Ümit Türk 25 Ağustos 2021 Paylaş 25 Ağustos 2021 internette çok bilgi kirliliği var Ali Darbaz. Çok güvenme. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2021 Sani Gerşon yazdı: Ulaştığınız bilginin doğru olduğunu düşünüyorsunuz sadece. Neyse, araba sizin, motor sizin, bütçe sizin. Biz doğru bilgi ile uyarımızı yapalım, gerisi size kalmış artık. Ümit Türk yazdı: internette çok bilgi kirliliği var Ali Darbaz. Çok güvenme. Senesi dolunca yağı değişir. 30 bini zaten beklemem merak etmeyin. Bu arabanın 18000 kmde yağı değiştiğinde ordaydım. Gözüme batan bir şey görmedim. Kullandığım motor yağının 10 bin km testinide izledim. Gayet başarılı işini yapıyor. Ayrıca bu arabanın GM TIS içinden aldığım veri budur. Arabanın kullanma klavuzundada yazıyor. https://gmtis.ntweb.ru/tis/tr/GMDE_TIS_START.html Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2021 Genel Bilgiler Servis/bakım bilgisi Aracınızın çalışma ve trafik güvenliği için ve aracınızın değerini korumak açısından, tüm bakımların öngörülen aralıklarla yapılması önemlidir. Aracınıza uygun detaylı, güncel servis çizelgesi yetkili servislerde mevcuttur. Servis ekranı 3 81. Avrupa servis/bakım aralıkları Yağ kullanım ömrü sisteminde farklı bir bilgi gösterilmediği müddetçe, her 30.000 km'de veya 1 yıl sonra aracınıza bakım yapılması gerekmektedir. Avrupa servis planı aşağıdaki ülkeler için geçerlidir: Andorra, Avusturya, Belçika, BosnaHersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Grönland, Macaristan, İzlanda, İrlanda, İtalya, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Makedonya, Malta, Karadağ, Hollanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, Sırbistan, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç, İsviçre, İngiltere Servis ekranı 3 81. Uluslararası servis/bakım aralıkları Yağ kullanım ömrü sisteminde farklı bir bilgi gösterilmediği müddetçe, her 15.000 km'de veya 1 yıl sonra aracınıza bakım yapılması gerekmektedir. Uluslararası servis/bakım aralıkları Avrupa servis/bakım aralıkları dahilinde belirtilmeyen tüm ülkeler için geçerlidir. Servis ekranı 3 81. Onaylar Servis onayı servis ve garanti kitapçığına kaydedilir. Yetkili Servisiniz servis kitapçığında öngörülen yerlere kontrolün yapıldığı tarihi ve araç kilometresini yazıp kaşe vurarak imzalar. Avrupa için 30.000 Türkiye için 15.000 Sanayi taş mı yesin. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2021 (düzenlendi) Mert Gülkokan yazdı: Benim dizel 130 bine dayandı 10 binde bir yaptırcam Valla ben her gün işe gidip geliyom, daha ilk 8 ayda 10 bin doldu. Her 8 ayda 750 tl para harcayamam. Hipermile devam. Hipermil yapanın yağı eskimiyormuş . 25 Ağustos 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2021 Daha 6 ay olmuş. Ben her 6 ayda bir bakımamı giricem. Yok daha neler Boşamı Hipermil yapıyoruz. Mert Gülkokan yazdı: Benim dizel 130 bine dayandı Senin arabanın yağ değişim kmsi 20 bin km olması gerek. 10 bin km sen kendinmi karar verdin. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2021 Mert Gülkokan yazdı: 4lt total yağ 210 tl bir para değil 750 tl benim Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2021 Mert Gülkokan yazdı: Ali Darbaz yazdı: 750 tl benim 1 6 atmosferik motor kaç lt yağ alıyor ? 4,5 litre dexos 2 motor yağı + filtre + işcilik. https://www.hepparca.com/chevrolet-cruze-1.6-liqui-moly-toptec-4600-bakim-seti-bujisiz-1073 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Ağustos 2021 Paylaş 25 Ağustos 2021 Kitapçıklar 10 yıl ekonomik ömrü için bilgi verir. Sonrası muamma. Araçları 10 yıl kullanıp gemiyle afrika’ya göndermiyoruz Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kitapçıklar 10 yıl ekonomik ömrü için bilgi verir. Sonrası muamma. Araçları 10 yıl kullanıp gemiyle afrika’ya göndermiyoruz Şu yağın dökülüşüne bak. Çiçek çiçek. Hipermilden çıkmış 18000 kmde yağ. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 25 Ağustos 2021 Paylaş 25 Ağustos 2021 Ali Darbaz yazdı: Şu yağın dökülüşüne bak. Çiçek çiçek. Hipermilden çıkmış 18000 kmde yağ. Evet oldukça iyi görünüyor. Benim merak ettiğim görüntüsü bu şekilde olsada yağın özelliği kaybolmuyor mu? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Ağustos 2021 Paylaş 25 Ağustos 2021 Ümit Türk yazdı: Evet oldukça iyi görünüyor. Benim merak ettiğim görüntüsü bu şekilde olsada yağın özelliği kaybolmuyor mu? Arkadan ışık vurmuş. Rengi açık duruyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Arkadan ışık vurmuş. Rengi açık duruyor Daha 6 ay önce dökülmüş , çiçek gibi Top Tech motor yağa Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Ağustos 2021 Paylaş 25 Ağustos 2021 Ali Darbaz yazdı: Daha 6 ay önce dökülmüş , çiçek gibi Top Tech motor yağa Liqui moly 0w16 koysana. Yakıtın %20 düşsün Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Liqui moly 0w16 koysana. Yakıtın %20 düşsün Sonra hep beraber havaya ucalım 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ağustos 2021 Paylaş 25 Ağustos 2021 Ali Darbaz yazdı: Şu yağın dökülüşüne bak. Çiçek çiçek. Hipermilden çıkmış 18000 kmde yağ. görünümü yanıltır, yağın tadına bakmadan karar verilmez, bu konuda iş başı eğitimi verirdim stajyerlere 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 25 Ağustos 2021 Paylaş 25 Ağustos 2021 Çağlar Bayur yazdı: görünümü yanıltır, yağın tadına bakmadan karar verilmez, bu konuda iş başı eğitimi verirdim stajyerlere Tadına bakmak mı? İllegal işler bunlar Tokatçı filmindeki mal para alışverişinde arkadaşımız mala bakacak parasını öyle vereceğiz sahnesi gözümde canlandı karbonat 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ağustos 2021 Paylaş 25 Ağustos 2021 Ümit Türk yazdı: Tadına bakmak mı? İllegal işler bunlar billa resmi eğitim konusu, endüstri meslek stajyerlerine yağın tadından , durumunun nasıl anlaşıldığını gösterirdim, en sevdiğim bölüm idi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2021 Şu motorun güzelliğine bak, ekmek banası geliyor insansın. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Ağustos 2021 Paylaş 25 Ağustos 2021 Ekmanan yema. Kafa yapıyor sonra 1 6 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 25 Ağustos 2021 Paylaş 25 Ağustos 2021 Çağlar Bayur yazdı: billa resmi eğitim konusu, endüstri meslek stajyerlerine yağın tadından , durumunun nasıl anlaşıldığını gösterirdim, en sevdiğim bölüm idi Çağlar abi keşke okulda iken senin öğrencin yada çırağın olsaydım, senden çok şey öğrenirdim, stajyerlik yaparken ustaya soru sorardım, "yau sen onu boşver git bana bi paket sigara al" derdi, ben gidip gelene kadar işi bitirirdi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ağustos 2021 Paylaş 25 Ağustos 2021 Ebrar Tüfek yazdı: okulda iken senin öğrencin yada çırağın olsaydım, yok lem, her gelene bırak bu işleri, araba al-sat diyordum... 2 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 25 Ağustos 2021 Paylaş 25 Ağustos 2021 Çağlar Bayur yazdı: yok lem, her gelene bırak bu işleri, araba al-sat diyordum... Zanaatçılık çok güzel abi, işi bitirince mutlu oluyorum kendimle gururlanıyorum. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2021 Ebrar Tüfek yazdı: Zanaatçılık çok güzel abi, işi bitirince mutlu oluyorum kendimle gururlanıyorum. Yaa sorma, son bakımda 2600 tl verince çok gururlandım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2021 Dostlar. Hava 30 32 arası seyrediyor. Lakin akşam dönüşünde arabada cayır cayır yanıyoz. Klimada açmak istemiyorum. Trafikte var. Motor kudurmasın diye 4 cam açık ilerliyorum. Birşeyler farkettim. Klima açıkken motor aşırı hızlı ısınıyor. 2 dakikada 90 derece. Anlaşılan klima arabayı resmen boğazlıyor. Bu günde eve terleme yapmadan geldik. 75 km dir terleme yapmadı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ağustos 2021 Paylaş 25 Ağustos 2021 Ali Darbaz yazdı: Anlaşılan klima arabayı resmen boğazlıyor. diğer bir konuda da vardı, sanırım senin fanda bir sorun var, zira klima açınca fan direkt çalıştığı için tam tersine motor geç ısınır. fanda çift devre çalışmaıyor olabilir Yorum bağlantısı
Recommended Posts