Selim Bilgin 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Gerçek hipermil ve nispeten performanslı otomobil dünyasına hoşgeldin. Vesileyle şanzıman DCT diye geçer, çift kavramadır, Alfa’daki TCT’nin aynısı. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Alfa da titreme başlıyordu. Bizde vardı guiletta mjet tct 18 jantlı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Ali Darbaz yazdı: eski bakımsızdan sonra fark hemen ekrana yansımış 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Ne güzel araba almışsın, cheviye daha binmezsin 😁 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Mert Gülkokan yazdı: Kronik sorunları var mı ? Yok sayılır, kavrama bitiriyor işte kullanıma göre her kuru kavrama gibi. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Kasım 2022 Yazar Paylaş 7 Kasım 2022 Selim Bilgin yazdı: Yok sayılır, kavrama bitiriyor işte kullanıma göre her kuru kavrama gibi. Valla araba 150 k kilometrede geçmişini yarın sorarım. Kaç defa şanzımanı değişmiş bozulmuş öğrenirim. Benim kullandığım Egea'da bir kusur göremedim. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 8 Kasım 2022 Paylaş 8 Kasım 2022 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Üstüne kışlık takmışsınız… arabaya 40 psi hava vurmuşsunuz. Benim gunahım nedir. Bu arada tulumba bozuktu , vaktimde yoktu. Ben hipermil yaptım.. Doğru haklısın. Hayırlı olsun. Güzel araçtır. 1.6 ayrı bir keyif verir. Bende 1.3 var. Hızdan sebep 1.6 almayı düşünüyorum. Hipermillin sırası mı şimdi. Yakıt bedava bas be kardeşim. Şu hayatın tadını çıkar. Valla kıymet bilmiyonuz Şaka şaka. Kurallara uyalım uymayanları uyaralım. Euro5 ise hipermil dinlemez demedi deme 8 Kasım 2022 tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Kasım 2022 Yazar Paylaş 8 Kasım 2022 Ümit Türk yazdı: Doğru haklısın. Hayırlı olsun. Güzel araçtır. 1.6 ayrı bir keyif verir. Bende 1.3 var. Hızdan sebep 1.6 almayı düşünüyorum. Hipermillin sırası mı şimdi. Yakıt bedava bas be kardeşim. Şu hayatın tadını çıkar. Valla kıymet bilmiyonuz Şaka şaka. Kurallara uyalım uymayanları uyaralım. Euro5 ise hipermil dinlemez demedi deme Arabanın çeteresini atarmısın özelden. Alıcı gözüyle inceliycem. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 9 Kasım 2022 Paylaş 9 Kasım 2022 Ali Darbaz yazdı: Arabanın çeteresini atarmısın özelden. Alıcı gözüyle inceliycem. Bunu yapamam. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 9 Kasım 2022 Paylaş 9 Kasım 2022 Konu başlığının Ali Darbaz'ın şahsi ve şirket arabaları olarak değiştirilmesini öneriyorum. 1 3 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 9 Kasım 2022 Paylaş 9 Kasım 2022 Ali Darbaz yazdı: Arabanın çeteresini atarmısın özelden. Alıcı gözüyle inceliycem. Sen bakma 1.6 düşünüyorum dediğine, değiştirmez o arabayı Ümit Türk yazdı: Bunu yapamam. Satarsan araba alamazsın biliyorsun değil mi? 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 9 Kasım 2022 Paylaş 9 Kasım 2022 Murat Sahın yazdı: Satarsan araba alamazsın biliyorsun değil mi? Niye ki ? Murat Sahın yazdı: Sen bakma 1.6 düşünüyorum dediğine, değiştirmez o arabayı Ben mi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Kasım 2022 Yazar Paylaş 9 Kasım 2022 Ümit Türk yazdı: Bunu yapamam. Arabanın Amel defteri ağzına kadar kaza dolu. Ben çetereyi aldım zaten. akşam incelerim. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 9 Kasım 2022 Paylaş 9 Kasım 2022 Ali Darbaz yazdı: Arabanın Amel defteri ağzına kadar kaza dolu. Ben çetereyi aldım zaten. akşam incelerim. O yüzden uyardım seni. Klima sorunu bile. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 9 Kasım 2022 Paylaş 9 Kasım 2022 Ümit Türk yazdı: Niye ki ? Sen şimdi egeayı sat, yarın bu saatlerde hesabındaki para sana aynı egeadan alamayacakda ondan Yorum bağlantısı
Ümit Türk 9 Kasım 2022 Paylaş 9 Kasım 2022 Murat Sahın yazdı: Sen şimdi egeayı sat, yarın bu saatlerde hesabındaki para sana aynı egeadan alamayacakda ondan O iş bende. Arabanın müşterisi hazır. Tetikte bekliyor. Alacağım aracı bulamadım daha. Takibimde olanı satmışlar Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Kasım 2022 Yazar Paylaş 10 Kasım 2022 3 farkl tulumba gezdim arıza düzelmedi. Sorun nerde. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 10 Kasım 2022 Paylaş 10 Kasım 2022 Ali Darbaz yazdı: 3 farkl tulumba gezdim arıza düzelmedi. Sorun nerde. Tulumba denince akla balkan tulumbacisi gelir. Sicak sicak olsada yesek. Lastik basinclarini sifirladin mi? Hafizada 35psi olarak kayitliysa 33 olunca uyari veriyor. Tekrar kayit etmek lazim. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 10 Kasım 2022 Paylaş 10 Kasım 2022 Ali Darbaz yazdı: 3 farkl tulumba gezdim arıza düzelmedi. Sorun nerde. Soldaki döğmeden kapat. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Kasım 2022 Yazar Paylaş 10 Kasım 2022 Erdem Doğan yazdı: Tulumba denince akla balkan tulumbacisi gelir. Sicak sicak olsada yesek. Lastik basinclarini sifirladin mi? Hafizada 35psi olarak kayitliysa 33 olunca uyari veriyor. Tekrar kayit etmek lazim. ayar bulamadım El kitabı italyanca.. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Kasım 2022 Paylaş 10 Kasım 2022 Yok artık. İnternet çağında eldeki İtalyanca klavuza bakmalar https://otomobil.fiat.com.tr/satis-sonrasi/kullanim-kilavuzlari 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Kasım 2022 Yazar Paylaş 10 Kasım 2022 Ümit Türk yazdı: Soldaki döğmeden kapat. Ayar bulamadım valla önler 2.3 arkalar 2.1 bar yaptım gene olmadı Hay ben… yahu lineada lastik şişince arıza sönerdi bunda böyle buton varmış yeni gördüm.., Yorum bağlantısı
Ümit Türk 10 Kasım 2022 Paylaş 10 Kasım 2022 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Ayar bulamadım valla önler 2.3 arkalar 2.1 bar yaptım gene olmadı Hay ben… yahu lineada lastik şişince arıza sönerdi bunda böyle buton varmış yeni gördüm.., Onu diyorum işte bende. Klavuzu gönderebilirim sana yön vermesi açısından. PDF formatında. 60mb nasıl göndericem bilmiyorum, 10 Kasım 2022 tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Kasım 2022 Yazar Paylaş 10 Kasım 2022 Ümit Türk yazdı: Onu diyorum işte bende. Klavuzu gönderebilirim sana yön vermesi açısından. PDF formatında. 60mb nasıl göndericem bilmiyorum, Alırım webden Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Kasım 2022 Paylaş 10 Kasım 2022 Psi olasak yapsan daha iyi. Tuşu olması lazım. Sıfırlamak lazım. araçta gps vericisi var. Radyo dalgalarını bozar ve tpms verileri sağlıklı iletilmez. Bu da bir ihtimal. Başıma geldi oradan biliyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts