İçeriğe Yönlendir

2010 Chevrolet Cruze LS Ailenin Yeni Üyesi

Ali Darbaz

Recommended Posts

Furkan Bakırel
Sivasli [mention=83999]Furkan Bakırel[/mention]
Sanayi kapalı hacım[emoji52] üzgünüm .
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Açık mı değil mi bilmiyorum ama açar muhtemelen, Hacı usta var 0542 396 4803 gitmeden bir telefon açmakta fayda var. 500l hariç bütün araçlarımla gitmiştim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Şu videoda alternatör 14 volta kadar vermeye başlamıştı. Yarın sivas merkeze 32 km yol sürüceğim. Umarım ışık yanmaz. Yanarsada yanmasada baktırcaz. Servet abi ölçü aleti ile baktırmamı istedi 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Gökhan DOĞAN yazdı:

Hayırlı bayramlar cümleten.. erzurumda yaşıyorum bu bölge rakım bakımından bayağı yüksek olduğundan ötürü atmosferik motorlu 1600 cc hacminden küçük olan araçların performans olarak hantallastigini fazlasıyla biliyor kendi aracimlada yaşıyorum.. turbo şarjlı benzin veya dizel araçlar pek etkilenmiyor. serviste çalışan bir arkadaşım anlatmıştı  fren problemi yaşayan kore grubu bir araç vardı koreden Erzuruma gelen yetkililer ile test edip problemin tamamen rakim farkindan olduğuna kanaat getirmişlerdi. 

İşte erzurum o sorunların başlama sınırında. 1900m diyor. Daha yüksek yerleri de var. Ben mazda’yı erzurum’a satmıştım. Alan kişi ile daha sonradan konuştum, oralarda çekmeme sorunu var mı diye. Problem çıkaracak kadar değil dedi. Yüklü olursa biraz hissettiriyor dedi şehir merkezi için. 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Alternatör sizlere ömür. Risk almadan en yakın elektrikçiye göstermekte fayda var.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Bayram üstü geçmiş olsun. Japon grubuna geçme zamanı gelmiş 🙈@Ali Darbaz 

Komple diot tablosu 145 tl arabanın. Değiştirmesi ile 400 tl bulur. Sıfır ac delco alternatör 1400 tl. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Komple diot tablosu 145 tl arabanın. Değiştirmesi ile 400 tl bulur. Sıfır ac delco alternatör 1400 tl. 

Aslında 10-11 yaşındaki ve çok yüksek km’li olmayan araba için erken bir arıza.

Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel

Selim abinin A6 alternatör bozunca traktörün ki hiç bozulmuyor yazmıştın [emoji3] ondan oldu bence ölçtürecek kimseyi bulamazsan bende var ölçü aleti direk alternatör çıkışından ölçeriz.

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Yalnız ben bu videoları çekerken şarj ışığı yanmıyor. 30 km gidermi gitmezmi içimde şüphe oluştu. 

Şu yollara arabamı dayanır. :D

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Selçuk Bakış yazdı:

Açık mı değil mi bilmiyorum ama açar muhtemelen, Hacı usta var 0542 396 4803 gitmeden bir telefon açmakta fayda var. 500l hariç bütün araçlarımla gitmiştim.

Sekçuk hocam, ustayla görüştük. Bü gün yanına gidiyoruz. 

Yardımcı olan herkese teşekurler. 

Hipermil ile maksimum akü koruyarak gideceğim. Bakalım yolda kalacakmıyız

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Yalnız ben bu videoları çekerken şarj ışığı yanmıyor. 30 km gidermi gitmezmi içimde şüphe oluştu. 

Şu yollara arabamı dayanır. :D

Yol kaymak gibi maşallah. Mazda ile pokut’a çıktım ben :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

32 km aküden gittik. Araba 12.4 volttan 11.9 volta düştü. Sınırlardayız. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

İyi. Düşük maliyet. Ancak kamçı kopması için çok ciddi ısı lazım. Ya da kömür telmaşa

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Servet Aydın yazdı:

İyi. Düşük maliyet. Ancak kamçı kopması için çok ciddi ısı lazım. Ya da kömür telmaşa

40 derece idi bozkırda 50 hissedilmiştir hava, belki etkisi olmuştur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Selçuk geldi bizi yalnız bırakmadı. Arabasını inceledik. 

Sanayi işimiz 200 tl halledildi. Arıza kalmadı. 

k0kssn5.jpg

Emeğinden dolayı Hacı ustaya teşekurler ederiz. Biz sofradan kaldırdık. Dükkan açtı, siftah olduk bereket getirdik. Bir kaç müşteri geldi. 

5y5yr54.jpg

• Beğen 9
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Geçmiş olsun, birşey yapmadım ki, hayırlı yolculuklar şimdiden.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Suçlu bulundu. Kırılmış basmıyor. 

fmnk2rf.jpg

Geçmiş olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Servet Aydın yazdı:

Belki adi maldı. Zamanla olmuştur

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...