İlkay Başaran 3 Haziran 2022 Paylaş 3 Haziran 2022 Ali Darbaz yazdı: 6 ileri m32 vites kutusu, VİS sistemle emme manifoldu Çok fonksiyonlu otomatik klima kontrollü Değişken stroke sahip klima kompresörü Hız sabitleyici Bunlar çok kıymetli şeyler. Malesef Cruzda bunlar yok. Sırf şunlara sahip olmak için takasa girerdim. Ama param yok. Keşke benim olsa. Bunları yolda takip etmeye 3 tane ilave ekran lazım. Vıs sistemi bilmeyen adamın elinde saç baş yoldurur bu arada. 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Haziran 2022 Yazar Paylaş 3 Haziran 2022 İlkay Başaran yazdı: Bunları yolda takip etmeye 3 tane ilave ekran lazım. Vıs sistemi bilmeyen adamın elinde saç baş yoldurur bu arada. Dün arkadaşımın lacettisinde gördüm şok oldum. Adamın f16d3 motoru var. Üzerinde değişken subab zamanlaması yok ama değişken emiş sistemi var. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Haziran 2022 Paylaş 3 Haziran 2022 Ali Darbaz yazdı: Dün arkadaşımın lacettisinde gördüm şok oldum. Adamın f16d3 motoru var. Üzerinde değişken subab zamanlaması yok ama değişken emiş sistemi var. Değişken emiş dediğin kapakçıklar mı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Haziran 2022 Yazar Paylaş 3 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Değişken emiş dediğin kapakçıklar mı Bu Yada toyotacası Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Haziran 2022 Paylaş 3 Haziran 2022 İlkay Başaran yazdı: Bunları yolda takip etmeye 3 tane ilave ekran lazım. Vıs sistemi bilmeyen adamın elinde saç baş yoldurur bu arada. bir dönem moda idi bu hatalı sistem , v6 da 35 ps getirirdi ama çekilmez dert 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Haziran 2022 Paylaş 3 Haziran 2022 Mazda’da vardı bunlardan. Ben şikayet etmedim ama bazı kişiler sesinden şikayet etti. Takılmış olabilir vs dendi. Bazıları söktü. Alt devirde ölü, üst devirde canlı oldu motor, bir nebze. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Haziran 2022 Paylaş 3 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Mazda’da vardı bunlardan. Ben şikayet etmedim ama bazı kişiler sesinden şikayet etti. Takılmış olabilir vs dendi. Bazıları söktü. Alt devirde ölü, üst devirde canlı oldu motor, bir nebze. bmw de de var, klapeyi metal yapınca bloklar patladı bir ara, sonra palstik yaptılar, yani silindire düşme garantili tasarım Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Haziran 2022 Paylaş 3 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: bmw de de var, klapeyi metal yapınca bloklar patladı bir ara, sonra palstik yaptılar, yani silindire düşme garantili tasarım Demir mile geçmiş plastik kapakçıklar Aha bu da bozulmuş şekli gerçi %99’u problem yaşamamıştır. Mazda forumda 1-2 kişi bunlardan ses geliyor demişti. Aynıları ford grubunda da vardı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Haziran 2022 Paylaş 3 Haziran 2022 vardı, tüm otomotiv bazen böyle toplu halüsünasyona kapılır. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Haziran 2022 Paylaş 3 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: bir dönem moda idi bu hatalı sistem , v6 da 35 ps getirirdi ama çekilmez dert Vıslı mk2 2.0 marea vermek lazım Aliye. Al bunu kullan deyip mangalı yakacaksın kenarda. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Haziran 2022 Yazar Paylaş 3 Haziran 2022 Beyler Gidiş geliş 44 km yol yaptım. sizce değermi ortalamam 100 km 7,2 litre Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 3 Haziran 2022 Paylaş 3 Haziran 2022 Su güzelse değer tabi. + zaman da varsa Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Haziran 2022 Yazar Paylaş 3 Haziran 2022 Selim Bilgin yazdı: Su güzelse değer tabi. + zaman da varsa şile orman suyu. Ben vakit bol bizde sonuçta teknisyeniz eve iş getirmiyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Haziran 2022 Yazar Paylaş 3 Haziran 2022 (düzenlendi) 140 kilo su ile arka çöktü… cruze taşıma kapasitesi sadece 320 kilo .. çok üzücü. 3 Haziran 2022 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 3 Haziran 2022 Paylaş 3 Haziran 2022 Ali Darbaz yazdı: şile orman suyu. Ben vakit bol bizde sonuçta teknisyeniz eve iş getirmiyor. 2 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Haziran 2022 Yazar Paylaş 4 Haziran 2022 Arabanın rot ayarı bozulmuş. Düşük süratte direksiyon sağ sol yapıyor. Onun dışında geziyiz ailecek. Maltepedeyiz Yorum bağlantısı
Ümit Türk 4 Haziran 2022 Paylaş 4 Haziran 2022 Ali Darbaz yazdı: sizce değermi ortalamam 100 km 7,2 litre 1.3 dizel egea 4.4 litre. Yorum bağlantısı
Koray Demir 4 Haziran 2022 Paylaş 4 Haziran 2022 Koray Demir yazdı: Rot ayarı bozulmuştur ⬆️⬆️⬆️ Sakal bırakmıyoruz ki sözümüz geçsin Ali Darbaz yazdı: Arabanın rot ayarı bozulmuş. Düşük süratte direksiyon sağ sol yapıyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Haziran 2022 Yazar Paylaş 4 Haziran 2022 Koray Demir yazdı: ⬆️⬆️⬆️ Sakal bırakmıyoruz ki sözümüz geçsin İlk zamanlarda yoktu böyle bir arıza. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Haziran 2022 Paylaş 4 Haziran 2022 bagajdaki suların ağırlığı? etki etmiş olma ihtimali ? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Haziran 2022 Yazar Paylaş 4 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: bagajdaki suların ağırlığı? etki etmiş olma ihtimali ? 1200 devirde rampa aşağı süzülürken direksiyon sarsılıyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Haziran 2022 Yazar Paylaş 5 Haziran 2022 Bayramda tekrar solo olarak memlekete gidiyorum. Bu sefer biraz hızlı süreceğim. Çünkü artık mental seviyemin tek seferde 13 saat araba sürmeye yetmiyor. Bu nedenle, enerjiyi koruma odaklı sürüş tekniği ile sürüceğim. Energy–maneuverability teorisi ile arabayı sürer ve hiç bir zaman pozitif enerjiyi negatife çevirmezsem yakıt ekonomisi ve sürüş süresini kısaltmak mümkün olabilir. Bunu yaparken yola daha fazla odaklanmak ve eğimleri iyi algılamak gerekiyor. Bu yüzden yolculuk boyunca time lapse kamerası kurup yolculuğu kayıt altına alacam. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Haziran 2022 Yazar Paylaş 5 Haziran 2022 Arabayı geri dönüştürdüğümüz yağmur suyu ile yıkadık. 4 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 5 Haziran 2022 Paylaş 5 Haziran 2022 Ali Darbaz yazdı: Bayramda tekrar solo olarak memlekete gidiyorum. Bu sefer biraz hızlı süreceğim. Çünkü artık mental seviyemin tek seferde 13 saat araba sürmeye yetmiyor. Bu nedenle, enerjiyi koruma odaklı sürüş tekniği ile sürüceğim. Energy–maneuverability teorisi ile arabayı sürer ve hiç bir zaman pozitif enerjiyi negatife çevirmezsem yakıt ekonomisi ve sürüş süresini kısaltmak mümkün olabilir. Ben de yıllardır hızlı gidiyorum ama hiç bu kadar havalı anlatamadım. 😄 6 8 Yorum bağlantısı
Recommended Posts