İçeriğe Yönlendir

2010 Chevrolet Cruze LS Ailenin Yeni Üyesi

Ali Darbaz

Recommended Posts

Mustafa Tüfekçi

Bayramda dediğin hangi gun hangi saat. Tek kisi niye gidiyon.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Çağlar Bayur yazdı:

yılbaşında bu sene evden çıkamam derken , yaz gelmeden 2 defa seyahat edildiğine ornatılarsak bence gidersin yine, oradan da alanyaya geçilebilir

sihirli küremden tarihe bir not tarih 30 mayıs2022

• Beğen 1
  • Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Arife gününe bilet keserim 500 liradan  araba ile işin yoksa :) bence bunu düşün. Dönüş bayramın son günü bi 500 de dönüşe keserim 😛

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Tek kisi niye gidiyon.

dönümsel arazisi olmayan anlayamaz

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Çağlar Bayur yazdı:

dönümsel arazisi olmayan anlayamaz

Ben de az bisi de Çankırılik var. Tarla satar pavyonda yeriz

• Beğen 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Arife gününe bilet keserim 500 liradan  araba ile işin yoksa :) bence bunu düşün. Dönüş bayramın son günü bi 500 de dönüşe keserim 😛

Okullar kapanınca hanımı memlekete gönderiyorum. 

annemi babamı kızımı ve eşimle bayramı memlekette geçirip hep beraber döneceğim. 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Selim Bilgin yazdı:

Ben de yıllardır hızlı gidiyorum ama hiç bu kadar havalı anlatamadım. 😄

Bı fıkra var  mesajını okuyana kadar daha güzel nasıl anlatılır diye düşünüyordum 😅

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Güzel bir kıyaslama örneği, hemen hemen benim gibi kullanıp benden 1 litre az yakabilen 1,3 motorlu bir Astra H 

4,3 litre mazot yakmış. Bende 5,3 litre benzin  yaktım. 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Murat Sürmeli yazdı:

arac-alti-arama-aynasi-30-cmarac-alti-ar

:D

Fotoğrafını da çekerlerse seyret 😅

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Güzel bir kıyaslama örneği, hemen hemen benim gibi kullanıp benden 1 litre az yakabilen 1,3 motorlu bir Astra H 

@Çağlar Bayur 530 4 litre yakar halbuki :) 

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Ali Darbaz yazdı:

Mardin gezisi mi yaptın bir de?

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Sivas yolculuğumda Yakıt masrfaımı kısmak için 250 liradan 3 koltuk satayım diyorum. Tek gidersem en az 1200 liralık yakıt maliyeti olacak.  250 liradan 3 koltuk satsam 750 lira benim yol marafımı yarı yarıya düşürür.

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Darbaz yazdı:

Sivas yolculuğumda Yakıt masrfaımı kısmak için 250 liradan 3 koltuk satayım diyorum. Tek gidersem en az 1200 liralık yakıt maliyeti olacak.  250 liradan 3 koltuk satsam 750 lira benim yol marafımı yarı yarıya düşürür.

Bence yap.  Para paradır. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ümit Türk yazdı:

Bence yap.  Para paradır. 

Ya kusarsa. Ya hırlı hırsız çıkarsa

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Ya kusarsa. Ya hırlı hırsız çıkarsa

ouuww evvet işte buuu. bütün hayalleri suya düşürdün dostumm.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Ali Darbaz yazdı:

Bence de yapılabilir.

Üniversite öğrencisi, yeni evli çift vs alınabilir(sorun çıkmaması açısından)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Çağlar Bayur yazdı:

sıfır egea lar geldi mi

Aynı şirket grubunda çalışıyoruz. Araç alamadıkları için kiralamaları da kısıtlı yapabiliyoruz. Kriz var. Öyle böyle değil. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ümit Türk yazdı:

Kriz var.

distribütör bazında kriz olmaz, krizi yönetemeyen plaza müdürü olabilir , bugünden 2025 i planlamaynlar dolu

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Darbaz yazdı:

Çevirmeye girdiniz adamların biri tikkocu biri hamas lideri diğeri de cia fotokopicisi çıktı?

• Beğen 1
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Çağlar Bayur yazdı:

distribütör bazında kriz olmaz, krizi yönetemeyen plaza müdürü olabilir , bugünden 2025 i planlamaynlar dolu

Araba yok abi. Plaza müdür ne yapsın bu durumda. Parası olan şirketler arabada alamıyor şuan. 

İlkay Başaran yazdı:

Çevirmeye girdiniz adamların biri tikkocu biri hamas lideri diğeri de cia fotokopicisi çıktı?

Naptın ya :D Titrettin forumu titrettin. :D 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ümit Türk yazdı:

Araba yok abi. Plaza müdür ne yapsın bu durumda. Parası olan şirketler arabada alamıyor şuan. 

distribütör de plazada... çözümü için 5 sene önce plan yapacak idi elbette...otomotivi bilmeyene direksiyonu verirsen, emekli olur gider el el de baş başta kalınır... vesile ile yüzüne de söylemişliğim var rahatım :mangal:

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Çağlar Bayur yazdı:

distribütör de plazada... çözümü için 5 sene önce plan yapacak idi elbette...otomotivi bilmeyene direksiyonu verirsen, emekli olur gider el el de baş başta kalınır... vesile ile yüzüne de söylemişliğim var rahatım :mangal:

Security :dance3:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...