İçeriğe Yönlendir

2010 Chevrolet Cruze LS Ailenin Yeni Üyesi

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz
Murat Sahın yazdı:

Ucuz Cruzlarınız öldüm fiyattan alınır :) Ucuz dediğin Cruze 250 bin olmuştur kesin @Ali Darbaz :) 

Dün aldık 227500 tl

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Sani Gerşon yazdı:

Cruze ucuz da, yedek parçalar sıfır. Onlar pahalı.

ve şu anı değil gelecek 1 seneyi düşünerek çıkan fiyatlar bunlar. 8 ay sonra cruze 400 bin olduğunda da kasko çalışıyor olacak. 3-4 bin olur diyorum ben. 

esas sorun bende. Geçen sene 3 bin vermiştim. Bu sene kaza falan yok şükür ama sanki beni Eylül’de öttürecekler gibi his var içimde :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Aileye katılan Cruze için yeni bir ön salınca alıyoruz. AYD marka aldık, 850 tl fiyat biçtiler. Bostancı sanayide 1100 tl olan Teknorot salıncağa her nasılsa umraniyede 1500 tl fiyat geçtiler. Hastane işi nedeniyle ümraniyeye gidek ordada aynı paraya yaparız derken , Ümraniye parçacısı bizi 400 tl öptü. Oysaki Bostancıda 1100 liradan ayırttığım parça bizi bekliyordu. 

Ümraniye sanayisini oldum olalı sevmiyorum... 

Piyasada orjinal fiyatı 590 tl olan ayd ise 850 tl den öpülerek arabaya takılıyor.  Usta arabayı lifte kaldırmış olmasaydı bostancıya giderdik , ama herşey süpriz oldu.  

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Aileye katılan Cruze için yeni bir ön salınca alıyoruz. AYD marka aldık, 850 tl fiyat biçtiler. Bostancı sanayide 1100 tl olan Teknorot salıncağa her nasılsa umraniyede 1500 tl fiyat geçtiler. Hastane işi nedeniyle ümraniyeye gidek ordada aynı paraya yaparız derken , Ümraniye parçacısı bizi 400 tl öptü. Oysaki Bostancıda 1100 liradan ayırttığım parça bizi bekliyordu. 

Ümraniye sanayisini oldum olalı sevmiyorum... 

Piyasada orjinal fiyatı 590 tl olan ayd ise 850 tl den öpülerek arabaya takılıyor.  Usta arabayı lifte kaldırmış olmasaydı bostancıya giderdik , ama herşey süpriz oldu.  

Neler lazımsa aloparça’dan Megaparça’dan alabilirdin aslında. Sanayide öpebiliyorlar

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Neler lazımsa aloparça’dan Megaparça’dan alabilirdin aslında. Sanayide öpebiliyorlar

yarın araba 500 km yol gidecek. Tatil yolu yapacak. 

Rot ayarı yapan usta bunu değişmeden çıkma demiş.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Yeğenimin arabasının altındada karter koruma var. İki araba arasında 1 yıl üretim tarihi farkı var. 
IMG_20220718_175040.jpg.4bcd1ae742b68a6dd3d25071f32fae0e.jpg
Bendekine baktım pek ağır bişey değil, az yaksın diye sökme, nerde altının sürteceği belli olmaz :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

İnanılmaz ama gercek…

3 günün ortalaması 5.6 litre..

Cumaya kadar değer kaç olacak merak ediyorum.

411C93EA-7C55-45C7-AD2F-A5CB21EC2375.jpeg

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Koray Demir yazdı:

Video çekebilir misin sabah 6 da bomboş yollar olduğuna bahse girebilirim.

Sabah 6 değil , Sabah 7 de yola çıkıyorum. Defalarca videosunu çekmiştim zaten. 

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Darbaz yazdı:

Sabah 6 değil , Sabah 7 de yola çıkıyorum. Defalarca videosunu çekmiştim zaten. 

7 mi? Abi sen nereden geliyorsun? 

Pendik Esenyalı'dan Aydınevler'e şirkete yarım saate gelebiliyorum. Senin mesai 8 de başlıyor. 7 Fazla erken değil mi? Çekmeköy'den geliyorsun değil mi? Yavaş geliyorsan durum başka o zaman. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Ümit Türk yazdı:

7 mi? Abi sen nereden geliyorsun? 

Pendik Esenyalı'dan Aydınevler'e şirkete yarım saate gelebiliyorum. Senin mesai 8 de başlıyor. 7 Fazla erken değil mi? Çekmeköy'den geliyorsun değil mi? Yavaş geliyorsan durum başka o zaman. 

Benim mesai 08:30 da başlar. 17:30 da biter. 

Her sabah 07:00 yola çıkarım 23 dakika kadar araba sürerim. 

Mesai başlayana kadar ekstra çalışır, kahvaltı yaparım. 

Bu da her sabah gittiğim yol ve sürüş şeklimi gösteren en güzel videolardan biri. 

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
(düzenlendi)
Ali Darbaz yazdı:

Benim mesai 08:30 da başlar. 17:30 da biter

En son 8 de başlıyor demiştin?

Haftasonu çalışmıyorsan biz niye 5,30 da çıkamıyoz abicim nasıl adalet bu ? :D 

tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Ümit Türk yazdı:

En son 8 de başlıyor demiştin?

Haftasonu çalışmıyorsan biz niye 5,30 da çıkamıyoz abicim nasıl adalet bu ? :D 

Erken kalkan erken yol alır. 

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Darbaz yazdı:

Erken kalkan erken yol alır. 

Zaman kıymetli iyi değerlendirmek lazım. :D 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

durağa yanaşan otobüse yaklaşma hızını görünce yine dudağım uçukladı Allah korusun

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Arabamın Ecu yaılımı 2009 yılına ait. Bir arkadaş 2021 yılına ait güncellemeyi bana  600 tl karşılığı yükleyebileceğini söyledi. Bunu bedava yapmanın yolu yokmu acaba. 

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Çağlar Bayur yazdı:

durağa yanaşan otobüse yaklaşma hızını görünce yine dudağım uçukladı Allah korusun

kaçıncı dakika oluyor, baştan izlemeyelim şimdi. 

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Ali Darbaz yazdı:

Arabamın Ecu yaılımı 2009 yılına ait. Bir arkadaş 2021 yılına ait güncellemeyi bana  600 tl karşılığı yükleyebileceğini söyledi. Bunu bedava yapmanın yolu yokmu acaba. 

2009 ile 2021 arasındaki sürede mutlaka değişiklikler olmuştur. Sonra araç uykuya geçmiyor, akü bitiyor ya da başka sıkıntılar çıkıyor diye yazmak zorunda kalmayın. 

Aracın yetkili servisine başvurun 600 lira zaten istemezler, eğer aracınız uygun ise yapacaklardır. Harici şekilde aklınızdan geçirmeyin bence

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mahmut Yıldız yazdı:

kaçıncı dakika oluyor, baştan izlemeyelim şimdi. 

genelde işlem aynı, 4 rastgele zamana tıkla mutlaka bir aksiyon çıkıyor 22:20 de çıktı, 4. tıklamada

• Teşekkür 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Opeli şikayet ettim. 

Arabamın güncel yazılımını yapmaları için Opel müşteri hizmetlerini aradım. 

-Yazılım güncellemesi mümkünmüdür diye sordum. Onlarda tabiki yapabileceklerini belirttiler. 

Lakin yönlendirdiği 3 servisde bu işi yapamayacaklarını belirtti. 

Bende Şİkayetvar üzerinden şikayet ettim. 3 gün içinde dönmezler ise müşteri hizmetlerini tekrar arayıp sözlü şikayet edeceğim. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Telefon gibi olmuyor yazılım işi. Sanırım arabada daha riskli. Servisler çok bulaşmak istemiyor

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

yetkili servis cihazı araca bağlandığı zaman zaten güncelleme var ise önce onu otomatik yükler çok basit bir işlemdir, sendeki cruze hiç yetkili servise girmemiş mi? 2021 derken? araba üretimdem kalktı yazılım güncellemsi tarihi kaç? yükleme tarihi önemsiz?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...