Tansu Kalafatoğlu 18 Temmuz 2022 Paylaş 18 Temmuz 2022 Ali Darbaz yazdı: Yook bu yep yeni bir yeğen. İlk arabası ve ilk sigortası olcak. bu arabaya kasko çıkıyor mu? Çıksa Yaptıracak mı? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 18 Temmuz 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu arabaya kasko çıkıyor mu? Çıksa Yaptıracak mı? Valla benimki kaskolu, @Mehmet Ozyurek daha eyi bilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Temmuz 2022 Paylaş 18 Temmuz 2022 Valla benimki kaskolu, [mention=23]Mehmet Ozyurek[/mention] daha eyi bilir. Olur olur. Sen ruhsatı gönder 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 18 Temmuz 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Olur olur. Sen ruhsatı gönder Abi eşi bankacı mühtemelen bankadan sigorta eder. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Temmuz 2022 Paylaş 18 Temmuz 2022 Ali Darbaz yazdı: Abi eşi bankacı mühtemelen bankadan sigorta eder. Yaptıramazsa yaparız.. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Temmuz 2022 Paylaş 18 Temmuz 2022 İlk araba. Sigorta kasko… düşünemiyorum… uçuk rakamlar çıkabilir. 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 18 Temmuz 2022 Paylaş 18 Temmuz 2022 Hala aklim almiyor. Hypermiling ve kruz🤨yan yana gelmemesi gerekir bunlarin. 1 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 18 Temmuz 2022 Paylaş 18 Temmuz 2022 Tevfik Işık yazdı: Hala aklim almiyor. Hypermiling ve kruz🤨yan yana gelmemesi gerekir bunlarin. Burada amaç zoru başarmak. Yoksa egea ile şehir içi 5,5 şehir dışı 3,5 altına da iner. Lpg ve dizel fobisi var anlamadım. Aslında daha çok kar eder. Bu sefer az yakıyor diye aha çok gezer Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Temmuz 2022 Paylaş 18 Temmuz 2022 Ümit Türk yazdı: Bu sefer az yakıyor diye aha çok gezer Mantıklı aslında. Ucuz diye marketlerden bol bol aldığımız şeyleri evde daha çok kullanıyoruz Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 18 Temmuz 2022 Paylaş 18 Temmuz 2022 Fabrikasyon lpgli İ 10 vardi galiba daha once. Ali bey neden cruze? İ10 u neden sattiniz? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 18 Temmuz 2022 Tevfik Işık yazdı: Fabrikasyon lpgli İ 10 vardi galiba daha once. Ali bey neden cruze? İ10 u neden sattiniz? Merhaba Hyundai i10 2020 Haziran ayında , devletin çıkardığı 10 yıllık konut kredisi ile ev almak için peşinat oldu. Satarak çok büyük bir hata ettim , ama yapacak bişey yok. Cruze babamın arabası, kendisi emekli olduğu için ban hibe edildi. İhtiyaç olduğunda babam haftasonları kullanıyor. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 18 Temmuz 2022 Paylaş 18 Temmuz 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Mantıklı aslında. Ucuz diye marketlerden bol bol aldığımız şeyleri evde daha çok kullanıyoruz Psikolojik gibi geliyor bana. Çok var aban gibi birşey. Genel olarak yani. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Temmuz 2022 Paylaş 18 Temmuz 2022 Ümit Türk yazdı: Psikolojik gibi geliyor bana. Çok var aban gibi birşey. Genel olarak yani. Psikolojik zaten. Alırken bin tane hesap yapıyoruz. Alıp eve koyunca orada duruyor ve alırken yapılan hesaplamalar biraz unutuluyor. Bol olunca bol kullanılıyor. Tasarruf yapayım, çok denmiyor. Arap yağı bol bulunca hikayesi, atalar güzel söylemiş hep 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Temmuz 2022 Paylaş 18 Temmuz 2022 Ali Darbaz yazdı: Satarak çok büyük bir hata ettim evi satıp i10 nu geri alabilirsin? ev aldım pişmanım diyeni ilk defa duydum Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 18 Temmuz 2022 Çağlar Bayur yazdı: evi satıp i10 nu geri alabilirsin? ev aldım pişmanım diyeni ilk defa duydum Abi evi alırken arabayı sattığıma pişmanım. Ben evimi alırken arabayı satmasamda baş edebilirdim. Covit gözümü korkuttu . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Temmuz 2022 Paylaş 18 Temmuz 2022 Mert Gülkokan yazdı: ev aldığı için değil bir daha araba alamayacağı için pişman kırık dökük şahinler bile 50 bin tl onu bilmem, mala zamanında girilmeli, sonra uçuyor rakamlar, 2006 larda iş piyasasında pişmeyen anlamıyor, 2008 lerdeki dünya bolluğuna pek alıştı bünyeler 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 18 Temmuz 2022 Paylaş 18 Temmuz 2022 Ali Darbaz yazdı: Merhaba Hyundai i10 2020 Haziran ayında , devletin çıkardığı 10 yıllık konut kredisi ile ev almak için peşinat oldu. Satarak çok büyük bir hata ettim , ama yapacak bişey yok. Cruze babamın arabası, kendisi emekli olduğu için ban hibe edildi. İhtiyaç olduğunda babam haftasonları kullanıyor. Haa tamam o zaman. Ben i10u cruze almak icin sattiniz diye dusunmustum hep. O yuzden mantik yurutemiyordum. Keske i 10 u satmadan alabilseydiniz ama olsun sonucta ev sahibi oldunuz. Araba isini de babanizin arabasiyla cozduyseniz ne guzel. Keske benim babam da bana boyle bir kiyak yapsa. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Temmuz 2022 Paylaş 18 Temmuz 2022 O gün çekilen krediler ve taksitler şu an bedava. 2 sene dişini sıktın ve bitti 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 18 Temmuz 2022 Arabaya 2200 tl bakım yaptık . 4.5 litre yağı yağ filtre hava filtre polen filtre 4 buji yeni genleşme kabı 1 litre antiftiz 2 park lambası 1 plaka lambası miss gibi oldu. Hiç yağ sızıntısıda yok Kendi arabam için ise ön rot yaptırdım . Çokda kaçık değilmiş . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Temmuz 2022 Paylaş 18 Temmuz 2022 Lifti ters monte etmişler dükkana 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Temmuz 2022 Paylaş 18 Temmuz 2022 Cruze a neden bu kadar tepki var? Ne etti size? 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 18 Temmuz 2022 Paylaş 18 Temmuz 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Cruze a neden bu kadar tepki var? Ne etti size? Ne etti bilmiyorum ama genel olarak sevilmedi kendisi. Bizim piyasa enteresandır bu konuda. 95 corolla servet değerindeyken mazda mitsubishi falan tutunamaz piyasada. Halbuki 92 lancer'da yükseklik ayarlı koltuk, hidrolik derinlik ayarlı direksiyon, 4 cam otomatik ve elektrikli ayna falan vardı. Kliması da buz gibi yapardı. Çok güzel arabaydı. Kimse mitsubishi sevmez mesela Cruze için sorunca lpgye uyum, performans falan derler hep, ama hep kulaktan dolma, kaç tane cruze kullandın denilince sessizlik hakim olur genelde. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Temmuz 2022 Paylaş 18 Temmuz 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Cruze a neden bu kadar tepki var? Ne etti size? LPG’si yok 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 18 Temmuz 2022 Voov yepyeni bir tecrube edindim. Bol bol data topladım. Üzerinde 2013 ecu yazılımı olan bir Chevrolet Cruze kullandım. Çok ilginçtir araba durduğu yerde 87 derecede fan açıyor. En fazla 90 derece en az ise 80 derecede çalışıyor. Termostat 80 derecede kapanıyor. Asla altına inmiyor. Kliması 6 kademe ve ful otomatik, klima basıncı 110 psi üzerine çıkmadı. Benim Cruze 150 psi basınca ulaşabiliyor. . Buda benim klimanın arızalı olma ihtimalini düşürüyor. Arabanın elektrik tüketimi çok fazla , benim araba donanımsız olduğu için 12,7 voltda çalışıyor iken bu araba 13,8 - 14,7 voltda çalışıyor. O kadar sakin sürüşe rağmen araba 6,5 litre yaktı. benim Cruze aynı yolu aynı sakinlikte 5,6 ile gider. Hemde çok rahat gider, 2013 yazılımlı olup 2010 model bu arabanın, neredeyse aynı zamanda piyasaya çıkmalarına rağmen yakıt farkının neden bu kadar absürt. Ama kesinlikle ve kesinlikle 87 derecede sabitlenmiş harareti için 2nci seviye fan açıyor araba. 10 dakika boyunca fan açık 87 derecede çakılı kaldı araba. Çok tuhafıma gitti. Arabanın ecusu 14 / 12 / 2012 yılında güncellenmiş. Benim Cruze ise 2009 yılı eylül gibi bir tarihe sahip. Yorum bağlantısı
Recommended Posts