İçeriğe Yönlendir

2010 Chevrolet Cruze LS Ailenin Yeni Üyesi

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ümit Türk
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

30tl Otoyol. Bolu dağına çıkarken 50tl fazla yakarsın zaten

Böyle birşey bekliyordum. 

Mert Gulkokan yazdı:

navigasyonda dikkatli olmak lazım yalovayı gözüme kestirdim google maps orhangaziden paralı otobana sokuyor hemen seçeneklerden ücretli yolları kullanma yapınca normale dönüyor her şey

Navigasyonda çakal. Ücretliye çalışıyor belli.  Para mı alıyorlar ne yapıyorlar :) 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

30tl Otoyol. Bolu dağına çıkarken 50tl fazla yakarsın zaten

Tansu bolu dağı tırmanışı hep eğlenceli olmuştur. Ne zaman otobandan gitsem 5 geçişin ikisinde tünel kapalı oluyor zaten :D

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Sırf meraktan baktım Çorum dan Bursaya Ankara üzeri 638 km ama alternatif rota. Asıl rota Samsun yolu Osmangazi köprüsü 656 km [emoji23]

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Tansu bolu dağı tırmanışı hep eğlenceli olmuştur. Ne zaman otobandan gitsem 5 geçişin ikisinde tünel kapalı oluyor zaten :D

Eğlencemi arıyorsun yoksa ucuzluk mu? 😀 

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Eğlencemi arıyorsun yoksa ucuzluk mu? 😀 

Ne şiş yansın ne kebap diyor zannımca. :) 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Murat Sahın yazdı:

Ne şiş yansın ne kebap diyor zannımca. :) 

Başka tabirle söylemiştin aslında en kibarı bu dimi :) 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Ümit Türk yazdı:

Başka tabirle söylemiştin aslında en kibarı bu dimi :) 

:D Her şeyi anlamasan olmuyor değil mi :D 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Murat Sahın yazdı:

:D Her şeyi anlamasan olmuyor değil mi :D 

Huyum kurusun :D 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

yahu benim istatistik verim var, siz demişiniz 50 lira ile çıkar. 6,6/100 km litre yakıt tüketimi ile çıkıyorum ben bolu dağını zaten. Hazır ölçülmüş verim var :) 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Ali Darbaz yazdı:

yahu benim istatistik verim var, siz demişiniz 50 lira ile çıkar. 6,6/100 km litre yakıt tüketimi ile çıkıyorum ben bolu dağını zaten. Hazır ölçülmüş verim var :) 

O değilde yazık ettiler cruze'a. Astra'ya hatta insignia'ya bile koydular. Koysalardı 1.6 dizel motoru, yok satarlardı. Lacettilere de 1.3 mtj. Off of, tadından yenmezdi. 

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Murat Sahın yazdı:

O değilde yazık ettiler cruze'a. Astra'ya hatta insignia'ya bile koydular. Koysalardı 1.6 dizel motoru, yok satarlardı. Lacettilere de 1.3 mtj. Off of, tadından yenmezdi. 

Niye ülkeden çekildilerse opeli batırdılar :) 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Murat Sahın yazdı:

1,6 motor pahalı, miss gibi arabayı 40 bin tl alabildik bu sayede. Millet az yakacam çok gidecem , aman otomat olsun diye diye ezdiler 1,6 manual arabaları. Fırsatı kaçırmadım. 1,3 multijet astra 300,000 km de olup 40000 tl fiyat iken ben Cruze 1,6 100,000 kmde 40 bine aldım. Büyük vurgun yaptık :D

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Darbaz yazdı:

1,6 motor pahalı, miss gibi arabayı 40 bin tl alabildik bu sayede. Millet az yakacam çok gidecem , aman otomat olsun diye diye ezdiler 1,6 manual arabaları. Fırsatı kaçırmadım. 1,3 multijet astra 300,000 km de olup 40000 tl fiyat iken ben Cruze 1,6 100,000 kmde 40 bine aldım. Büyük vurgun yaptık :D

Bitik vaziyette almamışmıydın sanki öyle birşey dediydin yani araç sahibi pek iyi bakamamış gibisine :) 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Ümit Türk yazdı:

Bitik vaziyette almamışmıydın sanki öyle birşey dediydin yani araç sahibi pek iyi bakamamış gibisine :) 

Bitik vaziyette almadım, termostadı ve oksijen sensörü bozuk aldım. 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

60 ay taksidi duyunca zamlanmış, Cruze olmuş 110 bin. 

ACtC-3csMUJnsLch9upZwXAkMiIsCI-zfkDDWcI6

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Darbaz yazdı:

60 ay taksidi duyunca zamlanmış, Cruze olmuş 110 bin. 

ACtC-3csMUJnsLch9upZwXAkMiIsCI-zfkDDWcI6

+20 sıfır araç 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Eski resimlerde bakıyorum da sizlerle paylaşmadığım Harman resmim varmış  . Araba 3 aya yakın süre Sivas ayazında yattı. Babam hasta olduğu için gelemiyordu. Babaannemide kaybedince , memlekete gitmek zorunda kalmıştım. İşte bu panaromayı rahmetli nenemiz 40'ı için gittiğimde çekmiştim. -27 derece, gece uyuyamıyorsun soğuktan. Aynı odada 5 6 kişi uyumuştuk. Sebeb sobanın orada olmasıydı :D

ACtC-3fU6D0Dg18-bOCyGF02he3kUHyEfiPXmNsb

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Bana diyolarki, "Nasıl göz zevkin var, git tamponu boyat" Bende diyom para ver boyatayım :D. Renk tutsa tüketimmi düşücek. Pes yani :D

ACtC-3dut8I3DjCJAeHx0LlyWKUkwPBHcfidHvVQ

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Bana diyolarki, "Nasıl göz zevkin var, git tamponu boyat" Bende diyom para ver boyatayım :D. Renk tutsa tüketimmi düşücek. Pes yani :D

Boşuna beyaz almadık :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Boşuna beyaz almadık :)

Di mi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

renk niye tutmasınki? ben evde sprey boya ile hem de lokal boyayarak tutturdum

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

renk niye tutmasınki? ben evde sprey boya ile hem de lokal boyayarak tutturdum

Abi bu şekilde kaldığında paslanacak biryeri varmı. Plastik tambonun boyası dökülmüş ama onu pas gectim. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mert Gulkokan yazdı:

Abi tamponda az bir sürtme var
Etrafını maskeleyip boyacıda spray kutuya bastırsam kendim boyasam kahverengide çok sırıtırmı

kahve? hangi kahve?

Yorum bağlantısı
Ali Gök

yeni debriyaj ve akü üle tüketim 8.5 den 8.4 mi düştü . çok iyi ya keşke daha önce değişseymiş 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Gök yazdı:

yeni debriyaj ve akü üle tüketim 8.5 den 8.4 mi düştü . çok iyi ya keşke daha önce değişseymiş 

Yapma bunu :) 

Mert Gulkokan yazdı:

Sedefli beyaz olmasın
Boyacılar koşarak kaçıyor sedefli beyaz görünce

Sedefli güzel ama değil :) daha güzelleri var. Buz gri, kahve, elmas gri. Çok güzel renkler ama işte istanbul şartlarında beyaz mantık evliliği oluyor. Hatta kırmızı bile sedefli çok güzel

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...