Tansu Kalafatoğlu 29 Ağustos 2023 Paylaş 29 Ağustos 2023 Ebrar Tüfek yazdı: Trafikte gezen sayısı fazla, çoğunlukla tutulan arabanın ustası bol olur Tam olarak öyle değil. Detaya girmiyorum 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Ağustos 2023 Paylaş 30 Ağustos 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ustası bol olan arabaları almak marifet. Ustası neden bol diye kimse sormuyor ama Misal Mazda arıza yapmadigi için ustası azdır kesin 😁 Memlekete 50 100 tane girdiği için değildir eminim ki 😁 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Ağustos 2023 Paylaş 30 Ağustos 2023 Metin Akbal yazdı: Misal Mazda arıza yapmadigi için ustası azdır kesin 😁 Memlekete 50 100 tane girdiği için değildir eminim ki 😁 toyota vw satış rakamları yakın. Herhangi sanayiye girip bi sayalım mı tabelaları 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Ağustos 2023 Paylaş 30 Ağustos 2023 Toyoto dışarıya takim vermiyordu bı ara :P https://youtube.com/shorts/yh1sYQXcVyU?si=SD_hx4OWefxlbRkG Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ağustos 2023 Paylaş 30 Ağustos 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: toyota vw satış rakamları yakın. Herhangi sanayiye girip bi sayalım mı tabelaları avrupadan özel şahıslara parça ithalatı serbest. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Ağustos 2023 Paylaş 30 Ağustos 2023 Her türlü parça her yerde var. Hatta geçenlerde yetkili serviste fazla bekledi diye özel servise verdiler bi arabayı. 1 haftada çıktı. Araba bozulmuyor diye özeller zamanında ithalat yapmamış. Ellerinde parça birikmesin diye. Bizim millet de japonların parçaları sadece serviste var sanmış. Bi bakıma haklılar yani Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ağustos 2023 Paylaş 30 Ağustos 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: özeller zamanında ithalat yapmamış parasıyla bile yapamaz, ihracatı yapmıyor ecnebi otoririte Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Ağustos 2023 Paylaş 30 Ağustos 2023 Çağlar Bayur yazdı: parasıyla bile yapamaz, ihracatı yapmıyor ecnebi otoririte Abidik gubidik hortum serviste yokken özelde var. Nasıl oluyor peki Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Ağustos 2023 Paylaş 30 Ağustos 2023 Ne hortumu, sanayide kanalizasyon borusu bile bağlarlar 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Ağustos 2023 Paylaş 31 Ağustos 2023 Çağlar Bayur yazdı: hortum servisi ne lem Hortum işi ustalık ister 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 31 Ağustos 2023 Paylaş 31 Ağustos 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Abidik gubidik hortum serviste yokken özelde var. Nasıl oluyor peki El yapımı yok sanayi yapımı akıllı vida. Dur hatlar karıştı. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ağustos 2023 Paylaş 31 Ağustos 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hortum işi ustalık ister silivri geçen hafta sıcaktı lakin git gide soğuyor Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Ağustos 2023 Paylaş 31 Ağustos 2023 Çağlar Bayur yazdı: silivri geçen hafta sıcaktı lakin git gide soğuyor götürdük malları, söz müzik kibariye şaka haa, siyasi algılamayın. olduğum yerde mutluyum 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Eylül 2023 Yazar Paylaş 19 Eylül 2023 Emmi bana 5700 tl borç çıkardı… arabanın kaskosu 5700 9 taksit yaptırdık. Gardaşımın kredi kartında hiç borç yoktu , bende ona ödettirdim… 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Eylül 2023 Paylaş 19 Eylül 2023 Ali Darbaz yazdı: Emmi bana 5700 tl borç çıkardı… Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Ekim 2023 Yazar Paylaş 23 Ekim 2023 Arabanın Sivas'da yağ soğutucusu sıkıntı cıkardı. Termostada giden borunun soğutucu tarafı su sızıdırıp buhar oluşturdu. Babama gerekli yönlendirmeleri yaptım doğru ustayı internette bulduk ve ona götürdük. Tamda benim düşündüğüm gibi yağ soğutucusunu değiştirmek yerine conta yenilemesi yapıp babamı göndermiş. Araba vites arızası kendi kendine düzelmiş Araba ay sonu sivas'dan istanbula dönecek inşallah . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ekim 2023 Paylaş 23 Ekim 2023 bakımlarda antifiriz ölçümü yapılıyor muydu Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Ekim 2023 Paylaş 23 Ekim 2023 Ali Darbaz yazdı: doğru ustayı internette bulduk çok tehlikeli cümle. Geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ekim 2023 Paylaş 23 Ekim 2023 sivasta gagıl açan müşterilere sahip bir usta var olması bir gelişmedir 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Ekim 2023 Yazar Paylaş 23 Ekim 2023 (düzenlendi) Selçuk Bakış yazdı: Kimmiş bu usta merak ettim şimdi Sivas Yapar Oto tamirhanesi. https://maps.app.goo.gl/aeSWPBGCW1r3aPgi6 Tansu Kalafatoğlu yazdı: çok tehlikeli cümle. Geçmiş olsun Ben babama arızayı söylemiştim. Babam arabayı götürünce, usta arızayı aynı benim anlattığım gibi anlatmış babama. Duman yağ soğutucusunun termostada giren borsundan sızan soğutma sıvısının egzosa değmesi ile oluştuğunu oda söylemiş. Adam masraf çıkarmadan conta değişimi ile çözmüş. 1500 tl gibi komik bir ücrete araba normale döndü. Çağlar Bayur yazdı: sivasta gagıl açan müşterilere sahip bir usta var olması bir gelişmedir Sivasda 95 olumlu yorumu olan usta var. Sivas 1993 dönemindeki halinden şu an çok daha iyi durumda.. Sokaklarda medeniyeti görmek mümkün. 23 Ekim 2023 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 23 Ekim 2023 Paylaş 23 Ekim 2023 Ali Darbaz yazdı: Sivas Yapar Oto tamirhanesi. https://maps.app.goo.gl/aeSWPBGCW1r3aPgi6 Hemen yanında ki Oscar çok iyidir, isim tanıdık gelmişti demek ondanmış. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ekim 2023 Paylaş 23 Ekim 2023 Ali Darbaz yazdı: Sivas Yapar Oto tamirhanesi. https://maps.app.goo.gl/aeSWPBGCW1r3aPgi6 Ben babama arızayı söylemiştim. Babam arabayı götürünce, usta arızayı aynı benim anlattığım gibi anlatmış babama. Duman yağ soğutucusunun termostada giren borsundan sızan soğutma sıvısının egzosa değmesi ile oluştuğunu oda söylemiş. Adam masraf çıkarmadan conta değişimi ile çözmüş. 1500 tl gibi komik bir ücrete araba normale döndü. Sivasda 95 olumlu yorumu olan usta var. Sivas 1993 yılındaki olaylardan çok çok daha iyi bir halde şu an. Sokaklarda medeniyeti görmek mümkün. 6 ay önce biri tek yıldız vermiş Selçuk Bakış yazdı: Hemen yanında ki Oscar çok iyidir, isim tanıdık gelmişti demek ondanmış. gagılda yok kimse gitmez Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Ekim 2023 Yazar Paylaş 23 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: 6 ay önce biri tek yıldız vermiş Valla biz bugünkü işinden çok memnun kaldık. Demekki bilmediği araba denk gelmiş. Her arabanın altına aynı usta yatarsa elbette bir sıkıntı çıkar. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts