Murat Sahın 7 Eylül 2022 Paylaş 7 Eylül 2022 Ümit Türk yazdı: Töbe est niye Esenyalı güzel yerdir niye öyle dedin. Demek ki o güzergahta hypermill olmuyo 1 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Eylül 2022 Paylaş 7 Eylül 2022 Ali Darbaz yazdı: Çekmeköy , taşdelen miss gibi. Ukrayna gibi düm düz. Konya’ya noldu Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Eylül 2022 Yazar Paylaş 8 Eylül 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Konya’ya noldu Artık hergün Maslak'da iş başı yapan eşimi , Kavacık durağına taşıma görevi edindim. Her sabah 06:30 da kavacığa 20 km araba sürüyorum.. Harika bir gün değilmi. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Eylül 2022 Paylaş 8 Eylül 2022 Ali Darbaz yazdı: Artık hergün Maslak'da iş başı yapan eşimi , Kavacık durağına taşıma görevi edindim. Her sabah 06:30 da kavacığa 20 km araba sürüyorum.. Harika bir gün değilmi. Sizin oradan karşıya geçen otobüs yok mu? Ya da 500t? Yorum bağlantısı
Ümit Türk 8 Eylül 2022 Paylaş 8 Eylül 2022 Ali Darbaz yazdı: Artık hergün Maslak'da iş başı yapan eşimi , Kavacık durağına taşıma görevi edindim. Her sabah 06:30 da kavacığa 20 km araba sürüyorum.. Harika bir gün değilmi. Birde ordan geri mi geliyorsun Maltepeye ? Ali Darbaz yazdı: Çekmeköy , taşdelen miss gibi. Ukrayna gibi düm düz. Düz olan yerleri de vardı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Eylül 2022 Yazar Paylaş 8 Eylül 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sizin oradan karşıya geçen otobüs yok mu? Ya da 500t? Ümit Türk yazdı: Birde ordan geri mi geliyorsun Maltepeye ? Düz olan yerleri de vardı. Garıcığım ile daha fazla bir arada vakit geçirmek için tabiki 3 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 8 Eylül 2022 Paylaş 8 Eylül 2022 Ali Darbaz yazdı: Garıcığım ile daha fazla bir arada vakit geçirmek için tabiki Sabah sabah güldürdün beni. tam bir Sivaslı konuşması. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Eylül 2022 Yazar Paylaş 8 Eylül 2022 (düzenlendi) Yolumu 16 km uzatıyor. 8 Eylül 2022 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türk 8 Eylül 2022 Paylaş 8 Eylül 2022 Ali Darbaz yazdı: Yolumu 16 km uzatıyor. Yol uzatması birşey değil çekilen trafik başka bir şey. 6 litreler hayal oldu. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Eylül 2022 Yazar Paylaş 8 Eylül 2022 Ümit Türk yazdı: Yol uzatması birşey değil çekilen trafik başka bir şey. 6 litreler hayal oldu. hangi trafik… https://www.instagram.com/reel/CiPBvO3AwDV/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Yorum bağlantısı
Ümit Türk 8 Eylül 2022 Paylaş 8 Eylül 2022 Ali Darbaz yazdı: hangi trafik… https://www.instagram.com/reel/CiPBvO3AwDV/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Karşı taraf. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Eylül 2022 Yazar Paylaş 8 Eylül 2022 Ümit Türk yazdı: Karşı taraf. Yahu sabahın 06:30 unda ne trafiği. Ben o trafik oluşmadan evvelinde zaten gidiyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Eylül 2022 Paylaş 8 Eylül 2022 Ali Darbaz yazdı: Yahu sabahın 06:30 unda ne trafiği. Ben o trafik oluşmadan evvelinde zaten gidiyorum. sonra bu tüketimi spritmonitör e şehir içi olarak mı kayıt ediyorsun 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Eylül 2022 Yazar Paylaş 8 Eylül 2022 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: sonra bu tüketimi spritmonitör e şehir içi olarak mı kayıt ediyorsun Yoo ... Ben hepsini seçiyorum. 8 Eylül 2022 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Eylül 2022 Paylaş 8 Eylül 2022 o zaman clubta niye şehir içi tüketimi diye yazıon, hans tan eksiğimiz nedir bizi sevmion mu 4 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 Eylül 2022 Paylaş 8 Eylül 2022 Ali Darbaz yazdı: Garıcığım ile daha fazla bir arada vakit geçirmek için tabiki Taam taam anladık bizde daha fazla kork... vakit geçirmek için işe bırakıp işten alıyoruz Hemde hanımın isyeri eve 100 metre 😎 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Eylül 2022 Paylaş 8 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: o zaman clubta niye şehir içi tüketimi diye yazıon, hans tan eksiğimiz nedir bizi sevmion mu Sanal alemde tüm arabaların tüketimi şehir dışı verisi yazılır abi bilmiyon mu. Arabaları şehir-rakım tabelasının orada bırakıp şehir içine öyle girerler. Yoktur yani şehir içi verisi 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sanal alemde tüm arabaların tüketimi şehir dışı verisi yazılır abi bilmiyon mu. Arabaları şehir-rakım tabelasının orada bırakıp şehir içine öyle girerler. Yoktur yani şehir içi verisi Şehiriçi 6 şehirdışı 9 yakıyorum. Ben hangisini yazayım 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 Erdem Doğan yazdı: Şehiriçi 6 şehirdışı 9 yakıyorum. Ben hangisini yazayım şehri değiş Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: şehri değiş Güneye doğru olsun rota? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 Erdem Doğan yazdı: Şehiriçi 6 şehirdışı 9 yakıyorum. Ben hangisini yazayım rav 4 Hibrit mi aldın Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: rav 4 Hibrit mi aldın bence limtisiz hız sınırını değerlendiriyor, 100 ps ler konudan çıksın kasıyor Erdem Doğan yazdı: Güneye doğru olsun rota? zoll nedir bilir misin, elde pasaport 8 saat beklemek nasıldır 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Eylül 2022 Yazar Paylaş 12 Eylül 2022 Benim tüketim 8 litreye çıktı dostlar.. Ama ne diyoruz... Aşklaaa Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Eylül 2022 Paylaş 12 Eylül 2022 Şu kırmızı yerde o araba 12 yakar. Senin çıktığın saatteki trafikte senin yolu çizersen daha iyi anlaşırız Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Eylül 2022 Yazar Paylaş 12 Eylül 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şu kırmızı yerde o araba 12 yakar. Senin çıktığın saatteki trafikte senin yolu çizersen daha iyi anlaşırız Cruze en yoğun maslak trafiğinde dahi 11 litre üzerine çıkmadı. Oda tamamen durduğumuz levent tarafında rölantide beklerken oldu. Duran halden harekete geçtiğim anda 10 litrelere indi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts