İçeriğe Yönlendir

2010 Chevrolet Cruze LS Ailenin Yeni Üyesi

Ali Darbaz

Recommended Posts

Alptuğ Özcan
Ali Darbaz yazdı:

Sandalyelerimide aldım. 

Bu sandalyelerden geçen A101 e geldi bende 2 büyük 1 tane de çocuk için aldım. Taksit yaptırdım miss

Kaliteli duruyo hoşuma gitti uzun süre dayanacak gibi

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Darbaz yazdı:

Sandalyelerimide aldım. 

AM-JKLVlkFb6bF6xPSFtKfD8AmkUC4-84ZakPS2R

Not düşelim. Yapışkanlı olanları kesinlikle almayın. Dikişli olmasında yarar var. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Alptuğ Özcan yazdı:

Bu sandalyelerden geçen A101 e geldi bende 2 büyük 1 tane de çocuk için aldım. Taksit yaptırdım miss

Kaliteli duruyo hoşuma gitti uzun süre dayanacak gibi

Koç taşdan 129 tl ücrete 3 adet aldım . %12 de koçailem indirimi miss gibi oldu. 

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Ümit Türk yazdı:

Not düşelim. Yapışkanlı olanları kesinlikle almayın. Dikişli olmasında yarar var. 

Yapışkanlı nasıl oluyo

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Ali Darbaz yazdı:

Koç taşdan 129 tl ücrete 3 adet aldım . %12 de koçailem indirimi miss gibi oldu. 

"Koç" iyi ki var

Bende tanesini 115 e aldım

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Darbaz yazdı:

A101de 79 TL.

Alptuğ Özcan yazdı:

Yapışkanlı nasıl oluyo

Dikiş yerine yapışkanlı yapıyorlar. Ömrü daha azdır.  Dikişliye göre biraz daha uygundur. 

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Ümit Türk yazdı:

A101de 79 TL.

Dikiş yerine yapışkanlı yapıyorlar. Ömrü daha azdır.  Dikişliye göre biraz daha uygundur. 

79 TL'ye göremedim

Benim A101'den aldıklarım dikişli olandan, sağlam baya

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Çağlar Bayur yazdı:

hangi çadır ile? linkteki çadır ile konaklanmaz, çocuk hastanelik olur, uyarması bizden

Yazın neden yeterli olmasın abi?

Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt

Gece gündüz sıcaklık farkı 15 dereceden fazla ise bu çadır işe yaramaz. Ciddi hasta olunabilir. Sıcaklık farkı az ve ortalma sıcaklık 20 derecelerde ise sorun olmaz.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Bozcaada çok turistik. Gökçeada daha kafa dinlemelik. 1 hafta ev kiraladım bayramdan sonrası için. Gel :) 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Cadır içine döşşek ve yorgan sereceğim. Çok sıcak olursa penye ile yatarız diye düşündüm. 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Bozcaada çok turistik. Gökçeada daha kafa dinlemelik. 1 hafta ev kiraladım bayramdan sonrası için. Gel :) 

Bisiklette var 😅

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Metin Akbal yazdı:

Bisiklette var 😅

Bisiklet yok bisiklet yok. Ailecek gidiyoruz aklınıza hinlik sokmayın 😂

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Alptuğ Özcan yazdı:

79 TL'ye göremedim

Benim A101'den aldıklarım dikişli olandan, sağlam baya

Vardı ya kampanyası bittiyse. Hatta resmini çekip kuzenlerime atmıştım. Aldılar onlarda. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Çadırımız geldi. Vallah resimdedki gibi deel. kocaman . Arabanın bagajında 3 piknik sandalyesi bir tane çadır ve bir tanede piknik battaniyesi var :D

AM-JKLVa5nbDrnc87MBn_tfe30iQypnKXVxFhWnt

AM-JKLVBymLCAXFKgFpLpTYFE_x5gu_gFgrVWh5d

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Bagajdaki durum. 

Şişme yatak aldım, 2 haftada kamp yapacağım diye 2000 tl para harcadım :(  

Şirket yakıt desteğine %40 zam yapmış.. 

AM-JKLVkpjPDA9-oYUOH8O0SNHn-IyIfslP6_M5_AM-JKLXqFy0iY3f5mACQNqGxfG5HpXjmo3vywlb3

AM-JKLUJB-48CLUB47syZ9x3GuTO12tnEu5fVhWB

Yorum bağlantısı
Ümit Türk

Ali abi yanlış anlama ama araba arızalarını gidermeye param yok deyipte bu tür şeylere para vermen üzücü.  Önceliği aracına vermelisin ki o 2 bin 20 bin olmasın. 

Ha bu arada zam yapmalarının sebebi bayram akaryakıtlar 35-40 arası olacak. Onu ön görerek yapmışlardır. Malum hiçbirşeyin fiyatları düşmüyor artık. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Ümit Türk yazdı:

Ali abi yanlış anlama ama araba arızalarını gidermeye param yok deyipte bu tür şeylere para vermen üzücü.  Önceliği aracına vermelisin ki o 2 bin 20 bin olmasın. 

Ha bu arada zam yapmalarının sebebi bayram akaryakıtlar 35-40 arası olacak. Onu ön görerek yapmışlardır. Malum hiçbirşeyin fiyatları düşmüyor artık. 

Yaptırdıkya arabayı daha ne yaptırcaz.  Trigere daha 30 bin var. Yağ çubuğunu her hafta bakıyoruz. yağ eksiltmiyor. 

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Darbaz yazdı:

Yaptırdıkya arabayı daha ne yaptırcaz.  Trigere daha 30 bin var. Yağ çubuğunu her hafta bakıyoruz. yağ eksiltmiyor. 

He pardon o zaman ya özür. 

Karterle ilgili sıkıntılar vardı ya.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Ümit Türk yazdı:

He pardon o zaman ya özür. 

Karterle ilgili sıkıntılar vardı ya.

Bunlarda kronik.. Ustam 1 sene daha sallarsan sorun olmaz dedi. 

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Ali Darbaz

Merhaba değerli dostlar, 

Sivas tatilim bitti ve eve döndüm. Köyde ne var ne yok toplayıp getirdim. Tüketim 7 litre olarak çıktı. Ailecek yaptığımız bu yolculukta inanılmaz sıcak ve güneş nedeniyle gaza abandım. Hanım ile bir daha gündüz yolculuk yapmama konusunda anlaştık. Şimdilik yorgun ve bitap şekilde eve vardığım için erkenden yatacam.  Ankara İstanbul arası 445 km mesafeyi, trafiğe ve rampalara rağmen 4 saat 40 dakikada bitirebildim. Çok uzun süre 130 - 140 km sürat ile ilerledim ve bu kısımda sadece 7,3 litre ortalama benzim tüketimi yakalayarak çok güzel bir deneyim elde etmiş oldum.  4 yetişkin bir çoçuk full bagaj ile 114 beygir motorun hakkını verdim. Can kurtaran rampası ve devamındaki tırmanışlarda 4000 devir 4 ncü vitesde 100 km üzeri hızlarda tırmandım. Geçmişteki tecrubelerimi birleştirerek sıkıntılı rampalara hazırlıklı girdim. Haydi iyi geceler. 

AM-JKLVS5xEp2J50N3teUfLvkqaRSK6QVZNdcHE7

• Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Buda 155 kmlik bir time lapse.

kamera dikkatimi dağıttığı için söktüm. Çünkü çok hızlı sürmeye başlamıştım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...