Ali Darbaz 25 Nisan 2021 Yazar Paylaş 25 Nisan 2021 Murat Sahın yazdı: Peki, LG g3 Beat kullanıyom. Çoooook eski. Artık uygulamalrı desteklemiyor, desteklerini de açarken acayip kasılıyor. Telefon alacam. Ne almalıyım sence? Fiyatıyla birlikte tavsiye bekliyorum senden... Eşime Oppa a5s aldım. Hayvan gibi çalışıyor. Aldığımda 1600 tl idi. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 25 Nisan 2021 Paylaş 25 Nisan 2021 Çağrı Alaf yazdı: Telefona ayırabileceğin bir bütçe verirsen sana güzel bir şey ayarlarım abi Yok mesele telefon için bütçe değil, hani 4 5 bin telefon için çok diyor ya, piyasadan haberi olsun diye dedim. 2500 liradan aşağı telefon yok. 2500 lira olanlar da 2 yıla şu anki telefonumun durumuna düşecek Ali Darbaz yazdı: Eşime Oppa a5s aldım. Hayvan gibi çalışıyor. Aldığımda 1600 tl idi. Aldığında değil ama, şu an... 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Nisan 2021 Yazar Paylaş 25 Nisan 2021 Murat Sahın yazdı: Yok mesele telefon için bütçe değil, hani 4 5 bin telefon için çok diyor ya, piyasadan haberi olsun diye dedim. 2500 liradan aşağı telefon yok. 2500 lira olanlar da 2 yıla şu anki telefonumun durumuna düşecek Aldığında değil ama, şu an... Oppo tuzla üretiliyor. Halen çok ucuz. 1999 tl şu an. 501 tl daha ucuz. Benim gecen sene kaldığım otele ingilizler 1250 dolar ödemişti ben ise ozamanki dolar bazıyla 240 dolar ödediydim. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 25 Nisan 2021 Paylaş 25 Nisan 2021 Ali Darbaz yazdı: Oppo tuzla üretiliyor. Halen çok ucuz. 1999 tl şu an. 501 tl daha ucuz. Benim gecen sene kaldığım otele ingilizler 1250 dolar ödemişti ben ise ozamanki dolar bazıyla 240 dolar ödediydim. Tuz? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Nisan 2021 Yazar Paylaş 25 Nisan 2021 (düzenlendi) Murat Sahın yazdı: Tuz? Oppo telefonlar İstanbul Tuzlada fabrikada üretiliyor. Bilmiyormuydun. https://www.haberturk.com/oppo-nun-tuzla-fabrikasi-1000-kisilik-istihdam-yaratacak-2997881-teknoloji Xiaomi c9 da öyle 25 Nisan 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Sahın 25 Nisan 2021 Paylaş 25 Nisan 2021 Ali Darbaz yazdı: Oppo telefonlar İstanbul Tuzlada fabrikada üretiliyor. Bilmiyormuydun. https://www.haberturk.com/oppo-nun-tuzla-fabrikasi-1000-kisilik-istihdam-yaratacak-2997881-teknoloji Xiaomi c9 da öyle Şimdi senden öğrendim, hiç takip etmiyorum Burada üretilmesi iyi. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 26 Nisan 2021 Paylaş 26 Nisan 2021 Murat Sahın yazdı: Benim bir arkadaş var sanayide. Tam bu söylediği yapan olunca takımları uzatıp "al kendin yap çok biliyosan" der Ben olsam al arabanı git burdan derdim. Murat Sahın yazdı: Peki, LG g3 Beat kullanıyom. Çoooook eski. Artık uygulamalrı desteklemiyor, desteklerini de açarken acayip kasılıyor. Telefon alacam. Ne almalıyım sence? Fiyatıyla birlikte tavsiye bekliyorum senden... Ramı 6gb olsunda ne olursa olsun. Xaomi redmi note 8 pro şiddetle tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 26 Nisan 2021 Paylaş 26 Nisan 2021 Ali Darbaz yazdı: 400 tlye gidemezsin Gider En fazla 450 TL. Motorun haşladığını hangi baba yiğit söyledi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Nisan 2021 Yazar Paylaş 26 Nisan 2021 Ümit Türk yazdı: Gider En fazla 450 TL. Motorun haşladığını hangi baba yiğit söyledi Ben bilirim, 5 sene lpg li araba bindim Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 26 Nisan 2021 Paylaş 26 Nisan 2021 Ümit Türk yazdı: Ramı 6gb olsunda ne olursa olsun. Xaomi redmi note 8 pro şiddetle tavsiye ederim. note 8 proyu eşime aldım memnun telefonundan şarj süresi çok iyi. Bir günü rahat çıkarıyor. Ben de note 10 pro maxi bekliyorum geçen okumuştum yanlış hatırlamıyorsam 8gb ramle geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Nisan 2021 Paylaş 26 Nisan 2021 Ali Darbaz yazdı: Ben bilirim, 5 sene lpg li araba bindim 11 sene olacak senden daha tecrübeliyim Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Nisan 2021 Yazar Paylaş 26 Nisan 2021 (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: 11 sene olacak senden daha tecrübeliyim Yok hoca yok, hiç bir güç beni lpgye geri döndiremez. Arabanın komplike olan çalışma sistemini baypas edemem. 90 km hızla, 100 derece soğutma suyu harareti ve 115 derece yağ harareti ile yürüyor otomobil. Zaten yeterince sıcak, 10 derece daha yükselmesine izin veremem. Sonra egzantrik yağ kurumları ile dolacak. Şekil 1: Güç, Şasi, Seri Veriler ve MIL Şekil 2: 5V ve Düşük Referans Veriyolu (1/2) Şekil 3: 5V ve Düşük Referans Veriyolu (2/2) Şekil 4: Motor Veri Sensörleri - Basınç ve Sıcaklık Şekil 5: Motor Veri Sensörleri - Gaz Kelebek Kontrolları Şekil 6: Oksijen Sensörleri ve Ateşleme Sistemi Şekil 7: Ateşleme Kontrolleri - Eksantrik Mili, Krank Mili ve Vuruntu Sensörleri Şekil 8: Yakıt Kontrolleri - Yakıt Enjektörleri ve Yakıt Pompası Şekil 9: Yakıt Kontrolleri - Buharlaşıcı Emisyon, Depo Basıncı, Oktan Seçimi Şekil 10: Kontrol Altına/İzlenen Alt Sistem Referansı Hararet görmüş ve üstüne soğutucu görmüş motordaki yağ kurumu. Buda benim lpg değmemiş motorum. 26 Nisan 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türk 26 Nisan 2021 Paylaş 26 Nisan 2021 Ali Darbaz yazdı: Ben bilirim, 5 sene lpg li araba bindim E sonuç haşlandı mı ? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Nisan 2021 Paylaş 26 Nisan 2021 Ali Darbaz yazdı: Yok hoca yok, hiç bir güç beni lpgye geri döndiremez. Arabanın komplike olan çalışma sistemini baypas edemem. 90 km hızla, 100 derece soğutma suyu harareti ve 115 derece yağ harareti ile yürüyor otomobil. Zaten yeterince sıcak, 10 derece daha yükselmesine izin veremem. Sonra egzantrik yağ kurumları ile dolacak. Şekil 1: Güç, Şasi, Seri Veriler ve MIL Şekil 2: 5V ve Düşük Referans Veriyolu (1/2) Şekil 3: 5V ve Düşük Referans Veriyolu (2/2) Şekil 4: Motor Veri Sensörleri - Basınç ve Sıcaklık Şekil 5: Motor Veri Sensörleri - Gaz Kelebek Kontrolları Şekil 6: Oksijen Sensörleri ve Ateşleme Sistemi Şekil 7: Ateşleme Kontrolleri - Eksantrik Mili, Krank Mili ve Vuruntu Sensörleri Şekil 8: Yakıt Kontrolleri - Yakıt Enjektörleri ve Yakıt Pompası Şekil 9: Yakıt Kontrolleri - Buharlaşıcı Emisyon, Depo Basıncı, Oktan Seçimi Şekil 10: Kontrol Altına/İzlenen Alt Sistem Referansı Ben hangi konularda büyük konuşuyorum biliyor musun? 1- Beyaz araba almam 2- Beyaz araba almam 3- Beyaz araba almam 4- Audi almam 5- Audi almam 6- Audi almam 7- Adriana Lima ararsa açmam sahibisi var forumda. Telefona bakarsam bana darılır Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Nisan 2021 Yazar Paylaş 26 Nisan 2021 Ümit Türk yazdı: E sonuç haşlandı mı ? 6 enjektör 3 ateşleme bobini bozdu. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 26 Nisan 2021 Paylaş 26 Nisan 2021 Mehmet Yeter yazdı: note 8 proyu eşime aldım memnun telefonundan şarj süresi çok iyi. Bir günü rahat çıkarıyor. Ben de note 10 pro maxi bekliyorum geçen okumuştum yanlış hatırlamıyorsam 8gb ramle geliyor. Hocam gelecek olanda daha iyisi ile gelsin tabi. Ben halen 1 gb ram ile tutunmaya çalışıyorum 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 26 Nisan 2021 Paylaş 26 Nisan 2021 Ali Darbaz yazdı: 6 enjektör 3 ateşleme bobini bozdu. Bence o senin talihsizliğin O kadar Lpgli araç kullanan var. Düzgün kit ve montaj işçilik önemli. İllaki sistemin eksikleri arızaları olacaktır ama kayda değer bel bükecek sorunları olmadığı sürece sıkıntı yok olmaz diye düşünüyorum. Benzinli ve dizel araçlarında lpgli araçlardan aşağı kalır yanı yok. Ömürlük binenler nadir olsa da bu araç sende ömürlük kalmayacak Ali reis. Değişime mutlaka gideceksin. Tah bi kit. Bas gaza aşkım şarkısını söyleye söyleye gidersin. Sabah Modifiyeli bir cruze gördüm. Sahil yolunda bir bastı gidiyor. Bir an sen geldim aklıma. Herkes Ali Darbaz değil :):) Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Nisan 2021 Yazar Paylaş 26 Nisan 2021 Ümit Türk yazdı: Bence o senin talihsizliğin O kadar Lpgli araç kullanan var. Düzgün kit ve montaj işçilik önemli. İllaki sistemin eksikleri arızaları olacaktır ama kayda değer bel bükecek sorunları olmadığı sürece sıkıntı yok olmaz diye düşünüyorum. Benzinli ve dizel araçlarında lpgli araçlardan aşağı kalır yanı yok. Ömürlük binenler nadir olsa da bu araç sende ömürlük kalmayacak Ali reis. Değişime mutlaka gideceksin. Tah bi kit. Bas gaza aşkım şarkısını söyleye söyleye gidersin. Sabah Modifiyeli bir cruze gördüm. Sahil yolunda bir bastı gidiyor. Bir an sen geldim aklıma. Herkes Ali Darbaz değil :):) Sen hiç boğaz köprüsü üstünde araban stop etmiş , çalıştıramaz halde çekici bekledin mi. Off neler var neler. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 26 Nisan 2021 Paylaş 26 Nisan 2021 Ali Darbaz yazdı: Sen hiç boğaz köprüsü üstünde araban stop etmiş , çalıştıramaz halde çekici bekledin mi. Off neler var neler. Allah kimseyi düşürmesin. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Nisan 2021 Yazar Paylaş 26 Nisan 2021 (düzenlendi) Ümit Türk yazdı: Allah kimseyi düşürmesin. Kavacık'da köprüyü geçtikten sonra patlayan bir arabam daha var. Aşırı sıkışık trafikte 15 dakika dayanamadı. Dedemi taksiyele göndermek zorunda kalmıştık. 26 Nisan 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Nisan 2021 Yazar Paylaş 26 Nisan 2021 Çağlar Bayur yazdı: yağda kurum olmaz Ozaman buna ne ad verelim, çökelti olsunmu Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Nisan 2021 Paylaş 26 Nisan 2021 Ali Darbaz yazdı: Ozaman buna ne ad verelim, çökelti olsunmu 10-20 derede sıcaklık ile yağ bu hale gelmez ki. Uygunsuz, dandik veya sahte yağ kullanmışlar. Yağ değişimi de yapmamış olabilir Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 26 Nisan 2021 Paylaş 26 Nisan 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 10-20 derede sıcaklık ile yağ bu hale gelmez ki. Uygunsuz, dandik veya sahte yağ kullanmışlar. Yağ değişimi de yapmamış olabilir Yağ Kurumu içerisine hapsetmek için zaten özel deterjanlar gezdiriyor blok içinde. Bende Motor Bloğunun bu hale gelmesinden motoru değil yağı suçlu bulanlardanım. 6 binde bi yağ değiştiriyorum daha da motor içi kurum bağlayacaksa napalım Yorum bağlantısı
Murat Sahın 26 Nisan 2021 Paylaş 26 Nisan 2021 Çağrı Alaf yazdı: Yağ Kurumu içerisine hapsetmek için zaten özel deterjanlar gezdiriyor blok içinde. Bende Motor Bloğunun bu hale gelmesinden motoru değil yağı suçlu bulanlardanım. 6 binde bi yağ değiştiriyorum daha da motor içi kurum bağlayacaksa napalım Astra F'yi aldığımda 270 bin km'deydi. Hem alttan bakıp durum tahlili yapmak, hem bu tortuyu temizlemek amacıyla karteri söktürmüştüm. Karter bu fotoğraftakinden çok çok daha temizdi. Araç lpg'liydi ve böyle afr ayarı falan yapılabilen değil, ilk nesil sıralı lpg sistemlerinden dandik bir lpg kiti ile 100 bin km'den fazla kullanılmış bir arabaydı Bence de katil yağ... Yorum bağlantısı
Recommended Posts