede böyle potansiyel olsa büyüklerde yani ben yerleşirdim. Bilmediğimden soruyorum. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Ekim 2021 Yazar Paylaş 22 Ekim 2021 İlkay BAŞARAN yazdı: Ali bey köye yerleşseniz yok mu orada geçinme şansınız. Benim imkanım olsa ailede böyle potansiyel olsa büyüklerde yani ben yerleşirdim. Bilmediğimden soruyorum. Artık yılda 2 defa tatile gitmek yerine , tatilin birini köyde kullanma durumu oluştu. Tatil için ayırdığım 4000 tl gibi bir rakam var, Onuda artık eşimden boşalan gelirin yerine koyacam. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 22 Ekim 2021 Paylaş 22 Ekim 2021 Ali Darbaz yazdı: Ne yapacam ben bu kapıyı bilmiyorum. Bir senede bu hale geldi. Para yok, boyatamam. Kapı için en ucuz ne yapılabilir. Kaskodan Mini onarımda şansını dene. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Ekim 2021 Paylaş 22 Ekim 2021 Ali Darbaz yazdı: Cruze 2 sene sesini çıkarmadan çalışması lazım. iyide araba her zaman para olmadığında bozulur. para çokken bozulduğunu hiç görmedim Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Ekim 2021 Yazar Paylaş 22 Ekim 2021 Ali Gök yazdı: iyide araba her zaman para olmadığında bozulur. para çokken bozulduğunu hiç görmedim Şu an 120 bin etiket fiyatı var. Satsam varya bir çok derdim çözülürdü, Bu seferde arabasızlık başa bela . Yorum bağlantısı
Recommended Posts