Tansu Kalafatoğlu 19 Şubat 2021 Paylaş 19 Şubat 2021 Ümit Türk yazdı: 50-60 km yapılacaksa elektrikli bisiklete binsinler Şehir içi var şehir içi var. Ben de 60’ın üstüne çıkmıyorum. Çünkü çıkılacak yer yok çoğunlukla çevre yolundan gidenler ben şehir içindeyim demesin zaten. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 19 Şubat 2021 Paylaş 19 Şubat 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şehir içi var şehir içi var. Ben de 60’ın üstüne çıkmıyorum. Çünkü çıkılacak yer yok çoğunlukla çevre yolundan gidenler ben şehir içindeyim demesin zaten. Ben şehir içi hariç dedim onu belirtmemişim özür dilerim. Ama cidden krize sokacak derecede yavaş gidenler var. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Şubat 2021 Yazar Paylaş 19 Şubat 2021 Ümit Türk yazdı: Ben şehir içi hariç dedim onu belirtmemişim özür dilerim. Ama cidden krize sokacak derecede yavaş gidenler var. Sen hangi tersanede çalışıyorsun ? Yorum bağlantısı
Murat Sahın 19 Şubat 2021 Paylaş 19 Şubat 2021 Ümit Türk yazdı: Ben şehir içi hariç dedim onu belirtmemişim özür dilerim. Ama cidden krize sokacak derecede yavaş gidenler var. Merak etme, sen haklısın. Videolarda kullandığı rotalarda çok uzun sürmez, biri önce çarpar sonra döver Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şehir içi var şehir içi var. Ben de 60’ın üstüne çıkmıyorum. Çünkü çıkılacak yer yok çoğunlukla çevre yolundan gidenler ben şehir içindeyim demesin zaten. Kullandığı yer Eskişehir yolu. Trafiği tehlikeye sokuyor hipermil yapacam az yakacam diye. O yolda otobüsler bile daha hızlı gidiyor. Bir gün biri geç fark edip yapıştırınca aklı başına gelir. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 19 Şubat 2021 Paylaş 19 Şubat 2021 Murat Sahın yazdı: Merak etme, sen haklısın. Videolarda kullandığı rotalarda çok uzun sürmez, biri önce çarpar sonra döver Kullandığı yer Eskişehir yolu. Trafiği tehlikeye sokuyor hipermil yapacam az yakacam diye. O yolda otobüsler bile daha hızlı gidiyor. Bir gün biri geç fark edip yapıştırınca aklı başına gelir. Hipermil gördüğüm en ... neyse Ali Darbaz yazdı: Sen hangi tersanede çalışıyorsun ? Tuzla. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Şubat 2021 Yazar Paylaş 19 Şubat 2021 Ümit Türk yazdı: Hipermil gördüğüm en ... neyse Tuzla. Tuzlada hangi tersane, Tuzla diye tersanemi var. Torgem, Anadolu , vs vs Yorum bağlantısı
Ümit Türk 19 Şubat 2021 Paylaş 19 Şubat 2021 Ali Darbaz yazdı: Tuzlada hangi tersane, Tuzla diye tersanemi var. Torgem, Anadolu , vs vs He o mana da mı bende bölge anladım. Gemak-Tuzla Gemi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Şubat 2021 Yazar Paylaş 19 Şubat 2021 Ümit Türk yazdı: He o mana da mı bende bölge anladım. Gemak-Tuzla Gemi Olmadı işime yaramadı Neyse . Yorum bağlantısı
Ümit Türk 19 Şubat 2021 Paylaş 19 Şubat 2021 Ali Darbaz yazdı: Olmadı işime yaramadı Neyse . Söyle Ali abi ne oldu? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Şubat 2021 Yazar Paylaş 19 Şubat 2021 Ümit Türk yazdı: Söyle Ali abi ne oldu? Boş ver bende kalsın 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Şubat 2021 Paylaş 19 Şubat 2021 Ümit Türk yazdı: He o mana da mı bende bölge anladım. Gemak-Tuzla Gemi Meslek nedir? Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 19 Şubat 2021 Paylaş 19 Şubat 2021 Ali abi camları ve torpidoyu neyle temizliyorsun ? Ben sirkeli camsil kullanıyorum buğu sorunum yok. Buğuyu kalorifer ile önleyemezsen klimayı aktif ederim ve buğu gittikten sonrada üç beş dk çalıştırırım hemen kapatmam , böylece araç içindeki havanın nemini almış oluruz Yorum bağlantısı
Ümit Türk 19 Şubat 2021 Paylaş 19 Şubat 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Meslek nedir? Hizmet satın alma departmanı. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Şubat 2021 Paylaş 19 Şubat 2021 (düzenlendi) Ümit Türk yazdı: Hizmet satın alma departmanı. Anladım. Ben de birader itü deniz mak bitirdi ama sektör sanırım biraz sıkıntılı. Stajı arkas’ta yapmasına rağmen 3-4 aydır gemiye çıkamadı 19 Şubat 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türk 19 Şubat 2021 Paylaş 19 Şubat 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Anladım. Ben de birader itü deniz mak bitirdi ama sektör sanırım biraz sıkıntılı. Stajı arkas’ta yapmasına rağmen 3-4 aydır gemiye çıkamadı Bizdeki tersane gemi tamir bakım onarım hizmeti veriliyor. ( Yeni inşaa hizmetimiz şimdilik yok ) Bazen soranlar gemi liman işi ile karıştırıyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Şubat 2021 Paylaş 19 Şubat 2021 Ali Darbaz yazdı: Olmadı işime yaramadı Neyse . gemi falan boyanacak ise adam buluruz 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Şubat 2021 Paylaş 19 Şubat 2021 Çağlar Bayur yazdı: gemi falan boyanacak ise adam buluruz Yelkenli mi aldı acaba Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Şubat 2021 Paylaş 19 Şubat 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yelkenli mi aldı acaba her yelkenlinin yanaşacağı bir yalı vardır 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Şubat 2021 Yazar Paylaş 19 Şubat 2021 Çağlar Bayur yazdı: gemi falan boyanacak ise adam buluruz Yok abi ilgisi. Ama sen bilirkişi birine benziyon. Başka konuda danışayım. Ben şimdi konut sahibi oldumya. Konut sahibi olduğum için benim adımın başına "Kont" hanım ise "Kontes" tagımı ekleniyor. Kont Ali ve Eşi Kontes Gül mü diyecekler. Kızımda düşes oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Şubat 2021 Paylaş 19 Şubat 2021 Ali Darbaz yazdı: Ben şimdi konut sahibi oldumya. Konut sahibi olduğum için benim adımın başına "Kont Kont luk yerel idare şeklidir, ingilazyada halkı idare edebilmek , vergileri toplayabilmek için karaliyet tarafından dağıtılırdı, bir adet konut ile anca kontcuk olunabilir, parsel parsel arazilerinde mısır falan yetişrien adamların olması lazım... 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Şubat 2021 Yazar Paylaş 19 Şubat 2021 Çağlar Bayur yazdı: Kont luk yerel idare şeklidir, ingilazyada halkı idare edebilmek , vergileri toplayabilmek için karaliyet tarafından dağıtılırdı, bir adet konut ile anca kontcuk olunabilir, parsel parsel arazilerinde mısır falan yetişrien adamların olması lazım... Heee şimdi anladım 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Şubat 2021 Yazar Paylaş 19 Şubat 2021 Bu kış çok güzel geçti. Seneye inşallah gene böyle yağar. Pandemide bana eğlence oldu https://youtu.be/Xse0tEjbs-4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Şubat 2021 Paylaş 19 Şubat 2021 Ali Darbaz yazdı: Bu kış çok güzel geçti. Seneye inşallah gene böyle yağar. Pandemide bana eğlence oldu https://youtu.be/Xse0tEjbs-4 Şirketti arkadaş sunrooflu alacağına hybrid alaymış. Kandıramadın mı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Şubat 2021 Yazar Paylaş 19 Şubat 2021 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şirketti arkadaş sunrooflu alacağına hybrid alaymış. Kandıramadın mı Çok diller döktüm, ama illa Jbl olacakmış. 19 Şubat 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 20 Şubat 2021 Paylaş 20 Şubat 2021 Çağlar Bayur yazdı: gemi falan boyanacak ise adam buluruz Suyun altındaki kısımlar yapılacakmıs 😂 Yorum bağlantısı
Recommended Posts