Çağlar Bayur 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 Ali Darbaz yazdı: Araba gergisi dağıldı yolda kaldık. Araba tursana 16 km uzakta yolda kaldık. ses artınca gel ağğbiiğ birşey olmaz diyen ustayı çağırın kalkıp gelip yapsın? geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Mart 2020 Yazar Paylaş 5 Mart 2020 Çağlar Bayur yazdı: ses artınca gel ağğbiiğ birşey olmaz diyen ustayı çağırın kalkıp gelip yapsın? geçmiş olsun Araba tüm soğutma suyu boşaltı. Neden anlayamadım. Cekiçideyim şimdi. Moralim bozuldu. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 devirdaim dağıldı.. motor kendisi stop etmedi umarım? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Mart 2020 Yazar Paylaş 5 Mart 2020 Çağlar Bayur yazdı: devirdaim dağıldı.. motor kendisi stop etmedi umarım? Abi öyle değil. Bunda devirdaim kayışla değil kranktan. Su genleşme kabının kapağından fışkırmış. Biz dokunmadık. Ayrıca 2 km önve direksiyonda sertleşti. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 Ali Darbaz yazdı: Su genleşme kabının kapağından fışkırmış. kötü.... Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Mart 2020 Yazar Paylaş 5 Mart 2020 Çağlar Bayur yazdı: kötü.... Yolda gidiyordum. Bir den direkyon sertleşti. Biraz sonra akü ışığı yandı. Hararet seviyesi normal seviyede idi. Çektim hemen sağa. Kaputu açtım. Kayış bana bakıyor. Derken altına su dökülüyor sol ön tekerin ordan. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 v kayışı kopmuş çıkmış her ne ise motor şarj etmez direksiyon sertleşir ama devirdaim kranktan ise akü bitene kadar gider? su ile iligili bir sorun oluşmaz? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Mart 2020 Paylaş 5 Mart 2020 Ali Darbaz yazdı: Abi öyle değil. Bunda devirdaim kayışla değil kranktan. Su genleşme kabının kapağından fışkırmış. Biz dokunmadık. Ayrıca 2 km önve direksiyonda sertleşti. Hoş değil. Sıkıştırdınız mı aracı? basınç oluşmuş araç zorlanmış kayış kopma nedeni bi ihtimal alternatör ya da direksiyon pompasının kilitlemesi. Çok setleşmesi. Bu nedenle araç da farkında olmadan zorlanmış olabilir. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Mart 2020 Yazar Paylaş 5 Mart 2020 Mehmet Göktürk yazdı: Hoş değil. Sıkıştırdınız mı aracı? basınç oluşmuş araç zorlanmış kayış kopma nedeni bi ihtimal alternatör ya da direksiyon pompasının kilitlemesi. Çok setleşmesi. Bu nedenle araç da farkında olmadan zorlanmış olabilir. Abi gergi bilyası daha önce ötüyordu. Öten parça koptu gitti. Araba çalıştırıp gözlemliycez. Şu an gergi değişiyor. Bunda devir daim kayışla yapılıyormuş. Yanlış bilgi verdim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Mart 2020 Yazar Paylaş 5 Mart 2020 Yola cıktık. Düzcede gergi değişti. Yoldayız. 1 Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 6 Mart 2020 Paylaş 6 Mart 2020 Yola cıktık. Düzcede gergi değişti. Yoldayız. Geçmiş olsun Dikkatli olun havalar soğuk ayaz ve buzlanmaya karşı dikkatli olun 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 6 Mart 2020 Paylaş 6 Mart 2020 (düzenlendi) Geçmiş olsun talihsiz bir durum hemde gece vakti 6 Mart 2020 tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Mart 2020 Paylaş 6 Mart 2020 Abi gergi bilyası daha önce ötüyordu. Öten parça koptu gitti. Araba çalıştırıp gözlemliycez. Şu an gergi değişiyor. Bunda devir daim kayışla yapılıyormuş. Yanlış bilgi verdim. Devirdaim trigere ve kranka bagli degil, sarj dinamosuna bagli diye biliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Mart 2020 Yazar Paylaş 6 Mart 2020 Sivasa son 80 km. Her şey normale dönmüş durumda. 300 kmde bir kontrol ediyoruz. Gecenin yarısında bile bile lades olunca motivasyonu mu kaybettim. Arabayı kullanmak istemedim. Arabanın suyu eksilmiyor. Direksiyonda eskisinden daha yumuşak. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 6 Mart 2020 Paylaş 6 Mart 2020 Geçmiş olsun. Ayten olsaydı böyle olmazdı 3’te 1 maliyetine götürürdü gergi dahil. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Mart 2020 Yazar Paylaş 6 Mart 2020 Ali Gök yazdı: geçmiş olsun . öten bilyamı dağıldı özetle ? He yahu öten fırlamış gitmiş. Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 6 Mart 2020 Paylaş 6 Mart 2020 gecmiş olsun ali abi neyse ki hemen halletmissiniz. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Mart 2020 Yazar Paylaş 6 Mart 2020 Okay Kaygusuz yazdı: gecmiş olsun ali abi neyse ki hemen halletmissiniz. 306 yerine cruze ile ilgilenseydim bu durum başıma gelmezdi. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 6 Mart 2020 Paylaş 6 Mart 2020 Geçmiş olsun. Dükkanda yedek parça olması da şans, sabaha kadar da bekleyebilirdiniz. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Mart 2020 Yazar Paylaş 6 Mart 2020 Sinan Akgöl yazdı: Geçmiş olsun. Dükkanda yedek parça olması da şans, sabaha kadar da bekleyebilirdiniz. 35 liralık a16xer motor gergi bilyasına 80 tl verdik. Sabahın körünü beklemeden yaptılarya saolsunlar. https://urun.n11.com/tahrik-kayislari-ve-kitler/alternator-kayis-gergi-rulmani-master-trafic-ii-g9u-8200981266-a-P403326298 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 6 Mart 2020 Paylaş 6 Mart 2020 Ali Darbaz yazdı: 35 liralık a16xer motor gergi bilyasına 80 tl verdik. Sabahın körünü beklemeden yaptılarya saolsunlar. https://urun.n11.com/tahrik-kayislari-ve-kitler/alternator-kayis-gergi-rulmani-master-trafic-ii-g9u-8200981266-a-P403326298 Valla ben çekici üstünde Osman gaziden geçsin bir an önce eve gideyim diye hariçten adama 300tl verdim 40tl fazlasını vs o anlarda hiç düşünmemek lazım. Sağlam olsun sağ salim varalım kafasındayım Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Mart 2020 Yazar Paylaş 6 Mart 2020 Okadar demoralize oldumki, o çekiciye yüklenmesi, direksiyonda oturup karanlık kadranlara bakmak üzücü. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 6 Mart 2020 Paylaş 6 Mart 2020 Ali Darbaz yazdı: Okadar demoralize oldumki, o çekiciye yüklenmesi, direksiyonda oturup karanlık kadranlara bakmak üzücü. Siz gene çekicideyken rahatmışsınız, benim çekicinin arka stopları yanmıyordu, benim aracın 4lüleri yanık gidiyorduk akü bitmesin diye çekici üstünde çalıştırıp akü dolduruyordum. Üstüne bir de çekicinin lastiği yarılıp yana yatmalar kaza atlamak Hiç demorolize olacak birşey yok mekanik şeyler bozulur keyfini çıkarın. 3 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts