İçeriğe Yönlendir

2010 Chevrolet Cruze LS Ailenin Yeni Üyesi

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ümit Türk
Çağlar Bayur yazdı:

durağa yanaşan otobüse yaklaşma hızını görünce yine dudağım uçukladı Allah korusun

Göremedim onu.  22:20 demi?  Eğer o ise anormal göremedim :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Benim gözler Akr-D atış kontrol radarı gibidir. Tehlikeyi farkedip beyin sinir sistemi için hedef aydınlatması yapar. İletim hızım ışıl hızında olduğu için doğru kaçınma manevralarında ustayımdır. 

• Mutlu 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Çağlar Bayur yazdı:

yetkili servis cihazı araca bağlandığı zaman zaten güncelleme var ise önce onu otomatik yükler

Her zaman böyle olmuyor. Renault'da mesela araca yazılım yüklenecek 6 beyin vardı. Hepsini tek tek kontrol ettirmen lazımdı.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Sani Gerşon yazdı:

Her zaman böyle olmuyor. Renault'da mesela araca yazılım yüklenecek 6 beyin vardı. Hepsini tek tek kontrol ettirmen lazımdı.

Mercedes mi bu.. Ne kadar beyin varmış öyle. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Mehmet Ozyurek yazdı:

Mercedes mi bu.. Ne kadar beyin varmış öyle. 

Abi beyin dediğimiz şey, radyo, abs modülü, enjeksiyon beyni, ecu gibi şeyler. Yani temelde bazıları beyin değil ama, yazılım olmadan çalışmıyorlar sonuçta :) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Benim gözler Akr-D atış kontrol radarı gibidir. Tehlikeyi farkedip beyin sinir sistemi için hedef aydınlatması yapar. İletim hızım ışıl hızında olduğu için doğru kaçınma manevralarında ustayımdır. 

otobüsün önündeki minibüse hamle yapan yayaya denk gelme

Sani Gerşon yazdı:

bizim kotek dakksında hallederdi, reklamsız hem de

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Çağlar Bayur yazdı:

bizim kotek dakksında hallederdi, reklamsız hem de

Tam olması gereken. Yazılımı üretici boşu boşuna çıkarmıyor sonuçta. Yetkili servise bakıma da gidiyorsam, kendilerinden bi şey katmaları lazım.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Bu hafta rekor kırıcam gibi… 

5.8 litre ile çarşambayıda bitirdim. 

9C1D0F4D-323A-4248-B07D-D6729F1ED185.jpeg

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Darbaz yazdı:

Bu hafta rekor kırıcam gibi… 

5.8 litre ile çarşambayıda bitirdim. 

9C1D0F4D-323A-4248-B07D-D6729F1ED185.jpeg

Ortalama hız kaç? 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Benim %75 istanbul içi, %25 uzun yol

uzun yolda da 100 altına inmem. 20 bin km’nin ortalama hızı 25km/s

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Gök yazdı:

Şehir dışı gibi aynı

çok benziyor sanki şehir dışına

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

50 km ş.içi sayılmaz yahu, il sınırı içinde uzun yol ortalaması da ş.içi sayılmaz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Köksal Yılmaz yazdı:

50 km ş.içi sayılmaz yahu, il sınırı içinde uzun yol ortalaması da ş.içi sayılmaz.

yutup böyle bir dünya daha neler var neler

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Ortalama hız 45

tüketim 5.8 litre… 

Pazartersi , Salı , Çarşamba ve perşembe sabahı... 5,8 litre ortalama yakaladık. Cumayıda bitirirsek miss gibi. 

64F54F69-C0BA-4335-B9A0-9EDB8BC4A6E6.jpeg

E9E89B95-51E2-478D-B823-218BA2416FDB.jpeg

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Günaydın. 

Dün akşam bazı aile içi kararlar konuşuldu.. Bu nedenle 3 ncü bir Cruze satın alımı düşünülüyor. 

Şu ilandaki araba renginden ve sahibinin hayel kırıklığından mütevellit gözüme ucuz geldi. Pİyasası olmayan böyle ölü arabalara hep fırsat arabası gözü ile bakarım. 

2012 model ve hız sabitlemeli. Tamda bana göre aslında... Satılık Ünalanda ev var almak isteyen varmı. 

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-ikinci-sahibinden-orjinal-km-lpg-hic-takilmadi-1035430947/detay

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Darbaz yazdı:

Günaydın. 

Dün akşam bazı aile içi kararlar konuşuldu.. Bu nedenle 3 ncü bir Cruze satın alımı düşünülüyor. 

Şu ilandaki araba renginden ve sahibinin hayel kırıklığından mütevellit gözüme ucuz geldi. Pİyasası olmayan böyle ölü arabalara hep fırsat arabası gözü ile bakarım. 

2012 model ve hız sabitlemeli. Tamda bana göre aslında... Satılık Ünalanda ev var almak isteyen varmı. 

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-ikinci-sahibinden-orjinal-km-lpg-hic-takilmadi-1035430947/detay

Günaydın; 

Yine mi cruze :D

Artık lakabın crazy ali. 

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Ali Darbaz yazdı:

Günaydın. 

Çok güzelmiş.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ümit Türk yazdı:

Günaydın; 

Yine mi cruze :D

Artık lakabın crazy ali. 

Cruze ali daha iyi değil mi? 

artık cruze galeri de açarsın 😁

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Cruze ali daha iyi değil mi? 

artık cruze galeri de açarsın 😁

yahu tamiri kolay neredeyse her arızazısınıda biliyorum. Yakında PDİ cihazıda alırım sanki. Toyota Corolla 1,5 piyasası düşene  kadar  böyle .. :D

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

yahu tamiri kolay neredeyse her arızazısınıda biliyorum. Yakında PDİ cihazıda alırım sanki. Toyota Corolla 1,5 piyasası düşene  kadar  böyle .. :D

Şahinler kaç para biliyor musun :) 

2010 cruze ile 2010 mazda 3 arasında 50-70 bin lira fark varmış. Cruze epey ucuz

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Şahinler kaç para biliyor musun :) 

2010 cruze ile 2010 mazda 3 arasında 50-70 bin lira fark varmış. Cruze epey ucuz

Cruze hep ucuzdu, b segment seviyesinde satıldı çoğu zaman 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

yahu şu 1,5 corollalar çekmiyormuş. Tüpde conta yakıyormuş ve subab eritiyormuş. Hatta yeni nesil cvt şanzımanı sıkıntılıymış felan deyip Sahibinden üzerinde lobbimi kursak. Ucuza alırız. :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...