Mahmut Yıldız 22 Ağustos 2022 Paylaş 22 Ağustos 2022 Selim Bilgin yazdı: Aynısına ben de şahit oldum, markette bir kadın paramız yok alamayız dedi kızına çikolata ya da dondurma öyle bir şeydi, bir teyze de kuzum ben alayım canın çektiyse dedi. Kadın kibarca teşekkür etti. Sonra Range Rover'larına binip gittiler. Hemen bir tane Range almalıyım. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 Ağustos 2022 Paylaş 22 Ağustos 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Hemen bir tane Range almalıyım. Bende midrange alacağım. https://www.hepsiburada.com/ara?q=midrange Para buna yetiyor anca. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2022 Benim esas bomba yakında patlıyor. Maaş alır almaz ufukta 4500 tl değerinde çoçuk odası takımı var. Şu mobilyada beni uyaracağınız bir şey var. Çoçuk için çalışma masası. https://www.trendyol.com/rabi/izel-country-calisma-masasi-p-117969865?boutiqueId=606554&merchantId=107067 Buda alınacak dolap.. https://www.trendyol.com/rabi/diva-counry-3-kapakli-2-cekmeceli-gardirop-p-4128879?boutiqueId=61&merchantId=107067&filterOverPriceListings=false&sav=true Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 22 Ağustos 2022 Paylaş 22 Ağustos 2022 İlkay Başaran yazdı: Bende midrange alacağım. https://www.hepsiburada.com/ara?q=midrange Para buna yetiyor anca. Benim ki bundan olabilir ancak. Halıda gitsin yeter. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Ağustos 2022 Paylaş 22 Ağustos 2022 beyaz tutkal al montajda kenarlar geç mutlaka 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Eylül 2022 Yazar Paylaş 5 Eylül 2022 Maşallah.. 18 lirayı duyunca depoyu fulleme gereği hissettim. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Eylül 2022 Paylaş 5 Eylül 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Kızım 4,5 yaşında. Paramız yok deyip almıyorum bazı şeyleri. Bazen markette iki şey birden almak istiyor. Paramız birine yeter diyoruz, ikincisini almıyoruz. Arada kendi alış veriş yapsın diye para verip ufak şeyler almaya gönderiyoruz, tabi uzaktan takip edip ne yaptığını gözlemliyoruz. Birinde fazladan sakız almak istedi. Kasadaki kız para yetmez deyince "tamam, sakızı bırakalım" deyip bıraktı. Bir gün eşim yine markette istediği şekeri paramız yok deyip almamış. Teyzenin birinin çok acımış, al kızım ben alayım demiş. Yok dedim diyor ama teyze yapışmış bırakmıyor. Ben aldım gizlice, kıza sonra verdim diyor. Konuyu yeni gördüm. Paramız yok demek doğru bir söylem değilmiş bir yerde okudum ama mevzuyu hatırlayamadım. Açıklama yok almıyoruz bitti 🙂 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Eylül 2022 Paylaş 5 Eylül 2022 Metin Akbal yazdı: Konuyu yeni gördüm. Paramız yok demek doğru bir söylem değilmiş bir yerde okudum ama mevzuyu hatırlayamadım. Açıklama yok almıyoruz bitti 🙂 Arkadaş denedi onu. Çocuk okulda söylemiş. Okul aile birliği aileye destek olmaya çalışmıştı. Rezil bi durum olmuştu. ben onun yerine direkt hesap anlatıyorum. Bu kadar paramız var. Hep oyuncak alırsak yemek almaya kalmıyor bak diye oyun yaptım. 1-2 seferde anladılar 5 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 5 Eylül 2022 Paylaş 5 Eylül 2022 Metin Akbal yazdı: Konuyu yeni gördüm. Paramız yok demek doğru bir söylem değilmiş bir yerde okudum ama mevzuyu hatırlayamadım. Açıklama yok almıyoruz bitti 🙂 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Arkadaş denedi onu. Çocuk okulda söylemiş. Okul aile birliği aileye destek olmaya çalışmıştı. Rezil bi durum olmuştu. ben onun yerine direkt hesap anlatıyorum. Bu kadar paramız var. Hep oyuncak alırsak yemek almaya kalmıyor bak diye oyun yaptım. 1-2 seferde anladılar Biz de o şekilde yapıyoruz, paramız şunları almaya yetiyor, ama şunu alacak paramız yok şeklinde yapıyoruz. @Metin Akbaldoğrusu nasıl olmalı peki? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Eylül 2022 Paylaş 5 Eylül 2022 Metin Akbal yazdı: Konuyu yeni gördüm. Paramız yok demek doğru bir söylem değilmiş bir yerde okudum ama mevzuyu hatırlayamadım. Açıklama yok almıyoruz bitti 🙂 Büyük oğlum baba biz fakir miyiz? demişti. Evet diyemedim hayır da diyemedim. Fasfakiriz diye bağladım işi. 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Eylül 2022 Paylaş 5 Eylül 2022 İlkay Başaran yazdı: Büyük oğlum baba biz fakir miyiz? demişti. Evet diyemedim hayır da diyemedim. Fasfakiriz diye bağladım işi. limonataya koyacak nane kalmamış, kaptanı haşladım, güzel bir koyda demirlemişiz, şimdi işin yoksa zodiac la limana geri dön, organik naneyi bul al geri gel büyük sıkınıt, baba diyolar nanemiz yok mu veletler ağlıyor içim burkuldu 2 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 5 Eylül 2022 Paylaş 5 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: limonataya koyacak nane kalmamış, kaptanı haşladım, güzel bir koyda demirlemişiz, şimdi işin yoksa zodiac la limana geri dön, organik naneyi bul al geri gel büyük sıkınıt, baba diyolar nanemiz yok mu veletler ağlıyor içim burkuldu Geçen gün havyar bitmiş aynı duyguları yaşadım. 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Eylül 2022 Paylaş 5 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: limonataya koyacak nane kalmamış, kaptanı haşladım, güzel bir koyda demirlemişiz, şimdi işin yoksa zodiac la limana geri dön, organik naneyi bul al geri gel büyük sıkınıt, baba diyolar nanemiz yok mu veletler ağlıyor içim burkuldu Bizim zodiactaki v12 mercury ye sen gel midye yapış. Suyu kesmez mi? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Eylül 2022 Yazar Paylaş 7 Eylül 2022 Dün çok deli trafik gördüm. Tüketim 12 litreyi gördü. Arabayı park ettim. Bir fan açışı var görmelisiniz. İlk defa en yüksek seviye fan açtı. Altından şıpır şıpır sular boşaldı. korka korka kaputu açtım… akan giden bişey yok. Seviyeler normal.. babam geldi “klima suyu” dedi. içim bi rahatladı… klima açıktı ve nem yüksekti. Kapı önünde birden boşalması beni heyecanlandırdı. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Eylül 2022 Paylaş 7 Eylül 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Biz de o şekilde yapıyoruz, paramız şunları almaya yetiyor, ama şunu alacak paramız yok şeklinde yapıyoruz. @Metin Akbaldoğrusu nasıl olmalı peki? O izlediğim programı hatirlasam yazacam da bulamadım 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Eylül 2022 Yazar Paylaş 7 Eylül 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bunu izledin mi Maslaktan saat 18:00 da çıktım 20 km yolu 01:30 saate geldim. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 7 Eylül 2022 Paylaş 7 Eylül 2022 Ali Darbaz yazdı: Maslaktan saat 18:00 da çıktım 20 km yolu 01:30 saate geldim. Bence yine iyi. Daha kötüleri var. Benim ev şirkete tam 20 km ve 45 dakikada gidiyorum. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Eylül 2022 Paylaş 7 Eylül 2022 Ali Darbaz yazdı: Maslaktan saat 18:00 da çıktım 20 km yolu 01:30 saate geldim. çok iyi. Biz 1:40 saatte 8,5km sürebildik Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Eylül 2022 Yazar Paylaş 7 Eylül 2022 Ümit Türk yazdı: Bence yine iyi. Daha kötüleri var. Benim ev şirkete tam 20 km ve 45 dakikada gidiyorum. Sen nerde oturuyon... Ümraniyedenmi geliyon... Valla ben şile otoyolundan basıp geçiyom. 25 dk Yorum bağlantısı
Ümit Türk 7 Eylül 2022 Paylaş 7 Eylül 2022 Ali Darbaz yazdı: Sen nerde oturuyon... Ümraniyedenmi geliyon... Valla ben şile otoyolundan basıp geçiyom. 25 dk Pendik Esenyalıdan. Servislen Özel aracımla gelirsem 25-35 dk arasında değişiyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Eylül 2022 Yazar Paylaş 7 Eylül 2022 Ümit Türk yazdı: Pendik Esenyalıdan. Servislen Özel aracımla gelirsem 25-35 dk arasında değişiyor. Hee doğru. Bende o servisi çok kullanırdım. Esenyalı son durakta inerdim. Allah kurtardı beni oradan. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 7 Eylül 2022 Paylaş 7 Eylül 2022 Ali Darbaz yazdı: Hee doğru. Bende o servisi çok kullanırdım. Esenyalı son durakta inerdim. Allah kurtardı beni oradan. Töbe est niye Esenyalı güzel yerdir niye öyle dedin. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Eylül 2022 Yazar Paylaş 7 Eylül 2022 Ümit Türk yazdı: Töbe est niye Esenyalı güzel yerdir niye öyle dedin. Çekmeköy , taşdelen miss gibi. Ukrayna gibi düm düz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts