Ali Darbaz 25 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2021 Yarışcı değilim aile babasıyım. Sürat sınırları içinde arabayı kullanıp frenden debriyajdan tasarruf ediyorum. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2021 Merhaba Bu sivas yolculuğunun bana maliyeti 1017 tl ye maliyeti olmuş. Evet sadece ve sadece 1017 liraya 2131 km yol yapmışım. Sivasın dağlarında gezmesi dahil epi topu km de 47,72 kuruş yakmış. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Temmuz 2021 Paylaş 25 Temmuz 2021 menge: alınan benzin, TRY de ödenen para mı? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2021 Çağlar Bayur yazdı: menge: alınan benzin, TRY de ödenen para mı? Evet. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Temmuz 2021 Paylaş 25 Temmuz 2021 Ali Darbaz yazdı: Evet. tüm ortalamaalrı bu siteden alıntılıyorsan oldukça hatalı veriler var. kıyas için kullanılamaz demek ki. gagıldan gelip okuyan olursa diye not olarak yazalım. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Temmuz 2021 Paylaş 25 Temmuz 2021 Çağlar Bayur yazdı: tüm ortalamaalrı bu siteden alıntılıyorsan oldukça hatalı veriler var. kıyas için kullanılamaz demek ki. gagıldan gelip okuyan olursa diye not olarak yazalım. Az yakanlar veri giriyor çoğunlukla. Yakıt hesabıyla işi olmayan adamın sitede işi yok zaten Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2021 21 yıllık site, ben yanlış girmezsem yanlış bişey vermez. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2021 (düzenlendi) Ya abi desene benzin fiyatını 0 eksik girmişsin. Litreye odaklanıyorum hep. Edit : Benzin litresi doğru, türk lirası yanlış. Zaten enflasyon nedeniyle tl değerinin söylemenin anlamıda yok. 25 Temmuz 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Temmuz 2021 Paylaş 25 Temmuz 2021 Ali Darbaz yazdı: 21 yıllık site, ben yanlış girmezsem yanlış bişey vermez. demekki verilerini hatalı giriyorsun, benzin lt fiyatların: 1TL ile 8,2TL arası değişmiş hep. veya lt leri hatalı girdin bilemem Tansu Kalafatoğlu yazdı: Az yakanlar veri giriyor çoğunlukla. Yakıt hesabıyla işi olmayan adamın sitede işi yok zaten sti subaru giriş yapıp 3 lt gireyim her 100 km de bir ortalık şenlensin Ali Darbaz yazdı: Ya abi desene benzin fiyatını 0 eksik girmişsin. Litreye odaklanıyorum hep. try hatalı ise menge ye de güven kalmaz 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2021 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: demekki verilerini hatalı giriyorsun, benzin lt fiyatların: 1TL ile 8,2TL arası değişmiş hep. veya lt leri hatalı girdin bilemem sti subaru giriş yapıp 3 lt gireyim her 100 km de bir ortalık şenlensin try hatalı ise menge ye de güven kalmaz Sadece bu hesabı yaparken menge yanlış olmuş. Son 6 ayın yakıt değerleri grafiği tutuyor. Otobanda 8,2 liradan benzin aldığım doğrudur. 25 Temmuz 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Temmuz 2021 Paylaş 25 Temmuz 2021 Ali Darbaz yazdı: 21 yıllık site, ben yanlış girmezsem yanlış bişey vermez. bu listedeki lt leri alırken her defasında depoyu fulluyor musun? Ali Darbaz yazdı: Sadece bu hesabı yaparken menge yanlış olmuş. Son 6 ayın yakıt değerleri grafiği tutuyor. Otobanda 8,2 liradan benzin aldığım doğrudur. menge mi hatalı benzine ödediğin para mı? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2021 Çağlar Bayur yazdı: bu listedeki lt leri alırken her defasında depoyu fulluyor musun? Ali Darbaz yazdı: Tabiki, her seferinde full depo. Çağlar Bayur yazdı: menge mi hatalı benzine ödediğin para mı? Bilemedim. Sivas'a giderken depoyu ben doldurmadım. Kontrol edemiyorum. Babam direksyon başındaydı. Yolda hastalandım demiştim. Genelde uyudum . Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Temmuz 2021 Paylaş 25 Temmuz 2021 TL den bir sıfır atmış tam ekonomi bakanı olacak adam işte 1 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 25 Temmuz 2021 Paylaş 25 Temmuz 2021 Çağlar Bayur yazdı: kalbine inecek , deme öyle , kore şasesi narindir Alfa'yı alıp karadeniz gezisine çıkmıştım, ilk defa aldığım arabada yeni lastik var diye sevinirken dönüşte Ankara'da 4 lastik almak zorunda kaldım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Temmuz 2021 Paylaş 25 Temmuz 2021 Ali Darbaz yazdı: Genelde uyudum . o sırada baban kıyak yapmış gibi depoya. onları da yaz da sonra gagıldan gelip kendi arabasını yakan çıkmasın Selim Bilgin yazdı: Alfa'yı alıp karadeniz gezisine çıkmıştım, ilk defa aldığım arabada yeni lastik var diye sevinirken dönüşte Ankara'da 4 lastik almak zorunda kaldım. pist sonrası kapı içinden kauçuk silmek çok zevkli oluyor 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Temmuz 2021 Paylaş 25 Temmuz 2021 Selim Bilgin yazdı: Alfa'yı alıp karadeniz gezisine çıkmıştım, ilk defa aldığım arabada yeni lastik var diye sevinirken dönüşte Ankara'da 4 lastik almak zorunda kaldım. Lanet olası İtalyanlar lastik yapmıyorlar bu yüzden galiba 😛 ( varmı italyan lastik. Üreticisi bilemedim bak attım) Ali Darbaz yazdı: 21 yıllık site, ben yanlış girmezsem yanlış bişey vermez. Site sağlam ben de kullanıyorum da kullanıcılarda arada uyuyan varsa çok referans bakmamak lazımmış @Çağlar Bayur oyle deya 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2021 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: o sırada baban kıyak yapmış gibi depoya. onları da yaz da sonra gagıldan gelip kendi arabasını yakan çıkmasın Ya abi ne doldurması, Zaman çizelgemde hiç yakıt istasyonunda doldurma yok. Adam basmış gitmiş. 120 ile giderken benzin ikmali yapan bir teknoloji varda benmi bilmiyorum. 25 Temmuz 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Temmuz 2021 Paylaş 25 Temmuz 2021 eski toprak, bizim daha bilmediklerimizi unutmuştur bile Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Temmuz 2021 Paylaş 25 Temmuz 2021 https://www.spritmonitor.de/en/detail/1199177.html Son arabada değerler bunlar. Genelde fulleyince giriyom da memleket yolunda po öde geç denk gelince arada fulleyerek gittiğim için alınan litre depodan fazla gibi giriyom. Kredi kartı ekstresi dönünce son fullemeyi yapacam. Bayramda ben de 2400 km felan yaptım. Şuan mezil 380 de çeyrek depo var. 1000 lirayı biraz geçmiş olacak 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 25 Temmuz 2021 Paylaş 25 Temmuz 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: Lanet olası İtalyanlar lastik yapmıyorlar bu yüzden galiba 😛 ( varmı italyan lastik. Üreticisi bilemedim bak attım) Site sağlam ben de kullanıyorum da kullanıcılarda arada uyuyan varsa çok referans bakmamak lazımmış @Çağlar Bayur oyle deya Pirelli var. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Temmuz 2021 Paylaş 25 Temmuz 2021 En uzun bunda girmişim https://www.spritmonitor.de/en/detail/301533.html Genelde fulleme usulü Evren Erakçora yazdı: Pirelli var. zero Nero mero olanları himm şimdi oldu. Hiç süper sportum olmadı o yüzden o lastiklerden almadım yabancıyım o markaya. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2021 Artık özgül tüketim kasıyorum. Bu şekilde sürmek daha az yorucu ve daha az vites değişimi anlamına geliyor. Daha çok beygiri daha az benzinle üretip sürümden kazanıyorum. 80 ile sürüp 5.5 litre yakıyorduk. 110 ile sürünce 6.4 litre yakıyor. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 25 Temmuz 2021 Paylaş 25 Temmuz 2021 Ali Darbaz yazdı: Babanız arabayı sürerken hangi koltukta oturuyordun. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Temmuz 2021 Paylaş 25 Temmuz 2021 Ali Darbaz yazdı: Artık özgül tüketim kasıyorum. Bu şekilde sürmek daha az yorucu ve daha az vites değişimi anlamına geliyor. Daha çok beygiri daha az benzinle üretip sürümden kazanıyorum. 80 ile sürüp 5.5 litre yakıyorduk. 110 ile sürünce 6.4 litre yakıyor. Anlamadık Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 25 Temmuz 2021 Paylaş 25 Temmuz 2021 (düzenlendi) Konunun şu an gidişatı ile alakasiz olabilir ama 2250km yol yaptim 4 günde. Toplamda çekici ustunde 3 yol kenarinda kaput açık 3 Cruze gördüm. Dikkatimi çekti sadece. 25 Temmuz 2021 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts