İçeriğe Yönlendir

2010 Chevrolet Cruze LS Ailenin Yeni Üyesi

Ali Darbaz

Recommended Posts

Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

100 dakikada 8,5km yol gidince tüketim uçtu. Ondan yanmıştır kart :) 

pazar günü mangal dönüşü mesela

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

pazar günü mangal dönüşü mesela

Pazar günü her türlü rahat. Esas gizli trafik bence cuma öğleden sonra. İş yapanla gezenler aynı anda çıkıyor piyasaya

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Olum bugün hayatımın şokunu yaşadım. Farkında olmadan destek vermeye ünlü bir astroloji uzmanın yanına gitmişim. Adam bilgisayarını onrırken bir kaç bilgi verip astroloji ve burçlarıma baktı. Sonra başladı anlatmaya… saydı saydı saydı ben acayip tuhaf oldum. Çünkü adamın her dediği  %90 tutuyordu. Bir kız sahip olmamdan emekçi olmama kadar herşeyi döktü..karımın karakterini dahi anlattı…

akşam merak ettim ismini araştırdım.. Adam çok ünlü tvlere çıkmış astroloji dil bilimci önde gelen bir uzmanmış…

Hayretler içindeyim… 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Selim Bilgin yazdı:

Bi Felak-Nas okusaydın yatmadan. 

Bu sefer gerçekten Ali eski ali değil artık 😁

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Benzinli Atmosferik Cruzemun kıymetini bu arabayı kullanınca anladım. Yeni haftaya bu maceraperest 1,3 multijet uşak ile devam edeceğiz… 

tüm sürüş hissiyatimi tarumar ettii.. 

E4BFE4AD-31B4-4843-8685-D243D0307D9E.jpeg

8AC7B231-3542-49C5-87BA-C23517C4FF89.jpeg

624BF2C2-9B2E-420F-B028-E0993230E9C2.jpeg

078D4C36-EAE1-4004-8694-84B7114CAF6C.jpeg

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Koray Demir yazdı:

2000 d/dk civarında sürmeye çalış daha altında yürümez o meret.

valla öyle billa öyle. Gaz pedalı çok garip.. cruze %100 bastığım mesafe Lineada %60 gibi bir yere geliyor.. 

daha ilginci ayak gazdan çekip rampa aşağı süzülürken bana vitesi düşür diyor.  Cruze 1 nci vitesi çok uzunmuş. Linea 1 2 vitesleri hemen bitiyor. Ama o motor fren etkisi yokmu hiç konforlu değil. Kadife gibi süremedim.: 

Kısa bir sıkışık trafik ve hipermil yaptım.. 22.1 km ekonomi gösteriyor. Yani 1 litre mazot ile 22 km gidiyormuş . Aşağı yukarı 100 km yolda 4,5 litre

Yorum bağlantısı
Koray Demir

1.3 fındık motor 1. Vites hepten ölü zaten anca 3-4 viteslerde maksimum performansında uzayabiliyor. Yelken modu olmaz normaldir küçük hacimli turbo dizel. Genelde TSİ grubu araçların hızlanmaya meyili yüksektir. 

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Ali Darbaz yazdı:

valla öyle billa öyle. Gaz pedalı çok garip.. cruze %100 bastığım mesafe Lineada %60 gibi bir yere geliyor.. 

daha ilginci ayak gazdan çekip rampa aşağı süzülürken bana vitesi düşür diyor.  Cruze 1 nci vitesi çok uzunmuş. Linea 1 2 vitesleri hemen bitiyor. Ama o motor fren etkisi yokmu hiç konforlu değil. Kadife gibi süremedim.: 

Kısa bir sıkışık trafik ve hipermil yaptım.. 22.1 km ekonomi gösteriyor. Yani 1 litre mazot ile 22 km gidiyormuş . Aşağı yukarı 100 km yolda 4,5 litre

Hiç baska araba surmemissin gibi :).

1.3 mjetin ruhuna uygun değilsin bide 4.5 yaktirmsin gitti hipermillerlik benim gözümde 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Şanzımanla alakalı bence benim 1.3 mjde 1.vites dahil oldukça uzun. Linea yeğende var bikaç kez kulladım sürüşten ziyade görüş açılarını sevmemiştim. Alışırsan oldukça ucuza seyahat edersin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

1.3 mjet lineanın 1.viteste çıkamayacağı, kalkamayacağı yokuş yok gibi. 1 den 2 ye geçişte arası biraz fazla açık kullanırken fark ediliyor. Diğer vitesler o kadar değil. 1249 cc lik motora göre çoğu kullanıcıyı tatmin edecek hızlanma ve yakıt değerleri sunuyor. Tr şartlarında gayet iş görecek araba.

Motor sesi çok çirkin. 

Önder abinin 5 silindirlinin ses süper. Keşke benim olsa.

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
İlkay Başaran yazdı:

Bu süper. 14.3 litre atmosferik v8 dizel.

Terapi. V6’nın da sesi güzeldir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
İlkay Başaran yazdı:

Selim Bilgin yazdı:

Terapi. V6’nın da sesi güzeldir. 

O sırada Ali Darbaz. 

IMG_3026.jpg

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Kızım bana Start Finish düzlüğündeki yeşiller içinde karahindiba topladı. 

IMG_3044.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
İlkay Başaran yazdı:

Bir ara servis beklerken bizim servisten 5-10 dakika önce bir tane bundan gelirdi. Her gün heyecanla beklerdim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Miss gibi şirket arabası... 

Kasko masrafı yok

Vergisi muayene masrafı yok

Trafik sigortası yok

Ama en güzeli ayrıntıda gizli

IMG_20220925_180913.jpg

IMG_20220925_180929.jpg

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

bir de bakımlı olsa demek ki gerçek fiat keyfine kavuşacaksın

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

1.3 motor gitmiyor. 2bin devir altı o arabaya haram. İlk vites yok gibi düşünülebilir.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...