Çağlar Bayur 2 Temmuz 2021 Paylaş 2 Temmuz 2021 kaşkayını bu takasa girecek olanın kaşkayısı alınmaz, cruze sat nakit par ile düzgün kaşkay al 6 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 Temmuz 2021 Paylaş 2 Temmuz 2021 Ali Darbaz yazdı: Şöyle bir baktık 210 bin tl bandında var. Kaşkay mı yazlık mı? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2021 Evren Erakçora yazdı: Kaşkay mı yazlık mı? İkisinide alırız heralde. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 Temmuz 2021 Paylaş 2 Temmuz 2021 Çağlar Bayur yazdı: kaşkayını bu takasa girecek olanın kaşkayısı alınmaz, cruze sat nakit par ile düzgün kaşkay al Ali Darbaz yazdı: Takasta piyasası olan yani qashqai avantajlı, arabanı satman daha avantajlı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Temmuz 2021 Paylaş 2 Temmuz 2021 aranan yazlık bulununca acil satılacak olan cruzelarınız, değerinde alınır 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2021 Çağlar Bayur yazdı: aranan yazlık bulununca acil satılacak olan cruzelarınız, değerinde alınır 110 bin tl den açılış yaparım. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Temmuz 2021 Paylaş 2 Temmuz 2021 Alternatör önemli, bugün yolda kalınca dedim ki @Ali Darbaz'ın alternatör mevzusuyla kafa bulduk adamın ahı tuttu. 1 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2021 Selim Bilgin yazdı: Alternatör önemli, bugün yolda kalınca dedim ki @Ali Darbaz'ın alternatör mevzusuyla kafa bulduk adamın ahı tuttu. Yahu ne ahım tutcak, kindar adammıyım ben. Senin adına üzüldüm. Bu kadar masraftan sonra birde alternatör süprizi çıkması insanı demoralize eder. 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2021 Babamın arabayı neden verdiği belli oldu. Babamın 1158 km yolda yakıt ortalaması 7,9 litre Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2021 Servet Aydın yazdı: Adam hayatını yaşıyor Anam babamı bana şikayet etti. Bundan sonra arabayı sen kullancaksın diyor... Babam çok hızlı kullanıyormuş.. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2021 Koç Üniversitesinin eğitimlerini alıyoruz. Beynimizin nasıl değişebildiğini anlatan harika bir video buldum. Benim hıza ihtiyacına karşı olan tepkisizliğimi ve nasıl hipermilci olduğumu beynimi nasıl değiştirdiğimi anlatan harika bir video var. Tabi burda taksi sürücüleri üzerinden örnekleme yapmışlar. https://youtu.be/8XwFahi-qf8 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Temmuz 2021 Paylaş 3 Temmuz 2021 Ali Darbaz yazdı: 110 bin tl den açılış yaparım. cruze satmadan kaşkay alınacak anlaşıldı 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2021 Hanımı berbere götürdüm. Arabanın silecek yolda dağıldı.. Yakınlarda Bb otomobil vardı. Girdim arabamın boyası için fiyat aldım. 5 dk sonra karşıma lansman testlerinde kullanılan Opel Mokka ile Burak Ertem geldi.. Burak beyle kısa am keyifli sohbetimiz zevkli gecti. Bu arada sileceğide hediye ettiler. Arabanın komple baştan aşaği bell altı boyanması 10000 tl. Buna tamponlardaki piyano black renkler ve tüm vurukların giderilmesi dahil. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Temmuz 2021 Paylaş 3 Temmuz 2021 Arabanın komple baştan aşaği bell altı boyanması 10000 tl. Buna tamponlardaki piyano black renkler ve tüm vurukların giderilmesi dahil. Düştü 80 bine. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Temmuz 2021 Paylaş 3 Temmuz 2021 Ali Darbaz yazdı: Arabanın silecek yolda dağıldı.. son 2 yıkama fırçasız köpüklü olan mıydı? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2021 Çağlar Bayur yazdı: son 2 yıkama fırçasız köpüklü olan mıydı? Abi 6 ayda bir yıkıyoz. Autoclupda yıkanmıştı işte Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Temmuz 2021 Paylaş 3 Temmuz 2021 Ali Darbaz yazdı: Abi 6 ayda bir yıkıyoz. Autoclupda yıkanmıştı işte fırçasız mı? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Düştü 80 bine. Satılırsa 120 bin Çağlar Bayur yazdı: fırçasız mı? Fırcaladı 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Temmuz 2021 Paylaş 3 Temmuz 2021 Burak Ertem adamim ya.Bb otomobil de süper isler yapiyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2021 (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Burak Ertem adamim ya. Bb otomobil de süper isler yapiyor. Bundan sonra bakıma buraya gelecem. Bir sonraki bakımda bb otomotivdeyiz. İçerde Cruze vardı boyadıkları Burak bey dediğine göre Ekimde MotoWeekend varmış. Formula 1 ile üst üste olabilirmiş. 3 Temmuz 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Temmuz 2021 Paylaş 3 Temmuz 2021 Bb otomobil beni dellendirmişti jeep orda yapıldı lakin kusursuz iş yaptılar sonunda Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2021 Ali Gök yazdı: Bb otomobil beni dellendirmişti jeep orda yapıldı lakin kusursuz iş yaptılar sonunda Neden dellenmiştin. Sıkıntı neydi. Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Temmuz 2021 Paylaş 3 Temmuz 2021 Yalan söylemişlerdi bagaj kapağı bulamıyoruz dediler ben buldum aradım master jeepde var bunları aradım var şurda dedim tamam dediler görüşün beni de arayın dedim sonra satın aldık gelecek dediler 1 hafta geçti parça yok dedim noldu kargo margo depodaymış flan uyduruyorlar masterı aradım dedilerki abi fiyat istediler verdik bize geri dönmediler ayrıca parça burda satın alsalar servis aracıyla yollarız zaten aynı gün bizden satın alan flan yok sonra geri aradım dedim bana aldık dionuz adamlar diyor almadılar sonra bana diyorki yok işte alacaktıkta arabanın yaşı eski olunca muadil parça almaya karar verildi dedim nerde buldunuzmu ? Cevap yok siz bana satın aldık dediniz ? Cevap yol üzerine yalan üstüne yalan kargosu gecikti vs yalanı büyüttünüz ?cevap yok şirketim avukatıyla hdi sigortanın yerine gittik merkezi gibi bişeyi var yeni sahrada adım avukat xx böyle bi olay var arkadaşımın arabasında bugun çözülmezse sabah dava açıyorum arkadaşımın iletişimi var benimde kartım bu bugun haber verirseniz iyi olur yarın kartal adliyesindeyim zaten sabahtan başlarım işleme dedi aynı gün aradılar 1 saat için de parçayı satın almışlar arabada 2 günde teslim edildi sonrasında totelde yanlış hatırlamıosam 30 gün flan serviste kaldı total tamir süresi 2 gün ancaydı esasen işçilik kusursuzdu belkide sigorta şirketi yalana mecbur bıraktı bilemiyorum orasını ama gereksiz bişeydi konu 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts