İçeriğe Yönlendir

2010 Chevrolet Cruze LS Ailenin Yeni Üyesi

Ali Darbaz

Recommended Posts

Servet Aydın
Sani Gerşon yazdı:

1.3 motor gitmiyor. 2bin devir altı o arabaya haram. İlk vites yok gibi düşünülebilir.

Kesinlikle. Dci gibi değil 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Servet Aydın yazdı:

Bi araba bu kadar mı yakışır piste 

579C867F-715D-4F89-90B6-05F2832E425F.jpeg.1639847f31026842630d5d0cf87e0636.jpeg

Araba nerde?

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
İlkay Başaran yazdı:

Araba nerde?

para nerde? Gönder artık daha ktm alıciim 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Servet Aydın yazdı:

para nerde? Gönder artık daha ktm alıciim 

Araba nerde?

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Linoya’nın  geri park sensörü olmayınca dikiz aynası izasına göre park edebildim

2E77BF1E-C168-4BF3-B3F7-A28BFA1333E8.jpeg

7832B3FC-F372-443C-976D-67C98C70561D.jpeg

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Dünkü ulusa sesleniş de, körfez köprüsü Orhan gazi için günlük 45000 araç garantisi aşıldı dendi. Günde 52000 araç geçiyormuş. İnsanlar konfora alıştığı için bırakmıyormuş. 

Aynı şekilde Yavuz Sultan selim köprüsü 107000 araç geçiyor dedi.. 

Bence konfor sebeblerden yalnızca bir tanesi, asıl sebeb benzin fiyatları demesi gerekirdi. 

Saygılar

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Ben Kartaldan Karamürsele karadan gidiyordum yakıt zamlarından sonra feribota döndüm. Karayolunun 100 tl maliyeti varken feribotun 150 tl idi 12 ay kadar önce

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Selim Bilgin yazdı:

Linea nereden çıktı? Satın mı alındı?

Yooo Şirket geçici sefer görev emri ile sahada görevlendirildim. İş bu sebeple intikal için araç istedim. Onlarda bana havuzdaki Linea araçlarını verdiler. 

Bu arada Linoya kardeş ile  1 2 vites oranları  dışında anlaşamadığımız bişey kalmadı. Arabada çok güzel çalışan yokuş kalkış desteği var.  Ama geri park sensörü yok. 

Lastik basınç göstergeside olduğunu bu sabah ötünce anlamış olduk. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Ali Darbaz yazdı:

Dünkü ulusa sesleniş de, körfez köprüsü Orhan gazi için günlük 45000 araç garantisi aşıldı dendi. Günde 52000 araç geçiyormuş. İnsanlar konfora alıştığı için bırakmıyormuş. 

Ben yoğunluk durumuna göre karar veriyorum. Alternatif yollar yoğun ise dur kalk olacak ise özel yollara yöneliyorum. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Bence konfor sebeblerden yalnızca bir tanesi, asıl sebeb benzin fiyatları demesi gerekirdi. 

Saygılar

evet enfalsyon da %80 denmişti bence asıl sebep benzin fiyatları

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Ümit Türk yazdı:

Şirketlerde hala linea mı var şaşırdım doğrusu. egea falan neyse de.

Bu arabayı 4 sene kiraladık. Sizinkiler demişki Pandemi var , fabrikada üretim durdu. İdare edin siz sonra değişiririz. Sallaya sallaya 2 sene salladınız bizi…

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Darbaz yazdı:

Bu arabayı 4 sene kiraladık. Sizinkiler demişki Pandemi var , fabrikada üretim durdu. İdare edin siz sonra değişiririz. Sallaya sallaya 2 sene salladınız bizi…

olsun olsun olmamasından iyidir. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
(düzenlendi)
Ali Darbaz yazdı:

gün vesile günü, çip krizi de vardı noldu o iş? çin den kum geliyor mu artık tayvana mesela? vesile ile güncel çipler nerede üretiliyor da krizi oldu mesela?

gagıldan gelenlere not, yukarıdaki cümle 2025 te okunursa daha anlamlı olacak

tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Ümit Türk yazdı:

Çağlar Bayur yazdı:

gün vesile günü, çip krizi de vardı noldu o iş? çin den kum geliyor mu artık tayvana mesela? vesile ile güncel çipler nerede üretiliyor da krizi oldu mesela?

gagıldan gelenlere not, yukarıdaki cümle 2025 te okunursa daha anlamlı olacak

Abi Umit bizim kampüste kiralamada çalışıyor. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Abi Umit bizim kampüste kiralamada çalışıyor. 

gagıla tarihi not, ben de zaten pandemi için yazmıştım, diğer konudan biliyorum kampüste, o da bir koç mağduru, ne demişler koçta değil koçla çalış :rofl:

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Çağlar Bayur yazdı:

gagıla tarihi not, ben de zaten pandemi için yazmıştım, diğer konudan biliyorum kampüste, o da bir koç mağduru, ne demişler koçta değil koçla çalış :rofl:

koçun gözünü seveyim. :D 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

yahu 7 gün linea kullanıp bu gün kısa msafe Cruze kullanınca anladımki Cruze  lineayı döver . 
severdimiz sevmezsiniz cruze uzak ara önde bir otomobil..

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Ümit Türk yazdı:

ya arkadaş egea yoksa üst sınıf verirsin. Focus olur, qashqai olur hatta passatada razıyız.. s350 ver demeyozya

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Ali Darbaz yazdı:

ya arkadaş egea yoksa üst sınıf verirsin. Focus olur, qashqai olur hatta passatada razıyız.. s350 ver demeyozya

Elektrikli scooter vermesinler de

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Köksal Yılmaz yazdı:

Elektrikli scooter vermesinler de

Oda satılıyor :D

Ali Darbaz yazdı:

Bir teknisyene o kadar yüksek araç verilmez. Araç hizmet aracıdır. Ulaşım sağlanması için verilir. Konfor arıyorsan cruze ile devamke :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Ali Darbaz yazdı:

Bedava arabayı buldunuz da üst sınıfını arıyorsunuz :D

Bu durumu anlatan özlü bir söz olması lazım ama benim aklıma hep argo olanı geliyo yazamıyorum :D 

İyi ki Koç'ta çalışıyorsunuz yoksa Allah muhafaza küçük kurumsal olmayan veya kağıt üzerinde kurumsal bir firmada çalışsanız nelerden şikayet edecektiniz.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...