Servet Aydın 15 Haziran 2021 Paylaş 15 Haziran 2021 Pianoblack Sprey ile cincik gibi olur hakket 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Haziran 2021 Yazar Paylaş 16 Haziran 2021 Bir sürü mesaj okuyorum, ama kimse arabasını güzel bir kadraja alıpda resmini koyamıyor . Arabanızın resmini çekerken kadraja sığdırın, elinizi sallamayın ve dik çekmeyin Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Ali Darbaz yazdı: Bir sürü mesaj okuyorum, ama kimse arabasını güzel bir kadraja alıpda resmini koyamıyor . Arabanızın resmini çekerken kadraja sığdırın, elinizi sallamayın ve dik çekmeyin İyi hos diyosunda buda japon balıgı gibi cıkmıs😂 Ali Darbaz yazdı: Orda bir ızgara yok abi. Orada bir parca eksik var. 2 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Bendeki 114 hp. Orada sadece 2 delik oluyor 109 hp idi? Yazılım mı yaptırdın? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Haziran 2021 Yazar Paylaş 16 Haziran 2021 Metin Akbal yazdı: Ali Darbaz yazdı: Bendeki 114 hp. Orada sadece 2 delik oluyor 109 hp idi? Yazılım mı yaptırdın? Yok benimki 114 hp. Birede lxt var. 109hp olan odur. Lxv motorun verilerini buldum. Paylaştım daha önceki sayfalarda. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Ali Darbaz yazdı: Bir sürü mesaj okuyorum, ama kimse arabasını güzel bir kadraja alıpda resmini koyamıyor . Arabanızın resmini çekerken kadraja sığdırın, elinizi sallamayın ve dik çekmeyin Karşıdaki bina nasıl bina öyle ortadan aşağı doğru bakıyor. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Bir sürü mesaj okuyorum, ama kimse arabasını güzel bir kadraja alıpda resmini koyamıyor [emoji20] . Arabanızın resmini çekerken kadraja sığdırın, elinizi sallamayın ve dik çekmeyin [emoji20] Fotoğraf çekme normu kuralı tam olarak böyle degil lakin özellikle araç fotoğraflarında Şu işareti koyayım belki birşeyler çağrıştırır. # 1 Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Bir sürü mesaj okuyorum, ama kimse arabasını güzel bir kadraja alıpda resmini koyamıyor [emoji20] . Arabanızın resmini çekerken kadraja sığdırın, elinizi sallamayın ve dik çekmeyin [emoji20] Ali bey öncelikle gecmis olsun, trafik kazası için.. Madem yeri geldi bende şöyle bir katkıda bulunmak isterim. Birçoğumuz fotoğraf makinesi, cep telefonu vs ile yakaladığımız görüntüleri resim diye ifade ediyoruz. Ancak doğrusu fotoğraf.Resim ise varlıkların, doğa görünüşlerinin kalem, fırça ve boya gibi araçlarla bez, kâğıt vb. üzerinde yapılan biçimi. En yakın örneklerini Metin Mankal beyin paylasimlarinda bulabilirsiniz. 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Haziran 2021 Yazar Paylaş 16 Haziran 2021 (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: Fotoğraf çekme normu kuralı tam olarak böyle degil lakin özellikle araç fotoğraflarında Şu işareti koyayım belki birşeyler çağrıştırır. # Koyunca ne olacak merak ettim. Edit : Bir işe yaramadı ##### #https://youtu.be/e2qxO6yN-q4# İşe yaradımı şimdi # hiç bi işe yaramadı 16 Haziran 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Koyunca ne olacak merak ettim. Edit : Bir işe yaramadı [emoji20] ##### ## İşe yaradımı şimdi # hiç bi işe yaramadı [emoji20]Matris çizgileri fotoğraf odak noktası diyelim 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Haziran 2021 Yazar Paylaş 16 Haziran 2021 Metin Akbal yazdı: Matris Hımm bende yutube video oynatmaın gizli yöntemini verdin sandım. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Hımm bende yutube video oynatmaın gizli yöntemini verdin sandım.Ben dalga geçmiyorum. Bahsettiğim mevzu fotoğraf çekme tekniğidir. Elini sabit tut hatay çek dikey dur gibi değil bahsettiğim olay. 1 Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Bir fotoğrafı enine ve dikine 3 eşit parçaya bolerseniz ( toplamda 9 eşit parca), bu çizgilerin kesiştiği 4 adet nokta göreceksiniz.Bir fotoğrafa baktığınızda gözlerinizin oncelikle bu 4 noktayi fotoğraftaki diğer alanlardan daha önce odakladigi tespit edilmiş.Dolayısıyla fotoğrafta öne çıkarmak istediğiniz nesneyi bu noktalardan birine yerlestirneniz halinde daha etkileyici fotoğraflar ortaya çıkacaktır. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Haziran 2021 Yazar Paylaş 16 Haziran 2021 Bunun gibimi. Arabanızın en güzel fotorafı diye yarışmamı yapsak 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Ali Darbaz yazdı: Arabanızın en güzel fotorafı diye yarışmamı yapsak yasak Ali Darbaz yazdı: Bunun gibimi. Arabanızın en güzel fotorafı diye yarışmamı yapsak vesile ile ön tampon altındaki eksiklik en göz alıcı yerde durmuş, bu açıdan çekme bir daha lakin ördekler güzelmiş 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Ali Darbaz yazdı: Bunun gibimi. Arabanızın en güzel fotorafı diye yarışmamı yapsak Daha önce Ankara Ünlü Oto'nun yaptığı bir yarışmada yıllık bakım seti kazanmıştım buna benzer bir resimle. Tabi benim ki nehir yani değil Van Gölü kenarındaydı. İçinde motor yağından tüm filtreler falan her şey vardı. Yok mu Chevrolet Türkiye falan yapsın yarışma. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Eyüp Çetin yazdı: Yok mu Chevrolet Türkiye yok, gitti Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Çağlar Bayur yazdı: yok, gitti Kalan sağlar bizimdir. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Haziran 2021 Yazar Paylaş 16 Haziran 2021 Çağlar Bayur yazdı: yasak vesile ile ön tampon altındaki eksiklik en göz alıcı yerde durmuş, bu açıdan çekme bir daha Abi benim araba early model. Bende aşağidaki izgara yok. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Haziran 2021 Yazar Paylaş 16 Haziran 2021 (düzenlendi) Arabanın şase kodundan bakıncada görüyorum. Yok işte 3 numaralı sünger var sadece. Buda tampon onarırken, Sünger var ızgara yok. 16 Haziran 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Ali Darbaz yazdı: Abi benim araba early model. Bende aşağidaki izgara yok. fabrika koymamış onu anladık ta, eksik işte, yap birşeylr Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Haziran 2021 Yazar Paylaş 16 Haziran 2021 Çağlar Bayur yazdı: fabrika koymamış onu anladık ta, eksik işte, yap birşeylr Komple kapatayım diyom. Bak burda komple kapanıyor 2013 modelde var bunlar. https://youtu.be/GtweibwkwAg?t=9 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Bunun gibimi. Arabanızın en güzel fotorafı diye yarışmamı yapsak [emoji3] Biliyon da niye numara yapıyon [emoji4] Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Haziran 2021 Yazar Paylaş 16 Haziran 2021 Metin Akbal yazdı: numara Yapıyom , çok güzel yapıyomda, çekecek ortam yok. Yorum bağlantısı
Recommended Posts