Tansu Kalafatoğlu 8 Eylül 2021 Paylaş 8 Eylül 2021 Ali Darbaz yazdı: 900 tl kasko yaptım hayırlı uğurlu olsun. Memet emmi iki dakkada yaptı dürdü hesabımızı Vay arkadaş @Mehmet Ozyurek Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Eylül 2021 Yazar Paylaş 8 Eylül 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Vay arkadaş @Mehmet Ozyurek Sana kaç çıktı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Eylül 2021 Paylaş 8 Eylül 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Vay arkadaş @Mehmet Ozyurek Valla bugün senin arabanın aynısından üstelik hasarsızlık indirimi olmadan sıfır kasko çalıştım. 2300 lira çıktı. Bence hala küs sana sigorta şirketleri 😅 Ali Darbaz yazdı: Sana kaç çıktı Adamın yarasını deşme. Kapa konuyu. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Eylül 2021 Yazar Paylaş 8 Eylül 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Adamın yarasını deşme. Kapa konuyu. Bu gün komple aks baktım 450 tl dediler Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Eylül 2021 Paylaş 8 Eylül 2021 Ali Darbaz yazdı: Bu gün komple aks baktım 450 tl dediler Aks iyi bir şeydir.. Ama ben hep bozuyorum nedense.. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 Eylül 2021 Paylaş 8 Eylül 2021 Adamın yarasını deşme. Kapa konuyu. 35 yaşımı da doldurdum artık indirimin dibini bekliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 8 Eylül 2021 Paylaş 8 Eylül 2021 Metin Akbal yazdı: Mehmet Ozyurek yazdı: Adamın yarasını deşme. Kapa konuyu. 35 yaşımı da doldurdum artık indirimin dibini bekliyorum. 35 yaş altına bindirim mi var abouww. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Eylül 2021 Paylaş 8 Eylül 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Valla bugün senin arabanın aynısından üstelik hasarsızlık indirimi olmadan sıfır kasko çalıştım. 2300 lira çıktı. Bence hala küs sana sigorta şirketleri 😅 Adamın yarasını deşme. Kapa konuyu. Bi bıyıklı diyordu “la bu adam size ne etti gardaşım” diye Ne istiyorlar benden Yav. 2-3 sene araba kullanma sen mi demek istiyorlar. Ne yapayım ben tatlı falan mı götürsek 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 Eylül 2021 Paylaş 8 Eylül 2021 35 yaş altına bindirim mi var abouww. 30 idi 35 oldu diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Eylül 2021 Paylaş 8 Eylül 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bi bıyıklı diyordu “la bu adam size ne etti gardaşım” diye Ne istiyorlar benden Yav. 2-3 sene araba kullanma sen mi demek istiyorlar. Ne yapayım ben tatlı falan mı götürsek Bir sonrakinde hane halkından başka birine alalım arabayı. Metin Akbal yazdı: Ümit Türk yazdı: 35 yaş altına bindirim mi var abouww. 30 idi 35 oldu diye biliyorum. Her yaşın ayrı güzelliği var. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Eylül 2021 Yazar Paylaş 8 Eylül 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Bir sonrakinde hane halkından başka birine alalım arabayı. Her yaşın ayrı güzelliği var. Abi yaş demişken. Arabam ruhsatta 2010 model. Fabrikadan 2009 çıkışlı. Satacağım zaman 1 yıl demek 5 10 bin tl fark ediyo. Başlığı 2010 yapalım. Ülkemizde ruhsat tarihi önemli. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Eylül 2021 Paylaş 8 Eylül 2021 Ruhsatta ne yazıyorsa modeli o dur.. Ne zaman çıktığının o yıllarda önemi yoktu. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Eylül 2021 Yazar Paylaş 8 Eylül 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Ruhsatta ne yazıyorsa modeli o dur.. Ne zaman çıktığının o yıllarda önemi yoktu. Abi saol satışda 5000 prim yaptık. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Eylül 2021 Paylaş 8 Eylül 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Bir sonrakinde hane halkından başka birine alalım arabayı. Her yaşın ayrı güzelliği var. Eşimin üstüne yapsak değişir miydi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Eylül 2021 Paylaş 8 Eylül 2021 Eşimin üstüne yapsak değişir miydiAkşam bi deneyim ben. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Eylül 2021 Paylaş 8 Eylül 2021 Ali Darbaz yazdı: 1 milyon Azmış, Uno da sınırsız 😎 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Eylül 2021 Yazar Paylaş 8 Eylül 2021 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Eşimin üstüne yapsak değişir miydi yahu senin eski arabadan kasko yokmuydu. Senin hiç indirimin yok mu Selçuk Bakış yazdı: Azmış, Uno da sınırsız 😎 Sınırsız olunca fiyat 1000 tl geçiyor. Psikolojik olarak kardeşime kitleyemem. Kardeşime kitledim miss gibi Arabanın kaskosu, vergisi, muayenesi, trafik sigortası kardeşime ait. Benzin ve bakımları bana ait 8 Eylül 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türk 8 Eylül 2021 Paylaş 8 Eylül 2021 Kasko yapınca o yıl birşey olmazsa ki olmasın kimsenin canına malına gelmesin Allahın izniyle, verdiğiniz para çöp oldu diye düşündüğünüz oluyor mu? Ne yapıyorsunuz bu durum da Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 8 Eylül 2021 Paylaş 8 Eylül 2021 Ümit Türk yazdı: Kasko yapınca o yıl birşey olmazsa ki olmasın kimsenin canına malına gelmesin Allahın izniyle, verdiğiniz para çöp oldu diye düşündüğünüz oluyor mu? Ne yapıyorsunuz bu durum da Minibüse yıllık 2600 kasko + 1330 sigorta + 372 muayene. Kaldırımın kenarına bile sürtmeden yıllık 4300 lira fena acıtıyordu 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Eylül 2021 Yazar Paylaş 8 Eylül 2021 Ümit Türk yazdı: düşündüğünüz Kasko iç rahatlığı sağlıyor. Kaskosuz araba süremem. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Eylül 2021 Paylaş 8 Eylül 2021 Mert Gülkokan yazdı: arkadaş şanslı ki vurduğu araç tempra temizi 150 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Eylül 2021 Paylaş 8 Eylül 2021 (düzenlendi) @Ali Darbazhanım mazda’yı 3 kere minik minik vurdu. Bi de ben stop çatladı diye değiştirdim. Toplam tramer 2019’da 11bin tl oldu. O günden beri canıma okudurlar. 2020 ve 2021 iki kasko döneminde hiç kazam olmamasına rağmen bu fiyatları çıkarmaları bence haksızlık. İlk sene tamam ama 2 sene üst üste hiç dosya açılmamış. Hala neyin derdindeler anlamış değilim. Sigortalar birliğine mi gitsem acaba? @Mehmet Ozyurek eğer ucuz oluyorsa noter parasını gözden çıkarırız artık. Bu işin bir de sonraki senesi de var 8 Eylül 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Eylül 2021 Paylaş 8 Eylül 2021 Ümit Türk yazdı: Kasko yapınca o yıl birşey olmazsa ki olmasın kimsenin canına malına gelmesin Allahın izniyle, verdiğiniz para çöp oldu diye düşündüğünüz oluyor mu? Ne yapıyorsunuz bu durum da Benim olmadı, geçmiş bütün yıllarda yaptırdığım ve gelecekte yaptıracağım sigorta kasko bedellerini fazlasıyla aldım sayılır 😅 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Eylül 2021 Yazar Paylaş 8 Eylül 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: @Ali Darbazhanım mazda’yı 3 kere minik minik vurdu. Bi de ben stop çatladı diye değiştirdim. Toplam tramer 2019’da 11bin tl oldu. O günden beri canıma okudurlar. 2020 ve 2021 iki kasko döneminde hiç kazam olmamasına rağmen bu fiyatları çıkarmaları bence haksızlık. İlk sene tamam ama 2 sene üst üste hiç dosya açılmamış. Hala neyin derdindeler anlamış değilim. Sigortalar birliğine mi gitsem acaba? Kaskodan çok Hibrid için endişe etmeye başladım Hanım onuda vurmaz inşallah. Çarpışma önleme sistemlerin aktifmi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts