İçeriğe Yönlendir

2010 Chevrolet Cruze LS Ailenin Yeni Üyesi

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz
Koray Demir yazdı:

İkinci videoda adam ayağını neden fren pedalının altına sokuyor? İşin tekniğinde olan bir hareket mi bu?

Adam öyle rahat ediyordur ne bilim Koray. Belkide Leonda footrest küçüktür.  Ayağı oraya sığıyordur :D 

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

İbiza cupra olacak makyajlı, 7. Viteste mis gibi hipermil yapılır.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

Abi seat leon ile otobanda yüksek sürat yapmakta neymiş. Bak senin yaşıtın adam, ufak ucağı ile pasifiği gecti. Camdan sarkıttığı HF anteni ve yolcu koltuklarına koyduğu benzin torbaları ile 12 saat havada yol gitti. Nefes almak uyanık kalmak için burnuna hastane pipeti soktu. Çişinide Ördeğe yaptı. İzlerken ilham alıyor insan :D

https://youtu.be/YhJgKQiH3WQ

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Abi seat leon ile otobanda yüksek sürat yapmakta neymiş. Bak senin yaşıtın adam, ufak ucağı ile pasifiği gecti. Camdan sarkıttığı HF anteni ve yolcu koltuklarına koyduğu benzin torbaları ile 12 saat havada yol gitti. Nefes almak uyanık kalmak için burnuna hastane pipeti soktu. Çişinide Ördeğe yaptı. İzlerken ilham alıyor insan [emoji3]

Yaş sadece bir sayı dostum diye gelip zılgıtlayacak seni çağlar abi az sonra [emoji23]
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

Çağlar abi genç delikanlı yahu, focus s ve cupra kullanıyor, yaşlı diyen yamulur çarpılır :D

• Beğen 4
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

yahu yaşa ne takıldınız, adamın yaşıtı dedim. Bizde yaşa takılmıyoz. Ben kızımla 4 yaşında gibiyim mesela

https://youtu.be/TEQJnetbni0

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Bak senin yaşıtın adam,

amcam olur lem bu anca

Mert Yeldan yazdı:

Yaş sadece bir sayı dostum diye gelip zılgıtlayacak seni çağlar abi az sonra

hafifletici sebep sayılır dimi :bambam3:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

amcam olur lem bu anca

hafifletici sebep sayılır dimi :bambam3:

Sahibine iki bira alan araba videomu izlemedinmi abi :D yorum yapmadın. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Sahibine iki bira alan araba videomu izlemedinmi abi :D yorum yapmadın. 

öpüjük attım iletine

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Selçuk Keleş yazdı:

Zarardan kar :)  Stop loss yapamıyor Ali.
Yurdum insanına sirayet etmiş olan “çile kültürü” deniyor buna.

Modern kölelik 😊 Koç Baba ve evdeki baba olmasa işi çok zor sırtını dağ gibi dayamış da dayamış 😅. Arabadan ironi yoluyla paralar felan çıkarmaya başladı zaten yakında rulman yerine bozuk para koyar motora bu gidişatla. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Koray Demir yazdı:

Modern kölelik 😊 Koç Baba ve evdeki baba olmasa işi çok zor sırtını dağ gibi dayamış da dayamış 😅. Arabadan ironi yoluyla paralar felan çıkarmaya başladı zaten yakında rulman yerine bozuk para koyar motora bu gidişatla. 

Arka tampona "Babam sağolsun."

Depo kapağınada "Sponsored By Koç Company" yazdırayımmı. :D

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Arabanın contasında sıkıntılar vardı. Onarı elime geçen viniller ile yapıştırdım. 

ACtC-3cnJ4-53_mggHGx7L8D7PUe2ZaGdaRXfeklACtC-3f6PFA2k3idrwfkJkG6VLi_B0y4Xqnn4n16

Sürücü aynasında haviv boşluk var. Bu boşluk yüksek süratte aynanın titremesine sebep oluyor. Ayna kapağındaki çatlaktan giren hava aynayı titreştiriyor. Hazır elimde vinil var, çatlağı kapattım. Deneyip görmek için pazartesini bekliyecez. 

ACtC-3cVaW3vUel_V9xLsBI2Ga1EbKvH647MpnQl

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

viniller ile yapıştırdım. 

temizlik tineri ile çıkar, plastiklerdeki kalır.. bir sonraki konunun cevabı olarak.

• Beğen 3
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

temizlik tineri ile çıkar, plastiklerdeki kalır.. bir sonraki konunun cevabı olarak.

Seneye tüm contaları orjinali ile değiştireceğim , buna motorun takozlarıda dahil. Bütçe kalmadı :( 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Seneye tüm contaları orjinali ile değiştireceğim , buna motorun takozlarıda dahil. Bütçe kalmadı :( 

fotodakiler conta değil ama fitil?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

fotodakiler conta değil ama fitil?

Fitil işte. Sen bana bakma. Kelime dağarcığım az. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

yarın motorda fitil değişimi diye ustaya gidersen olmaz ama. ustanın kırmızı çizgisidir, fitiller

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Arabanin her sene bi yerleri yapistiriliyor. Bi de renault lara naylon derler [emoji1]

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Sani Gerşon yazdı:

Arabanin her sene bi yerleri yapistiriliyor. Bi de renault lara naylon derler emoji1.png

Yapıştırması bedave, gönül isterki hepsini sıfırlıyayım. ama öyle böyle değil. Bu yıla arabayı toplamak adına 9000 tl yakın para harcadım.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Sabah 06:30 da kalktım. Üstümü başımı giyinip, tıraşımı oldum. Aşağı indim. Arabama binip yola çıktım. Navigasyona baktım, yol trafikten geçilmiyor. U çektim eve döndüm. Sabahın 06:45 inde dahi trafik okadar kalabalıktık, erken gitmenin manası yoktu. Eşimi aradım. Aşağıdayım bekliyorum, seni işe bırakmacam dedim. 30 dakika onu bekledim. Aldım işe gittim. 

Sözde bu gün sabahın köründe gidip süper ekonomi kasacaktım. Sabahın köründe bile bu denli trafik olması çok sıkıcı bir durum. Artık kendimi istanbulda trafik amelesi gibi hissetmeye başladım. Sürüş yapmanın hipermil kasmanın büyüsü kalmadı.

Yorum bağlantısı
Süleyman Can
Ali Darbaz yazdı:

Sabah 06:30 da kalktım. Üstümü başımı giyinip, tıraşımı oldum. Aşağı indim. Arabama binip yola çıktım. Navigasyona baktım, yol trafikten geçilmiyor. U çektim eve döndüm. Sabahın 06:45 inde dahi trafik okadar kalabalıktık, erken gitmenin manası yoktu. Eşimi aradım. Aşağıdayım bekliyorum, seni işe bırakmacam dedim. 30 dakika onu bekledim. Aldım işe gittim. 

Sözde bu gün sabahın köründe gidip süper ekonomi kasacaktım. Sabahın köründe bile bu denli trafik olması çok sıkıcı bir durum. Artık kendimi istanbulda trafik amelesi gibi hissetmeye başladım. Sürüş yapmanın hipermil kasmanın büyüsü kalmadı.

Gel bizim buraya taşın. Evden çıkarken 3e takarsın aynı 3 ile iş yerine ulaşırsın, yozgat trafiği demek manuelin otomatik gibi olması demek :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...